VIDEO (reprise): “Het Midden-Oosten probleem”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Islam, Israël, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO (reprise): “Het Midden-Oosten probleem”

 1. vanhetgoor zegt:

  Ik hoop dat ik binnenkort uitgenodigd word om naar Israël te komen. Ik heb namelijk een vredesplan dat wel werkt. Mijn vredesplan heeft wel kans van slagen. Mijn vredesplan gaat namelijk naar de oorsprong van het probleem en neemt de reden weg waarom de Arabische moslims de joodse Israëli’s dood willen hebben. In de koran staat dat Allah eist dat elke moslim elke jood die hij kan vinden de strot afsnijdt. De koran is een boek dat geschreven is om een kleine elite, de beroepsmoslims, aan geld te helpen. Zodra de koran in het vuilnisvat van de geschiedenis is opgeborgen kan er echte vrede in het Midden Oosten komen. Zodra de koran in vlammen is opgegaan zullen de vrouwen en de meisjes in de islamitische wereld weer in vrijheid kunnen leven, zonder islam maken zij een zeer grote kans om niet verkracht te worden. De koran is het boekje waarin uitgelegd wordt dat het voor de islamitische man het recht is om: “de akker door te ploegen!” Zodra de koran vertrapt is door kuddes met zwijnen kan er vrede komen en rechtvaardigheid. Zodra de islam is beëindigd is er vrede in het Midden Oosten.

  (Ik vraag ieder beschaafd mens om deze tekst op Twitter en Facebook door te geven aan zo veel mogelijk anderen.)

  Like

 2. Dokus zegt:

  Bovenstaande video geeft goede weergave waar het in feite omgaat.
  Maar Moslims zullen nooit accepteren dat er een Joodse staat bestaat, omdat ze anders gezichts verlies lijden.
  En dan wordt hun EER aangetast en dat is voor een moslim iets vreselijks dat gewroken moet worden.
  Afgelopen week hebben ze in de VN nog groot gezichts verlies geleden en is hun eer geschonden door het onthouden van een stem voor de beruchte( terugtrekkings) resolutie door Nigeria.
  Nu zinnen ze weer op NOG meer wraak tegen de Joden.
  Het gaat hier om een religieuze kwestie,een religieus conflict en daar hebben ze WEL gelijk in!!!!!!
  Waar eenmaal de Islaam heeft geheerst ( ook al was het dan het Ottomaanse rijk of nog verder terug Suleiman) daar mag nooit meer, een in hun ogen ” achterhaalde religie” Jodendom of het Christendom over hen heersen.
  Moslims mogen niet onder geschikt zijn aan Christenen of Joden. ( ook probleem in Ned.)
  Vandaar ook dat de moslims roepen dat ze Andalusië komen ” bevrijden”.
  Er staat ons in west Europa nog iets te wachten als Israël echt valt… ( de Bijbel zegt eerst de Jodd en dan de Griek)

  Ik geloof in de Bijbel en daaruit weet ik dat het nooit meer zal gebeuren dat Israël overheerst zal worden en of zal vallen. Ze zullen het nog wel uiterst moeilijk krijgen.
  Maar God zelf is Israël aan het herstellen.
  Als je nog een stap verder gaat en de Bijbel kent dan zul je zien dat het een strijd is tussen de Satan ( vanaf de schepping de tegenstander van God) en God , de God van de Bijbel!
  De God van Abraham Izak en Jacob. En Jacob wordt door God zelf Israël genoemd. God heeft dat volk ( de Joden) zelf gevormd. ( zowel Sara als Abraham waren op het moment van Izaks geboorte onvruchtbaar) God heeft uit Abraham Izak ” geschapen” en met Abraham en Izak en Jacob een verbond gesloten.

  Ismael was ook een zoon van Abraham maar God zei nadrukkelijk nee niet Ismael maar de zoon van uw vrouw Sara daar zal ik mijn verbond mee sluiten.
  Ismael heeft de belofte mee gekregen dat ” hij rijkelijk gezegend” zal worden.
  Nou en God houdt woord de Arabieren die uit Ismael en Ezau zijn ontstaan( de volken worden in de Bijbel genoemd) hebben enorme grote oppervlaktes aan land gekregen, ze zijn gezegend met onnoemelijke rijkdom aan olie zo zelfs dat ze de hele wereld economie plat kunnen leggen of ernstig verstoren( wat we momenteel beginnen te zien) Maar de haat tegen de keuze van God zit zo diep dat ze nu ook dit kleine stukje grond ook willen hebben en daarmee trachten de naam van God uit te roeien.
  Helaas zijn de nakomelingen van Ismael in +_ 650 na Christus allemaal veroverd door Mohammed met zijn agressieve islam leer.
  Voor die tijd ( tussen 70 na Chr en de komst van de islam) leefde men in vrede samen Joden waren in 70 na Chr grotendeels vertrokken uit Jeruzalem (Arabieren woonden er toen niet ) vanwege de verwoesting van de stad door de Romeien.
  Juist de Romeinen gaven aan dat hele gebied de naam PALESTINA. Ook vanwege de haat tegen de joden. Dat omvatte ook Syrie en het huidige Libanon en Jordanië het hele gebied dus een Palestijns volk bestaat helemaal niet alle inwoners van dat gebied heetten toen Palestijnen ook de Joden. Het is de terrorist Arafat geweest die dit begrip geïntroduceerd heeft, terwijl hij zelf een Egyptenaar was.
  Het joodse volk blijft door de eeuwen heen in de diaspora geïsoleerd bestaan want het is in wezen Gods eigen volk het mocht volgens hun geschriften niet assimileren met andere volken. 2000 jaar hebben ze in de diaspora geleefd, altijd onder vreselijke omstandigheden want ze mochten geen lid worden van gilden en geen bezit hebben vaak zijn ze vervolgd met als toppunt de Shoa ( in het Christelijke West Europa!!!!!) En toen leek het wel alsof voor God de maat vol was, en kregen ze als door een wonder hun eigen land terug. (Met officiële stemming in de VN! Het is het enige land in het Midden Oosten wat door goedkeuring van de VN is ontstaan alle andere landen zijn onstaan door penne streken van de Engelsen en of Fransen…….)

  Maar tegenwoordig anno 2015!!!! Ook al is het volk ontrouw, verdeeld en geheel verschillend van otherdox tot super liberaal; God laat hen nooit meer los!

  De Satan, de grote tegenstander van God slaat nu overal waar hij kan rondom zich heen en mobiliseerd de hele wereld om dit volk en dit land in diskrediet te brengen, en om dit land te deligitimeren te destabiliseren en met een hele dubbele moraal; smerig te beschuldigen(genocide laatste Gaza conflict) Dit is een eschatologie ( toekomst verwachting) die bekend is bij de Joden, en de Islamieten maar helaas weinig bekend is bij Christenen.
  Mensen die geen christelijke achtergrond hebben of er niets meer mee te maken willen hebben zullen dit helaas niet zien of niet willen zien of ontkennen of zelfs belachelijk maken. Jammer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s