FRUSTRATIE. . .

Screenshot_59

(Door: “Tistochwat”)

Wij autochtonen (wat een rotwoord is dat toch; ik was vroeger gewoon ‘Nederlander!) dienen er alleen maar voor om belasting te betalen. En ons belastinggeld wordt nauwelijks voor ons gebruikt, maar hoofdzakelijk voor:

– de zielige neger in Afrika
– de ‘asielzoeker’ die hier geheel gratis leeft
– het ‘koningshuis’ dat zich in schaamteloze weelde baadt
– de riante salarissen van de EU-bobo’s!

Ik ben er helemaal moedeloos door geworden, ook omdat ik een ‘racist’, een ‘nazi’, een ‘egoïst´ die de armen op de wereld niet wil helpen word genoemd, en het wordt alleen maar erger, omdat er nog steeds vele parasieten worden geïmporteerd! Er komt geen eind aan de toestroom; hoe moeten wij de kosten voor deze ‘elitaire’ strapatsen in vredesnaam blijven ophoesten?

Wat gevaarlijk dat de ‘gutmensch’, die absoluut een masochistische inslag moet hebben, nog steeds blaat dat wij niet moeten zeuren, omdat we het hier nog steeds veel te goed hebben, vergeleken met ‘andere landen’. Het is immers allemaal onze eigen schuld, omdat we op ‘veel te grote voet’ hebben geleefd en ‘onze kinderen straks niet met alle kosten kunnen opschepen’? Wat bedoelen ze eigenlijk met die laatste zwamopmerking? Wat haat ik die domme kuddevee-achtige gemeenplaatsen; de makke schapen blaten alles na wat ze in hun gehersenspoelde brein gestampt krijgen…

Geert Wilders en wij moeten elke dag vechten tegen de bierkaai en ondervinden niets dan tegenwerking en vijandigheid. Ik zou wel op het dak kunnen klimmen en schreeuwen wat ik weet, maar het helpt niet; mijn woorden verwaaien in de wind.

Eerst moeten de landverraderlijke regenten verdwijnen en dat zullen ze niet uit zichzelf doen. En omdat wij geen wapens hebben – de politie en het leger die op de hand van de regenten en de moslim zijn wél- kunnen we helemaal niets doen…

Het spijt me dat ik u geen hart onder de riem heb gestoken, maar ik kan het niet leuker maken; ook niet gemakkelijker. Gelukkig kan men zijn ongenoegen uiten op de site van de heer Bron. Zolang dit ons nog wordt toegestaan. Dank hiervoor, heer Bron!

Zoals Frans de Wit zegt op7 januari 2015 om 22:36: ”O wat hoop ik echt dat er een God is en dat die gasten toch echt hun loon terug krijgen en branden mogen in de hel!!”

Dit is dan de enige hoop die er nog overblijft: een wonder van hogerhand…

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op FRUSTRATIE. . .

 1. Scheerzeep Nu zegt:

  Wij moeten onze Au Toch Tonen.
  Zeker in deze omstandigheden met over-immigratie en lage politieke interesse in eigen volksbelang.
  Zwarte Piet en Klukkluk indiaan. Niemand viel ooit over Klukkluk; de misschiet-indiaan. ‘Floepens, mis!’ Daar kon je nog eens mee lachen. ‘Gossiepossie Pipo’. Dat was geen serieuze indiaan. Zwarte Piet is geen serieuze zwarte en daar lachen de zwarten dan weer niet om. Een zwarte moet je juist serieus neerzetten. Politici tonen er veel interesse in. Dat staat wel goed, zo’n zwarte serieus maken. Echter de serieuzen worden zwart gemaakt. Dat is nog eens misschieten.
  ‘Dat zijn van de gekke’.

  Like

 2. Leo zegt:

  Een ding is zeker :
  Het ontwikkelingshulpgeld dat decennia lang door vooral linxe regeringen in derde wereldlanden en donker Afrika is gepompt blijkt achteraf GOED besteed .

  De kunnen nu allemaal en enkele reis Europa betalen !!!!!!!!!

  Kuch….

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Chapeau, “Tistochwat”

  Like

 4. Cathja zegt:

  De huidige ellende heeft u goed onder woorden gebracht, Tistochwat. Ik ben het helemaal met u eens. We kunnen het helaas niet vrolijker vertellen dan zoals u het omschrijft.
  De hoop van @ Frans de Wit kan ik heel goed begrijpen. Mijn overtuiging is dat er ooit met die misdadigers zal worden afgerekend, maar dit is uiteraard een heel persoonlijke gedachte.

  Like

 5. José zegt:

  Het bezoek aan de tandarts heeft inspiratie opgeleverd, ben het 100% met U eens!!!

  Like

 6. Jade zegt:

  Goed artikel, die kosten zijn nu al en straks niet meer op te hoesten.
  Als we blijven toekijken, zullen ze ons alles ontnemen.
  Veel plezier straks met uw stukje landbouwplastic op de heide…

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tistochwat, dat heeft U volkomen goed geformuleerd. De vuile smerige POLITICI, van “links tot rechts”, hebben volledig ingestemd met de Resolutie van Straatsburg, en met het GEDROCHT EUSSR. Daardoor krijgen WIJ geboren Nederlanders, de moslims en uitvreters massaal op bezoek! Helaas gaat dat bezoek NOOIT MEER WEG.

  Like

 8. kraftavilqa zegt:

  “hoe moeten wij de kosten voor deze ‘elitaire’ strapatsen in vredesnaam blijven ophoesten?” en vooral waarom? Laat die elite-strapatsers er lekker zelf voor opdraaien, bv. zo’n Marcel van Dam die heeft zich schatrijk gestolen met het uitventen van het socialisme en hij niet alleen en die rooien zijn er toch altijd zo voor om het geld daar te stelen waar het zit dus voilá.

  Like

 9. hans zegt:

  Dit moet stoppen per direct, daar is niks moeilijks aan.
  Kan gewoon hoor!
  De enige die in de weg zitten zijn de politici in het gehele Westen.

  Like

 10. Jean zegt:

  De bom, het lijkt wel een atoombom, staat op ontploffen, als dat gebeurd dan kan ik nu al zeggen wie als eerste op de lijst staan voor ‘terugbetaling’ aan de burgers nl. het politiek schorem en het allochtoon gespuis.
  Wij eisen onze bescherming op en wij eisen dat ‘enkel’ de seculiere wetten aan de orde zijn w.w.z. al die religie bullshit onderwerpen aan de seculiere wetten en de fabeltjesverkopers niet meer betalen met belastinggeld dus op onze kosten.
  Leve onze vrijheid en onafhankelijkheid. Die moet gegarandeerd en gerespecteerd worden ook door die overbodige EU lafaards.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Die is raak Tistochwat …!!! Mooi !!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik verkondig dit al jaren, ben overal tegen, ik wens al die vreemdelingen met hun eisen niet in Nederland, ik wil geen belasting meer betalen omdat zij allemaal een huis en inrichting en een vrij leven krijgen zonder werk, ik weiger dat. Opdonderen allemaal, ga naar je eigen land en probeer daar iets van de maken, waarom moet dat allemaal hier??? Ik word hier zo opstandig van!!!!

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Zolang ik -en velen met mij- (psychisch) lijden onder (de angst voor) de loodzware belastingdruk, wil ik geen enkele ‘vluchteling’ in dit land zien en geen cent betalen aan het welzijn van vreemdelingen. Onze eigen (bejaarde) bevolking heeft het al moeilijk genoeg en die gaan verdorie gewoon voor!
  Elke ‘leider’/staatshoofd van elk land moet maar voor zijn eigen burgers gaan zorgen.
  Daar kan ons patserige praalzieke ‘koningshuis’ onderhand ook eens mee gaan beginnen, de parasitaire nietsnutten!
  Wat hebben we aan dergelijke ‘staatshoofden’?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s