Sachsen: “Leonardo Hotel” wordt asielonderkomen

Screenshot_22

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het Leonardo-hotel in de districtsstad Freital in de Duitse deelstaat Sachsen is gelegen in een schilderachtig landschap op ongeveer 15 minuten rijden verwijderd van Dresden. Het beschikt over 160 kamers en kan de meestal aan een warmer klimaat gewende nieuwe “gasten” ook verblijden met een sauna. Dat dit in principe veel meer is dan de nieuwe bewoners ooit bezaten, zal  vermoedelijk niets veranderen aan het feit dat zij dit onderkomen beslist niet prettig zullen vinden.

Want zoals de ervaring leert, willen ze alleen woonruimte in de binnenstad en vermoedelijk zal de “saaie provincie” ook hier bij de “nieuwe Duitsers” op verzet stuiten. Maar het district Sächsische Schweiz-Osterzgebirge staat onder druk, omdat er bij de nu reeds aanwezige 1000 “vluchtelingen” nog eens 294 bij komen.

Om de ongenode dames en heren niet boos te maken, vindt districtscommissaris Michael Geisler het belangrijk om zo mogelijk “de asielzoekers decentraal onder te brengen”.

Volgens “Dresdener Fernsehen” betreurt hij:

Op grond van de landelijke asielpolitiek en de op dit moment in de deelstaat uitgevoerde praktijk zullen wij deze weg niet meer volledig kunnen bewandelen. De deelstaat is op grond van overvolle plaatsen van eerste opvang tot geen enkel compromis bereid. De vluchtelingen zullen wekelijks met bussen naar de districtskantoren worden gebracht. We weten nu al dat de opnamecapaciteiten bij ons tot mei uitgeput zijn. Voor buitengewone gebeurtenissen zijn buitengewone maatregelen nodig. Het gesprek op hoog niveau bij de minister van Binnenlandse Zaken van Sachsen was wat dit aangaat zeer ontnuchterend. Ik roep op tot meer ondersteuning voor de gemeenten om deze zware taken op te lossen.

Welke “buitengewone maatregelen” dat zullen zijn, heeft hij niet gezegd, maar men zou nog steeds “noodonderkomens in sporthallen van het district” willen vermijden. Daarom wordt nu dus het luxe hotel gehuurd en in plaats van betalende gasten mag nu de belastingbetaler voor de gasten betalen.

Het district Sächsische Schweiz-Osterzgebirge zoekt onroerend goed om permanent te huren, dat of als tehuis bruikbaar is of als zodanig verbouwd en ingericht kan worden. De objecten zullen gebruikt worden om asielzoekers in onder te brengen. Bovendien is het district op zoek naar grondstukken die geschikt zijn om containers op te plaatsen. Ook hebben we belangstelling in aanbiedingen om zelfstandig tehuizen te bouwen. Bovendien zoekt het district woningen om permanent te huren.

Er worden woningen gezocht om “permanent te huren”. Het sprookje van de “tijdelijke maatregelen” hebben alle nog nadenkende burgers sowieso niet geloofd. Bijna dagelijks zijn er inmiddels meldingen van op kosten van de belastingbetaler gehuurde woonruimte of zelfs van in beslag genomen algemene goederen (weldra vermoedelijk ook van privé-eigendom). Duitsland verwordt steeds meer tot een enorm “vluchtelingen”kamp en ze zijn allemaal “gekomen om te blijven”. In 2014 was er sprake van meer dan 200.000 asielaanvragen, alleen in januari 2015 waren dit er al 25.042.

Daartegenover staat dat steeds meer Duitsers emigreren, alleen al vorig jaar vertrokken meer dan 140.000 Duitsers. Dat zijn in de regel echter goed opgeleide steunpilaren van de samenleving, die niets anders dan weg willen. Wat er in hun plaats als “dringend benodigde vakmensen” naar ons toekomt, kan waarschijnlijk het best worden afgelezen aan de criminaliteitsstatistiek.

Hieronder een korte rondgang door het Leonardo-Hotel:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Sachsen: “Leonardo Hotel” wordt asielonderkomen

  1. Marlies zegt:

    De waanzin voorbij…..

    Like

  2. BertG. zegt:

    IK WORD HIER ZO ONTZETTEND MOE VAN.
    GVD………….GVD…………………..GVD……………………….

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Tja, schitterend…..Je houdt trouwens je hart vast bij de vraag, hoe gauw ze het uitgewoond zullen hebben……
    Ernstig bijkomend bezwaar (voor de potentiële bewoners): Buiten het stadscentrum is het nu eenmaal minder gemakkelijk zakkenrollen en/of drugs dealen……..

    Like

  4. Abeja zegt:

    Natuurlijk zitten die asielzoekers liever in een stad, daar valt meer te “organiseren”!

    Like

  5. Marc zegt:

    Voor een uitlating als “veel gekker moet het niet worden”, is het nu toch wel echt te laat.

    Pegida zal binnen zeer kort miljoenen demonstranten kennen!

    Elke dag!

    Ook in Nederland!

    Like

  6. delamontagne zegt:

    Het is natuurlijk wel te hopen dat de “directie” van het hotel aan al de wensen van hun NIET betalende gasten te-ge-moet komt, het zijn nu eenmaal “temperamentvolle” mensen.
    Dit is het Hotel……..

    ………
    na een kleine woede-uitbarsting;

    de tuin moest het ook ontgelden.

    Tevreden gasten laten nog weleens een aardige aantekening na in het GASTENBOEK.
    Ach ja…………
    Zij hebben zo hun eigen manieren.

    Like

  7. Antivenin zegt:

    Ik ben bang dat het niet meer lang duurt voor “men” de verantwoordelijke politici harddhandig aan gaat pakken. En terecht!

    Like

    • Driek zegt:

      Antivenin zegt: Ik ben bang dat het niet meer lang duurt voor “men” de verantwoordelijke politici harddhandig aan gaat pakken.

      Nou, beste Antivenin, dat is niets om bang voor te zijn, hoe eerder hoe beter. Maar die verantwoordelijke politici hebben voorlopig nog vrij spel om Nederland naar de Filistijnen te helpen, en dat gaat nu wel heel erg snel. En we kunnen hier wel allerlei veronderstellingen lanceren, wat toch de beweegredenen zijn, maar we zijn mooi de klos. Ik zie bijna met angst en beven de aanstaande verkiezingen tegemoet, want het is nu werkelijk erop of eronder. De gedachte alleen al dat Alexander Pechtold de baas van Nederland wordt, vervuld mij met afgrijzen.

      Like

  8. W.H.J. Reiss zegt:

    Ik heb wel eens in een vliegtuig gezeten met allemaal mossels uit Bangladesh.
    De vloer was vergelijkbaar met een stort en al voor de landing (we vlogen nog) stond iedereen recht om zijn koffer uit het bagagerek te pakken.

    Like

  9. EdBos zegt:

    Best wel een goed hotel. Zou ik niet vies van zijn. Sachsen en vooral Dresden moeten het voor een groot deel “hebben” van het toerisme. En dat gaat op deze manier minder worden. Minder toeristen, minder inkomsten. En zo gaat Sachsen langzaam maar zeker kapot. Leve de politieke correctheid.

    Like

  10. Ze hebben niet lang gewacht met slopen…zit in de aardvan de beestjes.

    Like

  11. Jean zegt:

    Door het ”misdadig” links beleid voor zover gesproken kan worden over beleid gaat heel west Europa naar de vernieling door de impor van die massa onderontwikkelde levensgevaarlijke gewelddadige barbaren.
    Wj zullen versneld grote weerstand moeten gaa opzetten tegen die linkse lafaards die via die importindustrie schatrijk worden en de burgers opzadelen met de ellende en de miserie.

    Like

  12. Die lui zijn zulke onderkomens niet waard;je ziet hoe ze het achterlaten en nog staan te schreeuwen met nieuwe eisen ook!Flikker ze toch per omgaande Europa uit,die ondankbare,asociale varkens!

    Like

  13. Frans de Wit zegt:

    In het ergste geval (voor ons tenminste) bestaan er dalijk geen plekken meer waar ze als vips worden ontvangen en onderhouden. Ik zag het wel in afrika, dat ook iedereen die de boel daar netjes op poten heeft gezet, op een gegeven moment werd vermoord en alles werd gestolen. Tuurlijk hebben ze daar dan even profijt van. Maar daarna is er echt helemaal niets meer over en ook niets te halen. Dat zitten ze in een omgeving waar allemaal van die moordenaars en vernielers vertoeven. Want het beetje menselijke op de aarde wordt wel uitgeschakeld. Door dat tuig van de riggel.

    Like

  14. Hans zegt:

    En wij maar werken.
    Uiteindelijk komt alle EU taxpoet uit iw en mijn zak.

    Like

  15. Tom Hendrix zegt:

    Hieruit blijkt maar weer waar de prioriteiten liggen, van de door ons verkozen (VERRADERS VAN DE POLITIEK). Ik ben er klaar mee, het is niet alleen in Duitsland gaande, maar uiteraard ook in Nederland en de rest van Europa. En alles gefaciliteerd door met name politici van de volgende partijen: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten! En helaas hebben zij in de hele EUSSR het voor het zeggen! Kijk maar naar RUTTE II, de prioriteit ligt voor hem en zijn kliek bij: EUSSR, de MOSLIMS PAMPEREN, en de MASSA-IMMIGRATIE! Al deze politici zijn GEKOCHT, om ZO te handelen!

    Like

    • Igor zegt:

      Tom, die politici zijn niet gekocht, ze zijn geïnfiltreerd door de jaren heen.
      Want hoe kan het anders dat de VVD nu een duidelijk centrum linkse partij, dus zeg maar links liberaal is geworden. If you can’t beat them , join them.
      Dat is al begonnen met de kleuterscholen, ieder kind vanaf 4 jaar leerplicht, en wel door de links opgevoede vrouwelijke leerkrachten (femalisering) die alles en iedereen zielig vinden.
      Ook zijn alle politieke partijen, NGO’s en onze ambtenarij op deze manier door links overgenomen gewoon a la Sovjet stijl en werkelijk bijna niemand die dit door heeft.
      Daarom ook topfuncties voor die zogenaamde socialisten in het bedrijfsleven en bestuurdersfuncties bij sociale instellingen zoals woningstichtingen, NGO’s, MSM, zorginstellingen, verzekeraars.
      Dit gaat zo geniepig, dat vrijwel niemand het in de gaten heeft, linkse indoctrinatie tot in de finesses uitgevoerd, met medewerking van de MSM, want de schrijvende pers wordt dankzij een maatregel van Plasterk ook van ons belastinggeld ondersteund, doordat een aantal journalisten door de staat worden betaald. Ongelooflijk maar waar.
      Dit alles uitgevoerd volgens de bekende salami tactiek. Brussel maar zeker ook Den Haag hebben de tactiek van de USSR nauwlettend bestudeerd en middels vroegere communisten vanaf de haarwortels doorgevoerd.

      Like

  16. Igor zegt:

    …….vroegere communisten zoals Barosso, Rosenmöller etc.

    Like

Plaats een reactie