Asielzoekers kopen de nieuwste smartphones! € 2.800,- als basisuitzet in Duitsland?!

Screenshot_64

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren in de Mediamarkt: op de telefoonafdeling, waar mijn 16-jarige kleindochter haar mobiele telefoon, waarvoor ze het geld had verdiend met een baantje op de zaterdag, uitzocht, zag het letterlijk zwart van de net in Duitsland aangekomen jonge mannen, die de nieuwste smartphones kochten. Er werd contant betaald aan de kassa. Hoe kan dat, vraag ik me af.

Later in de voetgangerszone vielen mij eveneens grote groepen “gekleurde nieuwelingen” op, allemaal gekleed in merk spijkerbroeken en splinternieuwe merk sportschoenen. Hoe kan dat? Er zijn heel veel autochtone mensen die zich dat helemaal niet kunnen veroorloven. Het viel zelfs mijn kleindochter op dat ze er niet allemaal uitzagen alsof ze door oorlog getraumatiseerd waren, maar ze blaakten allemaal van gezondheid. Vrouwen en kinderen waren nergens te zien. Heel dicht bij ons in de buurt worden op dit moment voormalige kazernes van Franse soldaten volgepropt met asielzoekers. De haren rijzen me te berge. Ik zal mijn voorraad scheldraad alvast uitbreiden om mijn grondstuk te beschermen na de crash.

Ik heb gehoord dat ze per persoon € 2.800,- van de staat krijgen als basisuitzet.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Asielzoekers kopen de nieuwste smartphones! € 2.800,- als basisuitzet in Duitsland?!

 1. Daar gaat[in heel Europa!]ons zuurverdiende geld heen:dat u het maar even weet!

  Like

 2. Qvic zegt:

  Wij autochtonen zijn eigenlijk allemaal helemaal gek en dom, om überhaupt nog te werken c.q. belastingen te betalen voor dit gespuis wat zich volksvertegenwoordigers noemen. Deze zwarten worden letterlijk geronseld in Afrika en het Midden-Oosten. De gehele overtocht wordt gefinancierd door de E.U. (op kosten van ons dus), zo ook als ze hier zijn, alles wordt voor ze betaald je kunt het niet zo gek bedenken of dat nog niet genoeg is hebben ze alle gratis een persoonlijke advocaat waar ze onbeperkt gebruik van kunnen maken. Ook hebben ze een soort van generaal pardon voor al hun strafrechtelijke overtredingen, voor alles wordt een hand boven hun hoofd gehouden. Zeggen wij iets (autochtonen) wat zij niet aanstaat, worden wij in de hoogste boom opgehangen en uitgemaakt als racist of islamofoob of iets dergelijks. De waarheid mag absoluut niet gezegd worden over dit gespuis. Onze cultuur en welvaart moet en zal kapot gemaakt worden, door onze regeringen en de E.U. Met dank aan de corrupte linkse politieke partijen, die maar al te graag met onze belasting centen stemvee opkopen in Afrika en het Midden-Oosten om maar hier aan de macht te kunnen blijven. Ik kom gewoon woorden te kort, om deze onmacht van onze zijde (mede autochtonen) te benoemen.

  Like

 3. janfreak zegt:

  Wie garandeert me dat het asielzoekers zijn? Kunnen evengoed getrainde jihadisten zijn, IS bulkt van het geld dus die kan hen wel van behoorlijke bedragen voorzien.

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wie denk je die hiervoor krom moeten liggen? JUIST die lieve zoete(domme) Gerrtitjes, die ze ‘het klootjesvolk’ noemen…

  Like

 5. hans zegt:

  Snap de verontwaardiging niet!
  Eerste keer er achter komen dat Sinterklaas niet bestaat?
  Vorige week in het NOS-nieuws Asielzoekers met een smartphone?
  Dat wel, maar een paspoort niet onmiddellijk?
  TIJD voor een revolutie.
  xx Hans

  Like

 6. Cathja zegt:

  Is het niet eens tijd voor Kamervragen over dit onderwerp? Vooral de linkse leugenaars, die het altijd opnemen voor die zielige ‘vluchtelingen’ moeten maar eens met hun neuzen op deze feiten worden gedrukt. Er moet een antwoord komen op de vragen waar deze mensen het geld vandaan halen om dure merkkleding te kunnen kopen, dure smartphones, en waarom ze over zóveel cash geld beschikken! En dát noemt zich VLUCHTELING? Van ‘huis en haard’ verdrevenen door oorlogsgeweld???
  Hoe komt dit over op de mensen die maandelijks grote moeite moeten doen om het hoofd financieel boven water te houden, of in de schuldhulpverlening zitten, etc.? Mensen die zowat het mes op de keel gezet krijgen omdat ze amper nog de huur of de hypotheek kunnen betalen, de zorgkosten, het verplichte eigen risico, waarvoor tal van mensen zelfs hun vakantiegeld moeten inzetten! Is dit niet schrijnend?

  Ik zou graag antwoorden van die linkse kliek willen hebben. Ze moeten bij mij wel met een zeer sterk verhaal komen én geloofwaardig zijn. De bekende smoezen laten ze maar achterwege. Ik ken ze allemaal al, en ze kloppen niet.
  Het is een grof schandaal dat Europa overspoeld wordt met die zwarten, die de hele dag niks anders doen dan rondhangen, geld verspillen, en mensen irriteren en uitdagen/lastig vallen!

  Niemand kan ons kwalijk nemen dat we die oplichters (nee, geen sorry!) met de nek gaan aankijken, want ze hebben geen nobele motieven om hier te zijn. De overlast begint behoorlijk te knellen, en het eind van de toestroom is nog niet in zicht. Het betere weer komt eraan, dus er zullen weer vele schepen met óh zo zielige ‘oorlogs-getraumatiseerde vluchtelingen’ in Europa worden gedumpt!

  MET ‘DANK’ AAN BRUSSEL, DIE DIT MOGELIJK HEEFT GEMAAKT!!

  P.s.: ik ben het helemaal eens met @ Qvic 01:02.

  Like

 7. Jacob Zuidvlieger zegt:

  De leiders van de Europese gemeenschap hanteren de regel “verdeel en heers” dat is al eeuwen zo en nog steeds niet uit de mode.

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Ik denk dat ze ook geld meekrijgen van hun thuisland. Het is toch de bedoeling om de islam te verspreiden? Nederland is op dit moment, eigenlijk al jaren, knettergek.

  Like

  • BertG. zegt:

   En ik denk dat ze dat geld gewoon cash krijgen uitbetaald door een hulpverlener.
   Plus een gratis advocaat en wat tips wat er van ze verwacht wordt waar ze op moeten gaan stemmen.
   Voldoe je aan alle eisen, dan is je kostje gekocht voor de rest van hun leven.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Die parasitaire negers vreten AL ONS GELD op en de ‘regering’ vindt dat nog steeds prima!
  VAN ONS verwachten de ‘socialisten’ dat we de broekriem aanhalen!!!
  Ik kan me verdorie niet eens een abonnement op een tijdschrift veroorloven en de tv gaat niet alleen de deur uit omdat ik walg van de rooie propaganda programma’s, maar ook om kosten te besparen. Op vakantie ga ik nooit; ik ga nooit uit (gelukkig houd ik niet van vakantiereizen en uitgaan) en ik koop alleen maar levensmiddelen die in de aanbieding zijn.
  Gelukkig woon ik in een mooi huis zonder moslims om me heen en daarmee mag ik me gelukkig prijzen.

  Zelfs een blind paard met oogkleppen kan nog zien dat die luie negers hier alleen maar komen om een lekker luxe en beschermd leventje te krijgen; dus de ‘socialisten’ beseffen dat ook drommels goed! Het is voor een normaal en redelijk denkend mens niet te bevatten waarom de ‘socialist’ de burger, die alle rooie pretplannetjes betaalt, zo ontzettend veracht en haat!!!
  Er MOET kwaadaardige opzet achter de import van islamitische negers en andere ‘getinten’ schuilen!

  Parasitaire negers worden hier van harte welkom geheten, maar de neger Zwarte Piet mag niet meer! Deze vergelijking gaat niet helemaal op maar tóch noem ik hem even.

  Die verwennerij van de neger heeft een enorm aanzuigende werking op die viriele hitsige negers die er niet voor terugdeinzen om de vrouwen in hun ‘gastland’ te verkrachten als dolle apen!
  Ik denk dat we zo langzamerhand de conclusie mogen trekken dat de geïmporteerden dezelfde onschendbaarheid, bescherming en weelde als het ‘koningshuis’ genieten. De rijkdom van de neger zal iets minder zijn dan die van Bea en haar familie, maar ik zou onderhand wel willen ruilen met zo’n ‘asielzoeker’!!!

  WIE NU NÓG OP MANNEKEN PISTOLD STEMT, DIENT TE WORDEN GEPLAATST IN EEN PASSENDE GESLOTEN INRICHTING!!!

  Heb ik het woord ‘neger’ misschien wat te vaak gebruikt? NEGER is een normaal Nederlands woord, dus ik schrijf het nóg een keer: NEGER. Of kan ik beter ‘ZWARTE’ schrijven?

  Van Dale zegt:

  ne·ger (de; m,v; meervoud: negers)
  1 lid van een van de zwarte rassen die oorspronkelijk uit Afrika afkomstig zijn (tegenwoordig meestal zwarte)

  Like

 10. BertG. zegt:

  Nou schijnt een smartphone ook verdomd handig te zijn om van je vrouwtje af te komen.
  1 SMSje is voldoende, daarna nog 1 SMSje om weer een nieuwe te bestellen.

  De Nederlandse Michael S. heeft in de Verenigde Arabische Emiraten zijn vrouw verstoten door middel van een sms-bericht.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/02/man_smst_vrouw_weg_mag_van_rec.html

  Like

 11. Jade zegt:

  Waarschijnlijk is dit oliegeld en geld voor ontwikkelingshulp.
  We (Den Haag, Brussel) financieren onze eigen ondergang…
  Al eerder gezegd, duik in de schuur, ga aan de slag
  met magneten en spoelen of iets anders.
  Probeer vrije energie te vinden, want shell doet het niet.
  In de jaren 70, ontwikkelden zij een auto die 1 op 160 reed.
  Maar in 2015 loopt m`n auto nog steeds 1 op 12…
  http://www.treehugger.com/cars/souped-down-1959-opel-t-1-gets-37659-mpg.html

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 13. Leon V. zegt:

  Fantastisch: Dat het geld dat deze vluchtelingen/asielzoekers ontvangen, meteen wordt uitgegeven in ONZE economie en dat het niet naar Afrika wordt ge-exporteert om in de vet-potten van de een of andere krijgsheer te komen. die er dan wapens voor koopt . Economie betekend ook Rond-pompen van Geld.

  Like

 14. rdb1968 zegt:

  25 jaar geleden was dit al zo, toen het vaar-seizoen van een passagiersboot voorbij was waar ik een jaar op werkte. Asielzoekers kregen op die boot onderdak door het Rode Kruis geregeld. Alle hutten werden verbouwd want ze moesten toch wel allemaal een eigen 1-persoonskamer én ze moesten allemaal een eigen tv in de hut. Het zakgeld van 10 mark per dag (dagelijks eten en kleding werd voor ze geregeld) was volgens de asielzoekers ‘veel te weinig want daar konden ze niks mee’……toen al inhalig en veeleisend waarbij ik me destijds al af vroeg of dit werkelijk vluchtelingen waren……

  Like

 15. Willie zegt:

  Hoe kan dat ?? Simpel , onze overheden betalen die smeerlappen om onze landen onder de voet te lopen , waarbij een smart(dumb) phone nog maar klein bier is

  Like

 16. Gunter zegt:

  Die 2.800 euro? Da’s een fabel. Het asielsysteem in Duitsland geeft nieuwkomers amper geld. Als deze heerschappen zoveel baar geld op zak hebben, is het niet van de sociale diensten die hen dat geven omwille van het asielstatuut (al dan niet in aanvraag), maar omdat ze vnl. drughandel en dgl. voeren.

  Like

 17. Mike zegt:

  geef ze een kogel is veel goedkoper ik hoop dat er mensen zijn die opstaan en de wapens oppakken en er wat aan gaan doen dit kut volk hoort niet in onze westerse cultuur en onze overheid denkt alleen aan zn zakken vullen en de nederlander kan de KANKER krijgen wan het is hier net zo erg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s