“Diversiteit” is een codenaam voor blanke genocide

Screenshot_31

Hoe komt het dat ELK blank land gedwongen wordt om multicultureel/multiraciaal te zijn?
Hoe komt het dat tegen ELK blank land wordt gezegd een einde te maken aan zijn eigen ras/cultuur?
Dat wordt van GEEN ENKEL niet blank land gevraagd.
Immigratie/assimilatie wordt ALLEEN OPGELEGD aan blanke landen.
Anti-blanken noemen zichzelf “anti-racisten”, maar hun acties leiden tot de eliminatie van maar één ras, het blanke ras.
De bedoeling van “anti-racisme” is genocide plegen op blanke kinderen.

“Diversiteit” is een codenaam voor blanke genocide.
“Anti-racist”is een code voor “anti-blank”. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Genocide, Multiculti, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Diversiteit” is een codenaam voor blanke genocide

 1. Henk.V zegt:

  Deze conclusie is helemaal JUIST!

  Tegen deze genocide MOET men in verzet komen!

  Like

 2. JCC zegt:

  Min of meer opgedrongen door een vijfde colonne Westerlingen in combinatie met Arabisch en (in het geval van de USA) Midden-Amerikaans gespuis plus fascistische organisaties als de VN.

  Like

 3. Sjaak uit Dordt zegt:

  Juist.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Stel dat dit zo is ( en er zijn meer dan sterke aanwijzingen dat dit zo is) wie heeft er dan belang bij? Niet-blanken natuurlijk. Maar ook groepen die in het verleden te lijden hebben gehad onder- al dan niet vermeende- blanke agressie. En dat zijn er nogal wat.

  In de verenigde Staten vallen 2 dingen op. De democratische partij krijgt 90% van de zwarte stemmen. Maar ook de Joodse stem gaat in meerderheid naar die verderfelijke partij. En beide groepen hebben een motief om wraak te nemen…..

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Geinig. Dit “artikel” is vrij stellig in haar beweringen. En ik ben een sterke supporter van de staat Israel ( de linksen in israel daargelaten) en ik zeg nogal wat over de Amerikaanse Joden. Toch is geen enkele reactie. Op een links blog zou ik al lang uitgemaakt zijn voor racist en antisemiet…Hier vind ik nog helemaal niets..

  Men slaapt of men vindt het allemaal maar onbeduidend…Dat slapen. Daar kan ik nog wel mee leven. Mijn opmerking over de Joodse stem in de VS..Asscher in Nederland verdient enig weerwoord. Of zijn we het daar allemaal mee eens? Dan ontstaat er opeens toch een heel andere dynamiek.

  Ik steun Israel namelijk niet alleen als voorpost. Ik steun Israel niet alleen omdat ik begrijp dat de islam jihad voert tegen de Joden..Ik steun Israel ook uit fatsoen. En om wat er gebeurt is..toen. Israel verdient onze volle steun. Dat sommige Joden kunnen dwalen, en wraak willen nemen
  ( wat onderwerp zou moeten zijn van debat. mijn stelling voor het krankzinnige stemgedrag van de Joodse Amerikanen) doet daar niets aan af…

  Deze stilte hier is pijnlijk..om meerdere redenen.

  Like

 6. Perifide Albion zegt:

  Geen weerwoord. Dit is een sterk artikel met weinig reacties. Iedereen slaapt dus al.neem ik maar even aan.

  Ik ben een sterk supporter van Israel. Vanwege de jihad die tegen Israel gevoerd wordt en om historische redenen.

  Toch maak ik nu een kritische opmerking richting met name het joodse volksdeel in Amerika.. En met feiten omkleed. Lijkt mij dat dit niet zomaar voor zoete koek geslikt kan worden op dit blog. Anders is er echt iets mis..om meerdere redenen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Perfide Albion.
   Wie zwijgt stemt toe, heb ik altijd gehoord. Maar ik begrijp wat u zeggen wilt.
   Vaak heb ik ook die gedachte: “mensen schrijf toch eens wat terug.” Ga eens lekker in discussie. Ik zou zeggen, ga gewoon door.
   Wat uw reactie betreft, inderdaad, heel merkwaardig dat de Joden in USA kiezen voor die democraten. Dat die zwarten voor de foute partij stemmen is duidelijk. Die krijgen thuis met de paplepel ingegoten dat ze gediscrimineerd worden… altijd en overal, en dat ze vooral de slachtofferrol moeten spelen. Ik denk dat ze marokkaans bloed hebben.
   Zouden die Joden niet hetzelfde gevoel hebben?

   Like

  • eg regs zegt:

   Joden hebben geen voor de hand liggende reden om het christendom -of christenen als individu- specifiek goedgezind te zijn -vanuit dogmatisch oogpunt eerder het tegendeel.Verder is de eventuele wens om de dominante etnische groep te verzwakken,in het licht van het verleden,te begrijpen.Of aan de anti-Westerse gedragingen opzet dan wel onbewuste denkprocessen ten grondslag liggen is denk ik een in niet alle gevallen uitgemaakte zaak.Sowieso zouden we niet een ongezonde nadruk op dit alles moeten leggen.Het ‘oude Zuid Afrika’ kon vroeger zijn voordeel doen met goede Joodse betrekkingen en ook voor ons bestaan er voldoende raakvlakken aan gedeelde belangen.Laten we ook niet vergeten dat de Joden in Nederland een miniscule etniciteit zijn die -zelfs indien zij kwaad in de zin zóuden hebben- volledig overschaduwd worden door de inheemse component aan bedriegers,leugenaars en verraders.
   Wel zouden we de schroom moeten afwerpen als het gaat om het bekritiseren van de Joden.
   Joshua Livestro bestond het om na het overlijden van Mandela het volgende neer te pennen:”Ja, Mandela had in antwoord op de brute repressie door het apartheidsregime inderdaad gekozen voor gewapende strijd, een strijd die hij streed samen met (veelal blanke) communisten.”

   Kijk in zo’n geval moet gewoon de doortrapte onwaarachtigheid van iemand -ook al is het een Jood- genadeloos aan de kaak gesteld worden.

   Like

 7. Jade zegt:

  Sterk artikel, niets aan toe te voegen.

  Like

 8. peterk2014 zegt:

  Volgens mijn gevoel gaat dat hele rasse gedoe over het feit, dat gekleurde mensen een instinktief haat gevoel hebben tegen blanke mensen. En dit bestaat al toen wit en swart met elkaar in aanraking kwamen. Ik woon zelf in Z-A en ondervind vaak dat swart mensen zich minderwaardig voelen, zonder dat ik daartoe aanleiding geef. Mijn kinderen en kleinkinderen, zijn hoogblond en hebben blouwe ogen. En daar ben ik trots op. Als swarte mensen zich minderwaardig voelen, is dat hun probleem en moeten zij daar maar mee leven. Het is duidelijk waar over dit gaat en dat is het minderwaardigheids gevoel van gekleurde mensen. En dat is hun gevoel, niet mijne.

  Like

 9. hans zegt:

  De belangen zijn verdeeldheid en daarover heersen. Zijn tijdelijke oplossingen die ook tijdelijk macht opleveren.

  Like

 10. Theo Prinse zegt:

  Racisme is een kinderlijke notie die voortbouwt op de communistische indelingen van de maatschappij in klassen. Immers aan de kleur van de huid kan men niet zien of iemand racist of anti racist is

  Like

 11. Pingback: Zwarte Piet en mijn Tante uit Marocco. | zwetsmajoor

 12. Theo Prinse zegt:

  Ik weet niet wat die zwarte balk boven mjn comment betekent die ik niet aantref bij enig ander comment. Ik ga ervan uit dat ondanks de zwarte balk mijn comment wel zichtbaar is voor andere lezers. Een bijkomend punt is nog dat bij de 1 op 1 overeenkomst van een op huidskleur ingedeelde maatschappij met een op communistische klassen ingedeelde maatschappij dat de linkse kerk de valse voorstelling van op huidskleur gebaseerde klassen in het debat gebruikt om hun op klassen gebaseerde maatschappij in dat debat heimelijk te insinueren. Immers, als een neo Nationaal Socialistische NSBer de valse notie van een op huidskleur ingedeelde maatschappij opvat deze NSBer dan ook gemakkelijker de nationaal socialistische opvatting van een communistische klassenmaatschappij overneemt.

  Like

 13. henk luten zegt:

  Trouwens, wel s van allochtone criminelen gehoord in politie series op tv? Haha . Neenee , wij blankies zijn altijd de klos. Is dit volksverraad of hersenspoeling….Dat driehoekje heel lang geleden doet me toch ergens aan denken. Sdap en Nsdap lagen blijkbaar niet zo ver van elkaar, als je alles goed overdenkt…Veel te vertellen hoe hoog het landverraad is, maar zal het hier maar bij laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s