Deense koningin over immigratie: “Wie niet van Denemarken houdt, moet Denemarken verlaten.”

Screenshot_61

Koningin Margaretha II. van Denemarken

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Wat dankzij de linkse gedachtedictatuur van de politieke correctheid – die zich op haar hoogtepunt bevindt en iedere vrije meningsuitwisseling al grotendeels tot staan heeft gebracht – geen politicus en al helemaal geen journalist durft te zeggen, de Deense koningin zegt het: “Wie naar Denemarken komt, moet zich aanpassen aan de Deense normen en waarden.” Het meest natuurlijke standpunt ter wereld. Als wij naar een ander land gaan, dan oriënteren we ons op de gewoonten van het land en houden we rekening met diens wetten en gebruiken. Al het andere zou absurd zijn – tenzij men in het Duitse Absurdistan woont.

Gisteren nog brachten meerdere zenders tegelijk opnieuw gloeiende haatberichten tegen PEGIDA. Het hoogtepunt daarvan vormden de leuze van de vreedzame PEGIDA-demonstranten: “Wie niet van Duitsland houdt, moet Duitsland verlaten!” Deze leuze werd door de zenders als het ultimatieve bewijs van de Duitse nationaliteit en van de rassenhaat van de aanhangers van PEGIDA beoordeeld. Dat deze zenders dit met ons geld kunnen doen, is al een schandaal op zich. Dat zij echter überhaupt durven hun Duitservijandigheid, die ze op dit moment proberen te camoufleren onder de huichelachtige mantel van de barmhartigheid voor vluchtelingen, zo massaal en grootschalig en zonder tegenspraak uit te zenden, iedere dag, iedere week, iedere maand, is een achterbakse aanval op het Duitse volk, dat zijn meer dan terechte onvrede over onacceptabele stromen vluchtelingen en de misdadige politiek van de uitwisseling van de Duitse met geïmmigreerde bevolkingen op een geciviliseerde en vreedzame wijze tot uitdrukking brengt. De linkse media zijn de ware vijanden van de Duitsers, de vijanden van de vrijheid van meningsuiting en de vijanden van de grondwet. De laatste verbiedt in zijn formulering van het Wetboek van Strafrecht voor volkeren in § 6 (1) de vervanging van de Duitse etniciteit en kwalificeert alleen al de poging hiertoe als “volkerenmoord”. In zo´n geval voorziet artikel 10 van de grondwet in het onttrekken van de vrijheid van meningsuiting.

(Michael Mannheimer)

Denemarken: koningin Margaretha II. zorgt voor paniek onder de politiek correcten

Het staatshoofd van Denemarken, koningin Margaretha II., gaf zondag n.a.v. haar 76ste verjaardag op 16 april een exclusief interview – en zorgde voor opwinding in het perswereldje. Wat heeft ze voor ergs gezegd? “Wie naar Denemarken komt, moet zich aanpassen aan de normen en waarden”, zei ze. En: “We zouden hen moeten ontvangen, maar we moeten eveneens zeggen wat wij verwachten, want het is onze samenleving, waarin zij komen. Ze moeten begrijpen in welke wereld ze gekomen zijn.”

De koningin werd concreter:

“We maken graag plaats, maar zij zijn in onze gemeenschap gekomen en kunnen daarom niet verwachten dat zij hun oude maatschappijmodel hier gewoon kunnen voortzetten. Ze kunnen naar de moskee gaan als ze dat graag willen, maar als ze dingen doen die niet overeenkomen met het model in de Deense samenleving, dan moeten ze inzien dat dit niet gaat.”

De koningin heeft dus heel specifieke immigranten bekritiseerd die hun eigen parallelle samenlevingen vormen. Ze had ook nog een boodschap betreffende de vrijheid van meningsuiting, die niet alleen door terroristen wordt bedreigd: “Ik weet dat er enkele mensen zijn die zeggen dat we voorzichtig moeten zijn en natuurlijk moeten we erover nadenken, maar we moeten zeer zeker ook dingen mogen benoemen, zoals ze volgens ons moeten zijn (…). Ze willen ons bang maken, maar wij mogen ons niet laten intimideren.”

Dat was een duidelijke mededeling aan diegenen die steeds opnieuw de eigen fundamentele waarden relativeren om de moslims niet te kwetsen.

De ontevredenheid over deze incorrecte uitspraken liet niet lang op zich wachten. De voormalige communist Johannes Andersen, socioloog aan de universiteit van het Deense Aalborg, zei dat de koningin zich zou mengen in het lopende vluchtelingen- en immigratiedebat en tegen de komende buitenlanders feitelijk zou zeggen dat Denemarken geen multicultureel land moet zijn.

Anderen zeiden dat ze het land zou splijten. Bijvoorbeeld Fatih Alev, de imam van het Deense Islamitische Centrum (Dansk Islamisk Center): “Niet alleen de politieke partijen zijn meer rechts gericht. Zelfs de koningin werd door deze tendens in de samenleving beïnvloed. Misschien dacht ze zich kritisch te moeten uitlaten om niet naïef over te komen . . . Zijn de moslims nu ook de koningin kwijtgeraakt?”

De daaropvolgende maandag (“Wilders-dag”) gaf de koningin een persconferentie en bevestigde haar standpunt: “De meeste mensen weten waarvan men moet afzien als men in een vreemd land komt. Immigranten zouden zich niet dusdanig hoeven aanpassen dat ze hun religie veranderen of andere dingen eten. Het gaat niet om gehakt. Het gaat erom je aan het land aan te passen waar men naartoe is gekomen.”

Wat maakt de Duitse leugenpers hier nu van, als ze er überhaupt al over bericht? Ze vervalst, door het belangrijkste – namelijk dat het er om gaat zich aan het land aan te passen waar men naartoe is gekomen – gewoon weg te laten! De versie van de leugenpers luidt dan als volgt:

De koningin uitte zich echter duidelijk betreffende de immigratie in haar land, nadat in het weekend een interview met haar in de krant “Berlingske”voor ophef had gezorgd. Daarin had de koningin benadrukt dat buitenlanders zich in Denemarken aan de samenleving zouden moeten aanpassen.

“We maken het de mensen gemakkelijker om zich aan te passen als we ons ervan bewust zijn dat dit niet in een handomdraai gaat”, maakte ze maandag duidelijk. “Immigranten zouden zich niet dusdanig hoeven aanpassen dat ze hun religie veranderen of beginnen andere dingen te eten die zij daarvoor niet gegeten hebben. Het gaat niet om gehakt.”

Rest nog te zeggen dat de koningin van Denemarken zich kennelijk verder heeft ontwikkeld, want in 1984 zei ze nog dat de Denen “domslimme opmerkingen” over de immigranten voor zich zouden moeten houden. Destijds was overigens niemand van mening dat zij zich “politiek zou inmengen”.

In 2006 zei ze toch al in haar Nieuwjaarstoespraak: “We beginnen te beseffen dat we ons bewust moeten worden van de waarden waarop onze samenleving is gebaseerd.”

Het is dus nooit te laat, Willem-Alexander!

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, Immigratie, Islamisering, Koningshuis, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, political correctness, Socialisten, soevereiniteit, Vrijheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Deense koningin over immigratie: “Wie niet van Denemarken houdt, moet Denemarken verlaten.”

 1. Cor Ozinga zegt:

  Als wij ook zo’n staatshoofd zouden hebben, zou er nog hoop zijn. Waarschijnlijk krijgt WA dit verhaal niet onder ogen.

  Like

 2. anna zegt:

  hier kan Wim Lex ook eens over nadenken …. zijn peettante heeft meer verstand dan hij ….

  Like

 3. janfreak zegt:

  Je kunt dat de moslims wel voorhouden dat ze zich aan moeten passen aan de normen en waarden van het land waarin ze terecht komen, alleen ze doen het gewoon niet. Wij moeten ons aan hen onderwerpen, zo staat het in de Koran en een ander boek hebben ze denk ik nooit gelezen. Daarom, de enige mogelijkheid om problemen te voorkomen is alle moslims uit de Europese landen te gooien.

  Like

 4. fransLdewit zegt:

  Kijk dat is regeren en reageren op een nijpende situatie. Nu onze slappe Vorst nog

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogte tijd dat we orde op zaken gaan stellen en dat collaborateurs en landverraders zich voor een tribunaal moeten verantwoorden !!!

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Er word eindelijk een koningshuis wakker .
  Nu hier nog maar die houden zich op de vlakte.

  Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Natuurlijk, want ze zullen nooit hun soefi-vriendjes in Quatar et cetera afvallen. Het is nog maar enkele jaren geleden dat we Beatrix mochten bewonderen in uitbundige islamitische klederdracht met strak getrokken bek tijdens moskee-bezoeken. Geert Wilders werd nog door de voltallige Nederlandse pers gekielhaald omdat hij het waagde kritiek te hebben op haar onderworpenheid aan islamitische mores. ‘Disgusting’was het.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Mooi, maar lauw kans, dat WA dit voorbeeld -als het hem al ter ore mocht komen- ter harte zou nemen: Niet alleen heeft hij té lang onder invloed van zijn, zeker in dit opzicht, hópeloze ‘bitch-mom’ gestaan, hij staat nóg onder die invloed, want het kreng lééft nog. En reken er op, dat ze achter de schermen nog immer aan de touwtjes trekt!
  Daarnaast kan het best zijn, dat het Deense -ahem- ‘koningshuis’ wat minder close is met de diverse slavenhalersfamilies rondom de Rode Zee, waar de nep-oranjes nu eenmaal zo ’n patent op lijken te hebben; dat schept allicht wat minder verplichtingen.
  “Omwille van de olie, ja. En het klootjesvolk maar afzien omwille van diezelfde olie! Ze worden bedankt!

  Like

 8. baksteen zegt:

  Het Deense koningshuis is de oudste monarchie ter wereld. De eerste Koning van Denemarken, Gorm de Oude, was Koning van ongeveer 910 tot 958.
  Tijdens de Tweede Wereldoorlog bleef Christiaan, in tegenstelling tot vele andere Europese vorsten, waaronder de Nederlandse, in Denemarken. In de eerste jaren na de Duitse bezetting maakte Christiaan vaak op zijn paard een ritje door de straten van Kopenhagen. Voor vele Denen werd hij het symbool voor de Deense vrijheid. Ook kwam hij er duidelijk voor uit tegen het Duitse beleid jegens de joden te zijn.

  Er zijn vorstenhuizen en vorstenhuizen. Wat zal de Deense bevolking trots zijn!
  Wij gaan weer koekhappen en toiletbrillen gooien volgende week mag ik aannemen.

  Zullen we de 30e uitroepen tot Nederland-dag en lekker vlaggen…

  Like

 9. Cathja zegt:

  Dit is een voorbeeld van wat een koning(in) gewoon mág zeggen….! Dit heeft niets te maken met een politieke kleur, maar het is gewoon een oproep aan degenen die het vertikken om zich aan te passen aan het land waar ze (uit vrije wil) zijn gaan wonen.
  Mooi dat zij het goede voorbeeld heeft gegeven.
  Nu Wim-Lex nog.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://hoegin.blogspot.de/2005/04/koningin-margrethe-over-de-islam.html

  Ook in 2005 uitte koningin Margrethe zich openlijk al kritisch over de islam en de problemen die verbonden zijn met de immigratie. Volgens haar heeft men in Denemarken het probleem te lang verwaarloosd «omdat we tolerant zijn en redelijk naïef».

  In één van de uitspraken van de koningin refereert ze naar haar nieuwjaarstoespraak van 1984, die ze nu stuitend naïef noemt. In die toespraak las ze haar landgenoten stevig de les omdat ze niet gastvrij genoeg waren en de inwijkelingen pestten. Ze verdedigt echter haar nieuwjaarstoespraak van toen omdat ze, gezien in de context van toen, correct was. Op dat ogenblik wist men immers nog niet hoe de evolutie er later zou uitzien, zegt ze nu twintig jaar later.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb geprobeerd die “moslim-kritische-speech” op te zoeken. Is me niet gelukt. Er zijn wel meer “niet-moslim-vriendelijke” uitspraken van haar bekend.
   Wat ik wel weet: na die ophef rond de Deense islam-cartoons, kon zij hier in Fr niet meer, zoals ze vroeger weleens deed, gewoon, alleen de markt in Cahors bezoeken. Ze liep tussen het gewone Franse klootjes-volk en kocht bij die markkraampjes allerlei fruit e.d.
   ………..https://sp.yimg.com/ib/th?id=JN.ciM6445cFa3EFaKk28S5YA&pid=15.1&P=0
   2 jaar geleden was ze hier, waar wij wonen, bij een van die zomerse volksfeesten.
   Gewoon op zo,n simpele rondvaart-boot. Werd pas op laatste moment aangekondigd. Maar nu cirkelen er wel van die protectie-lui rond haar.

   Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het is dus nooit te laat, Willem-Alexander!

  Like

 12. Pingback: Deense koningin over immigratie: “Wie niet van Denemarken houdt, moet Denemarken verlaten.” |

 13. louis portugal zegt:

  Helaas kunnen we dat van onze koning niet verwachten want die is al vanaf zijn vijfde jaar door zijn linkse moeder zo opgevoed dat hij zoiets gedurende haar leven nooit zal zeggen.

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 15. Jordy zegt:

  10 punten voor deze koningin! Zo hoort het ook te zijn. Als wij naar een land gaan buiten de Europese Unie, en daar met handen en voeten uitleggen dat wij geld willen dan sluiten ze ons op of zetten ons het land uit! Nee hier spreken ze geen Nederlands en krijgen gewoon gratis geld. Voor de immigranten maken ze zich in Den Haag zo druk om een huis te vinden terwijl 100.000 starters zitten te wachten op een woning? Wat een zielig land en iedereen verschuilt zich achter een multifunctionele samenleving? Waarom? Het is toch Nederland, met Nederlandse gewoontes, aanpassen die handel en werken voor je geld en anders gewoon terug als je toch te beroerd bent om jezelf aan te passen. En de belasting betalers die zijn hier allemaal de dupe van! Wat een land echt waar!

  Like

 16. marjoleintje zegt:

  nou ja tis toch waar wat ze zegt????als je in een ander land wil wonen pas je jezelf aan donder anders maar op putin zei het ook al rusland ..en europa hebben vluchtelingen niet nodig vluchtelingen hebben europa nodig en niet andersom toch?of ben ik nou gek????

  Like

 17. marjoleintje zegt:

  ze willen zich niet aanpassen nee dat moeten wij doen nou ik ben besodemieterd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s