PEGIDA-Dresden: Geert Wilders zegt bezoek toe!

Screenshot_61

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu is het definitief: De chef van de Nederlandse PVV, Geert Wilders, zal op maandag 13 april naar Dresden komen om in het kader van de PEGIDA-manifestatie een toespraak te houden. Veel media hadden de afgelopen dagen gegist dat Wilders al een week eerder, op Paasmaandag, naar Dresden komt. Nu is het een week later geworden. “We zijn blij dat Geert Wilders ons de eer bewijst en rekenen die avond op 30.000 deelnemers”, zei PEGIDA-chef Lutz Bachmann tevreden tegenover PI over de toezegging van de Nederlandse politicus.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Geert Wilders. Bookmark de permalink .

17 reacties op PEGIDA-Dresden: Geert Wilders zegt bezoek toe!

 1. Theresa Geissler zegt:

  G E W E L D I G !
  Dat wil ik beslist zien! Live-video, jongens!
  (Was Dresen maar niet 10 uur sporen….)

  Like

  • Giny zegt:

   Theresa, ik heb er ook over nagedacht om daar heen te gaan
   met de auto, volgens mij redt je dat in een uur of zes!
   Het lijkt me een fantastische belevenis om het mee te maken!
   Maar dan, zo’n mensen menigte, waar kom je in terecht!
   Toch maar een paar nachtjes over slapen!

   Like

 2. fransdewit zegt:

  Ik hoop niet dat hij in de val gelokt wordt, het is eigenlijk wat in het buurland wat een andere taal spreekt, willen ze hem graag te woord staan en hier wordt hij gemeden door die klassepesters

  Like

 3. Dat is natuurlijk dé gelegenheid, vanuit zo’n menigte, om een kogel op Wilders af te schieten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Aan de andere kant had dat dan ook al een paar jaar geleden in New York gekund, bij de manifestatie tegen de komst van dat islamitisch Centrum…..

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  “We zijn blij dat Geert Wilders ons de eer bewijst”

  Voilá, zó hoort men over deze held, Geert Wilders, te praten!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Hallo E.J.Bron !
  Hans Jansen hat aan die avond waar zijn pvv voorlezing
  plaats vond, verachtend en uitwijkend over mijn pegida
  vraag stelling genomen ! Geert heeft waarscheinlijk nadat
  hij met Michael Sturzenberger gesproken heeft toegezegt
  dat hij naar Dresden komen wil.

  Like

 6. Beste Geert, geniet maar ten volle van de die aanhang en aandacht in Duitsland. Hier in Nederland ben je verraden door jouw eigen volk.

  Like

 7. Jade zegt:

  Ik hoop ook dat ze hem goed beveiligen.
  We hebben die man hier hard nodig…

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik maak me wel grote zorgen over Geert’s veiligheid! Het politieke klimaat in Duitsland is anders dan in Nederland, en omdat de Pegida-wandelingen ook al regelmatig met agressie te maken hebben gekregen, zit het me niet echt lekker dat hij daar heen gaat!
  Laten we hopen dat hem niets overkomt!!

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Het is te hopen dat als Geert Wilders op bezoek gaat in Dresden bij PEGIDA hij daar geen radicale en zogenaamde linkse moslimliefhebbers tegenkomt. Als hij namelijk daar aankomt en daar moet aanschouwen wat voor vreselijke politici, buitenstaanders en linksextremisten daar vertoeven doet Wilders me enigszins denken aan Alice uit Wonderland van Lewis Caroll.
  Het meisje Alice kwam namelijk in Wonderland terecht waar zij allerlei verhalenvertellers, betweters en slechte raadgevers ontmoet zoals Twiedeldie en Twiedeldom, Rups, Dodo en Kolderkat (linkse en wijsneuzige arrogante Duitse politici), Wit Konijn (Grieken die Duitsland bezoeken en steeds te laat zijn met afbetalingen bij de Duitse regering), Gekke Hoedenmaker, Maartse Haas, Zevenslaper, Walrus en Timmerman (asielzoekers en moslims die constant gezellig thee drinken met hun linkse vriendjes en bijzonder veeleisend en vraatzuchtig zijn) en de Hartenkoningin (dictatoriale EU-bestuurders die de Duitsers en andere Europeanen constant overheersen maar hen echter NIET de koppen kunnen afslaan!).
  Maar wat was een jongedame als Alice ook diep te beklagen met al dat soort vreemde personages waaronder nog een levend ei, een baby die een varken werd, levende speelkaarten en tuiniers die rozen rood moesten verven maar dat zijn de linkse verraders en de EU-elite al VEEL te lang!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Typerend is dat twee dieren uit beroemde verhalen zoals ‘Alice in Wonderland’ en ‘Peter Pan’ een klok bezitten die hen niet altijd tot nut is. Het witte konijn is een mensdier die net als echte konijnen zeer gehaast is omdat hij zijn leven verliest als hij te laat aankomt bij de Hartenkoningin.
   De krokodil die in Peter Pan jacht maakt op hun gezamenlijke aartsvijand kapitein James Haak lijkt sarcastisch genoeg evenmin wel erg gehaast te zijn terwijl echte krokodillen genoeg tijd hebben voor hun prooi. De desbetreffende wekker die het dier heeft ingeslikt moet alleen van een zeer sterk metaal zijn gemaakt daar het maagzuur van de krokodil zo zuur is dat bijna alles erin verteerd, behalve de haak van de kapitein natuurlijk!
   Godzijdank is Geert Wilders niet James Haak omdat de radicale moslims bij hem nog geen lichaamsdelen hebben geamputeerd!

   Like

 10. lucky bee zegt:

  Mischien wordt Geert ook door de Goeie Herder bewaakt? wie weet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s