Over “Politiek, Ministers en Kamerleden” en onbegrijpelijk stemgedrag! Kiezers laten zich opnieuw belazeren. Hoe is het mogelijk vragen we ons in verbazing af.

Screenshot_4

“Allahu Akbar!”. . .

(Door: Martha N.)

Een “goed verhaal” verzinnen, is een hele kunst. “Spindoctors”en “opiniemakers” verdienen hier “goudgeld” mee! Binnenkort, 18 maart, mogen we weer stemmen gaan. De ene politicus trekt nog harder aan de kiezer dan de andere en bijna allemaal verzinnen ze de laatste drie weken voor de verkiezingen weer “het bekende goede verhaal”. Maar, mensen, we hebben niets aan een “verhaal”. We willen zekerheid, vooruitgang, meer van ons zelf verdiende geld in de zak houden en terugkrijgen wat ons allemaal is afgepakt onder het mom van: het is crisis, nu even de broeksriem aanhalen! Dat “even” is nu al jaren aan de gang, we zijn alleen maar achteruit gegaan en zullen nog verder achteruit gaan.

Pechtold staat hoog in de peilingen, zo wordt beweerd. Mijnheer Alexander Pechtold zei jaren geleden (1 januari 2006): “De politiek is vuil en vunzig”. Juist, mijnheer Pechtold, het is nu 2014, dat zei u toen, maar NU  doet u dapper aan deze vuiligheid en vunzigheid  mee!  Zo de wind waait, waait uw jasje. Den Haag was moe van Pechtold werd toen geschreven. Nu geldt dat ook voor velen van ons, wij zijn moe van Pechtold en zijn ageren tegen Geert Wilders. Wie zelf dik boter op het hoofd heeft, moet zich niet aan anderen wagen.

Wie is deze man Pechtold van D66? In ieder geval heeft Pechtold slechts twee doelen:

1: Geert Wilders en de PVV kapot maken (het allerbelangrijkste doel) en
2: de EU omhelzen en nog meer buitenlanders binnen halen, bij voorkeur moslims!

Op 7 november 2009 zei Pechtold tijdens het najaarscongres van D66 dat hij absoluut geen spijt had van zijn uitspraken over Geert Wilders, die hij eerder die week als extreemrechts en racistisch neerzette. Geert Wilders, zo zei Pechtold reeds vijf en een half jaar geleden, is staatsgevaarlijk, extreemrechts en haatzaaiend! Geert Wilders is voor veel minder aangeklaagd en wel voor woorden die nog waar zijn ook!

Afshin Ellian schreef op 15 januari 2015: “Pechtold denkt dat een moslim even weinig principes heeft als een D66’er”.

Op 16 januari 2015 blundert Pechtold. Alexander Pechtold liegt graag om zijn doel te bereiken. Wegkijker Pechtold blundert met marxistische cijfers over islamitische terreur, D66 blijft wegkijken.

Het was twee dagen geleden (toen 14 januari 2015), toen D66-leider Alexander Pechtold onderstaande tweet de wereld instuurde. Uit de grafiek op de foto moet blijken dat 0,7% van de terreuraanslagen in Europa door moslims (‘islamists’) wordt gepleegd, en 99,3% door niet-moslims. Alexander kijkt graag weg als het gaat om islamitische terreur op ons continent. Helaas voor Pechtold en iedere D66’er die de tweet heeft geretweet: de cijfers kloppen van geen kant. Ze zijn bedacht door een extreemlinks revolutionairmarxistisch clubje. Zoals het Nederlands Dagblad schrijft:

De grafiek, die de Europese politiedienst als bron noemt, staat nergens in de jaarlijkse rapportages van Europol. Toch zou daaruit blijken dat slechts 0,7% van alle terreuraanslagen in Europa tussen 2006 en 2013 door islamisten is gepleegd. Meer dan 99% van het Europese terrorisme is niet gerelateerd aan de islam, dat wilde Pechtold duidelijk maken.

De grafiek komt echter uit de koker van Counterfire, een revolutionairsocialistische groepering in Groot-Brittannië, die streeft naar de omverwerping van het kapitalisme door de werkende klasse. Naar eigen zeggen hebben leden van deze linksradicale organisatie een sleutelrol gespeeld in activistische clubs als de Coalition of Resistance en Stop the War, en bij studentenopstanden.

In het échte Europol-rapport staat dat de meeste EU-landen religieus geïnspireerd terrorisme (zoals het ND opmerkt: “eerdere rapporten spraken nog van ‘islamitisch geïnspireerd terrorisme’”) zeer serieus nemen en juist als een grote bedreiging zien. Logisch, want dat is het ook. Pechtold begaat een enorme blunder met zijn tweet van deze marxistische nonsens. Hij wist of had moeten weten dat de grafiek afkomstig is van een ultramarxistische club, omdat de naam van de club zelfs boven de grafiek staat: Counterfire. Kijk op Google en je weet genoeg. Iemand die het weten kan zei: Ik denk dat Pechtold de meest overgewaardeerde politicus is in Den Haag. Hij is het prototype van een opportunistische beroepspoliticus. Alles draait en keert hij op het moment dat hem dat uit komt. Alles is berekend. Alles is gepland in wat straatjes die Pechtold passen!

Op 18 maart verkiezingen Provinciale Staten. De verkiezingsleugens zijn weer begonnen! Alexander Pechtold uit scherpe kritiek op kabinet, het kabinet dat hij en zijn partij D66 vol vuur hebben gesteund. Juist door deze steun komt het dat veel Nederlanders, die al weinig hadden, in financiële moeilijkheden zijn gekomen, immers niet de rijken worden getroffen, maar de armsten onder onze eigen bevolking.

NU, net voor de 18e maart, deugt er opeens niets van de door Pechtold ondersteunde regering, we spelen weer eens met woorden in op het gemoed van de bevolking, want die is het toch alweer vergeten. Op naar een volgend disaster, nu met Pechtold.

Rutte vraagt oppositie ‘krachten te bundelen’. Premier Mark Rutte roept oppositiepartijen op ook na de Provinciale Statenverkiezingen te blijven of te gaan samenwerken met het kabinet. ,,Laten we met alle constructieve politici de krachten bundelen”, zegt hij in een interview met de Volkskrant. Uiteraard wil hij dit graag. Ik zie het als een schande en het in de steek laten van eigen bevolking wanneer de Christelijke partijen (eventueel met het CDA) opnieuw dit kabinet ondersteunen. De kleine Christelijke partijen werken willens en wetens mee aan de EU-ondersteuning, ten nadele van eigen mensen.

Op 19 januari 2015 zei premier Rutte dat in de islam weinig religiekritiek (op de islam) bestaat. Er moet ruimte zijn voor islamkritiek, want dat is een onderdeel van de terrorismebestrijding. Wil dit dan zeggen dat Wilders niet voor de rechter hoeft te verschijnen vanwege zijn woorden: willen we meer of minder Marokkanen. Zijn Marokkanen geen moslims dan?

Laten we ons opnieuw bedonderen of gaan wij een eigen mening hebben? Onze regering wil zo graag vernieuwen? Laten wij, de kiezers eens voor “vernieuwing” zorgen, maar dan ten gunste van ons, de eigen mensen van Nederland.

Kiezen op zich is heel eenvoudig. In feite zijn er twee keuzes:

1: Kiezers zijn voor een verdere neergang en meer Jihadisten, ofwel de zgn. vluchtelingen en nog meer geld naar Brussel. Dat wil zeggen VOOR Brussel.

OF:

2: U bent niet tevreden met zoals het tot nu toe gaat en het is te vrezen dat het nog erger zal worden in de nabije toekomst als we niet oppassen: stem dan voor een partij die voor eigen vaderland is.

Kies vrij en luister naar uw eigen gevoel, laat u zich niet nog eens belazeren. Neem de moeite om te gaan stemmen en laat zien dat u een eigen wil hebt en voor ons vaderland en onze toekomst opkomt. Laat de “opkomst” bij de verkiezingen groot zijn!

PVV normale grootteDoor:
Martha N
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, EUSSR, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, Wilders. Bookmark de permalink .

25 reacties op Over “Politiek, Ministers en Kamerleden” en onbegrijpelijk stemgedrag! Kiezers laten zich opnieuw belazeren. Hoe is het mogelijk vragen we ons in verbazing af.

 1. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens Martha.
  Hoewel het aantal mensen dat zich verder informeert in andere geschriften en blogs dan de multishitmedia, zoals ik bij het oplopend aantal bezoekers bij deze site meen te zien, zijn er toch nog maar zeer weinig mensen die zich in de werkelijkheid willen verdiepen.
  Veel mensen blijven pro Mobama terwijl hij toch een hoop smeerlapperij heeft uitgehaald.
  Het eerste vraag ik dan naar Guantanamo.
  Hij beloofde binnen een jaar te sluiten en het is er na 6 jaar nog steeds.
  Een leugen dus.
  Zijn ALLE amerikanen nu sociaal verzekerd door Obamacare???
  Ik hen nog niemand gesproken die het wist.
  Er zijn er bij die denken dat het inmiddels ongeveer zover is.
  Het zijn er ongeveer 13 miljoen van de 310 milj. amerikanen en over de bijkomende problemen van werktijd verminderingen en zelfs ontslagen door die wet weet helemaal niemand iets.
  Zerohedge,
  The economic collapse
  Breitbarth e.a. schrijven erover.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Pechtold is “fatsoenlijk” en “búrgerlijk.” Dat geeft ze een veilig gevoel.
  En ja, als je het dan verder tóch niet meer weet……

  Like

  • Martha N zegt:

   Theresa, zo is het!!

   Like

  • bigljohn zegt:

   Fatsoenlijk en burgerlijk. Zo leek het ook met Dr. Goebels. Ik zie hem nog wel eens in documentaires. In een net pak gestoken, een retoriek alla Pechtold, maar dan met Nazi propaganda. Nee he, Pechtold is de re-incarnatie van Dr. Goebels. En zijn neo nazi praktijken zet hij voort met de E.U. en de Islam. De islam die in nazi Duitsland ook hoge ogen gooide, omdat ze net als de nazi’s de Joden wilden uitroeien.

   Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Nou Martha, ik heb zitten zoeken hóe dit puike sluitende verhaal te ‘tweeten’…
  het bàrstte vd aanknooppunten…
  ‘de blunders v Pechtold’ of toch ook ‘die v Rutte er bij te zetten’?
  ‘Volk! Laat u niet belazeren?’
  Uiteindelijk heb ik besloten het ‘gewoon’ te twitteren zoals het al aangegeven werd zodra je de tweet knop indrukte… want dat dèkt al de lading!
  Ik hoop dat VEEL mensen het lezen en het goed op zich laten inwerken en hopelijk wordt het ook bediscussieerd op Twitter want dan kun je lekker al die ‘juweel vondsten’ van je apart naar buiten alten komen!

  Mijn complimenten Martha! Het is àf!

  Like

 4. Jade zegt:

  Ik kan het maar niet vergeten… 😆
  “Deze vinger komt rechtstreeks uit de kont van van Rompuy”

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  maar ik heb er wat op gevonden, het is al 1 x bij mij ge RT en ik heb de aftrap gegeven door zelf met een reactie te komen 🙂 ;

  @wordpressdotcom @geertwilderspvv Grandioze weergave hoe lieden als @APechtold & @MinPres schaamteloos FEITEN verdraaien vr eigen doeleinden

  Like

 6. Anneke zegt:

  Martha, ik zou wel eens willen weten wie die mensen zijn die op D66 stemmen, hebben die echt niet door wat er gaat gebeuren, is het domheid, meelopen met de massa of hebben zij totaal geen interesse in ons landje. Weten zij niet dat Pechhold een meeloper is en dat voor al die bezuiningen hij ook heeft getekend en er achterstaat. Af en toe begrijp ik de mensen niet meer, zij veroordelen degene die het goed met ons land voor hebben en lopen achter een partij aan, zoals D66, die aan zijn eigen belangen denkt en ons land het liefst weg willen doen……..onbegrijpelijk…

  Trouwens Martha, weer een goed stuk van jou……

  Like

  • Martha N zegt:

   Dank je Anneke, je vraag waarom de mensen nu weer op D^^ stemmen… Ik weet het niet. Misschien kloppen de opiniepeilingen niet en worden we klaargestoomd voor een reeds vast liggende uitslag? Wie controleert de stemmen-tellers en hierbij vraag ik mij ook ernstig af: worden PVV ook mensen uitgenodigd om stemmen te tellen? Die hele stemmen tellelrij vertrouw ik voor geen cent en ook de opiniepeilingen niet.

   Like

 7. Martha N zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23743250/__Huizen_PVV-kandidaten_beklad__.html

  Huizen PVV-kandidaten beklad.
  Onbekenden hebben zaterdagochtend de woning van de Friese PVV kandidate Erna Cohen Beklad. PVVers zijn fascisten; Oog om Oog op de muur gekalkt en op de straat: Hier wonen moslim haters.
  PVVers zijn geen moslimhaters, dat zou men toch nu onderhand moeten weten. Mogen wij een beetje eigen cultuur en land behouden misschien?
  Deze kreten komen vanuit kelen die niet beter weten, het is ze zo geleerd door onze EIGEN politici, zoals bv haatmannetje Pechtold!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Martha N U heeft volkomen gelijk. De grootste LANDVERRADER PECHTHOLD is nog erger dan ADRIAAN MUSSERT van de NSB was. Deze NSB was in ieder geval nog over het algemeen voor NEDERLAND. Pechthold verkoopt liever Nederland aan de RODEN van de EUSSR!

  Like

 9. Scarlatti Bombatti zegt:

  Al wroetend en afwegend door jouw txt spittend kwam ik tot de volgende TWEETS!

  Ik hoop dat je hier een goede weergave in vindt vd strekking van jouw tekst!

  @wordpressdotcom http://www.nd.nl/artikelen/2006/januari/24/den-haag-wordt-moe-van-pechtold wij zijn moe v @APechtold met DIK boter op zijn hoofd & zijn ageren tegen @geertwilderspvv.

  @wordpressdotcom @APechtold’s 2doelen:@geertwilderspvv #PVV kapot maken & EU omhelzen & NOG MEER moslems binnen halen http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=20694

  @wordpressdotcom 7-11-09 @APechtold zet @geertwilderspvv ‘weg’ als STAATSGEVAARLIJK EXTREEM RECHTS&HAATDRAGEND http://www.telegraaf.nl/binnenland/20516062/__Pechtold_heeft_geen_spijt__.html

  @wordpressdotcom @AfshinEllian1 ->sjeik @APechtold->commedia humana->grote grap vh niets,VEILINGMEESTER vh NIETS. http://www.elsevier.nl/Politiek/blogs/2015/1/Pechtold-denkt-dat-moslims-even-weinig-principes-hebben-als-D66ers-1685171W/?intcmp=related-content

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/pechtold-blundert-met-marxistische-cijfers-over-islamitische-terreur/

  @wordpressdotcom 16-0-15 WEGKIJKENDE @APechtold LIEGT GRAAG &BLUNDERT met MARXISTISCHE cijfers over islamterreur, http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/pechtold-blundert-met-marxistische-cijfers-over-islamitische-terreur/

  @wordpressdotcom http://www.volkskrant.nl/binnenland/alexander-pechtold-uit-scherpe-kritiek-op-kabinet~a3780881/ @APechtold NU SCHERPE kritiek op VOL VUUR GESTEUND KABINET?VEEL Ndrldrs in financiële moeilijkheden!

  @wordpressdotcom ‘TRANS/INTEGERE @MinPres vrgt oppositie ‘kr8en te bundelen’ TUURLIJK want anders is ie sowieso WEG!.http://www.ad.nl/ad/nl/3622/Provinciale-Statenverkiezingen/article/detail/3875025/2015/02/27/Rutte-vraagt-oppositie-krachten-te-bundelen.dhtml

  @wordpressdotcom Kiezen is zo EENVOUDIG:OF VOOR verdere neergang+islam dus Brussel OF:TÉGEN VERDERE NEERGANG= #PVV vr VRIJHEID&VADERLAND

  Like

 10. lucky bee zegt:

  De voortdurende links indoctrinage door TV radio en kranten, en dat zinds het einde van de Twede wereld oorlog?

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ook manneken pistold is geheel bezeten door demonen…

  Passages uit het gratis te downloaden boek ‘GRUWEL DER VERWOESTING & DE ISLAM ANTICHRIST’

  Klik om toegang te krijgen tot ISLAMIC%20ANTICHRIST%20Dutch%20A5%20format.pdf

  Het is wel een lang stuk tekst, die passages, maar hopelijk neemt u me dit niet kwalijk. Ik weet ook niet meer waar ik elders, behalve uit dit boek en op deze site, nog moed vandaan kan halen…

  116

  “Maar ook vandaag de dag worden plannen gesmeed en staat het rijzend Ottomaans Rijk of
  Kalifaat in de agenda van minister Recep Erdoğan van Turkije. Openlijk bevestigde hij, dat HIJ het nieuwe Islamitische Rijk wil doen herrijzen, en hetzelfde deed de Taliban over het nieuwe Kalifaat in Irak. Daarnaast predikt de Iraanse president niets anders dan het vestigen van een Islamitisch Rijk en de terugkeer van de Mahdi (Islam Messias figuur) die de wereld voor de gunst van de Islam zal veroveren. Het is gewoon een kwestie van tijd tot de herleving van dit tweede Islamitisch Rijk of het Rijk van het Beest uit Openbaring.”

  117

  “Nota: Artikel uit elderofziyon.blogspot.be:
  Jihadisten blijven zeggen dat ‘zij de dood meer liefhebben dan wij van het leven houden.’ Als dat hun levensvisie is, dan is dat goed, zolang zij anderen daar niet mee lastig vallen. Golda Meir zei ooit eens: ‘Er zal pas vrede zijn als de Arabieren meer van hun kinderen houden, dan zij ons haten.’ En gelijk had ze! Dan zijn er ook nog de gevolmachtigde jihadisten. In 2012, de Iraanse
  Revolutionaire Garde commandant, Mohammad Ali Jafari, zei: ‘Iran leverde aan de Palestijnse organisaties de technologie om Fajr-5 en andere raketten te produceren, en zij vervolgens deze raketten in grote hoeveelheden zelf kunnen produceren.’ Blijkbaar zal Iran Israël bevechten tot de laatste Palestijn. En zó zal ook de soennitische mullah, de heer Recep Tayyip Erdoğan van Turkije doen. Het zijn dus wel degelijk zeldzame kenmerken aangaande soennitische en sjiitische
  Islamisten, nl.: zij zijn geobsedeerd Israël te bestrijden op momenten dat hun eigen soennitische en sjiitische militanten niet bezig zijn met elkaar te vermoorden. (denk aan Genesis 16:12… Gods zegen over Ismaël!)”

  177

  “Wanneer de antichrist een verdrag sluit met de staat Israël, zal de periode van de grote verdrukking starten, waarvan de Bijbel spreekt. In het midden van deze 7 jaren zal de antichrist goddelijke verering eisen in de tempel te Jeruzalem, wat tegelijk een teken zal zijn voor
  Messiasbelijdende Joden naar de woestijn te vluchten, waar zij onderhouden
  zullen worden door God zelf.”

  179

  “1Tessalonicenzen 5:3: ‘Terwijl ze zeggen: ‘Er heerst vrede en veiligheid’, juist dan overvalt hen plotseling het verderf, zoals weeën een zwangere vrouw, en is er geen ontkomen aan.’
  Waarom verbiedt de Antichrist het dagelijks offer in de Tempelburcht? Daniel 8:12, geeft het antwoord: ‘Omwille van het dagelijks offer viel het leger ten prooi aan zijn misdadig zwaard. Hij schafte de wet van waarheid af en slaagde in alles wat hij ondernam.’ : ‘zijn’ en ‘hij’ is de Antichrist en ‘ten prooi’ is het antwoord! ‘Ten prooi’ aan wat?
  De dagelijkse offers der Joden in de Tempelburcht, zijn bedoeld ter vergeving der zonde zoals de Thora en het O.T. bevestigen, maar de Moslims beweren dat enkel de zwarte steen zonden kan wegnemen of vergeven, en dat is waar de Joden en Christenen dan aan ‘ten prooi’
  vallen. Het is de ‘zwarte steen’ die het dagelijks offeren zal vervangen en wordt vanwege de ‘gruwel der verwoesting’. Door deze wissel in de Tempelburcht, wordt Yeshua, onze God, in Zijn eigen Tempel vervangen door een heidens afgodsbeeld. En dit is de ultieme godslastering
  ooit! Marcus 12:10: ‘Hebt u dit schriftwoord niet gelezen: De steen die de bouwlieden hadden afgekeurd, die is de hoeksteen geworden.’ Satan heeft op satanische wijze Yeshua weerspiegeld die in de Bijbel de Hoeksteen wordt genoemd, en deze met het beeld van Satan, ‘de ster/steen die uit de hemel viel’, vervangen. Satan wil Yeshua vervangen door zijn ster/steen uit Mekka in de Tempelburcht van God te plaatsen, zodat de hoeksteen van Satans tempel de Hoeksteen van
  Gods Tempelburcht zal worden, en dit opnieuw één van de ultieme godslasteringen is. Openbaring 13 levert het bewijs: Hij zal zijn beeld in het Islamitisch Imperium, het Beest, introduceren en iedereen die er deel van uitmaakt onder dwang doen neerbuigen en zijn beeld aanbidden. Hij zal zoals we intussen weten, het Teken van het Beest, die naam en getal van dit Beest omhuld, invoeren en iedereen verplichten te aanvaarden en zichtbaar te dragen. Wie weigert zal onthoofd worden. Nadien, volgens Yeshua en Openbaring, zullen Joden
  en Christenen op agressieve en militaire basis vervolgd worden en uiteindelijk miljoenen martelaren met zich meebrengen. Deze agressie zal continu 42 maanden plaatsvinden, en daarom zegt Yeshua dat ‘de dagen zullen worden ingekort voor het behoud van zijn verkozenen’, anders zouden zij allen sterven. Ik veronderstel dat de zwarte steen (hoeksteen van Satan) zie afb., aan de Ka’baa in Mekka in Saudi Arabië, een grote rol speelt in de term ‘gruwel der verwoesting’, aangezien deze vanuit Mekka naar Jeruzalem zal worden verhuisd zoals de Bijbel, alsook de Koran en Hadith vertellen. Onthoud dat volgens de Islam eindtijd theologie, de Mahdi beide heilige Islamsteden: Mekka en Medina zal verwoesten.”

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Ik begrijp niet wat er op tegen is om VOOR de eigen bevolking te zijn.
  Waarom moet je per se pro ‘rest-van-de-wereld’ zijn???

  Geeft dat een lekker gevoel?

  Je kunt als piepklein landje toch niet hele continenten aan het vreten houden?
  Dat verwennen van die ‘asielzoekers’ gaat toch verdorie ten koste van anderen?
  Ten koste van de eigen (bejaarde) bevolking?

  Geeft dat óók een lekker gevoel?

  OMG, je zou het er bij die idioten die op D’66 stemmen wel in willen slaan met een hardhouten knuppel!

  ZE WILLEN HET GEWOON NIET ZIEN, DE MASOCHISTISCHE DWAZEN!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 15.30. uur. Inderdaad, ze willen het niet zien, beste Tistochwat. En zelf nadenken, dat is toch ook veel te vermoeiend.

   Like

 13. Frans de Wit zegt:

  Waarom kan niet in elke stad of dorp op de PVV gestemd worden?

  Like

  • Nemesis zegt:

   Er moeten wel kandidaten ter beschikking staan en dat is niet zo in ieder dorp en zelfs stad.

   Like

   • Frans de Wit zegt:

    Ja maar dan zijn dat toch allemaal verloren stemmen in die plaatsen? Is het dan niet mogelijk in een andere stad te stemmen?

    Like

   • Nemesis zegt:

    Met je stempas kun je in principe overal stemmen in Nederland, zelfs in de moskee. Maar of die stem dan geldt voor de plaats waar je gaat stemmen= Denk het niet. Ik denk dat die verbonden is aan je woonplaats. Ik heb daar helaas verder geen ervaring mee. Ik woon in het buitenland en mag alleen stemmen voor de TK verkiezingen. Ik vraag dan wel een stempas aan, zodat ik in Nederland kan stemmen en dat doe ik dan ook. Woon niet zo er van de grens. Je zou de richtlijnen erop na moeten kijken, zeker te vinden op google. Sorry, dat ik niet verder helpen kan. Maar in die plaatsen waar geen kandidaten zijn,, denk ik dat het verloren stemmen zijn. Je kunt dan hoogstens een alternatieve stem uitbrengen op een andere partij. Eentje uit die plaats zelf, niet een van de grote landelijke partijen. Maar dat moet je eigen keus blijven.

    Like

 14. Joke Bosman zegt:

  de mensen willen niet de moeiete nemen om iets telezen en blijven dr kop maar in het zand steken ze zijn geen haar beter dan rutt pechold en samson en noem maar op maar wel klagen als het niet goed gat met nederland het is niet normaal meer dat de mensen alles maar geloven wat ze word voor gespiegeld wat een verschrikkelijk domme mensen heb je toch

  Like

 15. Ed Stui zegt:

  Op Alexander Pechtold stemmen is het zelfde als zelf moord plegen dat gaat vlug. Dat van pechtold duurt jaren en dan verdiend ie er ook nog aan. gebruik u verstand stem geen D66

  Like

 16. Peter Hart zegt:

  Ik heb het gevoel dat hun weer gaan frauderen … hun weten nu al te zeggen dat Pechvogel gaat …. ik geloof hun niets , Laten wij maar beter op echt zeker gaan … PVV ga ik stemmen en dat roep ik niet eerst sinds gisteren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s