VIDEO: Activisten van Britain First in gemeentehuis van Rotherham


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Patriottisme, Rotzakken, Seks, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Activisten van Britain First in gemeentehuis van Rotherham

 1. Cathja zegt:

  Heel terecht, deze boosheid! Wat daar gebeurt (is) is verschrikkelijk. Deze mensen komen op voor hun kinderen, en eisen gerechtigheid. Het verbaasde me dat er zó snel een flinke hoeveelheid politie aangesneld kwam, terwijl moslims tijdens demonstraties van de politie niets te vrezen hebben, ook al roepen ze de meest afschuwelijke dingen!
  Het is wel duidelijk aan wiens kant de Britse overheid staat. De autochtone Britten kunnen wel inpakken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en als je dan ook nog bedenkt, dat Paul Weston, op wie diezelfde autochtonen nog maar steeds niet (durven te) stemmen de enige politicus is, die onverdeeld achter Britain First staat……
   Nou ja, Britain First heeft dat zelf intussen wèl door, natuurlijk; zij en de EDL.
   Maar ze zijn nog steeds een margeverschijnsel, dàt is de pest: De massa wil nog steeds geen polonaise aan z’n lijf en blijft maar op de gevestigden stemmen, die die klote-moslims over alles heen laten lopen!
   Die kolere-politie stopt de vreselijkste dingen in de doofpot en alleen de marge durft het aan om ertegen te protesteren! Dat is toch verschrikkelijk!
   Hetzelfde als bij ons: De massa laat zich gewoon lam leggen!
   Al geloof ik nog steeds niet dat een opstelling als van die brilslang Choudary in Nederland zo gemakkelijk gepikt zou worden; dáárvan zou hier de wrevel wel snel toenemen, schat ik.

   Like

 2. asaman zegt:

  Wat gebeurt er onder tussen in Nederland? Precies hetzelfde. De macro maffia is niet alleen groot door drugs, maar ook door vrouwenhandel en prostitutie, etc. En geen enkele van die blozende blonde Nederlandse jongens en meisjes van de politie komen daar tussen. Allen psychopatisch bekeerlingen die ook op die slachtoffers tekeer gaan.
  Vergeet niet dat hoofd van politie in Amsterdam vertelde dat ze Wilders en pvv aanhang moesten mollen en laten verdwijnen. En ook verhalen van jaren terug toen een reporter op straat een moskee filmde, in elkaar geslagen werden, en niet de mishandelaars, maar de reporter door de politie werd gearresteerd. De politie had een “sensitieve” hersenspoeling cursus over Islam en moslims gehad van de gemeente Amsterdam. Moslims waren weer slachtoffer. En ooit politie optreden zijn sharia4nederland, toen de politie de fundamentalisten hielp door de zeggen dat de journalisten, in openbaar terrein, geen vragen mogen stellen omdat die moslims dat zeiden.
  Het politieke bestuur en de politie staat te vaak aan de kant van onze vijand, in deze oorlog. Waar hebben we dat eerder gezien?

  Like

 3. kraftavilqa zegt:

  Politieke correctheid is waarlijk de kwaal van deze tijd. Het is policor die deze terecht boze mannen van Britain first het zwijgen tracht op te leggen, het is policor die in Duitsland de SA inzet tegen Pegida. Policor vermoordde Pim Fortuyn. U kunt ongetwijfeld zelf dezeopsomming aanvullen. 😦

  Like

 4. Pingback: Demonstratie van “Britain First” op 5 september in Rotherham – Het verzet leeft | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s