Bouman: er móeten meer allochtone agenten bij

Screenshot_15

Korpschef Bouma van de Nationale Politie

DEN HAAG – Er moeten veel meer agenten komen met een allochtone achtergrond. Zij moeten zeker 25 procent van de nieuwe instroom gaan vormen. „Dat is niet een streven, het móet.” Dat zei korpschef Gerard Bouman van de Nationale Politie donderdag tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer.

Een van de manieren waarop Bouman hoopt meer allochtonen binnen te halen, is door de taaltoets te schrappen die alle agenten aan het begin van hun opleiding moeten halen. Hij benadrukte dat agenten „in hun hoofd goede politiemensen moeten zijn”. Het beheersen van de Nederlandse taal is belangrijk, maar dat kan volgens hem ook door extra taallessen.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Bouman: er móeten meer allochtone agenten bij

 1. Jaan zegt:

  Dus dan word je aangehouden door Oom allochtoon en dan krijg je het volgende gesprek: “Ieke gezien jij fout maken, nou jij betalen mij straf”.
  Rot toch op met dit land, zelfs de politiebaas is zot geworden.
  Hij schijnt hoofdofficier van justitie in Middelburg te zijn geweest. Een redelijke officier van justitie zei, dat hij een goede baas was. Daar is nu blijkbaar nog maar weinig van over.
  Geen Nederlands beheersen en wat daarbij hoort ook geen benul van de Nederlandse wetgeving hebben, maar zo’n reet in luchtsteker loslaten op de bevolking

  Like

 2. Marc zegt:

  “We moeten onze staat en samenleving per direct opheffen. Dat is geen streven, het moet.”

  Zeg, agent, kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?

  Ben benieuwd wat voor ratten deze agent nu weer gevangen heeft.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Linkse waanzin ten top. Elke buitenlandse infiltrant bij de overheid is er een teveel.
  De islam lacht zich wezenloos.
  De verovering van een land wordt hen gewoon in de schoot geworpen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik kan ook iets noemen, wat ‘moet’ en dat is, zodra het tot een Neurenberg 2 mocht komen, deze omhooggevallen smeris met z’n onbestaanbare rotkop te laten berechten als collaborateur, tezamen met z’n soortgenoot Riessen!
  En allebei de strop of de kogel graag!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Niets aan toe te voegen buiten dat het wat mij betreft wel iets eerder mag dan Neurenberg 2

   Like

  • Marc zegt:

   Inderdaad. Daar staan dat soort figuren nooit bij stil. Een staatsrechtelijke inrichting als die van ons kan zomaar ophouden te bestaan. Daar heeft de geschiedenis genoeg bewijzen van geleverd. Het ene moment houden een stelletje ‘gekken’ zich bezig met fantasieën op een site als EJ, het volgende moment blijken juist zij politiek te moeten bedrijven binnen de situatie waarin een oude besef onder de naam ‘nationalisme’ opnieuw nuchtere en eenduidige waarheid blijkt te zijn geworden.

   Ben momenteel een essay over nationalisme, en hoe die eerst door Hitler, later door de politiek-correcte elite werd gekaapt, en hoe dit weer in zuivere vorm te presenteren aan het uitdokteren. Ik smijt ‘m binnenkort op de site.

   Jullie horen nog van me.

   Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler zegt: En allebei de strop of de kogel graag!

   Beste Theresa, ik kan mij nog herinneren dat u, naar aanleiding van een stukje van mij op deze site, met de titel ” Geen mededogen”, waarin ik de veroorzakers van al die islamitische ellende de doodstraf toewenste, en u op 4 december 2014 om 16:28 schreef:

   “Tja….Ook ik krijg enigszins de indruk, dat Driek, in het heroïsch vuur van zijn betoog, min of meer in de fase is blijven steken, waarin het humanistische aspect nog GEEN onderdeel van die Joods-christelijke geschiedenis was…..En dan krijgt men tóch iets van oog-om-oog, tand-om-tand. Maar wèl prachtig-meeslepend beschreven, Driek!”.

   Zo ziet u maar weer hoe snel een mens van mening kan veranderen. Als het maar erg genoeg is. Maar dit hebben wij allen kunnen zien aankomen. En het zal nog veel erger worden, tenzij er eindelijk een verbod komt op de islam, maar dat zal wel niet. Het zullen wel weer verwarde mannen zijn geweest. Ik ben benieuwd hoe onze bewindslieden zich hier nu weer uit lullen. Je moet nu toch wel met een heel sterk argument komen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Een mens evolueert, Driek, en sommige personen maken het er zelf naar, dat de opinie zich 180 gaden tegen hen keert!

    Like

 5. Tempelier zegt:

  Beste mr. Bouman , ik ben het helemaal met u eens. We kunnen beginnen met deze allochtone achtergronden …….. Belgen, Argentijnen , Australiërs , Brazilianen , Bulgaren , Canadezen , Denen , Fransen , Grieken , Ieren , Hongaren , polen , Italianen , Japanners en Chinezen.
  Kiest u maar !

  Like

 6. Cathja zegt:

  Die korpschef mag zich wel eens grondig na laten kijken. Er zijn er duidelijk een aantal op de loop in zijn bovenkamer! Zien we het voor ons: ik word aangehouden door oom agent, maar deze man kan niet uitleggen waaróm ik word aangehouden, omdat hij amper Nederlands spreekt.
  Werkelijk, de gekkigheid bij de Nederlandse politie kent geen grenzen. In de Schilderswijk geven ze hun bevoegdheden zomaar weg aan een stelletje salafisten (wég gezag van de NL-agent!), en nu deze stomme uitspraken van die losgeslagen korpschef weer.
  We MOETEN dit en we MOETEN dat…., ik MOET niks meer en ik WIL niks meer.
  Ben het hele overheidsapparaat meer dan beu!

  Like

  • Driek zegt:

   Cathja zegt: We MOETEN dit en we MOETEN dat…., ik MOET niks meer en ik WIL niks meer. Ben het hele overheidsapparaat meer dan beu!

   ja, beste Cathja, helemaal mee eens, dat hele overheidsapparaat moet herzien worden, maar dat gaat niet gebeuren, wij krijgen straks Marokkaanse politieagenten en Somaliërs in politie uniform, dus zet u maar schrap. Maar het incasseringsvermogen der mensen is ongelooflijk rekbaar, straks vindt iedereen – wij niet hoor, lezers van E.j. Bron – het heel normaal om van een Somaliër een bekeuring te krijgen, of een reprimande. Want een grote meerderheid der Nederlandse burgers holt achter corrupte politici aan, ja, ze gaan er zelfs op stemmen. Nee, ik koester geen enkele hoop meer. Het wordt alleen maar erger.

   Like

 7. Tempelier zegt:

  Oeps Bouman , moet Bouma zijn.

  Like

 8. joop van den heuvel zegt:

  nog meer landverraad dadelijk moeten we moslimvarken worden gewoon eruit met die alochtoonse opvreters en meer voor de ouderen nederlanders en zieken doen dan kunnen de voedselbanken ook weer weg ik schaaqm me om nederlander te zijn

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  “Wat zijn wij aan het doen, mannetje.”
  De meest provocerende vraag van een politieagent. Als ik aangesproken word door een agent die de beleefdheidsvorm niet machtig is kan die agent van mij eveneens geen respect verwachten. Dan kunnen die beter als allochtonenpolitie worden ingezet en geven wij daarmee tegelijk toe dat er grote sociale verschillen bestaan tussen bevolkingsgroepen. De luxe politie voor de welopgevoede nederlanders en de tokkiepolitie voor de asociale nieuwkomer en mislukte integratielosers. ieder zijn eigen politie.
  “Ik heb politie nodig voor een blanke burenruzie,” zei de zwarte buurman.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Bedankt, webmaster!
  😉

  Like

 11. Jan zegt:

  Ja, geef die kutallochtonen vooral een pistool in hun hand.
  Verder, hij weet dus niet eens wat er in Ferguson gaande is en is gebeurd. De de de politie doodgeschoten zwarte was een beroepscrimineel die net voor hij werd doodgeschoten een overval had gepleegd en had gedreigd de winkeleigenaar te doden. Vervolgens werd een hetze gevoerd door de zogenaamde zwarte leiders, beroepscriminelen, en door Eric Holder, inclusief Obama. Dat is het verhaal. Gestoorde Bouma.

  Like

 12. toestroom zegt:

  Ik zit net Buch in de bajes te kijken zit vol met zulke politie klantjes van allochtone afkomst zitten.

  Like

 13. Jean zegt:

  Is die idioot omgekocht?
  Alle allochtonrn moeten eruit en dan uit onze westerse wereld want hrt wordt een regelrecht drama met dat islam gespuis ons opgedrongen door het EU krapuul.
  Jammer dat het verraderstuig nooit zelf het slachtoffer is van dat gespuis!
  Wat ze nog mogen proberen het zal ze nooit lukken “WIJ WILLEN GEEN ISLAMIETEN IN ONZE GEMEENSCHAP”.

  Like

 14. bigljohn zegt:

  In feite oud nieuws, extra belegen nieuws zelfs. De politie heeft zich in een ver verleden al pro Islam verklaard en zich tegen de autochtone burger gekeerd. Net als de E.U. de Moslims, de overheden, rechtbanken…..En wat er dan overschiet zijn wij. Willen wij ons fysiek tegen de Moslims verzetten, dan zullen wij dat zelf moeten regelen, want de voornoemde teringlijders laten ons stikken. Maar welke Nederlander zou nog het lef hebben om in het verzet te gaan, zoals in de tweede wereldoorlog ? Met het enorme risico tegelijkertijd de politie en de Moslims aan je broek te krijgen. En dat risico is erg groot vanwege de technische mogelijkheden voor opsporing van vandaag de dag, technieken die in de oorlog niet bestonden. Toendestijds was de politie ook fout, maar zaten we daarnaast alleen met de Duitsers opgescheept, maar niet (zoals nu) tegelijkertijd met de E.U. en de Moslims. Onze regering stond toen wel aan onze kant, al was het dan wel in Londen.

  Like

 15. harry zegt:

  Nou dacht ik dat de grootste waanzinnigen in Amsterdam huisden , maar Den Haag volgt kennelijk op de voet !
  Agenten die niet eens goed Nederlands kunnen spreken , die moeten straks proces verbaal opmaken ? Hoe gaan ze ons uitleggen wat er mis is , met gebarentaal ?
  Met een tweetalig woordenboek ?
  Weten ze dan wel wat er fout en niet-fout is ?
  Hoe komen ze daar dan achter als je de taal niet beheerst ?
  En een wetboek is voor iemand die perfect Nederlands spreekt al haast niet te volgen .
  En dan zouden die geitenneukers dat wel kunnen snappen ?

  Of schakelen we meteen maar over op sharia-politie ?

  Heb een tijdje geleden eens aangifte gedaan wegens diefstal , bij een Nederlandse agent nota bene , waarbij ik zelf ontelbare spelfouten uit de aangifte heb gehaald omdat ik bang was dat de officier van justitie zou denken dat hij te maken had met een bericht uit een instelling voor analfabeten .
  Spelling á la Lucky Bee , zeg maar .

  Wat verwacht je dan van zo’n stel islamitische barbaren ?
  De collectieve waanzin lijkt op ons neer te dalen .

  Like

  • Driek zegt:

   harry zegt: de collectieve waanzin lijkt op ons neer te dalen .

   Die collectieve waanzin is al op ons neergedaald, kijk maar om je heen. Bijna drie miljoen Nederlanders die naar “Boer zoekt vrouw” kijken, en die dagelijks hun geest laten vergiftigen met rotzooi al die hun huiskamer binnenkomt. Daar kun je toch niks verstandigs meer van verwachten?

   Like

  • Giny zegt:

   harry

   Volgens mij begint het zo langzamerhand overal binnen te sijpelen!

   Je bent er mooi klaar mee!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Harry: Ha, ha, je méént het, van die spelfouten!
   “Ze hebben niets geleerd en daarom gaan ze bij de politie!” Whahahahahaha!

   Like

 16. hans zegt:

  WIJ MOETEN HELEMAAL NIKS VUILE ONDERMIJNENDE GEK!!!
  Iedere keer als die smerige linkse lijders dat zeggen in hun bek slaan.

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Ze kunnen dan onze agenten met gemak dood schieten met een Kalashnikov bvb.

  Like

 18. Um Shmum zegt:

  Uit welk hol komt die blinde overcorrecte griezel uitgekropen, is niet goed bij zijn hoofd!
  Aftreden deze domme hoofdchef!
  Islamieten komen allen uit corrupte landen en die zouden zomaar in het politiecorps mogen integreren? Hebben we niet genoeg voorbeelden van zogenaamde hoogopgeleide islamieten die zich via hun satanische ideologie diskwalificeren!

  Like

 19. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een andere oplossing is 25% van de oude instroom aan allochtonen te laten uitstromen…
  Heb je gelijk veel minder politie nodig.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 20. leefbarbaar zegt:

  De politie is in handen van de PvdA. Dan krijg je dat. Ontsla alles wat geen straatdienst heeft, anders wordt het nooit wat.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Op deze manier verschijnen er steeds minder allochtonen in opsporing verzocht want geen allochtoon die het in ze kop haalt om een mede moslim ergens voor te bekeuren of aan een onderzoek te onderwerpen.
  En als Nederlander ben je dan altijd aan beurt om bekeurt te worden.

  Hoeveel corruptie voorbeelden hebben ze daar nog nodig.
  1 voor 1 vallen ze door de mand, telkens weer.

  Like

 22. alidas1 zegt:

  Mensen leg je er nu maar bij neer ons land is verloren .
  Met zulke agenten op de achtergrond redden we het niet
  Zou hij een dochter hebben dan wens ik dat ze zo gauw mogelijk aangerand word door een moslim.

  Like

  • bigljohn zegt:

   De Mafia moet nog moeite doen om op hoge posities te kunnen infiltreren. De Islam mafia doet geen enkele moeite om hogerop te komen, maar word door foute landgenoten overal ingestonken ! De politie is uw beste vriend, maar hij pist u in uw schoenen waar u bij staat ! En sinds een groot aantal jaren is hij de beste vriend van de Moslims ! Uitgezonderd het gewone volk en ons PVV ers, is de E.U. en de rest van Nederland ook al de grote vriend van de Moslims !

   Like

 23. Doornroosje zegt:

  Er zijn toch wel betere oplossingen agent Bouma in dienst van de Nederlandse bevolking?
  Ik wil toch niet aangehouden worden door een slecht Nederlands sprekende agent met een dubbele paspoort/bodem. Gebruik uw “gezonde” verstand en anders zit u op een verkeerde plek

  Like

 24. Sjaak zegt:

  HOEZO ?
  ZIJN DE ECHTE NEDERLANDERS UITGESTORVEN ?
  EN EEN BEETJE PRECIESER AUB !
  BUITENLANDERS JA !
  MAAR NIET EEN MOSLIM AUB !

  Like

 25. Thoth zegt:

  Knettergek…
  .

  Like

 26. tjonge zegt:

  de discriminatie jegens de autochtone burger is weer een stukje toe genomen !
  je zal maar als blanke de intentie hebben om agent te willen worden, nou, vergeet het maar !!

  eerst 25% allochtonen voorrang !

  en de banen liggen toch al zo voor het opscheppen, niet dan ????

  komplete waanzin !!!!!!!

  Like

 27. Joshua zegt:

  Nederland is al verkocht en verraden door dit soort IMBECIELEN en de Imbecielen die op hen stemmen.

  Like

 28. Claudia M. zegt:

  Dat hebben ze al een keer geprobeerd en dat is toentertijd faliekant en deerlijk mislukt. Niets leert men van het verleden!

  Trouwens ik zie het al gebeuren; word je berooft. Grote kans dat dit door één of meerdere “broeders” is gedaan, moet je aangifte doen bij een “medebroeder”, dat lijkt mij geen goed plan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s