FOTO: Keizersgrachtkerk in Amsterdam . . .

Screenshot_62

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op FOTO: Keizersgrachtkerk in Amsterdam . . .

 1. luckybee zegt:

  Wat doet een moslima in Boerka boven op de kerk?
  Over wat anders in Baltimore in het Noorden van de USA, maken negers weer krawallen. Ik kan me nog herrinneren dat ze in Baltimore iedereen pro Abraham Lincoln waren,om de slavernij in het Zuiden te beindigen.Als dank er voor worden hun geschaften gebrandschat en winkels geplunderd, door al deze befrijde ex slaven. Heeft Paul Krugertoch gelijk, ze moeten eerst hun tovenaars kwijt dan kunnen ze met ons in vreden zamen leven.Anders zo als je ziet loop het mis.
  Dus Geen Voodoo geen Joruba , geen mocambo .en alle ander Afrikaanse tovenaars , aan hangerrs.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo, zo……’Paul Kruger……”
   Nu ja, ik kàn me voorstellen, dat j i j er zo over denkt, luckybee.
   Tenslotte was de Apartheid volledig gestoeld op het Nederduitse geloof in Blank Zuid-Afrika; vandaar ook de foute vormgeving.
   Maar jij zou je er niet thuis gevoeld hebben: Jij was daar een “Bruinman” geweest, wat nog iets anders betekende dan een “Witman.” Weliswaar geen “Zwartman,” maar tóch……
   Ik merk het maar even op.

   Like

  • Marc zegt:

   De zaak in de VS is een hele andere dan wat hier speelt. Hier speelt huidskleur geen rol, in de VS wel. Verwar die zaken niet met elkaar.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maak dat lucky’ maar eens duidelijk: Elke zaak, die toevallig zijdelings bij hem opkomt, verwart-ie met het actuele onderwerp.
    Als de enormiteit maar groot genoeg is, wil je nog wel eens in de verleiding komen om het spelletje mee te spelen……

    Like

  • Hier in Brasil hoopies ”macumba” gemixt met katholiek geloof,maar dit heeft weinig te maken met de criminaliteit,Negros èn Eurasiërs,roven en moorden er allebij lustig op los.

   Like

 2. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  ik mag toch verdomme hopen dat dit een fotoshop is he…

  Like

 3. Edwin Lauxen zegt:

  Nou Lekker, daar heb ik gewerkt in 2007 en mijn ex-vriendin Fransje zingt daar (nog steeds) in hun koor als sopraan, en hun predikant is een Groninger, sorry, die zijn echt de weg kwijt !!

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Triest.
  Deze ‘kerk’, en zo vele ‘gelovigen’ in Nederland, missen in hun blinde sentimentele dan wel hysterische verlangen om ‘goed’ te doen het onderscheidingsvermogen.
  Bijvoorbeeld dat tussen échte vluchtelingen, voorgenomen ruifknagers, luilekkerlandreizigers, verhulde terroristen en andersoortige criminelen.
  Godsdienst verblindt in maar al te veel gevallen. En daar helpt geen moddersmeren op die religieuze blinde ogen ook maar iets aan.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ze moesten eerste maar eens grondig nagaan, welke reden moslima ’s die zó principieel hun hijabs/niqaabs blijven dragen, eigenlijk hebben om te vluchten……

  Like

  • Driek zegt:

   Ja, Theresa, en dat blijf ik mij ook steeds afvragen, die vrouwen voldoen aan de eisen van Mohammed, lopen in lappen gehuld, zijn onderdanig aan hun echtgenoot en vluchten dan hier naartoe. Het ligt er toch wel erg dik op dat ze voor een gemakkelijk leventje komen, alleen al die kinderbijslag is aanlokkelijk voor die zoogdieren. En ik snap zo’n dominee niet, is die man nou alleen maar dom? We hebben hier die Bijbelteksten over naastenliefde al gehad, dus daar beginnen we niet nog een keer aan. Het blijft onbegrijpelijk.

   Maar, zoals Frans Brassens zegt: Godsdienst verblindt in maar al te veel gevallen. En daar helpt geen moddersmeren op die religieuze blinde ogen ook maar iets aan.Godsdienst verblindt in maar al te veel gevallen. En daar helpt geen moddersmeren op die religieuze blinde ogen ook maar iets aan.

   En daar ben ik het volkomen mee eens. Geloven, doe dat alsjeblieft achter je voordeur.

   Like

 6. Giny zegt:

  IK Heb Er Zo Genoeg Van

  Anders ik wel!

  Als je ’s morgens wakker wordt, denk je bij jezelf, wat hangt er vandaag weer
  boven mijn hoofd!!!

  Like

 7. danny zegt:

  Gaan dadelijk alle kerken de deuren openen voor de gelukszoekers? Wat zal dat een aanzuigende werking hebben. Wat zijn die kerken toch naief en onnozel!

  Omstreden haatsjeik donderdag naar Eindhoven

  Ja, dit leest u alleen op GeenStijl, dus wij verwachten over exact 15 minuten kamervragen van #team Bontes/VanKlaveren. Ze moeten het nu op 30 april (mirror) zelfs onder de rivieren ontgelden, is er dan niets meer heilig? Al-chili con Qarni is een haatbaard met de grote H, en dat weet de hele wereld, behalve Eindhoven. Zo werd het hem in 2011, ondanks zijn “logical discourse and balanced views” verboden op een vliegtuig richting Chicago te stappen, en mag hij Frankrijk niet in. Desondanks is het met 9 miljoen+ volgers op twitter bepaald geen lichtgewicht. Waarom is ie zo omstreden? Nou, om nagenoeg dezelfde redenen dat Nederland moeite had met alle voorgaande haatsjeiks, alleen is deze vent nog net even wat explicieter. “Houses and young men must be sacrificed. Throats must be slit and skulls must be shattered. This is the path to victory, to shahada and sacrifice.” Natuurlijk ontbreekt de kokende jodenhaat niet, en moeten zelfs de “afgodende Vietnamezen, Cambodjanen en Zuid-Afrikanen” het ontgelden (lol). De invloed van dit soort lui mag ondanks hun overte retardatie niet onderschat worden. Voorbeeld. Toen de jonge “islamitische weldoener” Youness Ouali de Saoedische sjeik Assim Al-Hakeem uitnodigde om in 030 over naastenliefde te praten, ontmaskerde GS deze man als iemand die letterlijk zei dat het kapotschieten van 12 onschuldige mensen minder erg is dan het beledigen van de islam of zijn profeten incl. jezus (want ook profeet alleen niet de laatste). Een paar dagen roeptoeterde Youness Ouali, die tot dan toe op weinig kwalijks te betrappen was, ineens exact hetzelfde op Facebook.

  Kan deze sjeik geen visumverbod voor Nederland krijgen?
  Waar zijn de Kamervragen? Heb de PVV hierover ook nog niet gehoord.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Het is werkelijk godserbarmelijk wat deze domdreisde moslimindoktrineerde
  gezelschap blind-stom-doof in deze moslimval trapt !
  Ook nu in Nepal waar een werkelijke katasrtophe gebeurt is en het dodental
  naar 10.000 steigt komt de smerige gore linkse kerk niet in beweging omdat
  hierbij niks te verdienen valt ?
  Maar wel als eerste stap de ca 100 bergklimmers die uit verveling en
  avondtuurlust zich afzichtelijk in gevaar begaven met een kapitaal-intensive
  aktie met helicoptereen basislager vliegen waar volop voedsel en hulp op
  hun wachte !
  En beneden in het Nepal-dal waar de overlevenden tussen de duizenden van
  doden uitharren, hebben de Europese politike smeerlappen niets beteres
  te doen als over agressive afrikaanse economievluchtelingen en het
  legaliseren van iligalen vooraan te brengen !
  Milliarden hebben ze voor deze negers met de nieuwste i-phones over !
  En luttele 3 miljoen van Duitsland en 10 miljoen van USA zijn het resultaat
  tot nu toe wat voor mensen die nu werkelijke hulp nodig hebben vanuit Europa !

  Like

 9. Marc zegt:

  Welke fascist heeft dat daar opgehangen?

  Like

  • Marc zegt:

   Wellicht moet degeen die dit heeft opgehangen eraan herinnerd worden dat isis afgelopen week nog de besnijdenis van 2 miljoen meisjes in Irak heeft bevolen?

   Like

 10. Jean zegt:

  Nu staan ze, de linkse vuiligheid onder eigen volk, al te smeken om de totale vernietiging van onze westerse ‘seculiere’ beschaving….
  Nu hangt daar een smerige kopvod (jammer dat het maar een foto is) en zijn de linkse ratten gelukkig maar owee als straks sinterklaas en zwarte piet terugkomen om “onze” kinderen gelukkig te maken dan is er krantenpapier en zendtijd te kort om hun verontwaardiging uit te spuien.
  Wat kunnen we doen tegen oerdom volk? Zouden we die niet beter samen met die kopvodden en die besneden lullen naar die grote zandbak sturen?

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  EXCLUSIVE – GEERT WILDERS ON ISLAM

  Gepubliceerd op 5 feb. 2015

  There are few people in the world and fewer less who hold elected office in a significant country who know more about Islam than our special guest – Member of Netherlands Parliament, Mr. Geert Wilders. Join us as the man reviled by many enemies now being called a “prophet” by citizens throughout the free world explains exactly what is needed in the West to defeat Islamic jihad. After the Wilders interview, Tom and the boys along with Imam Abdullah discuss several of the key issues that Wilders addressed. If you want to get a powerful, first-hand look into the supremacist Muslim problems faced by America, Israel, Holland and the West, turn in and enjoy!

  Like

 12. Jade zegt:

  En zo worden onze grote steden langzaam maar zeker
  overgenomen… En wij staan er bij, en kijken er naar…

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  Interessante uitzending RTL 5 over de buikspreker Jeff Dunham die met o.a. zijn pop Achmed the dead terrrorist de wereld afreist met zijn show. Ook islamitische landen! Het is een compilatie….in Indonesië treedt hij zelfs op onder toezicht/bewaking van de “religieuze” politie omdat hij Achmed niet mag gebruiken, spreken evenals bepaalde andere onderwerpen en daar heeft Jeef Dunham een slimme oplossing voor 😉 http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/jeff-dunham-all-over-the-map-336641

  Like

 14. Benesha zegt:

  Refugees ok. Maar zo openlijk de haters en vernietigers van jouw religie verwelkomen is toch heel dom en masochistisch.

  Like

 15. bigljohn zegt:

  Wat zou er gebeuren als wij bij een moskee een afbeelding van de gekruisigde Christus boven het voorportaal zouden hangen ? Welnu. bij die kerk (afbeelding moslima) gebeurt er niets. Maar bij die moskee word iedere islamiet woest, ja er zullen zelfs kamervragen gesteld gaan worden. Nederland is een gewillig slachtoffer geworden van de islam ! En als je goed naar die afbeelding van die moslima kijkt, zie je dat ze in oranje is uitgevoerd. Om de connectie met de oranjes nog eens te onderstrepen ! Alleen het woord – welcome – is wit gelaten. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig !

  Like

 16. Peter Selie zegt:

  Het is nog erger gesteld met de kerk dan ik vreesde dat het was. Dhimmis zijn het, landverraders! Ik ben bedroefd

  Like

  • toestroom zegt:

   De kerk heb ik afgezworen. Het is een grote poppen kast. Ik ben nog niemand tegen gekomen die mij heeft gezegd het is fantasties daar boven als er een GOD bestaat waarom dan al die ellende in de wereld.

   Like

   • danny zegt:

    @toestroom
    Geheel met u eens, religies zijn een grote poppenkast, daarom ben ik al bijna mijn hele leven overtuigd atheist.

    Like

 17. tjonge zegt:

  DIT zijn de nsb-ers onder ons volk !
  ZIJ trekken ons land de afgrond in !
  ZIJ zullen hun straf ondergaan in de toekomst !
  wanneer komt de echte nederlander tot actie ?

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Het is overduidelijk dat het christendom moet worden vervangen door de islam.
  Het verbaast me niets, want islamieten zijn volgelingen van Satan.

  Christenen (degenen die dat oprécht proberen te zijn; NIET de hypocrieten) zijn volgelingen van God.
  En aangezien er nog steeds een strijd woedt tussen God en Satan, blijven we dit soort praktijken houden; er is geen ontkomen aan.
  Satan gaat momenteel tekeer als een brullende leeuw en het gaat zijn volgelingen nog steeds voor de wind.
  Hopelijk gaat het tij zich binnenkort eindelijk eens keren want het duurt allemaal z ó l a n g…

  Tja, ik kan ook geen andere verklaring bedenken voor de krankzinnigheid die overal heerst… 😦

  Like

 19. Leo zegt:

  t is niet waar he ?………… g.v.d.

  Like

 20. J. C. Th. Köhler zegt:

  De tekst op het spandoek op de kerk is fout. Er staat: “Let’s fully welcome refugees.”
  Er moet staan: “Let’s foolishly welcome refugees.”

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s