Ook rasechte Hagenaar moet integreren

Screenshot_77

De Haagse PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh

DEN HAAG –  Iedereen moet zich in Den Haag aanpassen: nieuwkomers én de mensen die al generaties lang in de stad wonen. De gemeente richt het integratiebeleid daarom óók op Hagenaars die zich niet lekker voelen in de multiculturele stad, of zich daar tegen verzetten.

„We mogen niet wegkijken bij polarisatie tussen groepen Hagenaars”, schrijft PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh volgens Trouw in zijn brief over integratie en discriminatie. Wederkerigheid en fatsoen zijn daarbij het uitgangspunt.

Lees verder>>>

(h/t “Inge”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ook rasechte Hagenaar moet integreren

  1. Tistochwat zegt:

    Ik wil niet hoeven ‘integreren’ in ‘mijn eigen’ land!
    Ik blief zéker geen moslim-koeltoer want daar kots ik van!
    Dat gedwongen mixen van verschillende soorten volk is tegennatuurlijk.

    Toen ik nog een kind was, hadden wij buiten een volière met kanaries. Mijn vader heeft daar ’s winters een keer twee koolmezen in gelokt om hen de winter door te helpen met allerlei lekkere en gemakkelijke hapjes.
    Maar wat gebeurde er? De koolmezen sprongen op de ruggen van de kanaries en hakten gaten in hun schedels…
    Écht waar; ik wist niet wat ik zag; het bloed spatte in het rond…

    Die koolmezen vergelijk ik met de hier door de ‘socialisten’ gastvrij onthaalde moslims die door ons aan het vreten e.d. worden gehouden en die ons leven zuur, en óns alleen maar kapot willen maken.
    Niets, maar dan ook niets van onze cultuur mogen we van die tapijtvreters, die kontkevers, behouden…
    En Pechtold en z’n ‘socialistische’ kameraadski’s vinden dat allemaal goed!

    Hebben jullie trouwens al gelezen dat die leugenaar zogenaamd ‘minder belasting’ wil?

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23713235/__Pechtold_wil_minder_belasting__.html

    Zou dit misschien heel in de verte iets te maken kunnen hebben met de verkiezingen op 18 maart a.s.?
    Hoe denkt die eurofiele islamofiele glibberige kwal die belastingverlaging te realiseren met z’n nog verder te openen grenzen?!
    Zien jullie op de foto hoe kordaat-ie z’n jasje weer staat dicht te knopen? Hierna dribbelt-ie waarschijnlijk driftig naar het spreekgestoelte om te proberen Wilders af te branden door te beweren hoeveel grote zorgen-ie zich maakt over de uitspraken van de heer Wilders!

    Like

    • Nemesis zegt:

      Ik zou zeggen, ik HOEF zeker niet te integreren in het land waar ik geboren en getogen ben. Het land van mijn ouders voorouders en verre voorouders. En ik verdom het dan ook.

      Like

  2. Over die lijpenist heb ik al iets gezegd: http://bit.ly/1AZC17X

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Ja, die lijpenist is kennelijk plotseling op dreef en voelt zich geroepen om eventjes de lakens te gaan uitdelen, hier! Laat-ie gáuw z’n aanmatigende islamitisch-hindoestaanse rótkop dicht houden! Hij denkt zeker: Nu of nooit, want als bij de verkiezingen de PvdA wordt weggevaagd, kàn het niet meer.

      Like

      • Driek zegt:

        Tistochwat zegt: Ik blief zéker geen moslim-koeltoer want daar kots ik van!

        Ja, Tistochwat, die Haagse PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh vindt dus dat iedereen zich in Den Haag moet aanpassen: nieuwkomers én de mensen die al generaties lang in de stad wonen.

        Nou, ik vind dat die bruine speknek terug moet naar waar hij vandaan komt, is die man nou helemaal van de pot gerukt, om hier een beetje komen vertellen dat we ons aan moeten passen, aan die imbeciele Mohammedanen. Wat ben ik hier geïrriteerd over, je moet toch maar durven. Die lui gaan toch wel heel erg ver hoor, die komen hier als gast, en gaan vervolgens de dienst uitmaken. Nou, meneer Rabin Baldewsingh, bekijk het maar, met je islamitische doordrijverij, ik heb meer dan genoeg van u soort mensen.

        Like

  3. Cathja zegt:

    Sinds wanneer is het gebruikelijk dat mensen in hun eigen land moeten integreren, om daarmee de buitenstaanders tegemoet te komen? Dat is toch de wereld op zijn kop zetten?
    Iedereen die hier wil wonen zal zich moeten aanpassen, en niet van ons verlangen dat wij dat doen.
    Ik heb het vermoeden dat de heer Baldewsingh met zijn uitspraken de slappe knieën van de Nederlanders in gedachten heeft, en je kunt altijd proberen om die Nederlanders nóg slapper en krachtelozer te maken, net zolang tot er van geen Nederlanders meer gesproken kan worden.
    Maxima zei ooit: “DE Nederlander bestaat niet”. Nee, als wij gedwongen worden om alles wat ons dierbaar is in te leveren, dán zijn er op termijn geen echte Nederlanders meer! Tenminste, ze mógen er dan niet meer zijn.

    Wat een stom verhaal trouwens van die PvdA-er. Ik denk dat we hém om te beginnen maar eens een enkele reis Suriname moeten aanbieden. Hij heeft met zijn stomme ideeën niks te zoeken in ons land.

    Like

  4. joopklepzeiker zegt:

    dit soort is de werkelijke veroorzakers van een eventuele burger oorlog.

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Ook ik verdom het mij aan te passen aan Ahmed, Fatima, of de eerste de beste “dobberneger”, uit VERWEGGISTAN! Deze Baldewsingh, deze RODE MINKUKEL, toont precies aan dat de PvdA een grote landverraderlijke partij is geworden. PvdA ik hoop dat jullie vermorzeld worden op 18 maart a.s. Ik ben deze klootzakken kots-en dan ook wel kotszat!

    Like

    • Mr.Talkie zegt:

      Ik zeg uithollen en een motor pak van maken ,of een groot gat graven daar dit soort idioten in dumpen beton er over ,om zeker te zijn dat ze niet e.v.t.w. weer komen want zo zijn ze ook wel weer,het is een ziekte die vol zit met parasieten en die moet je verwijderen.De islam is nog erger dan Ebola,want daar valt nog een klein beetje aan te doen.Ik zeg dus gewoon zo snel mogelijk ruimen dat soort met een IQ van 0,0..en nog minder……

      Like

  6. nelly zegt:

    wegwezen met de hele PVDA, oprotten allemaal

    Like

  7. asaman zegt:

    Ooit een (s)linke vrouw gesproken met zwart adoptie kind, die in apartheid zuidafrika had gewerkt. Dat geschifte mens zei precies hetzelfde.

    Like

  8. Perfide Albion zegt:

    De PVDA en haar aanhang rot maar lekker op richting Syrie. Mogen ze zich daar gaan aanpassen.

    De linksen zijn altijd wel goed geweest in “framen”. Integratie is nergens voor nodig. Het leidt allemaal maar af van waar het werkelijk om draait. De invasie (immigratie).

    Niemand vraagt aan een Japanner of een Chinees om te “integreren”. Dat zal ons echt een zorg zijn. Die houden hun eigen broek op..mohamedanen daarentegen..tja. Wat doen die eigenlijk/

    Weg met de islam! En iedereen die deze ideologie helpt.

    Like

  9. Leo zegt:

    Heeft een aardig schroefje loszitten in zn bovenkamer deze bruine teek !
    Integreren in je eigen stad/land , t zal toch zeker niet,……. smerige rooie paraciterende uitvreter.

    t wordt ECHT tijd voor DAADwerkelijk verzet ! toch ??

    Like

    • Perfide Albion zegt:

      lijkt me wel. Ik denk zelf dat we na de uitvoering van zo’n 2000 vonnissen wat rust in de tent kunnen brengen. Daarna pakken we rustig de categorie 2 landverraders aan. Om vervolgens kalm door te trekken naar categorie drie.

      Geef ons een paar maanden en het is helemaal klaar. Massale onteigeningen van hen die zaken doen met onze vijanden kan ons compenseren voor alle moeite die we zullen moeten doen.

      Like

  10. Jean zegt:

    Wat lult die eikel toch uit zijn nek, de autochtoonse bevolking moet zich aan niets aanpassen en zeker niet aan vreemdelingen met accent op moslims.
    Dat zootje heeft zich aan te passen aan taal, normen, waarden, cultuur en voral aan de seculiere wetten.
    Wie daar moeite mee heeft gelieve op te krassen en laten wij autochtonen stoppen met nog geld en woningen te verknoeien aan die parasieten.

    Like

  11. Tom Hendrix zegt:

    Weet je wat, ik stel voor dat alle RODEN/SOCIALISTEN, GROENE DWAALLICHTEN, D66 LANDVERKWANSELAARS, LIBERALE HUICHELAARS en CHRISTEN-DEMOCRATISCHE FARIZEEËRS samen met de MOSLIMS ophoepelen naar Noord-Afrika! Ik walg van ze, allemaal!

    Like

  12. Pegidafan zegt:

    JULLIE HEBBEN ECHT GROOT GELIJK, maar de realiteit is anders .In Rotterdam Beyerlandselaan was een winkelstraat met alleen HOLLANDSE zaken als je er nu loopt zie je alleen nog arabische letters , ik kan het niet lezen jullie wel. Moslim zwemmen met gescheiding van mannen en vrouwen. Al het hallal eten op barbiqious bij bedrijven ,eigen gebeds ruimtes bij bedrijven waar gebid wordt onder werktijd 5x per dag. (wordt niks van gezegd) ,Doner boekhandel zegt curses
    cartoon tekenen af ,moet ik nog meer voorbeelden geven van het aanpassen van de eigen bevolking .Het is gewoon een sukkelig land geworden ,als hier niks gebeurd zijn we gewoon zwaar de lul. Ik ben echt trots op mijn land met al zijn deltawerken ,en waterwerken over heel de wereld,en nog zo vele dingen waar we in uitblinken . Ben een ras ROTTERDAMMER , waar ik wel nood gedwongen gevlucht ben , er was geen houden meer aan ,daarom heb ik zo,n hekel aan dat tuig. Maar zo het land nu is herken ik NEDERLAND niet meer. Het is geworden tot een uitvalsbasis voor tuig , maar dan wel zoveel tuig dat het echt gevaarlijk is , die lui fokken zo hard dat NEDERLAND over zeg 25 of 30 jaar van hun is.

    Like

  13. Scheerzeep NU zegt:

    Ik heb een friese achternaam. Kooistra. Dat betekent dat mijn voorvaderen in 1811 uit de buurt van de Eendenkooi vandaan kwamen. Voor 1811 heetten wij Friezen naar onze vaderen en grootvaderen. Wie deze mensen waren weet ik niet, maar hun aanwezigheid in het verleden is duidelijk waarneembaar in het landschap. Dijk (Dijkstra), Terp (Terpstra), Veen (Veenstra), Turf (Turfstra), enz. Deze mensen hebben het landschap aangepast aan hun behoefte om veilig en droog te kunnen wonen. In alle vrijheid en sinds de 16e eeuw zonder dat men aangehouden wordt en ondervraagd over zijn religieuze overtuiging. Wat moet nog meer aan ons aangepast worden? Waar dien ik als oud-nederlander in te integreren? Culinair kan ik een heel eind meegaan, pizza, saté, bockworst, maar als er allerlei fantasierijke wereldbeelden meekomen, die verwarrend en onrust veroorzakend de samenleving ontwrichten, dan is de maat van aanpassing aan de verkeerde mensen geadresseerd. Dan steken wij onze koppige friese koppen niet in het zand en zeker niet in de klei, want daar kom je niet zonder veel moeite weer uit. En daarvoor hebben die oude Friezen de boel niet droog gemalen. We moeten die nieuwkomers en lakse integratie ontlopers een middag in de friese klei zetten.

    Like

    • Taljaard zegt:

      @Scheerzeep
      Mijn alias is de meisjesnaam van mijn grootmoeder van vaders kant.
      Vernederlandsing van het Franse ”Taillard”, Hugenoten, die hier al in de XVIIe eeuw heen zijn gekomen.
      Echte familienaam komt oorspronkelijk van het voormalige eiland Schokland, dat in 1733 getroffen werd door een storm, waarbij 60% van het eiland werd weggeslagen.
      Dit deel van Schokland heette ”het Veen” en de bewoners ervan trokken naar Drenthe, alwaar zij ten Noorden van Meppel een nederzetting stichtten, die zij ” `t Nije Veen” noemden; het huidige Nijeveen.
      Laten wij die nieuwkomers maar eens een tijdje aan het turfsteken zetten…..
      Willen jullie huisvesting?
      Bouw maar een plaggenhut.
      Willen jullie eten?
      Daar is een stuk woeste moerasgrond.
      Breng dat maar in cultuur en verbouw er aardappels en graan op.
      Geen vlees en melk?
      Schaf maar een geit aan. Heb je melk.
      En fok maar een big op. (Oh nee, wacht….)
      Geen kleding?
      Hou maar een paar schapen. Scheer ze. Kam en spin de wol. Weef de draden.
      Moesten mijn voorouders ook.

      Like

      • Nemesis zegt:

        😀 😀 😀 Juist ja.. Alleen hebben we nog zo weinig woeste moerasgrond. Ingepikt door Natuurbeheer, Bosbeheer en hoe die clubjes allemaal heten.

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Hèhèhèhèhè! Ik kreeg nu nèt weer een visioen van hoe uw neef Alexander zou reageren, als hij dit zou lezen:
        Die zou waarschijnlijk van volijverige hypocrisie struíkelen over zijn eigen woorden!

        Like

Plaats een reactie