Tweet van Geert Wilders

Screenshot_5

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Tweet van Geert Wilders

 1. jowitteroos zegt:

  ………..dat zijn vast van die Volkert typetjes gewest, die extreem linkse ( door overheid betaalde) activisten…………………

  Like

 2. Cathja zegt:

  “Leve onze democratie”, maar niet heus! Schofterig, schandalig, en misselijk makend! Wat zijn ‘ze’ in Nederland tolerant tegen vreemdelingen, maar de eigen mensen kunnen barsten, voorál als ze op een partij stemmen die nog steeds door velen niet wordt geaccepteerd.

  Ik mag aannemen dat er aangifte is gedaan en dat deze aangifte ook zal worden behandeld?
  Schorem is het, tuig van de richel, die dit op hun naam hebben staan!
  Ik hoop dat ze gepakt, en een flinke smak geld lichter gemaakt worden! En uiteraard een forse schadevergoeding betalen aan de gedupeerden.

  Like

  • Hendrick M. zegt:

   Ik vrees dat, mocht dit tuig gepakt gaan worden, ze er van af gaan komen met 12 uur plantsoen schoffelen.
   Met dankzegging aan de D666 rechter ….

   Like

 3. Aafke zegt:

  Regelrechte terreur
  Aan de frisse groene kleur is te zien uit welke hoek dit komt …Arabische lente is aantocht

  Like

 4. peterk2014 zegt:

  Ja wat kan een mens zoiets voorkomen. Presies links-schorum en muselmannetjes gedrag. Dit word niet overdag gedaan, maar zoals hun gedrag bepaald, s’nachs in het donker.

  Like

 5. Frans Brassens zegt:

  En DIT blijft wél op de voorpagina staan: http://www.telegraaf.nl/binnenland/23743078/__PVV-lijsttrekker_huurde_bedrijf_zoon_in__.html
  Het sop de kool niet waard, maar we hebben niks beters om de PVV in een kwaad daglicht te zetten en zo misschien de VVD een beetje uit de wind te houden. In het stukje over de huizenbekladding moet dit dan zelfs óók nog even vermeld worden. Zielig gedoe allemaal, maar domoren gaan hier weer ‘foei’ bij zeggen.

  Like

  • Igor zegt:

   Telegraaf, dat was toch die meer dan foute krant in WO II ?
   Die neem ik net als de rest van de NL MSM niet meer serieus. Links fascistisch triefel!!

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Igor, tijdens WO-II waren er ook ‘meer dan goede’ verzetsbladen. Trouw bijvoorbeeld.
    Daar kun je nu zo ongeveer dezelfde zinnen bijschrijven.
    Fout zijn of goed zijn ‘toen’ is geen criterium voor een hedendaagse beoordeling.
    Kent iemand (buiten het internet) een krant die op dit moment nog enige positieve benadering van mijn/onze kant verdient?

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Frans Brassens 28 februari 2015 om 11:50

   Kinderachtige muggenzifterij! Tja, gelukkig hebben de ‘eigen-bevolking-haters’ weer een ‘schandaaltje’ bij de PVV gevonden!
   De PvdA en andere rooien doen niets anders dan elkaar baantjes en klusjes toeschuiven! Maar ja, de één mag uiteraard meer dan de ander. https://tistochwat.files.wordpress.com/2015/02/trekt-haren-uit-hoofd.gif?w=29

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Dat proces is bij mij al in een zeer ver gevorderd stadium, Tistochwat.
    Bijgevolg beoefen ik nu het verontwaardigd hoofdschudden.

    Like

 6. Frerik zegt:

  Nou moet het niet gekker worden. Krankzinnige idioten. Het is hetzelfde als ambulance medewerkers belaagd worden door hun eigen patienten. Dit soort figuren mag voor mijn part direct sterven. Zo zie je maar als dit het klimaat is dan weet je dat dit land niet meer te redden is. je zal zien dat er weer veel pechtold en pvda en vvd stemmers zijn die nog steeds niks door hebben dat we de ellende te danken hebben aan hun. Pist off.

  Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  Ik woon in Winschoten en heb al een tijdje een kleine poster van de PVV. Meer PVV Groningen. Maar ik durf het niet voor m’n raam te hangen, want ik ben bang voor stenen door mijn ruiten of stront in mijn brievenbus. Ik ben een alleenstaande man en heb in Winschoten geen familie. Voor mijn veiligheidsgevoel heb ik onlangs een pistoolkruisboog gekocht. Kun je tenminste iemand mee op afstand houden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Scheerzeep NU 28 februari 2015 om 11:58

   Hoe zit het met de terugslag van zo’n wapen?
   Het jammere is, dat wanneer er een islamitische terrorist met een kromzwaard aan je deur staat, je dan eerst je kruisboog moet voorzien van een pijl en dat kan wel even duren. Een boog kan niet altijd gespannen blijven klaarliggen.

   http://www.dumpstorehengelo.nl/pistool-kruisboog
   http://www.kruisboogkopen.com/product-categorie/kruisboog-pistool/

   Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    Ik verwacht geen terrorist met een kromzwaard aan de deur. Die spuiten geen leuzen, maar schreeuwen ze uit. Ik verwacht die lafbekken, links, rechts, of gespuis en gediefte zoals Project X, die je binnenstad ruïneren, je winkels plunderen en in de achterstraten de bejaarde buurtbewoners met een straatklinker tegen het hoofd slaan, zoals in Haren. Die rotzakken bedoel ik. Die een chaotische situatie creëren om hun crimineel voordeel te behalen.

    Als in die wijk een door de burgemeester gemandateerde buurtpolitie had gepatrouilleerd, waren dit huis en die auto nooit met leuzen onder gespoten. In de Haagse Schilderswijk worden geen huizen en auto’s ondergespoten van fascistisch islamitisch tuig. Daar zorgt die Sharia-politie wel voor. Vraag maar eens toestemming aan het College van B&W om gemandateerd buurttoezicht en je vangt bot. Dus eerst maar eens de raadsleden onder druk zetten dat er veel onvrede in de wijk ontstaat, omdat de mensen bang zijn hun politieke mening te uiten. Raadsleden zijn gevoeliger voor de mening van buurtbewoners dan wethouders en burgemeester, die willen de boel bij elkaar houden. Hun eigen coalitie dus. Wat bewonerszaken betreft moet de burgemeester wel de middenweg kiezen, omdat hij niet gekozen is. Raadsleden zijn veel banger voor de mening van het volk en laten zich sneller beïnvloeden.
    Observatie van een oud-ambtenaar Interne Zaken.

    Like

 8. rs zegt:

  Huizen PVV-kandidaten beklad

  Onbekenden hebben zaterdagochtend de woning van de Friese PVV-kandidate Erna Cohen beklad. Op de ramen en deuren van het huis in Peasens-Moddergat zijn met bloedrode letters teksten als ‘PVV fascisten’ gekalkt. Ook is het verkapte dreigement ‘Oog om oog’ op de muur van de woning gespoten. Op de stoep hebben de daders geschreven: ‘Hier wonen moslimhaters.’

  Ook de woningen en auto’s van twee andere Friese PVV-ers zijn beklad, meldt partijleider Geert Wilders op Twitter. Hij spreekt van ,,een frontale aanval op de democratie.” De politie heeft aangiftes opgenomen en een buurtonderzoek ingesteld.

  Het is toch al geen vrolijke dag voor de partij. PVV-lijsttrekker bij de Eerste Kamerverkiezingen, Marjolein Faber, heeft voor partijwerkzaamheden een bedrijf ingehuurd waarvan haar zoon mede-eigenaar is. Een woordvoerder van de PVV bevestigt berichtgeving hierover zaterdag in NRC Handelsblad.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23743250/__Huizen_PVV-kandidaten_beklad__.html

  Like

  • Anneke zegt:

   Dit is inderdaad een aanval op onze democratie, als wij die al hadden, want volgens mij is onze democratie al lang verdwenen. Wij laten ons regeren door een kliek mensen die het niet goed met ons voorhebben en degene die hier verandering in wil brengen krijgt niet de kans….wat een land….zoveel domheid…..
   De linkse gutmenschen willen koste wat het kost de PVV zwart maken, maar allemaal nog even geduld, eens zal het tij keren en dan zijn wij weer baas in eigen land…..en wat die linkse zogenaamde gutmenschen betreft, die kunnen straks mee met al die moslims naar hun zandbak, kunnen ze daar proberen deze mensen op een andere gedachte te brengen. Wedden dat dit niet lukt…..kijk er nu al naar uit…..

   Like

 9. Igor zegt:

  Intimidatie en overheersing. Het meer dan walgelijke levensdoel van linksen en moslims.
  Dit zullen wij in de aanloop naar de verkiezingen in toenemende mate mee gaan maken.
  En dan heb ik het nog niet eens over de verkiezingen zelf, waarvan ik vermoed dat deze ook gemanipuleerd zullen worden. (Weet u nog Rotterdam?)
  Blijkt ook wel weer uit die z.g. peilingen. Ineens gaat de PvdA er weer op vooruit. Dit is geen wishful thinking meer maar een ingecalculeerde zekerheid, zoals iedere keer opnieuw tegen verkiezingstijd de boel belazerd wordt.
  Wij verschillen in de EU niets van de vroegere SovjetUnie. Ongekozen bo-bo’s die zich ineens leider mogen noemen, in plaats van lijder wat zij voorheen waren, gezien hun landverradelijke geestesgesteldheid.
  Men had allang een digitaal kiesstelsel kunnen invoeren, maar dat doen ze niet, want dan is met een goede controle het manipuleren afgelopen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Igor: 12.08. uur. Igor, de stemlokalen zullen weer voornamelijk bevolkt worden met POLITIEK-CORRECTEN, en uiteraard SOCIALISTEN. Ze zullen niet terugdeinzen voor stemfraude. Denk maar aan de verkiezingen van september 2012, die frauduleus zijn verlopen. Rutte belde nota-bene al uren voor de einduitslag om de PvdA te feliciteren!

   Like

 10. toestroom zegt:

  Dit bedoel ik met Friesland ik opper dit al een tijdje het bolwerk van de PVDA en het CDA willen nog meer kansloze burgers we zouden allemaal een schop in de handen moeten nemen om Friesland lost te scheppen Van Nederland wel goed onthouden burgers, in Friesland wonen de meeste hand op houders van Nederland.

  Huizen PVV-kandidaten beklad

  PEASENS MODDERGAT –
  Onbekenden hebben zaterdagochtend de woning van de Friese PVV-kandidate Erna Cohen beklad. Op de ramen en deuren van het huis in Peasens-Moddergat zijn met bloedrode letters teksten als ‘PVV fascisten’ gekalkt. Ook is het verkapte dreigement ‘Oog om oog’ op de muur van de woning gespoten. Op de stoep hebben de daders geschreven: ‘Hier wonen moslimhaters.’
  Ook de woningen en auto’s van twee andere Friese PVV-ers zijn beklad, meldt partijleider Geert Wilders op Twitter. Hij spreekt van ,,een frontale aanval op de democratie.” De politie heeft aangiftes opgenomen en een buurtonderzoek ingesteld.
  Het is toch al geen vrolijke dag voor de partij. PVV-lijsttrekker bij de Eerste Kamerverkiezingen, Marjolein Faber, heeft voor partijwerkzaamheden een bedrijf ingehuurd waarvan haar zoon mede-eigenaar is. Een woordvoerder van de PVV bevestigt berichtgeving hierover zaterdag in NRC Handelsblad.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Smerige Laffe ellendige bastaard honden !
  Dit zijn de afvalratten van de samenleving !
  Zou ik een bij deze aktiviteit op heterdaad
  betrappen, kom ik garandeerd aansluitend
  in de cel !

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Wederom blijkt er geen verschil te zijn tussen nationaal socialisten en socialisten.
  Dat deze streek door linkse fascisten is geleverd of de moslimfascisten staat als een paal boven water !!
  Het lijkt verdacht veel op de voordagen van Hitler Duistland !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 12.30. uur. Zo is het maar net, koddebeier. Overal zijn het de socialisten, en de groenen/linksen en de goedmensen, die steun verlenen aan het demoniseren van de PVV en Geert Wilders!

   Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Activistentuig = SP!

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Het gekke is, dat ik van die teksten op zichzèlf niet heet of koud meer word:
  “Fascisten is zo langzamerhand een geuzenterm geworden, gelet op wie haar uitbraakt en ‘moslimhaters…..’ Inderdaad, ik ben het zelf ook.
  Het is, dat ze dat bekladden maar te laten hebben en dat er dus zeker aangifte gedaan moet worden, maar verder……

  Like

 15. zrast zegt:

  Hier schaam ik mij als Fries dood voor. Aan de andere kant, het socialisme in Nederland is zowat in Friesland begonnen (Troelstra). Misschien een ideetje om die Friezen eens een poosje hier in de randstad te laten bivakkeren, te midden van dat moslimtuig, wedden dat ze na een paar weken om zijn!

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  O ja, je mag in Nederland een mening hebben, maar….die moet dan wel LINKS/SOCIALISTISCH of POLITIEK-CORRECT zijn. Nederland een democratie? Laat me niet lachen…..

  Like

 17. daiyu-ninja zegt:

  Hoe zouden deze lafaards het vinden als er op HUN deuren geschreven wordt: vuile landverraders, smerige fascisten en cultuurmoordenaars?

  Like

 18. Cleo zegt:

  Je kunt een menselijk lichaam wel doden, maar de geest blijft leven. De geest van de visionaire politicus Pim Fortuijn is nog springlevend! Zie hoe het linkse gespuis met hun gemankeerde aanhang het hier moeilijk mee heeft! En maar doorgaan met het verguizen, zwartmaken, demoniseren en bedreigen van al die Nederlanders die wel de waarheid durven te spreken!

  Like

 19. Thomasson zegt:

  Een kat in het nauw, maakt vreemde sprongen. Luidt een bekend spreekwoord. Onze huidige politiek is zo’n kat. Ze zijn doodsbang omdat ze weten dat het publiek ze niet meer klakkeloos vertrouwt. Ze hebben VEEL TE VERLIEZEN.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  RODEN maken elke SAMENLEVING kapot, samen met de GROENE DWAALLICHTEN, KRAKERS, en ANARCHISTEN!

  Like

 21. Als jullie over enige jaren?? Kop tax betalen, denk dan met weemoed aan die blonde limburger en zijn anti sharia partij.

  Like

 22. Frans de Wit zegt:

  Het enige wat help is een camera ophangen en de filmpjes op internet zetten, zodat de straat, auto en muur vervuilers te kijk staan, net zoals bij opsporing verzocht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s