Wilders: Rutte hypocriet over vrije woord

Screenshot_7

PVV-leider Geert Wilders noemt premier Mark Rutte en minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) hypocriet in hun verdediging van de vrijheid van meningsuiting. Na de aanslagen in Parijs liepen Rutte en Opstelten mee in een demonstratie voor die vrijheid in de Franse hoofdstad. „Terwijl diezelfde mensen er verantwoordelijk voor zijn dat ik word vervolgd. Wat een gigantische hypocrisie.”

Wilders zegt dat in een interview met het weekblad Privé. Het Openbaar Ministerie vervolgt de PVV-leider vanwege zijn oproep tot „minder, minder, minder” Marokkanen. Hij zou zich daarmee hebben schuldig gemaakt aan discriminatie en aanzetten tot haat. „Mede door hun sta ik voor de rechtbank”, aldus Wilders in Privé over Rutte en Opstelten.

Klik hier voor het artikel op Telegraaf.nl

Bron:
www.pvv.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Rutte, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wilders: Rutte hypocriet over vrije woord

 1. BertG. zegt:

  Ik stel voor om tegen de tijd dat Geert voor het gerecht staat, daar allemaal te verschijnen met een hoofddoekje, om je solidariteit te tonen.
  Een hoofddoekje moet weer kunnen tegenwoordig in de openbare ruimte. Niks mis mee.
  Vraag het de PVV zelf maar. Of zal dat er mee te maken hebben, zo’n gewijzigt standpunt.

  Like

  • Martha N zegt:

   Een goed plan maar gezien de reactie van onze eigen mensen, komt er niemand.
   Onze mensen zijn geworden tot bange wezels, bang te kiezen waar zij voor staan, het kost hen misschien de baan… Voorzichtig want de vijand loert… Onze regering is tot onze vijand geworden, we worden monddood gemaakt door advocaten en ik vraag me nog steeds af… WAAROM?

   Like

 2. Cathja zegt:

  Zoals altijd heeft Wilders gelijk. Moslims mogen ontzettend veel zeggen, roepen zelfs op tot haat en erger tegen de Joden, maar niemand die hen ter verantwoording roept, net zo min als de imams in hun moskeeën dit doen, want laten we het maar gewoon zeggen: in veel moskeeën wordt de haat tegen het westen, de christenen, de Joden, de homo’s er ingeslepen! Als er iemand op bezoek komt in de moskee -een niet-moslim- dan zijn ze poeslief en verwerpen ze de haat en nijd, maar als ze tijdens de dienst in de moskee ‘onder elkaar’ zijn, klinken er echt andere geluiden!

  Wilders wil minder Marokkanen. Ik ook, en met mij zeer veel Nederlanders. We zijn die import beu! Ze hebben het er naar gemaakt dat we ze beu zijn. Ze integreren niet en haten ons openlijk. Wat moeten we met hen in onze samenleving? Zijn we alleen goed genoeg voor de maandelijkse uitkering?

  Rutte en Opstelten zouden hun excuses moeten aanbieden aan Wilders omdat ze niet hebben voorkomen dat Wilders wordt veroordeeld. Nee, Opstelten is druk met Joris Demmink uit de wind te houden! Die man heeft écht iets op zijn geweten, en voor hem lopen ze het vuur uit de sloffen.
  Schandalig!

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik kan niet begrijpen wat het zeggen van “minder, minder, minder marocs” te maken heeft met discriminatie? Het enige doel wat het dient is “onze” veiligheid want moslims, en marocs zijn 100% moslims, nemen het niet zo nauw met veiligheid, geweldloosheid en respect voor vrouwen en kinderen.
  Wie islamieten verdedigd is vriend van onze vijand en dus ook onze vijand.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Zou het helpen als Rutte zélf ook eens op de dodenlijst kwam te staan?
  En dan wél bovenaan?
  Zou hij dan plotseling wél maatregelen tegen de islam willen nemen, de slappe schijtlijster?

  Like

 5. Thoth zegt:

  Artikel 137c
  1
  Hij die zich in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, opzettelijk beledigend uitlaat over een groep mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.
  2
  Indien het feit wordt gepleegd door een persoon die daarvan een beroep of gewoonte maakt of door twee of meer verenigde personen wordt gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie opgelegd.
  .
  Dit is het artikel. En deze moet nu eindelijk eens afgeschaft worden. Gvd… ik mag geeneens iemand beledigen omdat’ie een bepaald ras is, psychische, een godsdienst, etc. of een andere afwijking heeft. Tjonge… wat een zooitje zeg.
  .

  Like

  • Joshua zegt:

   Marok. zijn geen ras, het zijn wel ras zuivere criminelen.
   Die worden hier door wegkijkende idioten verdedigd en gevoed maar oh wee als je die criminelen verteld dat zij de boel hier verzieken dan komt vadertje overheid op de proppen met hypocriete opmerkingen.
   Nederland is verpest door heel zieke individuen in den haag namelijk eigen roem,arrogantie, geldzucht,incompetentheid,leugenaars, euro unie geilheid, werk verkwanselaars, kortom grote smeerlappen!!!!

   Like

  • Tempelier zegt:

   Is een moskee ook openbaar ? zo niet , dan telt het zaaltje waar Wilders sprak ook niet mee. Bovendien stelde hij een vraag, het publiek reageerde met minder, dus dan moeten allen mensen opgepakt worden in die zaal die minder riepen. Ik eis een verbod op de koran !

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik had het er vandaag nog over met iemand, hij heeft nooit minder, minder gezegd.
    Dat was een reactie uit de zaal. Hij stelde enkel en alleen een vraag.
    Dat zou toch een eitje moeten wezen voor een beetje advocaat.
    Dus ik begrijp werkelijk de ophef hierover niet en alle vervolg acties van het OM.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Eens met vorige reacties. Overigens ben ik van mening, dat de rode fascist RIESSEN, dan ook vervolgd dient te worden. Deze gore ploert heeft opgeroepen tot “het mollen van Wilders”, en het deporteren van ALLE PVV KIEZERS. Mensen ik begrijp niet dat deze vent er zo gemakkelijk van af komt! O …wacht D66 rechters en OM!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix 29 januari 2015 om 17:30

   Beste Tom, dat voorval met die Riessen zit ook mij heel hoog, maar die écht discriminerende haat zaaiende rat (zo durf ik hem gerust te noemen) heeft nergens last van!

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @ BertG: 16.43. uur. Verhip Bert, je hebt gelijk, Marokkanen zijn GEEN RAS! Een beetje advocaat sloopt het OM met dit gegeven! Ik ben benieuwd!

  Like

 8. Jan zegt:

  En aan de andere kant van de oceaan: Ben Shapiro: The First amendment is dead

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s