Parade van de nieuwe hypocrieten op Holocaustdag: DODE Joden eren vindt iedereen fijn

Screenshot_44

(Door: Brabosh)

Systematisch wordt de herdenking aan de Holocaust gemanipuleerd en uitgebuit door weldenkende burgers die – compleet doordrongen van haat jegens Israël – andermaal de Jood beschuldigen van al wat er mis gaat in de wereld.

Volgens Manfred Gerstenfeld, de auteur van het boek “Demonizing Israel and the Jews” koesteren meer dan 150 miljoen Europese volwassenen antisemitische gevoelens. Ze beschouwen Israël als ‘een duivel die een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voert.’ Hoewel het cijfer hoog en moeilijk te bevestigen lijkt, denken experts dat het accuraat is. Zelfs non-believers geven toe dat antisemitisme in Europa onomkeerbaar is geworden en het leven voor de Joden op het continent snel ondraaglijk zal worden.

Jodenhaat heeft, 70 jaar na de bevrijding van het vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau door het Rode leger, een nieuwe naam gekregen: Israëlhaat. De geschiedenis herhaalt zich en de slachtoffers zijn dezelfde als toen: Israël, de Jood onder de naties.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Europa, Holocaust, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Parade van de nieuwe hypocrieten op Holocaustdag: DODE Joden eren vindt iedereen fijn

  1. Tom Hendrix zegt:

    Ik onderschrijf volledig het artikel. En frappant het zijn weer de rode nazi’s die voorop lopen met het bashen van Israël!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s