Stop de leugenaars!

Screenshot_12

(Door: E. van Lith)

Gisteravond betoogden 15.000 vreedzame inwoners van Duitsland uit alle lagen van de bevolking in het door Amerikaanse bommen getroffen Dresden tegen de islamisering van Duitsland. Terwijl de media meestal iedere demonstratie zoals in Hong Kong en Amerika ruimschoots melden, wordt deze burgerbeweging, althans zo lijkt het, politiek correct verzwegen. Het betrof de 9e keer op rij dat deze vredige protestmars werd gehouden in het symbolische Dresden, en waar voorheen 5000 deelnemers meeliepen, kwamen er gisteren maar liefst 15.000 burgers, waaronder zelfs enkele burgemeesters.

Heeft u er iets van vernomen in de main stream media, waaronder het zogeheten onafhankelijke RTL of het NOS-journaal? Terwijl we als burgers dagelijks worden geconfronteerd met gewelddadige islambeelden uit Australië en nu weer Pakistan zwijgen de Nederlandse media over de vreedzame burgerrevolutie, lijkt het, bewust in alle talen, kortom, zie hoe de leugen ons weer regeert.

Als in het verre Amerika een paar honderd burgers demonstreren, hoe terecht of onterecht ook, dan zien we de beelden wekenlang tot in detail in onze huiskamer, veelal door NOS-reporters ter plaatse toegelicht, maar terwijl bij onze buren in Dresden in Duitsland al maandenlang iedere week duizenden burgers vreedzaam demonstreren tegen de gevolgen van de islamisering van Europa, dan is het op de redacties ineens opvallend stil. Hoe politiek correct fout kun je dan als journalist zijn!?

Een beter bewijs hoezeer onze eigen staatsmedia ons regeren en hun gekleurde nieuws opleggen is bijna niet mogelijk. Het geeft aan hoe we als burgers gewoon in eigen land door onze eigen machthebbers, waaronder de staatszender NOS, worden gemanipuleerd.

Voor de tijd van Pim Fortuyn speelden Internet en de Social Media nauwelijks een rol en waren we als burgers voor nieuwsgaring en objectieve meningsvorming volledig afhankelijk van de zogeheten main stream media, waaronder de PCM-kranten en NOS nieuwsredacties, die zoals bekend mag zijn volledig aangestuurd worden door linkse partijen en machthebbers van de ministeries in Den Haag.

De 2 paarse kabinetten onder leiding van Wim Kok genoten de volledige steun van deze politiek correcte staatsmedia, Pim Fortuyn´s boek “De Puinhopen van Paars” is de moeite van het doorlezen waard, waarbij jaarlijks stilzwijgend tienduizenden asielzoekers werden binnengehaald onder luid gejuich van Paarse ministers zoals Jan Pronk van de PvdA en Roger van Boxtel van D’66, die waar mogelijk verkondigden dat Nederland multicultureel was geworden en voor altijd zou blijven.

Typerend is dat diezelfde VVD-ministers van Paars die destijds de andere kant opkeken ook nu weer zwijgen, wat symbool mag staan voor de mentaliteit van politici in het algemeen, wat in landen als Duitsland niet anders ligt, en door de opkomst van Pegida haarfijn wordt blootgelegd.

De revolutie van Social Media brengt de opkomst van burgerbewegingen in Egypte en Syrië en nu ook in Dresden direct in onze huiskamers en zijn hiermee de ware vrienden van de burgers geworden, ondanks alle tegenwerkingen van de NOS en de andere main stream media. Zie maar eens hoe deze schrijven over de opstarter van Pegida en totaal niet ingaan op de achtergronden van de protesterende deelnemers.

Burgers, waakt u voor echte Vrije Media

Door:
E. van Lith
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, kwaadaardige opzet, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, NOS, publieke omroep. Bookmark de permalink .

26 reacties op Stop de leugenaars!

  1. Thomasson zegt:

    Onze Pravda-Media vergaart nieuws volgens een maatstaf: WAT SCHUIFT DAT? Voor nieuws moet door derden worden betaald. Net als bij mevrouw Flodder: 100 piek …anders geen foto!. Bij de media is het …€ X.00,000 ander komt het nieuws niet in de krant of op het NOS Journaal.
    Het nieuws omtrent Duitse demonstraties tegen Islamisering, zijn voor de Pravda-Media zijn onrustgevend. Ze betekenen dat de kracht van de omgekochte media in Europa begint te tanen. Uit pure waanhoop doen de media jongens een poging: het spel uit de 20ste eeuw te spelen. Wat niet wordt gepubliceerd, bestaat niet!.

    Like

  2. Tom Hendrix. zegt:

    Ik kijk zelden nog naar de tv. Dat hele RODE INTEELTZOOITJE van Hilversum, mag voor mij DOODVALLEN. En ook de hele schrijvende PERS, is aangetast door het SOCIALISTISCHE VIRUS. Ik walg van de linkse zelfbevlekkers!

    Like

  3. Cathja zegt:

    Ook als Geert Wilders stevige uitspraken heeft gedaan, die bij links niet lekker liggen, worden zijn woorden tot vervelens toe herhaald in de nieuwsbulletins en in praatprogramma’s. Te pas en te onpas wordt er gevraagd naar wat ‘men’ van Wilders uitspraken vindt. En dan gaat het niet alleen om de inhoud van wat hij heeft gezegd, maar meer nog dat HIJ weer eens ‘iets’ heeft gezegd.
    Om misselijk van te worden!

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Hun pech is dat hun dieprode statelijk aangeorde propaganda overal
    kopiert en op livestream voor het rechters tribunaal hun te verwachte
    gevangenisstraf alleen maar opsommeert !
    En die er zonder gevangenisstraf er vanaf komen, zullen levenslang
    werkeloos zijn en ik hoop dat ze op een hut in de hei verrotten en de
    rest van hun leven bij de voedselbank in de rij staan !

    Like

  5. Richard zegt:

    Het was vanmorgen op het RTL journaal en werd nog redelijk neutraal gebracht ook.

    Like

  6. danny zegt:

    De NOS zijn corebusiness is het verspreiden van agitprop. Agitprop is de samengestelde afkorting die staat voor “agitatie en propaganda”, waarbij de propaganda op de geest moet werken en de agitatie op de emoties. In feite is het een dwingende, agressieve vorm van propaganda.

    Oftewel de staatsomroep denkt als enige de waarheid in pacht te hebben en de gemiddelde Nederlander er mee te kunnen indoctrineren.

    Like

  7. Bob Fleumer zegt:

    Ik woon in dit land en ben er geboren al 76 jaar geleden, ik heb hier gewerkt en mijn belastingen betaald 2 kinderen opgevoed en geniet nu van mijn pensioen, toch voel ik mij hier niet meer thuis.
    Ik heb niet meer het gevoel dat mijn regering MIJN regering is.
    Ik kan niet meer aan de indruk ontkomen dat mijn regering het volk niet meer dient maar zichzelf in stand wil houden ook al kost dat onze soevereiniteit, ik heb na het zien van zoveel onkunde en onbenul totaal geen vertrouwen meer in hen die ons (mis)leiden.

    Like

    • Cathja zegt:

      @ Bob Fleumer 16/12 23:50

      Net zoals u voelen veel meer Nederlanders zich niet meer vertegenwoordigd door onze overheid. Dat is geen wonder, want onze overheid heeft de blik op Brussel gericht, en doet er alles aan om die despoten daar niet teleur te stellen. Dat hebben we met de naheffing van 1,1 miljard euro wel gezien. Toen bekend werd dat we 642 miljoen euro ‘bij moesten betalen’, was de verontwaardiging in eerste instantie groot! Allemaal spel. We wisten direct al dat er zonder meer betaald zou gaan worden.
      En jawel, zelfs vóór 30 december a.s. maakt onze overheid de opgeëiste 1,1 miljard euro aan Brussel over.
      Ik voel hetzelfde als u. Ik ben dan nog wel iets jonger, maar oud genoeg om te weten hoe we vroeger met elkaar omgingen in dit land. Wij voelen ons ‘te oud’ om te vertrekken. Waren we jonger geweest, dan hadden we dit land zéker verlaten.
      Laten we elkaar maar sterkte toewensen voor de komende tijd. Het zal er allemaal niet gemakkelijker op worden!
      Toch wens ik u en uw dierbaren goede feestdagen toe.

      Like

      • Leo zegt:

        De regerings leiers denken alleen maar in economie, speculeren en geld.

        De burgerij zien zij als lastige onbelangrijke en minderwaardige ballast.
        Zij vergeten echter dat de economie en welvaart van een land worden bepaald door de inzet, werklust en gedrevenheid van die minderwaardige ballast, die ook nog eens hun absorbitant hoge uitkeringen ophoesten.

        Een regering bepaald niet de economie, maar die wordt bepaald door de nijverheid van
        de bevolking..
        Banen cre-eren kan een regering evenmin, die worden gecre-eerd door het bedrijfsleven en de bevolking samen.

        Wanneer een economie stagneert door van regeringszijde hoog opgelegde financiele sancties en beperkingen, zal een economie onderuit gaan.

        Dit mag men nooit op de bevolking afrekenen, maat dat gebeurt WEL.

        Bevolking, WEET wat u te doen STAAT.

        Of het bijltje er bij neer gooien. Of dat dat tuig WEGWERKEN !

        Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @ Bob Fleumer: 23.50. uur, op 16/12. Daarin staat U niet alleen, Bob. Laatst zei onze gewaardeerde Driek, precies hetzelfde! Ook ik herken mij niet meer in eigen land. Het is echt “de verweesde samenleving”, geworden.

      Like

  8. david_1973 zegt:

    Om eerlijk te zijn was het inderdaad op het late nieuws van de NOS maar dan weer heerlijk met een sausje van extreem rechts… Hoewel dat eigenlijk lastig was werd er toch weer een soort van extreem rechtse draai aan gegeven. Het was genante berichtgeving Ze waren niet in staat om deze demonstratie te verkopen als zijnde een demonstratie van Neo Nazi,s dus werd er iets gebruld over naar ik me herinner de hooligans tegen de islam (een andere demonstratie enkele weken geleden). Zo wordt het (de link naar extreem rechts) er dus toch weer bij betrokken. Helaas voor de NOS gaat die vlieger niet meer op. De ogen zijn open en blijven open en de trucs die de NOS gebruikt zijn inmiddels bekend. Ik heb ook niet het idee dat nieuwslezers zoals die Jeroen Overbeek er altijd in geloven wat ze moeten oplezen. Bij het item over die gestoorde ISIS aanhanger in Australie zag ik duidelijk de afkeuring die van zijn gezicht was af te lezen. En dat hebben we heel vaak niet gezien. Zoals een in naam moslim mij onlangs vertelde: De islam is nog nooit zo zwart geweest als nu. Hij bedoeld dat het er niet goed uit ziet voor de islam in zijn geheel. Zelfs de meest geharde multiculturelen zullen het intrinsieke “evil” wat in deze ideologie schuilgaat niet langer kunnen ontkennen. Daar mogen we gek genoeg ISIS en aanhangers dan wel weer dankbaar voor zijn.

    Like

  9. 4sjun zegt:

    Het is nog wat erger, uitspraken worden aangezet, uit hun context gelicht en zo nodig moedwillig net even anders publiek geïnterpreteerd, gereframed, van eigen toeschrijving en van clichés voorzien om een afrekencircus op die eigen toeschrijving te veroorzaken waarop weer een rode fatwa kan worden uitgedeeld. Langs die weg wordt iemand vlot tot bijzonder fout na de oorlog bestickerd en zonodig ontmenselijkt (http://bit.ly/1Am0gd9) door zelfbenoemde rode inquisitie om een maatschappelijke carriere te breken. Ayaan Hirsi Ali overkwam het al eens (http://www.zemblabla.nl/) maar ook Pim Fortuyn, Geert Wilders, Hans Janmaat, Wouter Buikhuisen en zelfs de striptekenaar Gregorius Nekschot konden rekenen op nog naar Mohammed toewerkende roodverpolitiekte verslaglegging met bijbehorende meningsjuridiseringsvormen.

    Naar Mohammed toe werken (een hedendaagse variant op An den Führer vorbei Arbeiten): Fascistoïde inspanningen van multiculturele helpertjes of roodpolitieke moraalkapers om als het even kan op gemeenschapskosten politiek onwelgevallige meningen gejuridiseerd te krijgen en als dat niet lukt publieke verontwaardiging te entameren.

    Like

  10. leefbarbaar zegt:

    Gewoon nooit meer naar het “nieuws” kijken. Het is geen nieuws en het wordt geen nieuws. Het is omgeven van reclames en het dient de overheid. Nooit meer naar kijken, dan stopt het wel. Kijk maar naar de kranten, omdat wij die niet meer kopen en er niet meer in adverteren, blijven ze krimpen en afslanken. Op den duur staat het linxe geloof gedrukt op een postzegel en ook die zal verdwijnen.

    Like

  11. ildiko zegt:

    Ik ben zeker van dat zo direct een zeer sterke leider zal opstaan en dan iedereen die hier niet thuishoort weg moet. De geschiedenis herhaalt zich, de mensen zijn niet gek, ze zien hoe onze westerse waarden en onze manier van leven per dag achteruit gaat en gevaar loopt.
    De Bijbel is uit de tweede kamer! waarom ????? is de Bijbel onze christelijke moraal geen kompas meer om te respecteren? als dat zo is dan GEEN ENKELE VLUCHTELINGEN MEER, GEEN MOSKEEËN MEER , EN OOK GEEN ISLAM MEER hier in Nederland .

    Like

    • omdat die hypocriete trut niet langer die koran durft te laten staan maar nu als een soort ‘lijdelijk verzet’ het excuus gebruikt dat er te weinig RUIMTE NOG OP HAAR BURO IS… en daarom gaan nu àlle naslagwerken/boeken er af en alleen een e-reader blijft…

      eigenlijk zou déze trut eens ‘aan de tand gevoeld’ moeten worden zoals helaas gebeurd is bij NV_A lid Jan Esbroeck….

      Parlementslid Jan Van Esbroeck van N-VA in mekaar geslagen in Brussel
      HLN.BE @HLN_BE
      Parlementslid Jan Van Esbroeck aangevallen in Brussel
      De Standaard @destandaard
      Parlementslid Jan Van Esbroeck aangevallen in Brussel
      Nieuwsblad.be @Nieuwsblad_be

      Like

      • Vlaams parlementslid Jan Van Esbroeck is gisteravond na een late zitting in Brussel aangevallen. Dat hij erna een foto van zichzelf op Facebook postte, noemt hij achteraf gezien niet zo verstandig.
        Van Esbroeck deelde een foto waarop hij te zien is met schaafwonden op zijn gezicht en met de volgende boodschap: ‘N-VA’er zijn is toch leuk. Serieus zwaar ineen gemept na late zitting in bxl. Pfff.’ http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20141217_01434393

        Like

  12. Lucie zegt:

    Mijn man en ik zijn nu een paar weken bij onze kinderen in Oostenrijk en hier kijken we dagelijks naar het oostenrijkse journaal.
    Ik moet zeggen,en dat hebben we al vaker ervaren,dat ze hier niet zo walgelijk liegen en verzwijgen,als in Nederland.
    Ook zijn ze hier nog echt trots op hun tradities,de vele “Trachtenvereine” zijn nog zeer levendig en bloeien als nooit te voren.
    In Nederland wordt alles kapot gemaakt,ter meerdere glorie van de koppensnellers,en we laten het rustig begaan,stemmen steeds weer op de linkse en verraders partijen.
    Maar de Oostenrijker is ook totaal niet blij met die baardapen,er zijn hier nog heel wat minder,maar je ziet er wel steeds meer lopen met die voddelappen.

    Like

  13. baksteen zegt:

    Het NOS Journaal, ik kijk er naar zoals er in de oorlog naar de duitse zenders werd geluisterd, je moet bijhouden hoe de foute kant er tegenaan kijkt. Bijna niemand neemt die gasten meer serieus maar als je de opinies hoort over Israel, Libie, Syrie of Putin dan weet je dat de smerigheid nog steeds uitstekend werkt

    Like

  14. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Nadat Moslims hier openlijk met ISIS vlaggen wapperden en om het bloed van Joden riepen, kan het mij niet schelen of anti-Moslim demonstranten echt dikke Nazi’s zijn, zolang ze mij maar helpen om de Moslims hier weg te krijgen.

    Like

  15. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    de Waakzaamheid voor ‘n ongecensureerde Pers
    dient juist vandaag ‘t belangrijkst doel te zijn
    accepteer geen druppel water bij de wijn
    want zoveel wonden zijn nog dagelijks vers…
    .

    Like

  16. john zegt:

    Links en rechts geeft al lang geen juist beeld meer . Ik zou eerder denken aan “pro of contra eigen-volk partijen”. In NL, Vlaanderen, Frankrijk, Engeland praten we dan igv ‘pro’ respectievelijk over PVV, VB, FN, UKIP . Eén tegen allen met andere woorden.

    Like

  17. alidas1 zegt:

    Vertel me nu eens een land in europa waar je nog naar toe kunt vluchten.
    Ze zitten overal zelfs buiten europa je bent nergens meer veilig

    Like

    • Willie zegt:

      @alidas , vluchten helpt niks joh , het achterhaalt je toch, beter de stier bij de horens vatten (snappie?) .Zoals de US marines zeggen :Run,and you’ll die tired

      Like

  18. Yvonne zegt:

    Bob Fleumer,ik vermoed dat velen van ons zich ontheemd voelen.De samenleving is geen samenleving meer omdat zij aan elkaar hangt,of,uiteen valt,als los zand!De regering is er niet voor ons,ondanks dat ze door ons riant betaald worden.Zo’n regering kun je missen als kiespijn en ik hoop dat ze valt.Graag nog deze week!

    Like

  19. Planet Asian zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

    Like

Plaats een reactie