IS wil Pamela Geller “afslachten”

Screenshot_14

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Pamela Geller, de publiciste en islamcritica uit New York, op bovenstaande foto omringd door drie SWAT-agenten (Special Weapons And Tactics), mede-initiatiefneemster van de Mohammed-cartoon-tentoonstelling in Garland in Texas, ontsnapte afgelopen zondag nipt aan een islamitische moordpoging. Nu doet IS er nog een schepje bovenop. Men zou haar afslachten, staat er in een pamflet dat gisteren op internet werd gepubliceerd. Lees hieronder de Nederlandse vertaling van de absurde tekst:

In naam van Allah, de Barmhartige en Genadevolle

“Het nieuwe tijdperk”

Aan onze broeders en zusters die voor de zaak van Allah strijden. We bidden voor jullie en vragen Allah jullie kogels te leiden. Jaag jullie vijanden schrik aan en vat voet in het land. Zoals onze edele broeder op de Filippijnen het in zijn eed van trouw zei: “Dit is het gouden tijdperk. Iedereen die gelooft, heeft het doel martelaar te worden.”

De aanval in Amerika door de Islamitische Staat is slechts het begin van onze inspanningen om een hegemonie in het hart van onze vijanden te vestigen. Ons doelwit was het varken, Pamela Geller, en haar te laten zien dat het ons niets uitmaakt in welk land ze zich verstopt of welke hemel haar beschermt. We zullen al onze leeuwen sturen om haar af te slachten. Dit zal de harten van onze broeders genezen en diegenen, die achter haar staan, uit elkaar drijven. Aan diegenen die haar beschermen: dit is jullie enige waarschuwing om geen onderdak te bieden aan deze vrouw en haar circusvoorstelling. Een ieder die onderdak geeft aan haar manifestaties geeft haar een podium om haar vuil te verbreiden en is een legitiem doelwit. Wij hebben heel goed bekeken wie bij deze bijeenkomst aanwezig was en diegene die onze broeders doodschoot. We wisten dat het doelwit werd beveiligd. Het was onze bedoeling om te laten zien hoe gemakkelijk wij ons leven geven voor Allah.

Wij hebben 71 opgeleide soldaten in 15 verschillende deelstaten, gereed om op ons bevel ieder doel aan te vallen dat wij willen. Van de 71 opgeleide soldaten hebben zich 23 voor missies zoals die van zondag bereid verklaard. Ons aantal groeit met de toestemming van Allah. Van de 15 deelstaten maken we bekend. . . Virginia, Maryland, Illinois, Californië en Michigan. De ongelovigen die onze broeders hebben doodgeschoten, denken dat ze iemand zonder training gedood hebben. Fout. Ze gaven hun lichamen voor de ogen van iedereen, omdat zij wisten dat wij toekijken.

De komende zes maanden zullen interessant worden. Aan onze kalief: bid voor ons en zet je heerschappij voort. Moge Allah je aanzien verhogen.

Moge Allah zijn vrede en zegen op onze profeet Mohammed en allen die hem volgen, zenden, tot de dag van het laatste oordeel.

Abu Ibrahim Al Ameriki

De stemming wordt vooral aangewakkerd door de pers aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. In de VS evenals hier (zie dit smakeloze artikel in “Spiegel Online” van Christina Hebel enkele uren na de aanslag) worden islamcritici zoals Pamela Geller vreselijk zwartgemaakt – ja, je zou bijna kunnen zeggen: vogelvrij verklaard om afgeschoten te worden. Dezelfde leugenpers die de uitroeiing van het christendom in het Midden-Oosten verzwijgt en Monty Python´s “The Life of Brian” bejubelt als uithangbord van Britse humor, wil ons nu wijsmaken dat het de karikaturen waren die in Texas tot een aanslagpoging hebben geleid, en niet de islam. In plaats van islamkritische stemmen een mes in de rug te steken, zouden de systeemschrijvers zich er eens bewust van moetwen worden dat ze zich daarmee in het gunstigste geval tot dhimmies degraderen – islamhorige lafaards, die wij nooit zullen zijn.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op IS wil Pamela Geller “afslachten”

 1. Dat is hun credo? Maar dat kennen wij toch ook? Een volk dat voor tirannen zwicht dan dooft het licht. En dat zonder hulp van Allah de Duivel.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nóg min of meer verrassend, dat dus niet Wilders voor hen hier het beoogde doel was, maar Pamela Geller!
  Ach, je moet wàt zeggen, als je opzet finaal is mislukt……

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Dat is “toevallig”…….Ik zat net het artikel op de Site van Robert Spencer te lezen, kijk even bij de Heer Bron,….staat het al vertaald.
  …………
  De media in U.S. gelijk aan die in NL. ? ?
  Ik hoorde vanmorgen op NL-radio weer zo,n:”……….Waarom moest Wilders nou weer zo nodig op zo,n evenement zijn, waar WEER moslims werden beledigd………etc,etc.)….

  Dit gaf Robert Spencer als inleiding op de dreigementen:

  De media gaan door met het hekelen van Pamela Geller, hoe durven ze die “arme Jihadis” te provoceren.
  Alsof de twee schutters die plotseling ten tonele verschenen op de AFDI/Jihad Watch Muhammad Art Exhibit and Cartoon Contest ( de cartoon-wedstrijd, waar Wilders de prijs uitreikte ), fel patriotische aandelenmakelaars zouden zijn geworden als wij deze Cartoons niet hadden laten zien.
  Het is daarom duidelijk dat indien, “God verhoedde” Pamella Geller iets zou overkomen, de woordvoerders gevoelsvol in de camera turen en zeggen: “Natuurlijk, we zijn erg geschoqeerd…….uiteraard veroordelen we ………..MAAR………..wel, ze riep het over zichzelf af.
  ////////////////
  Ze had zich maar aan de Sharia en Gods(allah),s beperkingen moeten onderwerpen, net als de rest van ons doen.
  De werkelijkheid is dat als de schutters door de cartoons zouden zijn geprovoceerd, zij door iets anders zouden zijn uitgelokt.
  Wat hadden de Joodse Fransen in de supermarkt in Parijs in januari gedaan om moslims te provoceren ? ? ?…….Ze waagden het om “Joods” te zijn. Mensen die zeggen dat we door de Cartoon wedstrijd moedwillig provoceerden om een geweldadige reactie te ontlokken, verkeren schijnbaar in de waan dat ALS we ons houden aan hetgeen Mohammed Atta als advies gaf aan de passagiers in het vliegtuig dat op 11 september 2001 de wolkenkrabber invloog:” alles komt in orde”.
  Atta zei tegen de passagiers, “hou je gemak en alles is O.K.”.
  Dat was niet zo.
  De Jihadis zijn al geprovoceerd.
  Hier is de dreiging die ze zojuist tegen Pamella Geller hebben geuit. ]

  Islamic State on Pamela Geller: “We will send all our Lions to achieve her slaughter”

  Maar zoals ik in mijn weldra uit te geven boek zal laten zien: The Complete Infidel’s Guide to ISIS, ze waren al van plan om in de U.S. massale jihad aanvallen uit te voeren.
  Dit was lang voordat we nog maar aan een Cartoon wedstrijd dachten. Geen greintje onderwerping van onze kant zal daar iets aan veranderen……………..

  Like

 4. Luc zegt:

  zelfs voor een hele bende absolute gekken is dit maar een dom bericht.
  dat het om 2 “getrainde” mannen ging wil ik gerust geloven, maar dat ze geslaagd zouden zijn in hun opzet, dat gelooft de hond nog niet.

  het toont wel mooi de fanatieke blindheid die ze zo goed en vredevol durven te noemen.

  Like

 5. U.G. Kempenaer zegt:

  Het nazisme is ook niet zonder geweld vernietigd. Op dezelfde wijze moeten het islamogezwel en de linkse appeasers die deze kanker laat uitzaaien, worden uitgeroeid.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Was niet gelukt ; Allah heeft verloren.

  Like

 7. Jan zegt:

  Anjem Choudary: “Geller Should Be Put to Death”

  Like

 8. hans zegt:

  Het verzet tegen al die linkse islamfascist-apologeten en desnoods gewapende maatregelen tegen alle vijandige derde “wereldcultuurtjes” zou zo massaal moeten worden dat ze zich niet meer kunnen focussen op 1 individu. Dat is namelijk nu nog hun kracht. Er 1 pakken, omdat de rest wegkijkt! Net zo als dat er vanmorgen fuck de koning op het Dam-Paleis voor de verkeerde reden gekalkt is. FUCK DE MARXISTEN EN HUN ISLAMFACISTEN ZOU ER MOETEN STAAN!!
  En dan inderdaad daarna weg met deze volks verlakkende zakkenvullende nep oranjes!

  Like

 9. Jan zegt:

  Chris Matthews, politiek commentator en lowlife piece of shit: “Pamela Geller en iedereen hadden vermoord moeten worden”

  Cmmentaar

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  OMSLAG NODIG.
  Er is een omslag nodig in ons denken. We verkeren in de fase van afwachten, verdedigen maar meer nog ONDERGAAN. Voor mensen met hersens is het duidelijk dat ISIS, lees de Islam, met ware doodsverachting aanslagen pleegde, pleegt en zal plegen. Het is slechts een woord dat veel gebruikt is omdat de gebeurtenissen het nodig maken het te gebruiken: ZELFMOORDAANSLAG.
  VERSCHIL TUSSEN CULTUREN.
  Dit tekent het grote verschil tussen de ISLAM en de rest van de wereld. Moslims malen niet om de dood omdat ze heel serieus in de waan leven dat er na de dood iets prachtigs op ze wacht.
  Onder andere leiders van HAMAS hebben dat de wereld voorgehouden: Ongelovigen houden van het leven. Moslims houden van de dood. Men noemt tegenwoordig de islam ook wel doodscultus.
  VAN VERDEDIGING NAAR AANVAL.
  De gebeurtenissen in Texas maken ons opnieuw duidelijk dat er iets moet gebeuren. We hebben al te lang lijdelijk toegezien. We laten het toe dat de islam in ons werelddeel aan de lopende band moskeeën uit de grond stampt. We laten het toe dat de 5e colonne zich op grote schaal versterkt en zich ingraaft op ons terrein.
  WEG MET DE MOSKEEËN.
  Daar moet een eind aan komen. We moeten de moed opbrengen om de moskeeën uit ons land te verwijderen en de islam als zogenaamde godsdienst te verbieden. We moeten ook geen enkele aanhanger van deze doodscultus nog op ons terrein toelaten of laten verblijven.
  LEVENS REDDEN.
  Dit lijkt allemaal overdreven en te ver doorgevoerd drastisch. Als we er echter bij betrekken wat ISIS, BOKO HARAM, HAMAS, AL QAIDA, HEZBOLLAH EN DE OVERIGE moordcommando’s aanrichten dan is het zaak op onze tellen te passen. Er mag geen dag verloren gaan alvorens we bij zinnen komen en onze toekomstige moordenaars aanzeggen te verdwijnen.
  MOED
  We hebben allemaal de moed nodig van Pamela Geller en Geert Wilders. Of wacht u tot men u de hals komt afsnijden?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt DE PATRIOTTEN – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. Tempelier zegt:

  Toch wel gezichtsverlies voor IS , zip resultaat van deze zogenaamde getrainde leeuwen.

  Like

 12. Bijbels gezien zijn alle moslims ongelovigen en blijven zij dus een gevaar voor zichzelf en voor anderen!!!Het afschuwelijke voorbeeld van de massamoordenaar ,pedofiel en analfabeet ,de grondvester van de walgelijke moorddadige islam ‘mijnheertje Mohammed ‘kan mensen doen besluiten dit voorbeeld te doen volgen met alle eventuele gevolgen van dien!!!Ten diepste zijn meer dan één miljard moslims daarom dan ook een werkelijke bedreiging voor de mensheid !Gelukkig zijn er voldoende bijbelvertalingen beschikbaar om elke moslim ;De Weg,De Waarheid en Het Leven aan te geven!!!Yeshua Hamashiach zegt : Ik Ben De Weg ,de Waarheid en Het Leven!’Het anti-gif ‘tegen alle leugens in de wereld is en blijft het evangelie van de levende God van Israël!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 13. Jan zegt:

  Pam Geller On Being Boston Terror Target: It’s Scary, But Scarier To Do Nothing

  Like

 14. Jan zegt:

  Robert Spencer: The FBI Wanted Me & Pam Gellar Dead in Garland Terror Attack

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s