GeenStijl 6 mei-essay: De strijd van onze generatie

Screenshot_12

(Door: Spartacus)

Dodenherdenking, Bevrijdingsdag, Pim Fortuyn-dag. Het blijft een wrange sequentie. We missen je, briljante narcistische kale flikker die je bent. Het is er niet veel beter op geworden sinds je uitcheckte. Manifestaties van het vrije woord zijn contraterreur-nachtmerries geworden, je minder begaafde politieke neefje ontsnapte deze week nog aan de dood, onze grote Randstad-steden zijn voor meer dan 25% islamitisch, de Nederlandse krijgsmacht is een misselijke grap en de EU is ons de baas. Oh ja, je moordenaar geniet alweer een jaartje van de frisse buitenlucht. Eigenlijk krijgt niemand het over z’n lippen, maar je bent voor niets gestorven Pim. Niet voor vrijheid, maar door vrijheid. En dat spijt ons. History will not judge us lightly.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op GeenStijl 6 mei-essay: De strijd van onze generatie

  1. leefbarbaar zegt:

    Een goed artikel maar is zit wel een blinde vlek in; de islam is een gevaar en probleem. Dat klopt, daar is geen misverstand over.
    Maar de oplossing komt niet van al die politici, die het gedachtegoed van meneer Fortuyn zeggen uit te dragen. Deze bestuurders doen niet anders dan de baantjes inpikken en vriendjes blijven met de elite en de linxe kerk, zodat hun baantjes veilig blijven. Zodoende legt Leefbaar Rotterdam de islamisatie niets in de weg. Je vindt bij LR geen nieuwe mensen op betaalde posten, het is en blijft de oude kliek. D66-light.
    Daarom ook ben ik gisteren even blijven staan bij zijn standbeeld. De boel gaat niet goed hier en zijn ideeën lijken verloren te gaan door hebzucht, maar ik zal hem nooit vergeten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s