VIDEO (Duitstalig): Michael Mannheimer in gesprek met diverse mediavertegenwoordigers


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, burgermoed, Censuur, democratie, Desinformatie, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO (Duitstalig): Michael Mannheimer in gesprek met diverse mediavertegenwoordigers

  1. Vederso zegt:

    Geen woord Frans bij.

    Like

    • treintrien zegt:

      Dit is hoop ik toch niet echt he?

      Aan de andere kant: als ze dit nou ook ff bij die gutmensjes gaan vragen, die kunnen met goed fatsoen geen nee zeggen he. Ik wel. No problem. “Ga weg”.
      Maar als je al jaren loopt te blaten dat je die mensen op moet vangen wordt het nu tijd voor water bij de wijn.

      Like

  2. Thomasson zegt:

    Er zijn geen normale moslims!!! …Al willen onze politiek-correcte leiders daar zo graag in geloven. De reden daarvoor is : islam is een religie dat een structuur heeft van een Colombiaanse drugskartel en met dezelfde normen en waarden; zo niet extremer. Voor moslims moeten ALLE MENSEN, DIE NIET BIJ DE BENDE HOREN, WORDEN GEDOOD. Zulke opdrachten krijgen moslims uit hun “Mein Kampf”. Hun smerige god Allah heeft de plaats van een eeuwige Fuhrer en de moslim kan zijn bloedige opdrachten niet weigeren.

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Uitstekend gedaan: Geen speld tussen te krijgen!
    Het doet mij denken aan de andere Michael (Stürzenberger) tijdens diens ‘middagsessies’ in München: Dezelfde, overigens zéér steekhoudende, woordenstroom!

    Like

  4. Sehr gut gesagt Herr Mannheimer.

    Like

Plaats een reactie