Woningbouwdirecteur ‘dreigt’ met komst asielzoekers

Screenshot_64

(Door: Roeland Franck)

Een opmerking van directeur Rob Wassenberg van woningbouwcorporatie Seyster Veste zorgde zaterdag voor grote onrust onder bewoners van zorgcomplex Park Boswijk. Hij ‘dreigde’ met de komst van Syrische vluchtelingen in een poging de veelal hoogbejaarde appartementseigenaren  te bewegen de renovatie van het complex te steunen.

“Hoe denkt u dat de gemeente reageert als wij zeggen dat wij zoveel appartementen beschikbaar hebben voor Syriërs?” aldus Wassenberg. Hij deed zijn uitspraak op een voorlichtingsbijeenkomst voor de bewoners van Park Boswijk.

De uitspraak viel volstrekt verkeerd. Bewoners noemen de opmerking onkies. “We voelen ons onder druk gezet om mee te werken,”  zegt Annemarijk Schade, voorzitter van de bewonerscommissie. “70 procent is tegen de plannen.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Woningbouwdirecteur ‘dreigt’ met komst asielzoekers

  1. Tistochwat zegt:

    Kun je nagaan hoeveel dreiging en verschrikking er uitgaat van de woorden ‘Syrische vluchtelingen’.
    Wel opmerkelijk dat Wassenberg juist met dit voorbeeld kwam aanzetten.
    Ze hebben kennelijk een reputatie, die Syrische ‘vluchtelingen’, de schrik van elke autochtone belastingbetalende Nederlander.

    Like

  2. oud-marinier zegt:

    Deze “directeur” zou onmiddelijk uit zijn functie moeten worden gezet en op staande voet ontslagen , “WEGENS BEDREIGING MET GEWELD” …

    Like

    • BertG. zegt:

      Je reinste chantage is dit, die uitspraak is echt per ongeluk even tussen neus en lippen ontsnapt. Hij bedreigt ze gewoon.
      De gesprekken tussen het COA en deze man hebben dus allang plaats gevonden.

      Like

      • BertG. zegt:

        foutje. is echt per ongeluk, moet zijn, is echt NIET per ongeluk……

        Like

      • oud-marinier zegt:

        @BertG.. ……..Helemaal met je eens ….!!! Nou , ik kan je vertellen dat ik me door NIEMAND laat chanteren…..ook niet door zo’n “woningbouwdirecteur” …..! Ik zou hem voor een gesprek onder 4 ogen uitnodigen ….en hem chanteren (na zijn uitspraak) …… ik zou hem het volgende in het oor fluisteren : ” Indien je het gore LEF hebt om er asielzoekers in te douwen, ….BEN JIJ de 1e van je cluppie, die de EEUWIGE JACHTVELDEN zal zien ” en dat zoals ik al zei , in een gesprek onder 4 ogen , na het uitschakelen van ieder mogelijke opname mogelijkheid door mobieltje of ander apparaat.

        Like

  3. lucky bee zegt:

    Gebeurt dit alles ook in Amsterdam?Nog meer rotzooi willen ze in Amsterdam hebben zo te zien?
    Liquidatie’s alleen is zo te zien nog niet genoeg?

    Like

  4. Driek zegt:

    Je zal daar toch een appartementje hebben gekocht, dat raak je aan de straatstenen niet meer kwijt. En na overlijden zadel je je kinderen op met een onverkoopbaar object. Oplichters zijn het.

    Like

  5. Dokus zegt:

    De vereniging van eigenaren heeft zich ” ws in betere jaren ” een bureau als belangenbehartiging ingehuurd. Dom maar hetgebeurt overal….. Maar zo lever je zeggenschap in over je eigen onroerend goed. De Maandlasten zijn fors €800.- daar kun je ook een eenvoudige flat voor huren. Dit bureau ( met gladde praters) heeft jaren flinke salarissen opgestreken van diverse verenigingen van eigenaren, en nu er gerenoveerd moet worden moeten de eiegenaren nog extra bijbetalen en als ze dit niet doen worden ze op een schandalige manier onder druk gezet. DIT ZIJN NU DE UIT WASSEN VAN HET PRIVATISERINGS BELEID van de paarse kabinetten.
    Dezelfde uitwassen vind je bij bureautjes die het PGB beheren….. Hier wordt ook schandalig met geld gemanipuleerd.

    Like

  6. Jean zegt:

    Pure chantage en maffia praktijken.
    Kan die misdadiger niet opgepakt worden voor chantage? Of is het soms een politiek vriendje? Vriendjes helpen vriendjes en zeker als geld geroken wordt.

    Like

  7. Anneke zegt:

    Domoren moet vooral NIET doen, paniek zaaien. “Ach; jullie zullen ook oogsten wàt er is gezaaid. TROEP zit er in jullie gronden”. Troep, rotzooi die al vaker boven is komen drijven……maar wegkijken daar zijn jullie eveneens sterren in. NIET LANG MEER….veel woningbouwverenigingen hebben het randje van de afgrond bereikt. “Ajuuu, goeie reis…Wij huurders zorgen zelf wel voor ‘de wrakstukken’….De conditie van veel sociale huurwoningen is miserabel, onderhoud is jaren verwaarloosd bij TE VEEL panden”. Zie mijn woning en garage eveneens langzaamaan ‘afbrokkelen’. De tussenmuren zijn in zo’n slechte staat, buren horen inmiddels vrijwel alles van elkaar. Een boor gebruikt en de scheuren en gaten gapen je toe. Gelukkig staan (voor mijzelf) betere tijden ‘voor de deur’…

    Like

    • Anneke zegt:

      De woningbouwverenigingen handelen als een KAT in het NAUW. Weten zich letterlijk géén raad!!! Dan krijg je dit soort SLAPPE dreigingen…..Willen ze GROOTS en machtig mee overkomen.

      Like

  8. Astrid zegt:

    Walgelijk. Echter bij ons wordt niet eens meer wat gevraagd/gedreigd. Kopen en huren zit hier door elkaar heen. In de huisregels staat, geen tv schotels op balkon of aan de buitenmuren, maar ja, je raadt het al…..de hoofddoekjes en hun overmijdelijke tv-schotels schieten inmiddels als paddenstoelen uit de grond. Het zijn dus niet bepaald de geëmancipeerde moslims die we hier voorgeschoteld krijgen, maar de beruchte huur-, zorgsubsidie- en uitkeringsprofiteurs. Maar wonen ze hier überhaupt wel? Er komen namelijk steeds verschillende lieden even langs om de post op te halen. De woningen staan vaak op naam van een vrouwspersoon, terwijl er alleen kerels rondlopen. En de gordijnen gaan ook op de vreemdste momenten open en dicht en zijn dan weer weken achtereen gesloten. Het betreft de kleinere huurapartementen die worden gebruikt door met name Turken en Surinamers, die ze weer onderverhuren of voor andere praktijken gebruiken. Met de fiscus tippen moet je echter oppassen, die criminelen zijn ook niet gek en kunnen je akelig gaan dwarsbomen, het gaat om veel geld. En hoewel de woningbouwvereniging beweert dat ze haar huurders in de gaten houdt, krijg ik juist de indruk dat ze er juist niets aan doet, want zij krijgt toch wel de volledige huur betaald, het is de belastingbetaler die voor het subsidiedeel opdraait.
    We hebben tegenwoordig te maken met het soort arrogantie dat we zowel bij de corrupte overheid en semi-overheid zien, die beide een dikke middelvinger naar de brave burger opsteken. Zij verdienen aan ons via die achterlijke importculturen en weten dondersgoed dat wij eronder lijden. Het wordt hoogste tijd voor een totale omslag. Onze eigen kinderen moeten jaren [10] wachten op een woning, terwijl de werkschuwe immigrantenstroom uit de achterlijke landen maar gestaag door kan gaan. Ze bezetten huizen waar ze zelf niet eens in wonen, maar waar ook onze kinderen niet in kunnen wonen.

    Het wordt hoogste tijd om in te gaan grijpen mensen, want die uitvretende import en onze eigen landverraders gaan niet vanzelf weg. Ze willen ons hele hebben en houden, tot we er letterlijk dood bij neervallen. De werkelijke slaven dat zijn wij, de blankmansen, al decennialang. Bah-bah-bah!!!

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    Zomaar een cartoontje uit de oude doos:

    Like

  10. Buffalo Bill zegt:

    Het enige positieve is dat deze directeur misschien ongewild heeft bijgedragen aan een evenwichtige beeldvorming aangaande asielzoekers. Verder is het natuurlijk buitengewoon schofterig en zou hij op staande voet moeten worden onstlagen.

    Like

  11. paulzwueste zegt:

    Chantage op het leven!!!

    Like

Plaats een reactie