De aftrap van de verkiezingscampagne is begonnen!

PVV Groningen

(Door: Ton van Kesteren)

De aftrap van de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten van Groningen is onlangs begonnen. Veel linkse debatfeestjes waar bij voorbaat partijen worden uitgenodigd die bereid zijn om mee te lopen in de PvdA-polonaise. Ook RTV Noord en het Dagblad van het Noorden zijn meestal van de partij.

Al decennialang is het in de provincie Groningen gebruikelijk dat voorafgaand aan de verkiezingen, onderling ‘verbondjes’ worden gesloten door de gevestigde partijen, waar de echte oppositie niet aan te pas komt. Tijdens de verkiezingscampagne kan de oplettende toeschouwer het gekonkel van de vriendjes- en achterkamertjespolitiek dan ook duidelijk waarnemen.

In zorgvuldig geregisseerde debatten komen echte oppositiepartijen nauwelijks aan bod. Voor de zekerheid worden ze niet eens uitgenodigd. De aftrap van de verkiezingcampagne met debatten in het Forum in de stad Groningen en in Ter Apel waren daar een triest voorbeeld van. Tijdens het debat in het PvdA Theater ‘Full House’ in Ter Apel lieten de wel uitgenodigde partijen onder leiding van PvdA-burgemeester Schollema zich als ‘aangever’ gebruiken, zodat gedeputeerde Moorlag op overtuigende wijze de hoofdrol kon spelen zoals hij dat in de regel gewend is in de Groningse Staten. De goede recensie van het PvdA theaterstuk ‘Ik wil in het College’ verscheen de volgende dag – geheel volgens plan- paginagroot in het DvhN.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groningen, Hypocrisie, Linkse Kerk, meningsdictatuur, propaganda, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op De aftrap van de verkiezingscampagne is begonnen!

 1. lucky bee zegt:

  Er zal alleen een hier van profiteren, en dat zijn de Wilders en de PVV die werkelijk om onze vrijheid en democratie knokken.

  Like

 2. Jan zegt:

  0,8 minuut: “Er worden meer huizen verkocht en VERbouwd

  Like

 3. Maria zegt:

  Veel succes aan de Nederlander, wij in België hopen mee dat PVV met Wilders aan de macht komt.
  xx

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Alles zullen ze doen, om de PVV te demoniseren. Alles, om de RODEN/PvdA aan de “macht”, te laten. Ze zullen zelfs sjoemelen met de stembiljetten, mark my words!

  Like

 5. Joshua zegt:

  Smerige leugenaars zijn het die hun partijen promoten, als puntje bij paaltje komt kiezen zij voor de eu leegzuigers en laten eigen inwoners stikken,dat hebben wij al te lang mee gemaakt.
  Zij zijn alleen goed voor die marok. duivels die krijgen onze zuur verdiende centen om hun koeltoer en criminele haatschuren op te bouwen.

  Like

 6. Giny zegt:

  Wie wonen er in de buurt van Enschede???
  Maandag 9 februari is er een PVV bijeenkomst de nieuwe kandidaten voor de
  PS verkiezingen stellen zich voor!
  Voor 2 februari kunt u zich via de PVV site van Overijssel opgeven!
  Zelf woon ik daar niet in de buurt, maar doe wel de moeite om er bij te zijn!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s