ANGST

Screenshot_11

(Door: Wans Horst)

Het irriteert mij dat sommige getinte Nederlanders op een negatieve manier om aandacht vragen door te zeuren over discriminatie of zelfs Zwarte Piet, terwijl men in Nederland geen flauw benul heeft van echte discriminatie of racisme. Echt racisme, het maken van onderscheid op grond van ras, kwam o.a. voor in Amerika, het land dat nu vooral andere landen daarover de les wil lezen, zoals Amerikanen altijd doen om de situatie in het eigen land te verbloemen om de aandacht van Amerikaanse interne aangelegenheden af te leiden, dat is gewoon smerige politiek. De Neurenberger rassenwetten uit Nazi-Duitsland kwamen na de wetten ter behoud van raszuiverheid in onder andere Denemarken, Zweden, Finland en de Verenigde Staten.

In Amerika waren rassenwetten van kracht die regelden dat zwarten als tweederangs burger feitelijk rechteloos waren, buiten dat ze van organisaties als de Ku Klux Klan fysiek ook veel te vrezen hadden. John F. Kennedy en Martin Luther King zijn vermoord, omdat zij de status quo wilde veranderen in Amerika, net zoals Pim Fortuyn in Nederland. Ook om deze reden kan Wilders al sinds jaar en dag het ideaalbeeld van zijn partij, de Partij voor de Vrijheid, vrijheid dus, niet belijden. Wilders is feitelijk al een martelaar, want het vuur in hem mag niet zo helder branden als bij anderen. Eigenlijk is Wilders de Ghandi van deze tijd door met geweldloos verzet Nederland de enige moreel juiste richting op te sturen. Zijn politieke tegenstanders leggen op alle PVV-slakken zout met als doel de onvermijdelijke vooruitgang af te remmen. De zogenaamde oppositie tegen IS is niet meer dan één van de laatste stuiptrekkingen van de oude garde, waardoor men het vertrouwen in de oude politiek poogt te herstellen, maar wat doorgeprikt kan worden als simpel populisme, het politieke spelletje om het volk wederom te laten denken dat de toekomst bij de oude politiek in goede handen is. Dezelfde tactiek als waar de gevestigde draaikonten de bijzonder consequente PVV van beschuldigde. Bij de PVV is het geen populisme, bij Wilders zijn de speerpunten van zijn partijprogramma een onverzettelijke realiteit. Hadden de mensen die altijd lopen te klagen over Zwarte Piet liever gehad dat ze ook onderhavig waren aan rassenwetten? Je zou het bijna denken met al dat gezeur over niets.

Links is net als de Ku Klux Klan, alleen doet het dit niet door Wilders fysiek op de brandstapel te zetten, waar dat bij Fortuyn nog wel aardig gelukt was. Hun voorkeur gaat bij Wilders uit naar rechtszaken, wat minstens zo effectief kan zijn en waar Fortuyn als professor niets verweten kon worden. De term “kapot procederen” komt namelijk niet uit de lucht vallen. De status quo heeft een heel apparaat geproduceerd van wetten en wetshandhavers die door deze status quo ongewenste elementen uit het straatbeeld moet weren via een mechanisme dat simpelweg te complex is voor de man op straat om te begrijpen, zodat de man op straat zich ook niet tegen deze aanval op zijn soevereiniteit kan beschermen. De aanvallen op soevereiniteit zijn zo talrijk, zelfs op nationaal niveau, dat de man op straat vergeet te letten op de diefstal van zijn eigen soevereiniteit. Hij is lamgeslagen door al het nieuws dat hem dagelijks overspoelt en dat nog een keer bovenop de gigantische belastingdruk komt die men in Nederland mag ervaren, een echt privilege zeg maar.

De EU is een nieuwe poging een vierde rijk te stichten waar Amerika ook al facilitator was van Adolf Hitler en de zijnen, zowel voor, tijdens als na de oorlog, net als de voorganger van de CIA, de OSS, de plannen voor de Europese Unie na de oorlog klaar had. Heel de niet-joodse wereld had niets dan jaloezie als het Joden betrof, althans de regeringen en de honger naar macht is bij regeringen onverzadigbaar.

Macht is echter ook al een illusie, omdat je geen controle hebt over wat je niet bezit en mensen die macht wensen kunnen nooit de geesten van mensen bezitten. Tot de introductie van angst bij de te manipuleren mensen tenminste. Sinds mensen zich laten leiden door angst hebben mensen die macht wensen een mechanisme om mensen tegen hun zin in in beweging te zetten.

Op 25 september 2004 verscheen in de Britse The Guardian een artikel waarin zorgvuldig de zakelijke belangen van de familie Bush met Adolf Hitler aan het licht komen en zo zal later wederom blijken dat grootgraaiers op een misdadige manier aan ‘hun’ centen zijn gekomen. Human Capital krijgt zo een nare bijsmaak en dat is ook terecht. De manier waarop mensen over heel de wereld behandeld worden om in een zeker keurslijf te passen dat de status quo denkt te doorgronden en te beheersen, in ieder geval op de korte termijn, het gaat die types zelden om de middellange- en lange termijn, is misdadig te noemen. Alle mislukkingen die op de korte termijn voor zekere individuen voordeel hebben geboden, mogen op de middellange en lange termijn weer worden opgeruimd door de mensen die geen stem hadden toen de mislukking bedacht werd. Totdat in 2005 een partij werd opgericht door een zekere Geert Wilders, die aanvankelijk slechts bekend werd vanwege zijn kapsel en uitspraken die tot doel hadden mensen wakker te schudden. Daardoor heeft hij inderdaad gepolariseerd. De meeste mensen weten niet wat dat woord betekent en kennen het alleen van de fanatieke uitspraak met negatieve ondertoon door de mensen die totaal geen belang hebben bij het ontwaken van de kiezer. Polariseren is eigenlijk hetzelfde als groeperen, iedere politieke partij polariseert, de hele politiek polariseert, alleen al door voor of tegen een motie te stemmen. Het ene groepje is voor en het andere tegen. Simpel. Dit heeft niets met rassenwetten te maken, zoals links vaak suggereert. Je polariseert altijd, zelfs terwijl je niets doet wat onethisch of misdadig is, door voor een standpunt te pleiten. Zij die er belang bij hebben, snappen dat ook wel, maar willen de standpunten van de PVV diskwalificeren door degene die ze uitdraagt, Geert Wilders, steeds maar weer te pakken op alles wat los en vast zit, zolang het maar bijdraagt aan het decimeren van Wilders als persoon, in de hoop dat dan de hele PVV valt en PvdA, VVD, CDA en D’66 ongestoord de ingeslagen weg van massa-immigratie en de neerwaartse spiraal van het identiteit vernietigende socialisme kunnen vervolgen.

Overal is slavernij, niet alleen in Afrika of Azië bij leveranciers van Apple, alhoewel we in de media niet anders vernemen. Het opgelegde schuldgevoel dat westerlingen het beter zouden hebben, berust op een sprookje. Allemaal zijn wij slaven van onze meesters. Zijn wij absoluut vrij of alleen vrij in de door onze meesters, het grote geld, gedicteerde zin?

We blijven mensen, ook al hebben sommigen een witte boord op hun overhemd of een toga aan. De angst om ons leven op een onwenselijke manier veranderd te zien, haalt in ons het slechtste naar boven, waardoor wij zelfs in staat zijn om te moorden, mochten wij te zeer in onze vrijheid belemmerd worden. Vandaar dat regeringen vooral symptomen bestrijden en besluiten terugdraaien als die op te veel verzet uit de samenleving stuiten, terwijl ze bij weinig verzet vanuit de samenleving het oorspronkelijke doel, het dienen van politieke ‘vriendjes’, kunnen blijven dienen. Dit is niet hoe een beschaafde samenleving met elkaar om hoort te gaan, maar hebben we ooit een werkelijk beschaafde samenleving mogen verwelkomen op deze aardbol? Jazeker, de Israëlische!

Een socialistische kracht wil de aarde veranderen en vertelt daarom het sprookje dat alles eerlijker moet, waardoor het stemvee vermoeid en bij gebrek aan andere prikkels dus ook gelooft dat het voor hen beter zal worden qua financiën. Niets is minder waar, ook zij gaan achteruit ten gunste van de socialistische elite. Geld is macht op deze wereld. Zowel de elitaire status quo als de elitaire socialisten willen het hebben en alles gaat ten koste van de hardwerkende Nederlander. Het geniale van beide krachten is evenwel dat zij middels manipulatie van de media (o.a. journaals, kranten, internet, series, reclame en Hollywood-films) en scholing, nu tot 21 jarige leeftijd voor mensen zonder diploma zoals door de PvdA gewenst, voor elkaar hebben gekregen dat iedereen in Nederland in zijn jeugd het idee heeft tot ofwel de calvinistische stroming, dan wel de socialistische stroming te behoren. De PVV behoort tot een derde, de rechtvaardige, stroming en dat gaat tegen de belangen van de socialistische en calvinistische stroming in. Die laatste stromingen doen werkelijk alles om Wilders te decimeren, maar het lijkt er niet op dat zij het volk der Nederlanden nog veel langer voor de gek kunnen houden met aan de Jodenvervolging refererende schrikbeelden. Socialisten en calvinisten gebruiken het leed wat de rechtvaardigen (volk van Israël) is aangedaan als reden om niet op de rechtvaardigen te stemmen… Vreemde jongens, die socialisten en calvinisten! Ook wel jammer dat een deel van het volk niet meer voor zichzelf kan nadenken. Daardoor krijgen Kamerleden als Achmed Marcouch toch nog steun voor hun eeuwige gezeur dat enkel als doel dient om stapje voor stapje de islamitische eisen tot wet te verheffen, totdat we op een dag de sharia ingevoerd hebben, zoals minister Donner toentertijd al aankondigde.

Om de aarde leefbaar te houden, hoeft er niet ingegrepen worden in het klimaat, wat we zelfs niet kunnen, maar wat slechts dient om de belangen van de socialistische en calvinistische stroming te beschermen, buiten dat een vermenigvuldiging van de CO2-uitstoot in de atmosfeer zorgt voor een vergroening van de aardbol. Neen, om de aarde leefbaar te houden, moeten we de hel die we individueel creëren op aarde voor onze medemensen doen ophouden. Die medemensen bestaan historisch al zeker 200 jaar uit Joden, maar tegenwoordig heeft ieder weldenkend persoon er last van.

PVV-stemmers zijn allen dichter verwant aan het volk van Israël, omdat we onafhankelijker zijn van de socialistische of calvinistische stromingen die beide terug te leiden zijn tot het Vaticaan. Het christendom en de islam regeren via politieke partijen nog altijd uw leven, waar het Jodendom u de vrijheid laat! Ik word liever geregeerd door een Jood dan door een calvinist, socialist of islamiet!

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in hersenspoeling, Indoctrinatie, Overheid, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op ANGST

 1. Future Child zegt:

  Ik word liever geregeerd door mijzelf. Overschat de joden ook niet.

  Like

  • Future Child zegt:

   Hun loyaliteit is niet altijd bij de blanke westerling, ondanks dat ze qua DNA neven zijn, de Askenazi dan. Men overschat joden en onderschat blanke (n) westerlingen. Kijk een hoeveel nobelprijzen er door blanken zijn gewonnen en uitvindingen.

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Als u door uzelf geregeerd wenst te worden moet u een gooi doen naar het premierschap of een privé-eiland ergens kopen zodat u daar de onafhankelijk kunt uitroepen.

   Like

 2. Driek zegt:

  Ik vind dat een prachtige slotzin, meneer Wans Horst:

  “Het christendom en de islam regeren via politieke partijen nog altijd uw leven, waar het Jodendom u de vrijheid laat! Ik word liever geregeerd door een Jood dan door een calvinist, socialist of islamiet!”

  Mijn complimenten voor uw mooi en duidelijk geschreven artikel. Ik hoop nog veel van u in de toekomst te mogen lezen.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Chapeau Wans Horst, geweldig goed onder woorden gebracht!

  Like

 4. tjonge zegt:

  “PVV-stemmers zijn allen dichter verwant aan het volk van Israël”
  ik heb liever dat u voor uw zelf spreekt hr Wans Horst.

  heb niks tegen israel maar ook geen speciale voorstander van israel, gewoon dus geen mening.
  wel is elke vijand van de islam mijn vriend, dus beschouw ik daarom israel als een vriend, maar verwantschap ? nee, niet bepaald..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tjonge, hier verwoord je nu eens precies m i j n opstelling in deze!

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Bent u dan dichter verwant aan de onvrijheid zoals die door calvinisten en socialisten een weg weet te vinden in uw leven? Wat weet u over Israel anders dan u in de anti-Israëlische staatspropaganda kunt vernemen?

   De sleutel naar de oplossing voor het verschil van inzicht dat wij hebben ligt niet in het woordje “verwant”, maar eerder in het woordje “dichter” zoals dat een afzwakking is van het woordje ‘dicht’. Misschien zou u een beetje gelijk kunnen hebben als ik dat woord had weggelaten, maar u had zeker gelijk gehad als ik had gesteld dat wij allen een ‘bloedverwantschap’ zouden hebben.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat is een zuiver taalkundige analyse, Wans Horst.
    Niet dat het onwaar is, maar ik begrijp de reactie van Tjonge.
    Ik stel me ook zo voor, dat die reactie niet eens zozeer voortkomt uit de inhoud van uw stuk, dan wel, wat anderen hier van tijd tot tijd over naar voren brengen:
    Het is vergelijkbaar met wat we hier soms meemaken met al te enthousiaste gelovigen: Z i j beleven bepaalde dingen zó, dús krijgt iedereen dat in díe mate opgedrongen.
    Anderen doen dat in dezelfde mate met Israël en de Joodse Zaak.
    Hoogtepunt in deze was eerder dit jaar wel Martien (Pennings) die Op de avond van de EU-verkiezingen trots uiteen kwam zetten, dat hij géén PVV had gestemd omdat de pro-Israëlhouding van Wilders niet tot in àlle finesses zo was als HIJ dat graag zag.
    Dat hij dat had besloten, stond hem vrij, maar hij overschreed een grens door hiervoor van íedereen bijval en instemming te verwachten.
    Enfin, dat heeft hij dan ook wel gemerkt.
    Zelf heb ik hier een hevige, agressieve en vooral onterèchte aanval te verduren gehad van iemand die hier nog steeds reageert, waarin ik, naast andere verdachtmakingen, voor een nazi werd uitgemaakt ‘want wànneer verdedigde ik de Joden?’ Nooit één verontschuldiging voor gehad!
    Ik zal hier niet verder op ingaan, maar het behoeft geen betoog dat zoiets veel te ver gaat en de specifieke islamhater-zonder-Joodse-Roots, die in deze afstandelijk wenst te blijven, overigens zonder Israël/Joden te haten, onrecht doet.
    Ongebreideld enthousiasme voor Israël? Prima, maar geniet er vooral zèlf van en verlang niet exact dezelfde gevoelens van anderen, die daar nu eenmaal allemaal verschillend in staan, overigens zonder de zaak te verloochenen.
    Het kan heel goed zijn, dat dan ook niet uw intentie is, maar door het bovenstaande begrijp ik dus de reactie van Tjonge.

    Like

 5. Maria zegt:

  en wat doen de VS nu? schuiven een neef van de Bush clan naar voor om de volgende verkiezingen te winnen…
  Man die VS dat stopt gewoon niet, had dat hier ook al uitvoerig gepost de link tussen de Bush familie en Hitler… dat stopt gewoon niet… het is altijd dezelfde klik elite gekken die de wereld domineren en gans de planeet om zeep helpen…
  Bush and compagnie alle presidenten van de VS zijn/waren de gekken van de skull and bones vrijmetselaars illuminatie is al altijd zo geweest en zal tot de ondergang van de mensheid zo blijven…
  of de mens moest massale revolutie doen, en erachter gaan om ze letterlijk uit te roeien, andere kant planeet staat niet meer onder de invloed van deze gekken,VS en EU wel dus tja… ligt zuiver aan de bevolkingen zelf om wakker te worden en te keren zo niet wel prepare do die…
  keihard maar bittere realiteit!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Het domme Amerikaanse kuddevolk zal eens een keer niet op de kandidaat van de Democrats of Republicans stemmem… Je moet je ook maar afvragen hoe onafhankelijk de overigen, de onafhankelijken, eigenlijk zijn. Je hebt overal ter wereld socialisten en conservatieven waartoe mensen denken te behoren als ze niet zelf gaan nadenken, dat is wel een monopolie, maar door de opzet van het systeem is er weinig aan te doen anders dan massaal wakker worden en ik hoop dat ik het nog mag meemaken.

   Like

 6. Sjaak zegt:

  Deze smerige ratten niet vergeten !
  ROTTERDAM – Een man is dinsdag aan het begin van de avond op de Ceintuurbaan in Rotterdam beroofd. De boodschappentassen van het slachtoffer werden gestolen.

  De daders zijn twee getinte jongens met donkere jassen. De jongens hadden een capuchon op. De politie is in de buurt op zoek naar het duo.

  Like

 7. siemx zegt:

  Je moet die orthodoxe Joden ook niet onderschatten. Die zijn even gek als de moslims!

  Like

  • Driek zegt:

   siemx zegt:Je moet die orthodoxe Joden ook niet onderschatten. Die zijn even gek als de moslims!

   Nu, beste siemx, dit slaat werkelijk helemaal nergens op, ja, het slaat als kut op Dirk.

   Like

   • Maria zegt:

    gaan de Othodoxe Joden zich opblazen in moslimwijken of hun bussen???
    zaaien zij terreur op de planeet??? heb ik iets gemist??
    degoutante vergelijking die zijn even gek als de moslims???
    nu heb ik al veel drek gelezen in mijn leven maar dit slaat werkelijk alles!

    Like

 8. windwens zegt:

  Of ik de peilingen omtrent de PVV angst moet noemen voor het establishment in Den Haag en de lui die de wereld willen onderwerpen aan hun idealen en mensbeelden vraag ik me af.
  Als een Marokkaan zich laat ontvallen dat hij bezig is met de rassenleer en vindt dat blank niet bestaat dan lopen we hopeloos achter hier, men is er onderling zeker mee bezig en willen de blanke diskwalificeren hierin want het blanke ras bestaat niet.
  Israel heeft zich ook niet onthouden om dit tot de bodem uit te zoeken gewoon om het feit dat ze hiermee de deur dicht kunnen houden voor uitzuigers.
  De uitzuigers in Den Haag zorgen er ook voor dat alles wat niet blank is zich hiervan kan gaan bedienen, maar laat de blanke bevolking nu niet gaan roepen dat blank bestaat want dat is nu niet niet de bedoeling, kortom het past in het plaatje van de bouwers van een mooie nieuw wereld en alles wat blank is moet er onder. Zie de rassen rellen in Amerika Ferguson en New York die gedirigeerd worden met de instemming van de Zwarte Obama met andere woorden als je maar van een ander ras ben en niet met blank te maken heb dan pas ben de oké. Steeds meer heers en verdeel zaaien het mooiste onderdeel van de stelling dat alles wat anders is dan blank oké is en blank slecht, tenslotte is in Europa blank nog steeds in de meerderheid en dat moet de kop ingedrukt worden om de pannen leeg te kunnen schrapen bij de bevolking.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Mensen zijn niet bang voor de gevestigde orde, de gevestigde orde is bang voor zuivere democratie.

   Like

   • Maria zegt:

    mja en net omdat de gevestigde orde beseft dat de mensheid hun door heeft of aan het krijgen is
    tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WOIII om de mensheid terug te katapulteren onder slavernij van die gevestigde orde. Kunnen zij de fake held spelen en het begint opnieuw.
    Zo vergaat het ALTIJD vanaf ontstaan van de mens, vanaf de mens te slim wordt, geld en eigendommen heeft en niet meer slaafs volgt wat de elite willen komen de oorlogen,
    De elite vind het volk gepeupel dat in de weg staat, dus ja ruimen ze ons op hé
    zo is het altijd vergaan…
    de elite staat altijd 1000 versus 0 tegen de gewone mens!
    Hier in het westen is dat zeer bewezen, voor niets komen mensen op, niet voor hun landen, niet voor hun eigenheid of rechten, maar dan voor niets, ja een 20% wel zolang niet een 60% minimum mensheid opstaat en revolteert ongezien kan je geen bal veranderen, en zelfs al komen meer dan 60% mens in opstand de trukken van de foor van die elite zorgen dan voor schijnoplossingen en je bent weer vertrokken…
    erg dat ik het moet schrijven, maar is de keiharde waarheid… zie geschiedenis
    Enkel wanneer alles van eigen volk opstaat en effectief achter hen aangaan dan kan je iets veranderen…. maar zoiets is een utopie want de goedemenschen zijn de ergste vijanden van eigen volk en die zijn met veel te veel, zone goedemensch bestaat ook enkel in het westen raar fenomeen is dat dat je eigen volk je verraad… 😦

    Like

 9. wouteenhoorn zegt:

  De gevestigde orde is bang. Hier moet ik om lachen. Dat komt misschien ooit maar nu is hier nog geen sprake van. Waarom zouden ze bang moeten zijn. Alles nog zoals het altijd is geweest. En waarvoor ze werkelijk angst hebben maken ze wel een kopje kleiner. Zo makkelijk gaat dat.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik ben blij dat je lol hebt, met de opmerking over de urgentie, “misschien ooit”, ben ik het niet eens. Misschien valt het kabinet wel binnenkort, krijgen we verkiezingen en mag Wilders daadwerkelijk beginnen met puinruimen!

   Like

   • Maria zegt:

    Wans Horst
    wouteenhoorn heeft volledig gelijk! tegen de elite kan niemand of iets maar een ding ondernemen zij zijn de gevestigde orde in alles!
    mensheid is niet opgewassen tegen hen nooit niet geweest!
    denk jij nu echt dat de elite de gewone mens ooit zal laten rulen???
    die moeten maar met geld zwaaien en de gewone mens verraad op zijn dooi gemak alles en iedereen, en Wilders alleen kan niets doen.
    nee die ruimen Meneer Wilders ons en al de rest dat in de weg staat gewoon op zeker hier in de eu en vs!
    je krijgt de gewone mens NIET verenigd in de strijd tegen de elite, dat is het verschil tussen hen en ons, en vergeet de goedemenschen niet dat zijn degenen die je het eerste zullen verraden desnoods ombrengen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s