Moslimfundamentalisme groeit in Bosnië: ISIS-dorp en talloze nieuwe minaretten met Saoedisch geld

Screenshot_6

Bosnië, maart 2015

Bosnië vormt vruchtbare grond voor islamitisch fundamentalisme. Op dit moment vechten zo’n 130 Bosniërs mee met ISIS. Een aantal supermarkten in Sarajevo is in bezit van Arabische groepen. Je kunt er bijvoorbeeld geen azijn meer kopen. Mannen in Sarajevo weigeren vrouwen een hand te geven. In de moskee van Nedjadici is gevochten, omdat radicale prekers de oude Bosnische tradities niet respecteren. Begin dit jaar begon in Sarajevo het proces tegen ‘De Recruteerder’ Bilan, die zich richtte op arme jongeren in dorpjes. Er was veel belangstelling voor zijn bijeenkomsten.

ISIS-dorp

Een journalist van de Italiaanse krant La Stampa, Domenico Quirico, bezoekt het kleine Bosnische stadje Gornja Maoca vlak bij de Kroatische grens. Daar wapperde tot voor kort de zwarte ISIS-vlag. Sinds de politie die vlaggen verwijderde, zijn de ISIS-letters te zien achter ramen en op balkons. Het kleine Servische kerkhof is geruimd. Vrouwen dragen nikabs en de mannen hebben allen een baard. Ook kleine meisjes dragen al een hoofddoek. In die regio worden in de kleinste dorpjes nieuwe minaretten gebouwd met geld uit Saoedi-Arabië.

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Bosnië-Herzegovina, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

6 reacties op Moslimfundamentalisme groeit in Bosnië: ISIS-dorp en talloze nieuwe minaretten met Saoedisch geld

 1. Cathja zegt:

  Opnieuw moslim-ellende op de Balkan! Die rotlui verzieken zo onderhand de hele wereld met hun middeleeuwse ‘geloof’. Het beste zou zijn om Bosnië in z’n geheel te isoleren; grenzen met buurlanden dicht, en IS-aanhangers die het toch is gelukt om binnen te komen, uitzetten. Keihard aanpakken die handel. Jaren geleden is er veel bloed vergoten daar, en er moet voorkomen worden dat de heerschappij van IS overslaat naar de buurlanden.
  Het gevaar komt wel steeds dichterbij.

  Like

 2. Jaantje zegt:

  Vertel dat maar aan het tribunaal in Den Haag.
  Zullen binnenkort of wie weet gebeurd dat alweer raids naar omliggende streken komen om de Jihad te bekostigen en de reis naar Syrië.
  We weten nu wat er gebeurd is Servië en dat zit anders in elkaar als men ons wil doen geloven.
  Schande dat Ratko Mladic de schuld kreeg en de moslims de slachtofferrol kregen toebedeeld.

  Like

 3. Thoth zegt:

  (..)Een van de bewoners die wel wil praten zegt: ‘ Mohammed zei dat de hele wereld tot de islam zal behoren en dat het kruis zal worden gebroken. Die tijd is nu nabij’.

  [sarcasme]
  En ik denk dat de Nederlanders de eerste zijn die ze gaan uitroeien. Want wij hebben ze tijdens de oorlog geen bescherming gegeven…
  [/sarcasme]

  Like

 4. Jan zegt:

  Wat Saoedi-Arabië betreft, daar zei een ‘geestelijke’ (geestelijk gestoorde) dat je je vrouw mag opeten als je van honger zou dreigen om te komen:

  Saudi Cleric Abdul Aziz bin Abdullah: Husbands Can Eat Their Wives (Updated)
  A leading Saudi Arabian cleric has reportedly issued a controversial fatwa allowing a husband to chop off his wife and eat her body in the event of extreme hunger.
  The fatwa, an Islamic edict, was widely attributed to the mufti of Saudi Arabia, Abdul Aziz bin Abdullah.

  http://www.ibtimes.co.uk/saudi-grand-mufti-issues-fatwa-permitting-man-chop-off-eat-wife-event-extreme-hunger-1495591

  Like

 5. E. Janssens zegt:

  Dat Bosnie zo snel als maar kan het Walhalla van de Europese moslims mag worden. Alle moslims daarheen, zou ik zeggen. En nadien dat landje plat bombarderen. Miljoenen vliegen in één klap, en Europa bevrijd. Ik popel!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Met dank aan Het Westen !! Stel eikels !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s