UPDATE: de grenzen van de Twee-Staten-Oplossing fundamenteel verlegd!

Screenshot_157

(Door: Martien Pennings)

Onderstaande kan gezien worden als een UPDATE bij twee van mijn stukken:

1)    De Twee-Staten-Oplossing is dé oplossing, dat weet iedereen (5 januari 2015)

2) Ik zou de antisemitische ratten Michiel Servaes (PvdA) en Kati Piri (PvdA) graag Breivikken (25 december 2014)

De aanleiding tot deze UPDATE is wat ik zie als een grensverleggend congres waaraan onder anderen Daniel Pipes, Caroline Glick en Daniel Greenfield deel namen. Het heette “The War on Israel and the Middle East” en werd in november 2014 gehouden onder auspiciën van het David Horowitz Freedom Center, uitgever van Front Page MagazineHier zijn de video en het transscript van de sprekers en de paneldiscussie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", Israël. Bookmark de permalink .

5 reacties op UPDATE: de grenzen van de Twee-Staten-Oplossing fundamenteel verlegd!

  1. Alleen Joodse en Christelijke staat.De moslims kunnen naar mekka mekkeren.

    Like

  2. En als je mijn stuk dan gelezen hebt en je ziet de oproep van de nieuwe buitenland-chef van de EU, Mogherini, dan weet je dat het het Westen verloren is: Israël zo zegt deze vagina, de opvolgster van van de lelijkste kut ter wereld, Ashton, moet blijven bijdragen aan de terreur van de Palmaffia’s tegen . . . . . . Israël. Krankzinniger kunnen we het niet maken. Nee, kunnen we dat niet? Jawel! Dat kunnen we wel! U zult dit vanavond niet in het 8-uur-journaal vermeld zien als . . . . . eh . . . . nou ja . . . . krankzinnig. Maar hier is dus wat Mogherini van de Joden eist: blijven bijdragen aan hun eigen vernietiging: http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/01/palestijnen_hebben_recht_op_be.html

    Like

  3. paulzwueste zegt:

    Martien. Houdt moed!

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Op de eerste plaats veel sterkte Meneer Pennings. Ook ik heb sinds 1984 te maken met een “vitale depressie”, en dat is echt niet geweldig. Verder sluit ik mij aan bij het artikel. Het is niet Israël dat het probleem is, maar Hamas en de rest van de ISLAMKLIEK.

    Like

Plaats een reactie