Barack Obama: “Terreur is niet de schuld van religie, behalve wanneer het christenen zijn.”

Screenshot_44

“Meneer de president, er is opnieuw een terreuraanslag gepleegd.” “Waren het die middeleeuwse christenen weer?”

(Door: Brabosh)

De Amerikaanse president Barack Obama verbaasde in het begin van deze week vriend en vijand met zijn controversiële uitspraken omtrent islamistische terreur en islamitisch antisemitisme door te verklaren dat: “Terreur is niet de schuld van religie, maar van mensen.”

Uiteraard waren de Obama-lovers van de anti-Israëlische Vlaamse openbare omroep, bij monde van de VRT Teletekstpagina’s, er weer als de kippen bij om deze kromme uitspraak van Obama klakkeloos te reproduceren:

“De Amerikaanse president Barack Obama waarschuwt voor het demoniseren van de islam. “Geen enkele religie is verantwoordelijk voor terrorisme, mensen zijn verantwoordelijk voor terrorisme“, zei hij op de terreur-top in Washington.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, christenhaat, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Obama, political correctness, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Barack Obama: “Terreur is niet de schuld van religie, behalve wanneer het christenen zijn.”

 1. joopklepzeiker zegt:

  Let op de snelheid van de veranderingen .

  De climax nadert sneller en sneller.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Speciaal voor de ‘stars and stripes’ oppermoslim een passend cartoontje:

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Logica conform de woorden van Obama.

  Bepaalde mensen vormen een religie
  Bepaalde mensen terroriseren.
  Ergo religie terroriseert.

  Oeps.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Allemaal verwarde mannen dus die het dus niet begrepen hebben.
  Zo kom je dus overal mee weg.
  Misschien moeten wij ons allemaal dan maar eens gedragen als verwarde mensen.
  Waarom? Geen idee. We doen toch maar wat. Weten wij veel.
  De ultieme smoes voor alles. Wij hebben iets niet goed begrepen, kunnen wij niks aan doen.
  Dat we het ergens vandaan zouden kunnen hebben doet niet ter zake.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Dat is de redenering van een moslim.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Ik heb me gisteren bijzonder geërgerd aan het NOS journaal hetwelk Obama in de gelegenheid werd gesteld gedurende 1:25 uit te leggen: niet in oorlog te zijn met de islam, maar met terroristen. Daarna noemt hij een aantal geloofsoorten, zonder gelovig terroristen, naar ik meen, doch zonder islam.

  De republikeinen zijn al langer woedend over zijn woordmanipulatie.

  http://nos.nl/uitzending/3214-uitzending.html

  Like

 7. Jaan zegt:

  Wat wil men nu? Het merendeel van de Amerikanen kiest iemand die ze daarna president noemen en die B. Hoessein O. heet. Denken die debielen dat hij een familielid van de paus is?
  Het zijn de idioten die zo’n vent voordragen en nog erger zijn de verraders die hem kiezen. Case closed, ze hebben de dwaas zelf gewild. Wat verwacht je van een vertegenwoordiger van de Black Muslims?

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Klopt het is ook de schuld van mensen, mensen die een achterlijke religie aanhangen.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En dat zegt de grootste LEUGENAAR en RENEGAAT, de OPPERMUZELMAN OBAMA? Nou, dat neem ik niet eens serieus meer, van deze smerige verrader!

  Like

 10. exmarineman zegt:

  wat wil je dan van een moslimbroeder? Wat kun je verwachten van een geboren moslim, wiens familie in Kenya moslims zijn????? Denken jullie nou echt dat die zijn geloof en zijn eigen familie afvalt. Het schijnt zelfs zo te zijn dat zijn broer een geheim adviseur van hem is (moslim!). Uiteraard zal dit in alle toonaarden worden tegengesproken….maar als je kijkt naar zijn acties tegen de terroristen en de islam dan kan het gewoon niet anders zijn dat hij een echte moslim is… Hij is dus niet te vertrouwen en om de aandacht van de islam af te leiden gaat hij nu tekeer tegen Putin en sleept Europa in zijn val mee.

  Like

 11. fleckie zegt:

  ‘ DE..ISLAM’ ( uit ‘Kloosters en Abdijen’, de mensen en hun werkzaamheden ,hun bewogen geschiedenis en..vele wetenswaardigheden, van Ben Daeler, E.U.D.- Bergen op zoom, isbn 907375301-5 GEB. , pag 30) ……….’ Ook islamitische monnikenzijn geen onbekenden. Zij zijn alleen vanuit de achtergrond v.d.islam te begrijpen.
  De Islamisten de Arabische aanduiding v.h.Mohammedanisme. …..Islam betekent:… VOLLEDIGE ..OVERGAVE. Nog niet eerder in de geschiedenis had het ontstaan van een nieuwe godsdienst zoveel gevolgen teweeg gebracht als juist de Islam. Het was een ..MI.ITANTE GODSDIENST. …IEDERE MOSLIM heeft tot taak het geloof…te…verbreiden. ..Oorlogen die men terwille v.d.godsdienst voerde werden als ‘ HEILIG’. aangemerkt. Deze geheel nieuwe godsdienst stond onder leiding van de superieure persoonlijkheid Mohammed. Tijdens zijn reizen had hij kennis gemaakt ..met..vele Joden en ..Christenen waarmee hij veel discussieerde..over het Oude – en
  Nieuwe Testament. Hij zou de stem van God zelf gehoord hebben toen hij zich,zoals gewoonlijk,weer eens een maand teruggetrokken had op een berg. …Hij voelde zich geroepen en godsdienst te stichten die hij ISLAM, dus ‘VOLLEDIGE OVERGAVE’ , noemde. De aanhangers noemden zich Moslims. Het werd een strenge monotheïstische godsdienst met VELE. Ideeen uit de Joodse en Christelijke religie. …..Men gelooft in een God, AL
  AH, wiens wil ondoorgrondelijk en almachtig is. Deze Allah heeft ook de wereld geschapen.
  Deze godsdienst biedt ..meer..dan..ook..maar,.enige..andere..wereldreligie..weerstand aan Christelijke…prediking. …Men streeft een saamhorigheid met de medemens na..en..en welwillendheid voor geloofsgenoten, maar strijdt ook tegen ze en er is sprake ..van..VERACHTING
  ..van anderen. Merkwaardig is daarbij in de Islam dat..een..zekere..berusting..in..het..kwade..v.d.wereld bestaat. Een andere merkwaardigheid is dat van alle godsdiensten het de Islam is die zijn goden niet graag afbeeldt. ………….De Islamitische godsdienst kende aanvankelijk geen priesters. Een dienst werd geleid door een lid v.d.gemeente,hij moest daarvoor wel over veel godsdienstige kennis beschikken. Deze bedienaren behoorden NIETop de geestelijke stand,maar stonden zeker wel in hoog aanzien. Binnen de godsdienst ontstond er op den duur wel een geestelijke Orde met eigen regels. De leden worden. DERWISJEN genoemd. Door schenkingen konden ze in hun onderhoud voorzien.Zij moesten absoluut gehoorzaam zijn aan een geestelijke leider. Ze hielden gemeen-
  schappelijke godsdienstoefeningen. Ze legden niet de gelofte van kuisheid af en de meesten leefden gewoon in de wereld en oefenden…ook…wel..een..profaan..beroep…uit. Voor godsdienstoefeningen kwamen ze in een klooster tezamen. ..in de 12e eeuw ontstond een groot aantal Orden..als..een..soort kloostergemeenschap.*Bij de Islam ging het dus om geestelijke Orden met eigen regels. Daarin en vanwege het feit dat men van schenkingen leefde ..en..gehoorzaamheid..kende, leken deze’kloosterlingen’ op die v.d.Christelijke Kerk. Punten van verschil zijn het in de wereld blijven leven en gewoon daar een beroep uitoefenen,geen gelofte van kuisheid kennen en het feit dat men vooral voor samenkomsten in het klooster bijeen kwam.
  #############################################################################

  Like

  • fleckie zegt:

   Dan heb ik hier nog een ‘ingezonden brief in het ALG.DAGBLAD van 7.7.1983 , vanuit Westmaas: en het antwoord daarop, ook als ingezonden brief:….. …..DROMEN………’ Naar aanleiding van de voorbereiding van mogelijke plaatsing..van..kernraketten…in…Nederland, zijn er weer allerlei actiegroepen,bestaande uit beroeps demonstranten ….uit..alle..hoeken ..van..Nederland,opgetrommeld. Deze mensen vertegenwoordigen naar hun zeggen een overgrote meerderheid v.d.Ned.bevolking. …..Dit laatste trekking ernstig in twijfel, want alsin eens om me heenkijk ziek gelukkig niet zoveel van dit soort eenzijdige. Dromers. Ja toch, dezemensen dromen van een wereld vol vrede en eerlijk zullen wij alles delen. Net zoals in sommige landen, de…Sowjetunie bijvoorbeeld. En juist om dat te voorkomen ,beste dromers, zullen de raketten er gelukkig komen in Nederland’. …………………….antwoord…………………….’..’Dromen’………………
   ‘ Alvorens iedereen van ‘ dromen’…te betichten, ware het beter voor een briefschrijver uit West-
   Maas om zich eerst te oriënteren over de twee wereldoorlogen: WIE de agressor was en door wie / wat de agressie in de hand werd gewerkt( indoctrinaties,…, heb- …en…expansiezucht) In de
   Tweede Wereldoorlog dachten de nazi’s ..NA… Liquidatie van de Joods-bolsjewistische Ingelligent
   Siamese ..en…RUSSISCHE…REGERING…te beschikken over …TALLOZE. Delfstoffen en ‘SLAVEN”, ( Lees ” ANATOMIE des SS-STAATES” en…”DER SS-STAAT”)……….Tienduizenden
   ontsnapten aan hun straf naar het…buitenland, maar gingen veelal verder met…hun..misdaden.: berichten genoeg hierover. …..Omdat …WEST-Europa Nu de inzet is, en om …massavernietiging..te…voorkomen, daarom demonstreren veel mensen”…… A.S.Fl.

   Like

 12. fleckie zegt:

  P.s. De tweede ingezonden brief, als antwoord, :.. was gedateerd za. 16.7.1983.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s