FOTO: Inladen van verse geschoolde krachten – en ze komen allemaal!

Screenshot_63

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Europa, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op FOTO: Inladen van verse geschoolde krachten – en ze komen allemaal!

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  BEDÀNKT POCO LINXE GUTMENSCHEN FOTO:Inladen van verse geschoolde krachten & ze komen allemaal! http://wp.me/p1O7aM-m9x via @wordpressdotcom

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Let op de sprinkhanen die ons land kaal vreten komen eraan !

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  We hebben het zelf gedaan, allemaal zendelingen naar Afrika sturen, dokters om kindersterfte te verminderen, melkdoppen gespaard voor “zielige” kindjes, corrupte ratten gesteund, enz., enz., enz. Dit is het gevolg: Afrika dumpt hun “zielige” criminele geboorteoverschot in Europa!!!!!!!

  Afrika migreert naar Europa – OF: De ineenstorting van Europa. Maar gewoon lekker doorgaan met zieligheids politiek en “ons” kapot maken!!!!

  Europa. Je kunt het zo langzamerhand niet meer horen. Met een dragende stem tobt een presentator er over hoe tragisch het leven van de ontelbare Afrikaanse vluchtelingen is, die in op notendoppen lijkende bootjes proberen het vasteland van Europa te bereiken. Men spreekt van de “arme bootvluchtelingen” of van een “vluchtelingennoodtoestand”. Het geheel gaat begeleid van tragische muziek en beelden van geredde kinderen. Maar achter al deze tragische propaganda wordt het eigenlijke probleem handig verborgen. Iedere dag bereiken meer Afrikaanse vluchtelingen de kusten van Europa en eisen van ons onderdak, eten en drinken en een perspectief. Enkele cijfers, gepubliceerd door de Preußische Allgemeine Zeitung, moeten volstaan om duidelijk te maken waarom Europa zich dat niet kan veroorloven:

  “De afgelopen 25 jaar is de bevolking van Afrika verdubbeld naar meer dan 1 miljard en omdat 6 tot 7 kinderen per vrouw op het zwarte continent nog steeds gebruikelijk zijn, kan een verdere verdubbeling naar 2 miljard verwacht worden tot het jaar 2050. In Nigeria wordt zelfs een stijging met 349% van op dit moment 160 miljoen naar 730 miljoen mensen in het jaar 2100 voorspeld. In landen zoals Mali (408%), Somalië (663%) of Malawi (741%) wordt door de Verenigde Naties nog een duidelijk grotere bevolkingsgroei voorspeld.” En hoe komt het tot deze schier ongelooflijke groei?

  Al tientallen jaren lang sturen zogenaamde bijdehante hulporganisaties levensmiddelen, geneesmiddelen en ontwikkelingswerkers naar het zwarte continent.
  De kinder- en moedersterfte is snel gedaald.

  Wat dit continent echt nodig heeft, is aansporing. De mensen in Afrika hebben geen werk, geen perspectief, niets te doen – behalve nieuwe kinderen ter wereld brengen. Het ontbreekt hen aan opleiding en aansporing, twee dingen, die het de mensen mogelijk zouden maken hun land weer op te bouwen. Levensmiddelen en medicijnen lossen het probleem niet op, ze bestrijden slechts de symptomen van een ziekelijke samenleving, die het aan alles ontbreekt.

  De Preußische Allgemeine Zeitung vat het probleem als volgt samen:
  “Daarbij hoef je eigenlijk helemaal geen genie te zijn om te zien dat een opgroeiende massa jongeren zonder perspectief een gevaar vormt voor de stabiliteit van een land en diens groei. Een blik in het niet te verre verleden van niet alleen Afrika, maar van de hele wereld, laat zien dat miljoenen werkloze jonge mannen een land sneller in de chaos kunnen storten dan milieurampen of misoogsten.”

  Dan zien veel Afrikanen slechts nog één mogelijke uitweg – de vlucht naar Europa, een “land, waarin melk en honing stroomt”, zoals veel vluchtelingen geloven. De president van het Europees Parlement, Martin Schulz, zei ongeveer een maand geleden in een interview met “Der Spiegel”:
  “Europa moet eindelijk erkennen dat het een immigratiecontinent is.” Nee, waarde heer Schulz, dat moet Europa niet, Europa staat zelf aan de rand van de afgrond.

  Al jarenlang hangt de politieke en economische stabiliteit van Europa en van het hele Westen aan een zijden draadje. In heel Europa leven ongeveer 800 miljoen mensen. De Afrikaanse bevolking bedraagt op dit moment meer dan 1 miljard. Hoe moet Europa er tegen opgewassen zijn slechts ook maar een deel van hen op te nemen? Hoe moet Europa al die mensen een perspectief, een toekomst kunnen bieden behalve criminaliteit?

  Dit idee is utopisch en niet te realiseren. De sterkste drang van ieder levend wezen is die van zelfbehoud. Staat Europa nog niet genoeg aan de afgrond? Staan we niet al lang met de rug tegen de muur? Het is al zover gekomen dat Europa´s bevolking langzamerhand financieel onteigend wordt om de gigantische schuldenberg te dekken en een ineenstorting van het Westen te verhinderen.

  De rentes op spaartegoeden liggen op dit moment onder het inflatiecijfer, de basisrente is op weg naar 0,0%. Daarmee verliezen spaarders door de negatieve werkelijke rentes voortdurend geld, terwijl de staten comfortabel kunnen saneren op kosten van hun bevolkingen. Hoe zit dat met het instinct tot zelfbehoud van Europa? Zal het nog op tijd tevoorschijn komen of is het al te laat?

  Hoe is het mogelijk dat Europa er nog over kan nadenken een ander continent bij zich op te nemen, terwijl het zelf al voor de totale ineenstorting staat?

  Allemaal vragen, die beantwoord zullen worden door de tijd. Maar hebben we überhaupt nog tijd?

  Bron:
  http://freiheitgebloggt.wordpress.com/2013/11/16/afrika-ubersiedelt-nach-europa-oder-der-zusammenbruch-europas/
  Auteur: Nathanael Wolf

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Drs.P. 19 maart 2015 om 19:17

   “Men spreekt van de “arme bootvluchtelingen” ”

   Wij spreken liever over ‘dobbernegers’.

   Like

  • Republikein zegt:

   Goede mensen, die zendelingen! Hemd en rok politiek.
   Vroegah was alles beter, vraag het aan de weduwe van de uitzendkracht van uitzendburo “Jezus redt”. Is niet meer nodig, wat een weelde!

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Moeten jullie eens opletten wat er gebeurt als ‘de heer Pechtold’ premier is; dát wordt pas lachen!

  Like

 5. Anna zegt:

  Geschoold in Koran en Hadith !!!!!!!!!!!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Hier is het openbaar gratis vervoer al geregeld voor hun !

  Like

 7. Cathja zegt:

  AF-GRIJ-SE-LIJK !!!

  Niet normaal dat de EU hiertegen geen keiharde maatregelen neemt!
  Als dit schip Europa bereikt, dan ‘lossen’ en direct richting Brussel. Laat ze allemaal maar het parlementsgebouw binnengaan. Dan kunnen ze daar eens zien wat ze binnen hebben gelaten.

  Like

 8. pieter zegt:

  gesellig….

  Like

 9. Jean zegt:

  Dank u geweldig lafaards van de EU voor deze geimporteerde misdaad, zo gaat de totale vernietiging e onderwerping van Europa en de Europeanen wat sneller want de weerstand wordt dagelijks groter en groter.

  Like

 10. Anneke zegt:

  De duistere donkere volkeren-zee zal ons Europeanen overspoelen. Het ge-orven geschenk van jaren politieke NWO-hell beleidsvorming. “Een getinte D-day”???/!!!

  Like

 11. Driek zegt:

  Lees zojuist op de site van dDe Telegraaf:

  Vrouw vermoord en in brand gestoken in Kabul

  KABUL –
  Een woedende menigte heeft donderdag in het centrum van de Afghaanse hoofdstad Kabul een vrouw vermoord, haar lichaam in brand gestoken en in een rivier gegooid. De politie heeft vier verdachten opgepakt. Volgens een lokale tv-zender had de vrouw zich de woede van de menigte op de hals gehaald door het verbranden van bladzijden uit de Koran. De familie van het slachtoffer heeft de politie verteld dat de vrouw al jaren psychisch ziek is.
  Mensenrechtenorganisaties vragen zich af er voldoende is gedaan om de menigte te stoppen.
  Het meeste geweld tegen vrouwen in Afghanistan wordt niet bij de politie aangegeven, blijkt uit een VN-rapport uit 2013, vooral in landelijke gebieden. Een dergelijke aanval in het drukke centrum van een stad is echter ongebruikelijk.

  En deze achterlijkheid halen we hier naartoe. Volgelingen van Mohammed die op de vlucht zijn voor hun medebroeders, die ook weer volgeling zijn van die dubieuze profeet. We hebben wat aangehaald met die lui. Hadden we ons nooit mee moeten bemoeien.

  Like

 12. En dit allemaal op uitnodiging van de EU. Maar wij hadden een kans om dit terug te dringen voor ons land. MAAR JULLIE HEBBEN ANDERS GEKOZEN!!!

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Zie ginds komt de hotelboot, ik zie hem al gaan. Hij brengt ons veel Moslims, ik zie ze al staan. Maar ik zie liever de eenvoudige boot van Sint Nicolaas komen, die brengt tenminste geen narigheid. En de zwarte pieten die hij meebrengt gaan weer netjes mee terug !

  Like

 14. Jade zegt:

  Ik weet wel een paar luitjes die er wel blij mee zijn…
  http://www.nu.nl/beurs/3553925/weer-goed-jaar-miele.html

  Like

 15. Jan zegt:

  Mierenhoop op de foto lijkt op die uit World War Z

  Overigens is er geen verschil tussen de zombies op de foto met die in de film

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Ik vraag me af waar hebben de mensen die naar de voedselbank moeten op hebben gestemd ?

  Like

 17. daiyu-ninja zegt:

  Het wordt me zwart voor mijn ogen.

  Like

 18. lucky bee zegt:

  Als ik naar de Centraal station te Dordrecht ben, dan voel ik me als of ik ergens in Noord Afrika bevindt en niet in Zuid Holland.

  Like

 19. opaatje zegt:

  Dit is een straf die van God komt, omdat jullie hem verlaten hebben en zijn wetten hebben verworpen ! ! ! !

  Like

  • Dat dacht ik niet, 1 van de belangrijkste wetten wordt nog steeds toegepast. KEER DE ANDERE WANG TOE. nou, met het resultaat dat die woestijnratten via de blinde hoek binnenstromen en je het liefst een mes in de rug steekt. Dit is een probleem die we ZELF moeten oplossen, maar 75% van de Nederlandse bevolking blijft maar de andere wang toekeren.

   Like

  • BertG. zegt:

   Dus omdat niet iedereen voor ‘m op de knieën gaat, gaat hij nou dus iedereen treiteren en chanteren.
   Kijk, dat is pas een redelijke en rechtvaardige kerel die god van jou.

   Niet luisteren is afstraffen. Zo hou je ze wel bang en klein die gelovigen, toch.
   Bedreig ze maar dat ze in de hel belanden als ze niet gauw gaan geloven.

   Like

 20. dit is de straf van de PVDA en andere linkse politieke partijen, die in het verleden hun ziel en zaligheid voor olie hebben verkocht. En als je als land dan ook nog een MP hebt, die achteloos en gedachteloos zijn handtekening zet onder een machtsoverdracht naar Brussel, dan heb je de poppen pas echt aan het dansen. Laat God hier maar buiten, die heeft er niets mee te maken, kan het niet stoppen of afwenden. Het heet niet voor niets geloof. Als ik zeg dat ik geloof dat de eieren hard gekookt zijn, is dat mijn geloof en heoft het niet jouw geloof te zijn. Geloof maakt meer kapot dan je lief is.

  Like

 21. Maar dit is ook een straf die we onszelf hebben gegeven. We protesteren, schelden, klagen, ACHTER DE PC, en daar blijft het dan bij, en tot overmaat van ramp kozen we WEER voor dezelfde landverraders. Hoe masochistisch kun je zijn. Ja, ik hoor ze al zeggen “verkiezingen zijn vervalst, uitslag was al bekend”. BULLSHIT. Het feit was gewoon dat teveel PVV stemmers zijn thuis gebleven. Wanneer gaan jullie ogen open en gaan beseffen dat we het ZELF moeten gaan doen. Massaal de straat op, het land plat leggen, en niet uit angst onder het bed kruipen als er weer eens een haatbaard een bedreiging uit.

  Like

 22. Avidia zegt:

  Ik ben mijn huis wel uitgegaan Martin, ik ben witheet over alles, er komen velen in mijn stad, ze voeren geen donder uit, nemen de huizen in beslag van jullie kinderen die willen trouwen, profiteren van uitkeringen en krijgen alles voor niets. Ik had een woninginrichting, dus ik weet er alles van. Ik protesteerde vaak over wat allemaal mogelijk was. Maar dat werd me niet als dank afgenomen. Wat kun je meer doen dan protesteren en ze met een minderwaardige blik bekijken, maar ze voelen zich favoriet en kijken je gewoon brutaal terug, ze weten dat ze alles voor niets krijgen, om van over te geven. Ik kan het niet meer aan, zo boos ben ik hierover, waar kan je naar toe???? Je bent een vreemdelingen hater, misschien ben ik dat ook, tenminste over de “vreemdelingen” die hier kunstmatig voet over de grens zetten, met de gedachten dat hier alles gratis is, wat eigenlijk ook klopt. Ze krijgen meer dan een of andere bijstand trekker krijgt. Eigen bevolking word achteruit gesteld.Het is te erg voor woorden, ik stop maar ben gewoon razend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s