Moslims willen zwarte lijst zien

Screenshot_6

Sjeik Aaidh al-Qarni

(Door: Bart Olmer)

EINDHOVEN – Welke predikers staan op de zwarte overheidslijst als zogenaamde ’haatimams’, welke criteria gelden daarvoor en kunnen moskeebesturen daar ook inspraak in krijgen? Over die vragen eist Nasr El Damanhoury duidelijkheid nu voor de zoveelste keer een prediker uit Nederland is geweerd.

El Damanhoury is directeur van de stichting Waqf, die de lezing in de Eindhovense Al-Fourqaan-moskee had georganiseerd met de wereldwijd razend populaire Saoedische sjeik Aaidh al-Qarni.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Moslims willen zwarte lijst zien

 1. aquarius4422 zegt:

  Alsof ze zelf niet donders goed weten wie de haat predikers zijn.
  Huichelaars.

  Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Gelijk oversteken, ik wil ook de afschietlijst van de moslims wel eens inzien. Kijken wie er echt gevaar loopt en wie nog vrij over straat kan gaan.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ze hébben niets te eisen. Ze dienen zich aan te passen, en te handelen overeenkomstig onze Nederlandse wetten en regels.
  Simpel.

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Als je die kop van die zichzelf noemende sjeik bekijkt dan lopen de rillingen je al over de rug, we hoeven helemaal niet uit te leggen waarom we hem niet hier willen, ze stellen nog eisen ook. De brutaliteit.

  Like

 5. Jan zegt:

  ‘Welke predikers staan op de zwarte overheidslijst’
  Iedereen die verkondigt dat de islam een religie is en mo zijn profeet

  Like

 6. Marc zegt:

  Ik mag nu toch echt hopen dat in vrede gelovende niet-moslims de schellen van de ogen vallen. Want die directeur wil weten ‘welke criteria’ de overheid hanteert op haat-imams, en hij wil inspraak op de samenstelling van die lijst.

  Over die criteria kan hij zelf zijn eigen verstand gebruiken, want
  1. die Saoedische sjeik is razend populair, want
  2. hij roept op tot het ‘verbrijzelen van schedels, het afsnijden van kelen en het opofferen van mannen en huizen’. Precies wat isis op dit moment allemaal in de praktijk brengt.

  Over criterium 2 is dus geen twijfel, en kan de overheid gewoon open kaart spelen.

  Criterium 1 is nog duidelijker: de man is ‘razend populair’. Kennelijk niet alleen in S-A, maar ook in Nederland, en dus bij die Damanhoury, want hij nodigt hemzelf uit.
  Waarom is die imam dan zo populair? Naar alle waarschijnlijkheid juist vanwege zijn zeer duidelijke uitspraken.

  Wat moeten in vrede gelovende niet-moslims nu met deze informatie? Tot bezinning komen: als die Damanhoury daar in Eindhoven zegt te zoeken naar ‘criteria’ waarop de overheid spreekverboden uitvaardigt, terwijl voor iedereen duidelijk is dat deze man oproept tot extreem geweld, dat bovendien momenteel in de praktijk gebracht wordt op talloze plaatsen binnen de islamwereld en elders, dan kan het niet anders dan dat in vrede gelovende niet-moslims wantrouwen ontwikkelen ten aanzien van zo’n directeur. Juist omdat hij naar de zeer bekende weg vraagt: die imam uit S-A voldoet aan alle criteria van een haat-imam. Daarvoor hoef je de overheid niet naar vragen. Iedereen kan het zien en voor zichzelf tot dit oordeel komen. Daar is niets geheimzinnigs aan. Integendeel.

  Het allermeest moeten in vrede gelovende niet-moslims vrezen voor dat ene zinnetje waarin die Damanhoury inspraak van moskeebesturen in het bepalen van die overheidscriteria wil.

  Is die gast nou helemaal van de pot gepleurd?

  Nou, misschien niet. Want het is maar helemaal de vraag hoe onze in-vrede-gelovende-niet-moslims maar die oproep omgaan, cq zonder ons te raadplegen tot de grootste schanddaad dat een groep de eigen staat en natie kan toebrengen, namelijk inderdaad die moskeebesturen die inspraak geven.

  Dat zal dan in niets verschillen van de handelwijze van de Zweden, die niet-Zweedse inwoners van dat land gewoon het recht geeft om zelfs president van dat land te worden.

  Wij moeten nu echt gaan opletten hoe, mogelijk, onze mede niet-moslims ons land, onze staat en onze vrijheid definitief verkwanselen.

  Om in de woorden van Baudet van afgelopen zondag in Buitenhof te blijven: “liever een oorlog dan een burgeroorlog”. Maar als onze mede niet-moslims ingeven aan die maffe moskeebesturen, dan rest ons niets anders dan burgeroorlog. Tegen onze in-vrede-gelovende-niet-moslims.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Dat die idioot razend populair is zegt genoeg over het democratisch gehalte van veel moslims.

  Ongelofelijk dat de regering tekst en uitleg moet geven waarom die zo’n waanzinnige hier niet willen.

  Als zij zijn uitspraken aanhalen en zeggen dat ze daarmee niet akkoord gaan dan krijgen ze vast te horen dat ze hem verkeerd begrepen hebben omdat ze niets van de koran begrijpen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, wat dat laatste betreft: Die riedel hebben we nu wel vaak genoeg gehoord; laat ze gauw een andere plaat opzetten!
   En met wat ons beweegt om die haatbaarden niet toe te laten heeft haatbaard nr. zoveel geen éne flikker te maken!
   En wat heet “razend populair?” Dat is, naar verluid, Haitham Al-Haddad ook! Bij de mannen natuurlijk omdat hij hun superieure positie bevestigt en bij de vrouwen omdat hij hun onderwórpen positie als ‘eervol’ weet te verkopen.
   Maar dat betekent nog niet, dat WIJ daarmee zouden moeten instemmen, noch wat een àndere haatbaard op dit gebied verkondigt! Oprotten met dat tuig!

   Like

 8. Jean zegt:

  Zet ook die achterlijke perverse eikel op die lijst en geef hem 24u om Europa te verlaten en maak hem duidelijk dat 1 minuut na die 24u het hardhandig zal gebeuren want wij EISEN dat die rotzooi verboden en verbannen wordt uit Europa, die woestijn smeerlapperij hoort hier niet thuis, we worden nu al zeer chagrijnig als we van die mosselwijven aan ‘onze’ scholen zien staan.
  Die smeerlapperij moet hier weg en dat tot en met de laatste kankercel en wat die EU misdaadorganisatie daarvan denkt interesseert ons geen flikker, al hun gezever steken ze maar in hun reet, Europa is van de Europeanen en daar horen moslims niet in thuis.
  Grenzen sluiten en alles controleren wat binnen wil geraken, geen geldige of aanvaardbare reden dan 180° draaien probleem opgelost.

  Like

 9. Ze Eisen maar weer eens,voor de zoveelste keer!Trap dat tuig toch eindelijk ons land uit:dat eisen wij!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Als alle preken tereere van Allh verboden wordt (tegen de 10 Geboden ) dan hebben de moslims geen zwarte lijst meer nodig.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Alleen al het feit dat hij de Saoudische nationaliteit heeft, zou een reden moeten zijn hem niet toe te laten.
  Het is immers het hartland van die “vuiligheid” die in NL/EU voor religie doorgaat ! !
  Maar dat kan natuurlijk niet volgens de “bewindslieden” = discriminatie……………..
  Hebben zij zich weleens bekeken wat al die lui zo gemiddelde uitten in hun z.g.n. “preken”.
  Als een NL/EU organisatie zulke woorden/zinnen zou uitspreken, werd ,t onmiddellijk verboden.
  In wezen zijn al die onschuldige predikers herzelfde:::::::::::::

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Criteria voor de zwarte lijst een slechts als je moslim bent sta je erop. Pislam hoort zeker niet thuis in Europa, hoog tijd om ’s een vluchtelingenstroom in zuidelijke richting over de Middellandse Zee op gang te brengen.

  Like

 13. leefbarbaarl zegt:

  Dat is vragen naar de bekende weg; er is maar één zwarte lijst en dat zou de lijst moeten zijn waarop alle, ALLE, moslimpredikers staan. Want de islam is een ideologie die alles in het dagelijks leven in een haatland bepaalt en bezig is de wereld verder te onderwerpen.
  Het samenstellen van een zwarte lijst zou tijdverspilling zijn.
  Doe als GeenStijl; kijk welke vredeprediker hier naar toe komt en google ff wat meneer een tijdje geleden nog van de kansel riep. Een ieder, die de islam aanhangt zegt dingen die wij hier niet willen. Blijkt er dus niemand hier welkom te zijn, want islam = islam, meer smaken zijn er niet.
  Het is derhalve productiever en slimmer om een lijst aan te leggen van geloven, die wij hier niet willen. Je gaat geen pleisters plakken als je patient ebola heeft toch?

  Like

 14. Harry Kooistra zegt:

  Welke predikers staan op de zwarte overheidslijst als zogenaamde ’haatimams’, welke criteria gelden daarvoor en kunnen moskeebesturen daar ook inspraak in krijgen?

  Wie?: Als de ratten uit hun holen komen
  Waarom?: Voor het dragen van op uniform gelijkende kleding die sterk doet vermoeden aan sympathie voor o.a. nationaal-socialistische jodenhaat.
  Wat?: Over onze werkwijze verstrekken wij geen informatie

  Was getekend: Nationaal Coördinator Jodenhaat-bestrijding

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s