Utrecht wil illegale asielzoekers blijven opvangen op eigen manier

Screenshot_1

(Door: Frank Verhoef)

Rebellie tegen het kabinet.

Wie had anders verwacht? De gemeente Utrecht weigert pertinent mee te werken aan de nieuwe kabinetsregels voor een tijdelijke opvang voor illegale asielzoekers om ze vervolgens terug naar het land van herkomst te sturen. De stad wil illegalen op een eigen manier blijven opvangen. Dit zegt ze over de nieuwe regels:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Utrecht wil illegale asielzoekers blijven opvangen op eigen manier

  1. fleckie zegt:

    Mogen ze (misschien) bij … de bewoners van..’ Het Groene Hart van Nederland’, gaan wonen, ? ( plaats genoeg,)..( bij diverse tV.-mensen?)

    Like

  2. Cathja zegt:

    Dit zegt toch voldoende over de chaos in ons land? Ze hebben geen grip op shariawijken, geen grip op gemeenten, en het wordt nog wel erger. Bandeloosheid en puinhoop overal.
    Ze zijn de regie gewoon kwijt.

    Like

  3. dendieje zegt:

    Dan voor Utrecht de geldkraan dichtdraaien en alsnog die illegalen oppakken en terugsturen.

    Like

  4. bigljohn zegt:

    De verzinsels van het kabinet waren al niet veel zaaks, de uitvoerbaarheid door de gemeenten is niet meer dan pure anarchie. Vergelijkbaar met de (jaren 70) abortusklinieken. Die spraken ook al zo; Wij gaan door ! Dit alles is een grote misselijkmakende show. In groter verband ziet men dat Europa er op aanstuurt dat de – vluchtelingen – verspreid over Europa opgenomen dienen te worden. De helft van alle Europese landen zouden bijna niemand toelaten, in tegenstelling tot de
    welvarendste landen. Die gelukszoekers laten zich toch niet dirigeren en komen altijd naar de welvarendste Europese landen zoals Duitsland en Nederland. Bovendien staan we nog maar aan het begin van wat we kunnen noemen, de grootste exodus van mensen (van uit Afrika naar Europa) uit de geschiedenis. Het is nu bittere noodzaak geworden om wapens in huis te hebben, en niet alleen tegen inbrekers, want de E.U. wil ons ausrotten !

    Like

  5. Doornroosje zegt:

    D66 , GL, VVD, PvdA, Dat zegt alles al in Utrecht.

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    “De gemeente zegt ook: “Wij vinden het niet humaan (uitgeprocedeerde) asielzoekers ‘op straat te zetten’, ”

    Uiteraard! De gemeente zet liever de eigen (bejaarde) bevolking op straat; dat is een stuk humaner.

    Like

    • Cathja zegt:

      Is het dan wel ‘humaan’ om mensen te beroven, je te misdragen tegenover burgers van het land waar je bent opgevangen? Nee, maar dat begrijpen ze kennelijk niet. ZIJ eisen en WIJ betalen!
      En inderdaad, onze eigen bevolking is de klos!
      Vreselijk!

      Like

  7. Jade zegt:

    Wat snapt de gemeente Utrecht niet aan het woord “uitgeprocedeerd”?
    Ontsla die burgemeester maar, kijken of ze het dan wel snappen…

    Like

  8. Kraftavilqa zegt:

    “De gemeente zegt ook: “Wij vinden het niet humaan (uitgeprocedeerde) asielzoekers ‘op straat te zetten’.” Maar blijkbaar is het wel humaan om asielige-eisers in de watten te leggen op kosten van de belastingbetalert, dat is nu typisch linksisme hè het is goed smijten met geld waar je zelf nix voor hebt hoeven doen. Om met Margaret Thatcher te spreken: “the problem with socialism is that eventually you run out of other people’s money”.

    Like

  9. Theodoor zegt:

    Let op Gemeentebestuur van Utrecht;

    U heeft niet het recht om daar gemeenschapsgeld voor te gebruiken dat is tegen de wet.

    Wilt u alles betalen uit eigen zak dan moet u dat zelf weten, maar ook dan houdt u zich niet aan de wet.

    Een wetteloos Nederland waar iedereen mag doen waar hij/zij zin in heeft, dat is wel een zeer slecht voorbeeld voor gekozen bestuurders.

    Like

Plaats een reactie