Demonstratie van Turkse ontkenners van Armeense genocide in Berlijn

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

De foto hierboven toont een deel van de deelnemers aan een demonstratie gisteren in Berlijn door Turkse nationalisten, waarbij de volkerenmoord op de Armeniërs ontkend werd. Onze “kwaliteitsmedia” berichten niet over deze Turkse machtsdemonstratie in de Duitse hoofdstad. Tot de demonstratie hadden o.a. de imperialistische Turkse gemeenschap in Berlijn (president Bekir Yilmaz, die overigens SPD-lid is) en de DITIB opgeroepen. Ook het Turkse consulaat-generaal had in een video reclame gemaakt voor de demonstratie van de genocide-ontkenners.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Armenië, Barbarisme, Berlijn, Genocide, Hypocrisie, Moslims, Rotzakken, Turken, Turkije, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Demonstratie van Turkse ontkenners van Armeense genocide in Berlijn

  1. luckybee zegt:

    Zo te zien oeffenen ze de Takkeyah tot in de perfectie

    Like

    • toestroom zegt:

      luckybee, Ik heb al meerde jaren geleden met turken gepraat hier over zelf 20 jaar geleden ontkende zij dit al, het is net als bij de joden dat ze ook ontkennen, dat ze geen genocide op die die mensen hebben toegepast..maar de beelden spreken voor zich.

      Like

      • Sjaak zegt:

        Opgeruimt staat netjes !

        ‘Zoon van topcrimineel Amsterdam doodgeschoten’
        AMSTERDAM –
        In Amsterdam-Osdorp is in de nacht van zaterdag op zondag een man met automatische wapens doodgeschoten in een auto. Het slachtoffer is hoogstwaarschijnlijk de 26-jarige Baris Önder. De Amsterdammer van Turkse komaf was net als zijn vader Atilla zeer bekend in de onderwereld.
        De liquidatie vond even na 02.00 uur plaats op de S.F. van Ossstraat. De auto is doorzeefd met kogels en heeft een aantal geparkeerde auto’s geramd. De dader of daders zijn volgens de politie gevlucht in een donkerkleurige Volkswagen Golf.
        Op 10 december werd Önders jeugdvriend en compagnon Murat Garki geliquideerd (25) in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Baris was zelf in talrijke conflicten en strafrechtelijke onderzoeken verwikkeld.
        De politie onderzoekt de zaak. De kogelregen van de automatische wapens heeft ook andere auto’s geraakt.

        Like

  2. Sjaak zegt:

    Het komt de dag dan slaan we deze smerige moslim turkenratten
    hun kop van hun romp ! Of beelden die zich werkelijk in dat ze in
    Europa een moslimstaat kunnen inrichten ? FUCK THE MOSLIMTROEP !

    Like

  3. Sjaak zegt:

    GISTEREN DE ARMEENSE !
    HEDEN WEER DE JODEN !
    MORGEN JIJ ?
    ERUIT MET DE MOSLIMRATTEN !

    Like

  4. ildiko zegt:

    Anti-Jood, anti-homo, anti-vrouwenrechten, anti-alcohol, anti- christen, anti-westerlijke vrijheden, anti-alles….maar oh wee, als je iets over de islam zegt….wat een achterlijke geloof is toch maar volgens Merkel er hoort erbij.

    Like

  5. keizer zegt:

    De geschiedenis wordt weer eens aangepast/herschreven.
    Ach de turken zullen niet de enigste zijn die dit doen, de halve wereld is verrot.

    Like

  6. BertG. zegt:

    In Libanon gingen gisterenmiddag tijdens de herdenking van 100 jaar Armeense Genocide 130.000 mensen de straat op [Foto:]. In de Armeense hoofdstad Jerevan waren afgevaardigden van negentig landen bij de ceremonie. Nederland was er daar geen van. Hoewel de Tweede Kamer wél van een erkende Armeense Genocide spreekt, omdat het een ruim gedocumenteerd en algemeen geaccepteerd historisch feit is, vindt het kabinet het genoeg om naar de eerste systematische volkerenmoord van de 20ste eeuw te verwijzen als ‘de Armeense kwestie’. Weigerambtenaar Jeanine Hennis zei letterlijk tegen de NOS dat “Turken en Armenen gezamenlijk tot een standpunt hierover moeten komen”, alsof het om een politiek hindernisje gaat waarover nog naar een akkoordje gepolderd kan worden.
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/hee_laffe_hufter_doe_je_genocide_ontkenning_ff_lekker_niet_uit_onze_naam.html

    Let op het filmpje en wat dat mens allemaal durft te beweren. Ik schaam me kapot dat ik een NL paspoort heb. Hoe komen we hier van af.

    Like

    • Tempelier zegt:

      Hennis , echt een politiek correct antwoord , maar gewoon stelling nemen durft ze niet. De juridische vaststelling van genocide , hoeveel bewijs moet je hebben trut.

      Like

  7. dendieje zegt:

    Het zijn en blijven meesters in list en bedrog.

    Like

  8. Theresa Geissler zegt:

    Je moet het lef ook maar net hebben!
    Turken, Palestijnen, Marokkanen en meer van dat fraais, het maakt niet uit: Zich schuldig maken aan de vreselijkste dingen en vervolgens de vermoorde onschuld spelen! Wat héét: Het zelfs gaan uitschreeuwen in een demonstratie!
    En minstens één van die kopstukken is dus SPD-lid? Nou, dat klinkt bekend, niet? Precies dezelfde toestanden als hier!

    Like

  9. Jan zegt:

    Voor links volk is de vrijheid om openlijk te liegen, luidkeels bij een demonstratie belangrijker dan historische feiten. Dit is hetzelfde als de leugenbrij over ons uitgestrooid door de ‘nieuwe geschiedschrijvers’ zoals Benny Morris, Avi Shlaim, Ilan Pappé , Norman Finkelstein, Nur Masalha enz.

    Like

  10. delamontagne zegt:

    Volgens een uitspraak van Het Europese Hof van Justitie in Brussel, is het ontkennen van de Armeense Genocide “geoorloofd”.
    Er is immers vrijheid van meningsuiting!
    In Frankrijk is het ontkennen een misdrijf en wordt bestraft.
    President Hollande was ook bij de herdenking in Jerevan, Armenië.
    Net zoals bij al die moslims zitten de wreedheden ook bij de Turken erin gebeiteld.
    Ook toen al die onthoofdingen.
    La légende originale de l’image décrit « Ci dessus, huit professeurs arméniens massacrés par les Turcs ».

    Als het geen genocide was, dan wisten ze ook niet van deportaties per trein.
    Déportation de populations arméniennes avec le chemin de fer de Bagdad.

    Like

  11. Dat turken deze volksmoord blijven ontkennen is te begrijpen, zit in de aard van het moslimbeestje.Maar dat laffe overheid er omheen draait is om te kotsen.

    Like

  12. Jan zegt:

    Armeense kerk in Turkijë

    Like

Plaats een reactie