In Duitsland staat een nieuwe mediaheldin op tegen de moslimgolven

Screenshot_8

(Door: Joost Niemöller)

Kent u Frauke Petry? Eerlijk gezegd, ik kende haar niet. Maar het zou best wel eens kunnen dat over enige tijd velen haar zullen kennen.

Frauke Petry is het verlossende politieke geluid dat Duitsland nodig heeft. Een welbespraakte – en mooie – jonge vrouw die, voor de nieuwe anti-euro partij AfD optredend, met een ontwapenend ironisch lachje en met bloedzuivere argumenten door de retoriek van links prikt. Een ontwapenend charisma. Zij zet het verhaal tegen de islamisering en de massamigratie neer op een manier die velen zal overtuigen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Islamisering, mainstream-media, Patriottisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op In Duitsland staat een nieuwe mediaheldin op tegen de moslimgolven

  1. Jean zegt:

    Zo om me heen kijkend en luisterend voel ik dat het goed komt, ik ben er zelfs van overtuigd dat het sneller zal gebeuren dan we hopen nl. Het Moslim Vrije Europa, dat zal de enige redding van en voor Europa zijn.
    Laten we de handen in mekaar slaan met Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, G.B., Vlaanderen, Italië enz. en starten met alles maar dan ook alles wat met islam vergiftigd is te verdrijven van Europees grondgebied en dat ”zonder geweld”.
    Wij zijn met 500.000.000 Europeanen, laten we ze heel duidelij uitleggen wat het betekend ”ophoepelen” incl. hun barbaarse smeerlapperij en die mosselketen gebruiken als varkensstallen, is totaal geen verschil met momenteel.

    Like

  2. Maria zegt:

    op de pagina v/d Nieuwe Realist
    Basic Dimensions slaat nagels met koppen met zijn comment!
    integreren is dikke vette bullshit men stevent hier af op regelrechte burgeroorlogen met die islam
    en spreek uit eigen ondervinding roots…
    er zijn maar 2 oplossingen ze zelf buiten gooien of ten oorlog gaan ertegen
    een andere oplossing is er niet.

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Ja, ja, dat is nog eens klasse! Een heel ander kaliber dan de nitwits, die van tijd tot tijd bij Pauw mogen ‘opdraven’ tot louter vermaak van het tv- kijkend publiek. Deze dame weet waarover ze het heeft en mag er qua verschijning óók zijn!
    En wie intussen van mij zo ’n beetje weet, hoe ik doorgaans reageer op ‘vedettes’ als La Schuurman en Halina Reijn, maar óók op ‘pracht-exemplaren als Moniekje Samuel, die beseft, dat ik dit méén!

    Like

  4. Vederso zegt:

    Had Joost Niemöller voor deze link niet even kunnen waarschuwen: Maybrit Illner is zum kotzen.

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    Interessant stuk Wachteres. Ik ben heel blij, met de inzet van deze Mevrouw Petry. En de roden/links, blijven krijsen, omdat ze weten dat wij hun leugens en zouteloze praatjes, niet meer geloven.

    Like

  6. Brandende kaars zegt:

    Er wordt in dit discussie programma naar mijn gevoel steeds maar gesproken over wie wel en niet welkom zijn in Duitsland.
    Dat het echte probleem islam heet, komt in mijn beleving te weinig op tafel.
    Dat het probleem gedrag van Moslims voort komt uit de koran en Hadith wordt ook niet besproken. Terwijl de mensen die de straat op gaan om te protesteren, toch wel hun zorg uitspreken over de islamisering van de Duitse samenleving!
    Syrische, Koptische, Armeense, Irakese, Nigeriaanse christenen zullen als vluchtelingen zich prima integreren in onze Westerse samenlevingen. Maar de islam niet. Het is de koran die moslims dat verbiedt te doen.
    Ik ben het dan ook eens met de uitspraken van Professor in de Rechten Karl Albrecht Schachtschneider als hij zegt dat multiculti (mist goed gedoceerd) niet het probleem is, maar de islam!
    Hoor:
    RT: Muslims Are The Problem Not Multiculturalism

    Like

  7. Tom Hendrix. zegt:

    @ Brandende kaars: 01.34. uur. Ik ben het met U eens, dat de islam het grootste probleem is, voor ONS. Echter de massa-immigratie dient naar mijn mening, ook gestopt te worden. Het is een logische economische wet; dat massa-immigratie en tegelijk de sociale zekerheid in een land in stand te houden, onmogelijk is.

    Like

  8. sam zegt:

    Etnologie of volkenkunde is het vak dat o.a. de assimilatie van vreemde bevolkingsgroep in de eigen bevolking bestudeert.
    Reeds jaren geleden is het wetenschappelijk bewezen dat de eigen bevolking maximaal 10% van een vreemde bevolking kan assimileren. Bij hogere inwijking van vreemde bevolkingsgroepen, zoals nu overal in de Westerse landen het geval is. Zal dit aanleiding geven tot problemen, hetgeen nu in ALLE westerse landen OOK het geval is.
    Etnologen hadden voor de problemen al 40 jaar geleden voor gewaarschuwd. Zullen nu ook allemaal fascisten, enz. zijn.

    Like

  9. Yvonne zegt:

    Een top-vrouw.En dat op ZDF!Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen,maar zij flikt het hem toch!

    Like

  10. Ik heb nog nooit van Frauke Petry gehoord en als zij tegen al deze vrouwenhatende moslimextremisten in opstand komt doet ze me erg denken aan Sophie Scholl (1921-1943), een oprichtster van de ‘Witte Roos’ in WO II die zich tegen het nationaal-socialisme keerde na de ondergang van het Duitse 6de leger bij Stalingrad. Zij durfde in 1943 als één der weinigen, samen met haar broer Hans Scholl en hun medestrijders Christoph Probst, Kurt Huber, Willi Graf en Alexander Schmorell, openlijk tegen Adolf Hitler in opstand te komen en al de misdaden van het nazi-regime te bekritiseren. Helaas had deze moedige jongedame de pech dat zij in München, in een universiteit waar ze anti-nazipamfletten neer strooide, aan de Gestapo werd verraden door een conciërge die pro-nazi was.
    Sophie werd hierna, samen met haar broer en medestanders, gearresteerd, voor het beruchte Volksgerichtshof geleid en door de nazi-rechter Roland Freisler ter dood veroordeeld. En kort na elkaar werden zij alle zes onthoofd onder de guillotine, iets wat een andere anti-nazistische jongedame van de communistische verzetsgroep ‘De Rote Kapelle’, Cato Bontjes van Beek (1920-1943) en haar medestanders een half jaar later in Berlijn te wachten stond.
    Niettemin had ik (enigszins sarcastisch klinkend) misschien gehoopt dat als de Gestapo en het Volksgerichtshof nog hadden bestaan dat zij al die vervloekte EU-politici, moslimextremisten, haatzaaiende imans, criminele allochtonen, aanhangers van ISIS en andere gevaarlijke criminelen hadden opgepakt en desnoods ter dood veroordeeld! Freisler zou ongetwijfeld zelfs graag dit soort uitschot, dat op de huidige Duitse maatschappij parasiteert, terroriseert en aan zich willen onderwerpen, ter dood hebben veroordeeld en naar concentratiekampen hebben gestuurd, naar de guillotine of laten ophangen aan vleeshaken met stroppen van pianosnaren om hun misdadige nekken heen!
    En nou hopen dat Frauke Petry zoveel anti-EU- en anti-islamsgezinde Duitsers als aanhangers krijgt en haar zullen steunen om voorgoed de islam en de Eu uit Duitsland te krijgen en vooral uit héél Europa!

    Like

Plaats een reactie