En nu is het oorlog

Screenshot_57

(Door: Dr. Gert Jan Mulder)

Annabel Nanninga verklaarde vanmorgen op Jalta.nl de oorlog aan de islam:

“En nu is het oorlog. De slachting op de redactie van Charlie Hebdo is de internationale Theo van Gogh. Handenwringende politici, woedende burgers, juichende moslims, het hele godvergeten circus barst los in Europa. Het is de schuld van de islam. Kom mij niet aan met de miljoenen vredelievende moslims in Europa, het kan me geen […]”

Onvermijdelijke reacties overal op social media, van mensen die zich terecht zorgen maken over wat de toekomst met dit soort moslimterroristen brengen zal. Hoeveel zijn er wel niet van in Europa? Hoe goed zijn de landen er tegen bewapend? Wat kunnen ze doen? Wat je ook al ziet bij deze aanslag is dat het gebouw van het tijdschrift werd bewaakt door twee getrainde agenten. Twee agenten konden niets uitrichten. Niets. De ene agent die op straat gewond lag, werd nog even afgeslacht door één van de daders alsof het een computerspelletje was. Deze beelden zijn de beelden van wat het vrije Europa bedreigt. Het is een illusie om nog langer te denken en te suggereren, zoals de bestuurlijke elite tot de dag van vandaag heeft gedaan, dat het gaat om “verwarde mensen” om “lone wolves”, om “incidenten”.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen. Bookmark de permalink .

29 reacties op En nu is het oorlog

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Het was al oorlog, maar nu zijn meer wakker.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Die OORLOG is al veel langer bezig. Al 1400 jaar lang, en heeft inmiddels 700 miljoen doden opgeleverd. Allemaal door deze zogenaamde: ” religie van de vrede”. Alleen politieke partijen in Nederland, die mede de MOTIE HALSEMA hebben gesteund, deze LAFAARDS dragen ertoe bij dat WIJ nu deze OORLOG in onze STEDEN en DORPEN gaan krijgen!

  Like

 4. Regering en olieboeren: Bedankt voor het verpesten van de toekomst van mijn kleinkinderen !!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Met andere woorden ze zijn de streep over gegaan !
  En omdat de vuile gore linkse kerk ook nog de schuld
  aan PEGIDA en andere Patrioten geeft :
  Krijgen ze nu de rekening gepresenteert !

  Like

 6. Rein van der Veen zegt:

  .
  Een citaat uit het Financieele Dagblad:

  ‘Rechtspopulistische bewegingen hebben in veel Europese landen de wind in de zeilen en zullen proberen politieke munt te slaan uit de aanslag. In Duitsland vinden demonstraties plaats die onomwonden gericht zijn tegen de islam. Maar simplistische oplossingen brengen ons niet verder.
  Juist nu is het daarom van groot belang dat de Europese politici alles doen om te voorkomen dat ‘de moslims’ de schuld van de aanslag in de schoenen geschoven krijgen en bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet. Ook voor burgers is het tijd om moed te tonen, …, door niet met de wolven in het bos mee te huilen en niet voor makkelijk populisme te vallen.’

  U leest het goed: de politici moeten die arme, zielige moslims beschermen tegen de wolven in het bos. Tegen ons dus, de bezorgde burgers, die hun landen sluipend gekoloniseerd zien worden door de islam. En dus zullen komende maandag de kerken weer hun lichten doven als Pegida de straat op gaat om te demonstreren tegen de islamisering van het Avondland.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rein van der Veen: 15.06. uur. Goed dat U ons hierover informeert meneer van der Veen. Deze POLITICI zijn in de kern ONZE VIJANDEN, en het zijn vieze smerige LAND-en VOLKSVERRADERS, erger dan de NSB ooit is geweest. Deze schoften dienen voor een volkstribunaal moeten komen, op de wijze van het Neurenberg proces, tegen de NAZI KOPSTUKKEN na de Tweede Wereldoorlog! Zo denk ik erover!

   Like

 7. Dokus zegt:

  Brigitte Gabriel een Amerikaanse Anti moslim activiste zegt dat 16 tot 25% van ALLE MOSLIMS geradicaliseerd zijn. Staat ons nog wat te wachten!!!, kwestie van Tijd…….

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ah, vooral die laatste alinea klinkt mij als muziek in de oren:
  “Zero tolerance. De-islamisering. De PVV-agenda uitvoeren. Pegida serieus nemen. AFSCHEID NEMEN VAN ALLE PECHTOLDS IN DE WERELD……..”
  Goeie God, als dàt allemaal eens zou kunnen…..!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed zo Theresa! Ik vond het artikel van Anabel muziek in mijn oren na de aangehoorde werkelijk schandalige reacties van de internationaal laffe wegkijkende politici die overal opriepen tot matiging en begrip voor de gematigde moslims!!!!

   Like

 9. Geronimo zegt:

  En toch blijven de ogen van de ‘medeschuldigen’, politici en media, gesloten voor de werkelijke oorzaken, en blijven zij volharden tegen alle bewijzen in het verraad van hun eigen volk. We zijn nog altijd geen stap verder:

  “https://pbs.twimg.com/media/B6z1rT3IAAArfhe.png

  ‘Het heeft niets met de islam te maken.”

  Dat konden we gisteren al voorspellen. De lynchpartij op Charlie Hebdo heeft niets, maar dan ook niets met de islam te maken. De Franse president heeft het over een terreurdaad. Kan door eender wie gepleegd worden. Kan.

  We herhalen: deze moordpartij heeft niets met de islam te maken! Dat ze daarbij Allahu Akbar roepen is louter toeval.

  In Der Spiegel wordt zoals gebruikelijk ‘neutraal’ bericht:

  “Said und Cherif K. zijn broers, in Parijs geboren en opgegroeid in instellingen. Hun uit Algerije afkomstige ouders stierven vroeg. ..
  Over Hamid M. is weinig bekend; volgens de politie is hij dakloos en zou in het noord-oosten van Frankrijk naar school gegaan zijn. Over Cherif K. vonden ze oude persartikels. Hij werd in januari 2005 gearresteerd als hij naar Damascus wou trekken… Tijdens zijn proces verklaarde hij als 22-jarige dat de folterfoto’s uit de Aboe Ghraib-gevangenis hem geïnspireerd hebben. Hij had een diploma als fitnesstrainer, rookte veel marihuana en beschreef zich zelf als een “gelegenheidsmoslim”.

  Waarmee we bij het thema “islam” geraakt zijn. We zouden dus moeten geloven dat een “gelegenheidsmoslim“, lees “een gematigde moslim”, eigenlijk niet de kwaadste was. Ietwat ijl in zijn hoofd door de jointjes. Ietwat onzeker, gebrek aan zelfvertrouwen, door een ongelukkige jeugd.
  Eigenaardig toch, dat die brave jongens zodanig door het roken van jointjes – wat de linkse kerk een onschuldig soft drugje noemt – en door het luisteren naar rapmuziek meegesleept worden naar de jihad.

  Wat volgt? Er werd al verzocht om moslim liederen te zingen in christelijke kerken. Een oproep om hen te vergeven?

  Lukas 23 : 34
  En Jezus zeide: ‘Vader, vergeef
  het hun, want ze weten niet wat
  ze doen.’

  (http://www.golfbrekers.be)

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Webmaster: Dat was er eventjes niet doorgekomen in mijn vorig bericht. Hier de rectificatie op de plaats van “https://pbs.twimg.com/media/B6z1rT3IAAArfhe.png”

  “Juist nu is het daarom van groot belang dat de Europese politici alles doen om te voorkomen dat ‘de moslims’ de schuld van de aanslag in de schoenen geschoven krijgen en bevolkingsgroepen tegen elkaar worden opgezet.”

  Financieel Dagblad

  Like

 11. Mr Talkie zegt:

  @ Annabel Nanninga , je kan beter laat dan nooit wakker worden…

  Like

 12. Jade zegt:

  @Annabel, kom a.u.b. eens weg achter die betaalmuur,
  het is verspilling van uw talent…

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Twee speciaal getrainde agenten die niets konden uitrichten tegen die Moslim terroristen. Een goed getraind Jihad ? commando dat zijn ID papieren zomaar laat rondslingeren. Een in en in impoulaire Hollande sie er ineens als de kippen bij is om de situatie onder ogen te zien, nog veel allerter is als alle andere Franse presidenten voor hem. Terwijl hij de Islam nooit serieus genomen heeft, draait hij nu als een blad van de boom om en strooit nu zoetgevoosde bezorgde praatjes in het rond. Misschien brengt hij een hoax in het nieuws als zou hij de invloed van de Islam in Frankrijk aan banden willen leggen, alzo een spaak in het wiel van het Front National proberen te steken met het oog op de verkiezingen. Ik weet het niet, maar het een en ander komt bij mij erg vreemd over. Hier zit net zo’n raar luchtje aan als de moord op Kennedy en de ramp met het vliegtuig MH 17. De toekomst zal hopelijk uitwijzen wat dit alles te betekenen had. Maar ik denk niet veel goeds !

  Like

 14. Tempelier zegt:

  En jawel hoor hier is het afgesproken mediawoord LAF, LAF en nog eens LAF ben eens benieuwd welke woord het gaat worden bij de volgende jihadistische, islamterrostische, salafistische, kali fatische religieus islam geïnspireerde moordaanslag.

  Like

 15. Tempelier zegt:

  welke = welk

  Like

 16. GT zegt:

  Kijk ze hebben de terroristen binnengehaald, hoe hoog je de dreiging van eenslag ook opvoert maakt niets uit want, ze kunnen toeslaan op wat voor plaats dan ook simpel.
  Europa is als een fuik, de autochtone burger wordt daar langzaam in gedreven en die terroristen slaan toe. Vele linkse politieke kopstukken hebben bloed aan hun handen, ze hebben het gekrieeerd ondanks de vele waarschuwingen van partijen als bijv PVV.
  Wat u nu heeft gezien is nog maar het begin, het is wachten op een aanslag in Nederland en wat zijn ze geschokt de ene stille tocht na de andere vindt plaats het lijkt er op dat links daar gewoon geil van wordt ze kikken er op en maar ouwe hoeren en de ene praatpaal na de andere praatpaal wordt uit de hoge hoed getoverd en natuurlijk op TV. Maar wees gerust, we gaan een zeer gevaarlijke tijd tegemoet, dit wordt een burger oorlog.

  Like

 17. Martha N zegt:

  Deze ene agent die op straat werd doodgeschoten was een soortgenoot.

  Like

 18. oud-marinier zegt:

  Terrorisme bestrijden is net zo iets als een guerrilla oorlog uitvechten……haast niet te doen . En zeker wanneer het gaat om WILLEKEURIGE terreur . De bedoeling van deze “religieuze” randdebielen is JUIST om INTIMIDATIE , ONZEKERHEID , ANGST en PANIEK te zaaien onder de autochtone bevolking , anders-gelovigen en denkenden , niet gelovigen , homofielen , lesbiennes enz enz , omdat men denkt dat men op deze wijze DIE “potentiele” slachtoffers te kunnen beheersen…op allerlei mogelijke manieren. Men weet NOOIT , WAAR de volgende aanslag zal zijn , WIE het/de slachtoffer(s) zal/zullen zijn , WANNEER , WAAROM , WELK wapen enz enz…… Een zware taak om dit te bestrijden ….maar NIET onmogelijk !!!

  Like

 19. Jan zegt:

  Agente gedood bij nieuwe schietpartij Parijs
  In Montrouge, ten zuiden van Parijs, is vanmorgen een jonge politieagente gedood toen een onbekende schutter het vuur opende op enkele agenten. Een andere persoon raakte zwaargewond. De schutter is nog niet opgepakt. Het onderzoek wordt toevertrouwd aan de antiterrorisme cel.

  Like

 20. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE EU EN ONZE EIGEN LAFFE REGERINGEN HEBBEN DE LONT AL IN HET KRUITVAT GESTOKEN DOOR ONZE GRENZEN VOOR TERRORISTEN TE OPENEN …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s