“Pegida” nu ook in München

Screenshot_39

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Maandag 12 januari zal de eerste officiële “Pegida”-manifestatie in München plaatsvinden. Ze noemt zichzelf “Bagida” (“Beieren tegen de Islamisering van het Avondland”) en staat in nauw contact met “Pegida” Dresden. De Facebook-pagina van “Bagida” heeft al meer dan 13.000 “likes”. Het is het doel van de eerste bijeenkomst om minstens 300 burgers de straat op te krijgen. Het zal gaan om een startmanifestatie van ongeveer een half uur, daarna een wandeltocht en dan nog een slotmanifestatie van ongeveer een kwartier. Hierbij zullen ongeveer tien verschillende sprekers aanwezig zijn.

Afgelopen maandag werd er een uit 16 personen bestaand organisatieteam opgericht, dat al druk bezig is met de voorbereidingen voor de eerste manifestatie. Vanzelfsprekend zal de actie in München geen verband houden met politieke partijen, wat echter niet uitsluit dat sprekers lid van een partij kunnen zijn. In het organisatieteam van “Bagida” zitten leden van PI-München, de partijen “Die Freiheit”, “Republikaner” en “Pro Bayern”, evenals onafhankelijke burgers. De bijeenkomsten in München zullen vanaf 12 januari regelmatig op de maandagen in München plaatsvinden en successievelijk worden uitgebreid. Er zijn al contacten met prominente gastsprekers.

Het jaar 2015 zal het jaar van de maandagdemonstraties worden. Aanstaande maandag gaat het verder in Dresden, Kassel, Keulen en Würzburg. Berlijn zal maandag haar eerste demonstratie beleven. We sturen de hartelijke groeten uit München en wensen hen veel succes.

Screenshot_41Het leugenachtige front, bestaande uit de gevestigde partijen, de media, kerkvertegenwoordigers, vakbonden en andere opgeblazen tegenstanders van het gezonde mensenverstand zullen hun tanden stukbijten op “Pegida”. Deze beweging heeft het in zich om dit jaar een machtige volksbeweging te worden. De steeds erger wordende toestanden in onze steden op grond van de ongebreidelde asiel overstroming, de toenemende islamisering evenals de enorm stijgende criminaliteit en het geweld zullen als brandversnellers werken. Walgelijke belasteringen, zoals die van bondskanselier Angela Merkel, die daarvoor nu door Saoedi-Arabië (!) geprezen wordt, zullen de rest doen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", betutteling, burgermoed, Censuur, Counterjihad, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Pegida” nu ook in München

 1. Pegidafan zegt:

  heer EJ bron ,ik wil u graag complimenteren met deze site .
  Vind het echt geweldig dat u de berichtgeveng van uit Duitsland voor ons vertaald.
  Zodat wij hier in Nederland mee kunnen lezen wat er allemaal in Duitsland gebeurd.
  Duitsland is immers veel groter,met veel meer inwoners,dus eigelijk van veel groter belang voor onze strijd dan Nederland.Ook al besef ik terdegen dat , wij de Nederlanders er toe doen. Maar als er in Duitsland een Pegida opstaat en zich uitbreid als een olievlek geeft dat net even iets meer impact op de gevestigde orde , dan dat ,dat hier zou gebeuren.Vandaar hartelijke dank voor de vertalingen.gr Pegidafan

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Een golf begint klein maar kan uiteindelijk een heel land overspoelen.

  Like

 3. @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv @GraafdeMachiel WANNEER WIJ?“Pegida” nu ook in München http://wp.me/p1O7aM-ksH via @wordpressdotcom

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Een uitstekend initiatief dat zowel binnen,als buiten Duitsland navolging verdient!
  Er moeten overal in Europa een brede volksbewegingen ontstaan die zich zullen inzetten voor het behoud van de eigen nationaliteit en de cultuur die daarbij hoort en die zich willen ontdoen van de ziekmakende invloed van politiek correct, omdat deze de islamisering dwingend wil opleggen aan het volk en elke tegenstem tot zwijgen wil brengen.
  Dit alles vindt plaats in opdracht van de EU die als de grootste bedreiging moet worden gezien van onze bestaande nationale rechtsorde en vrijheid van meningsuiting

  De EU moet verantwoordelijk worden gehouden voor de aantasting van onze vrijheid, voor de ontwrichting van ons sociaal welbevinden, voor de vernietiging van de bevolkingscohesie en voor het buitengewoon schadelijke experiment van de culturele en etnische vermenging, waardoor uiteindelijk de oorspronkelijke bevolking zal worden gedegradeerd tot tweederangs burgers in eigen land.

  Tegen dit alles stellen ook Pegida en Bagida zich terecht te weer.
  Zij komen ongetwijfeld onder zwaar politiek correct vuur te liggen en ik denk dat links haar antifa knokploegen de vrije hand geven, maar de Duitse burgers hebben het belangrijk wapen tot hun beschikking.
  Zij kunnen een beroep doen op een recht dat -voor zo ver ik weet- niet in onze Nederlandse wetten is vastgelegd, namelijk om met WOORD EN DAAD actief op te komen voor het behoud van de bestaande democratie. Dit recht gaat op wanneer de overheden falen in hun taak ( om het oorspronkelijke) staatsbestel intact te houden. De burgers worden dan de hoeders van de wet en de vrije democratie!

  Wat Angela Merkel ,ooit een voorbeeldig lid van de communistische partij in de DDR-, ook zal zeggen, zij houdt onverkort vast aan de uitvoering van alle Europese intenties tot totale gelijkschakeling van ALLE EU burgers .

  In haar DDR jaren was zij zo trouw aan de rode beginselen dat de leiding van de DDR haar zonder enig wantrouwen afvaardigde naar buitenlandse congressen Dat zegt genoeg.
  Mijn vermoeden is dat haar innerlijke gesteldheid nooit wezenlijk is veranderd. In dat geval zal het nemen van niet-democratische besluiten haar bepaald niet vreemd zijn!

  Alle reden voor ons om ons volledig te ontdoen van het steeds knellender wordende juk dat de EU in werkelijkheid blijkt te zijn.Beschouw dat instituut maar als een wurgslang…
  Dat dier mogen wij nooit op onze samenleving loslaten, ook al zouden onze ”elites” dat graag willen!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “De steeds erger wordende toestanden in onze steden op grond van de ongebreidelde asiel overstroming, de toenemende islamisering evenals de enorm stijgende criminaliteit en het geweld zullen als brandversnellers werken.”

  En niet te vergeten de steeds zwaardere belastingdruk voor de autochtone burger omdat de moslim er immers een comfortabel leventje op na moet kunnen houden op kosten van de belastingbetaler?
  De ‘ontwikkelingshulp’ in Afrika is bijzonder nuttig geweest, maar niet heus!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dat is goed nieuws. Hopelijk gaat in Nederland eerdaags ook “de geest uit de fles”.

  Like

 7. Harry Kooistra zegt:

  Huginn en Muninn vliegen in het rond. Zij vertellen aan Wotan wat de mensen zeggen en doen. Wotan kent de mensen toch? Hij weet wat in hun geheugen (Huginn) is en welke mening (Muninn) zij hebben. Die menschen habben den ‘Wut an’. Daar zullen er meer van komen. Wotan zal de maat van het weer bepalen. Das wert ’n Donnerwetter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s