Toch geen nieuwe verkiezingen in Zweden

Screenshot_28

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

De 27e december zal de Zweedse geschiedenis ingaan als de dag waarop daar de democratie werd afgeschaft. In een zogenaamde “decemberovereenkomst” hebben alle partijen behalve de Zweden-Democraten besloten de aangekondigde nieuwe verkiezingen in maart 2015 niet te laten plaatsvinden. Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet (Groenen), Centerpartiet, Folkpartiet und Kristdemokraterna hebben samen een persconferentie gegeven en deze gemeenschappelijke strategie aangekondigd.

In de eerste plaats betekent dit dat men een stabiele regering heeft. In werkelijkheid is deze beslissing uit angst voor de Zweden-Democraten genomen, die bij de nieuwe verkiezingen opnieuw op winst zou kunnen rekenen. Dat betekent dat de met 13% van de stemmen op twee na sterkste partij, de Zweden-Democraten (SD), als enige oppositiepartij zou overblijven, die sowieso al met allerlei trucs werd buitengesloten.

De coalitiepartijen, die tot nu toe golden als oppositie tegen de regerende sociaaldemocraten en Links/Groenen en de begroting hadden afgewezen, wat eerst tot het aftreden van de linkse regering leidde, zullen hun ommekeer moeten uitleggen. Want de Zweden-Democraten zullen nu een motie van wantrouwen indienen.

De enige oppositieleider in de Zweedse Rijksdag, de Zweden-Democraat Mattias Karlsson (SD), verklaart:

“Een staatsminister, die zijn belofte tegenover het Zweedse volk herhaaldelijk breekt, heeft het niet verdiend zijn functie nog uit te oefenen.”

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Toch geen nieuwe verkiezingen in Zweden

  1. Jean zegt:

    Zweden is een verloren land, nog even wachten en ze staan te bedelen bij die wandelende jeneverfles uit Luxemburg, die zal dan even rekenen wat hem dat persoonlijk opbrengt om dan de burgers voor een voldongen feit te plaatsen, de werkmethode van die EU misdaadorganisatie.
    Bah wat wordt ik toch misselijk van die mesthoop vuile ratten.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Zweden heeft zich dus al afgeschaft! De wil van het VOLK, de VOX POPULI, daar hebben politici van vele burgerlijke partijen niet alleen in Zweden, maar ook in Nederland, Duitsland en de rest van Europa lak aan!

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Een godvergeten stelletje marionetten aan de socialistische touwtjes, dàt zijn al die partijen!
    Je kunt van de politiek veel onbehoorlijke streken verwachten, maar dít slaat alles!
    Mag zijn, dat de revolutie in Nederland nog even op zich zal laten wachten, maar in Zweden zal ze helemáál nooit komen, dat is nu al duidelijk!
    Wat een buitengewoon smerige, hypocriete en vooral làffe houding!

    Like

  4. peterk2014 zegt:

    Ook in Nederland, zal de PVV met allerlei trucks buitengesloten worden. Wat betekend dat ook wij naar de verdommenis gaan.

    Like

  5. Rein van der Veen zegt:

    Hoezo? Het Zweedse volk bestaat immers niet, dus kun je ongestraft je beloftes verbreken. Dat is bij ons niet anders, hoor! 😦

    Like

  6. Drs.P. zegt:

    Een welbekend cordon sanitair door de geschifte middenpartijen terwijl het land helemaal naar de kloten gaat met alle criminelen die er momenteel binnen komen.
    Ach ja hoe gestoord kun je zijn als partij om ineens met de gore socialisten mee te gaan huilen in het bos??
    Vaak moet ik denken aan het gezegde: “ziende blind en horende doof”, of het is gewoon opzet!!!

    Like

  7. Vederso zegt:

    Dit is nieuws. Lars Hedegaard en Hans Rustad (niet de minsten) hebben er beiden in een artikel voor gewaarschuwd dat de Zweden deze weg niet zouden moeten inslaan omdat ze daarmee grote schade aanbrengen aan de democratie. De haat jegens de SD is blijkbaar groter dan aandacht voor het welbevinden van de Zweedse burger.

    Like

  8. Ad de Koning zegt:

    Ook Mark Rutte is ondemocratisch. Toen de eerste kamer het wetsontwerp over de zorgverzekering en de afschaffing van vrije artsenkeuze dreigde te verwerpen, je kunt dan alleen nog vrij kiezen als je een veel duurdere verzekering zou afsluiten wat niet iedereen kan betalen, dreigde Rutte om dan dat wetsontwerp toch te gaan invoeren via een “Algemene Maatregel van Bestuur”. Daarop kwam weinig kritiek van de andere partijen. Vergeet al die zaken niet als u straks gaat stemmen, er is maar een echt alternatief, de PVV.

    Like

  9. Maria zegt:

    dit is van de Zweden zelf.. de comments zeggen ook veel over dat volk…
    dat land is totaal verloren, zie in de toekomst hetzelfde gebeuren in andere EU landen, schaffen gewoon overal de verkiezingen af omdat ze inzien dat overal socialisme ten onder gaat bij verkiezingen, ben eens benieuwd of de huidige Ned regering dit ook niet zou toepassen dan zijn ze zeker dat Meneer Wilders niet wint, zie ze ervoor in staat om dit socialistisch Zweeds voorbeeld te volgen…

    http://www.thelocal.se/20141227/sweden-to-scrap-new-election-report

    Like

  10. paulzwueste zegt:

    De tijd, in Zweden, is nog niet rijp genoeg!!! De afstraffing van het politieke electoraat zal er, te zijner tijd, des te heviger door worden!!!!!

    Like

  11. jantjeuitnl zegt:

    Dan rest alleen nog maar een revolutie.

    Like

  12. Pingback: Wie had anders verwacht, EU inname: Toch geen nieuwe verkiezingen in Zweden | JDreport.com

  13. Geronimo zegt:

    Dat klinkt hier serieus pessimistisch. De gedachte dat je er niets kan aan doen, maakt je juist onmachtig. Men moet zich daar krachtig tegen verzetten, omdat het juist de bedoeling is van al deze regerende bedriegers om het volk moedeloos te maken, zodat ze zich uiteindelijk gaan neerleggen als willoze lammeren bij de hen opgedrongen beslissingen.

    Bekijk de andere signalen evenwel, in Frankrijk (Le Pen/FN), in Duitsland (Pegida), in de U.K.(Nigel Farage/Ukip), Nederland (Wilders/PVV) … en alles lijkt verre van verloren, al is het wel vijf voor twaalf. Strijdbaar zijn, en het ook tonen, waar mogelijk, daar komt het op aan.

    Ik heb altijd gezegd dat ik persoonlijk een vreedzame oplossing weinig waarschijnlijk acht, als er niet tijdig ingegrepen wordt. Vroeg of laat zal het onvermijdelijk botsen, dat heeft het al altijd gedaan in de loop van de geschiedenis. De schuld daarvoor ligt bij onze politieke ‘leiders’, overal in Europa.

    Er kunnen bijgevolg geen aanslagen genoeg zijn op kafirs vanwege zogezegde individuele ‘moslimgekken’, term waarmee politici en mainstream media nu pogen de waarheid te verdoezelen voor de doorsnee burger. Dat mag paradoxaal klinken, maar daarmee wil ik enkel zeggen dat dan pas de autochtone bevolkingen overal in Europa in opstand zullen komen, omdat ze de waarheid zullen beginnen inzien. Eerst voelen, en dan geloven lijkt nu eenmaal beter te werken. Spijtig genoeg.

    Vandaar, iedereen die met dit groot maatschappelijk vraagstuk begaan is, en bovenal deze massamigraties uit zelfverdediging een halt wil toeroepen, die kan dat al beginnen te doen door enkel en alleen nog te stemmen op partij(en) die dit onverkort en onverbloemd opnemen als hoofdpunt in hun programma. Dit moet het hoofdmotief zijn. Niets anders. Al de rest is daaraan ondergeschikt. Niet van: maar op dit vlak, ga ik niet akkoord, en over een ander programmapunt ben ik het evenmin eens, nee, van wie kunnen we verwachten dat hij daadwerkelijk de massamigratie stopt als hij aan de macht komt, de islam een halt toeroept, en op die partij stemmen wij. Dat alleen telt bij de actuele stand van zaken, want er is inderdaad geen tijd meer te verliezen. Ik weet dat dit niet makkelijk is, maar het is de enige weg om onze vrijheden veilig te stellen zonder bloedvergieten.
    Stop in Nederland b.v. met het altijd maar inhakken op Wilders en zijn partij omwille van bijkomstigheden. Hoe belangrijk die ook mogen lijken. Dat gebeurt nu maar al te vaak. Een feit is dat Wilders de ENIGE is in Nederland die effectief komaf wil maken met de islam en de massamigratie. Alle andere partijen voldoen niet aan dit criterium, geen enkele. Hij verdient dus ruimschoots het vertrouwen, alleen daarvoor al.

    In het andere geval heeft men geen recht om te klagen of te janken aan de zijlijn, en geeft men aan dat men akkoord gaat met de huidige gang van zaken. Als een meerderheid van burgers, al dan niet uit domheid of onwetendheid of wat weet ik veel, dat laatste wil, dan is dat evenzeer een democratisch gegeven.

    Like

  14. Philippine zegt:

    Ik las net dat Zweden geen verkiezingen wil houden tot 2022..

    Like

  15. Tom Hendrix zegt:

    @ Geronimo: 20.09. uur. Stemmen, dat doe ik uiteraard op Dhr. Wilders cum suis. En juist om wat U ook aangeeft; alleen de PVV – en in mindere mate de SGP- is TEGEN de ISLAMISERING van ons land. En daar gaat het bij mij ook om. Eens met uw reactie.

    Like

  16. Tom Hendrix zegt:

    Ik begin steeds meer begrip te krijgen voor GENERAAL FRANCO, die Spanje tussen 1936 en 1939 verlost heeft van de RODEN.

    Like

    • kraftavilqa zegt:

      Dergelijke helden worden dankzij de aanzienlijke verlinksing die sinds WO2 in heel Europa heeft plaatsgevonden nimmer geëerd. Milosevic en Karadzic die hun land trachtten te bevrijden van de muzels werden zelfs als oorlogsmisdadigers vervolgd.

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @kraftavilqa: 23.36. uur, op 27/12. Dat heeft U goed gezegd. Het conflict in Joegoslavië, kwam de verraderskliek van EU=EEG/NATO en de USA goed uit. Direct werd de kant van de moslims gekozen, en werd Servië gedemoniseerd. En men verdomde het ook te hebben over, de vileine bandiet ORIC, de moslimaanvoerder, die meer dan 100 Servische dorpen uitmoordde!

        Like

  17. Vederso zegt:

    Snaphanen verwacht dat de polarisatie in Zweden in de komende jaren dramatisch zal toenemen, zo schrijft hji op zijn website.

    Like

  18. Zweden kun je afschrijven,maar zover laten we het hier toch niet komen?Althans niet,als het aan mij ligt!Pvv steunen,de straat op gaan en moslims het leven onaangenaam maken,en,zeker niet je mond houden!

    Like

  19. Pingback: Vluchtelingenmiserie in Zweden | Golfbrekers

  20. Pingback: Weldra nieuwe verkiezingen in Zweden? | E.J. Bron

Plaats een reactie