Vlaams Belang demonstreert tegen islambeurs

Screenshot_17

Afgelopen zaterdag demonstreerde het Vlaams Belang tegen een islambeurs in Antwerpen Expo. Filip Dewinter hield een bevlogen toespraak voor een vrij en Europees Europa en dus tegen de islamisering. Eerder vond ook in Brussel een dergelijke islamiseringbeurs plaats. Toen verbood de Brusselse PS-burgemeester Mayeur het Vlaams Belang echter om te betogen. Over deze ‘Moslim Expo Vlaanderen’ stuurde het Vlaams Belang persberichten uit waarin werd gewezen op het apartheidskarakter en waarin de op zijn zachtst gezegd dubieuze moslimsprekers tegen het licht werden gehouden.

Filip Dewinter noemde de islambeurs dan ook “een apartheidsbeurs en een handrem op integratie die kadert in de uitbouw van een islamzuil”. In zijn toespraak kaartte Dewinter ook het fundamentele gebrek aan wederkerigheid aan:

Ik vraag me altijd af hoe moslims zouden reageren op een prowesterse beurs in pakweg Mekka (waar niet-moslims niet eens binnen mogen), Teheran of Riyad. Een beurs met de laatste nieuwe bikinimode, met workshops over lekkere gerechten klaargemaakt met varkensvlees, met proeverijen van Schotse whisky of Franse wijn en met de vertoning van de kruisvaarderfilm ‘Kingdom of Heaven’… De moskee zou te klein zijn. Maar hier kan en mag onder het mom van de tolerantie alles. Het wordt tijd dat we de rollen eens omdraaien: waarom moeten wij tolerant zijn ten opzichte van de intolerante islam?

Eurabië

Ook kaderde Dewinter islambeurzen in de voortschrijdende islamisering van onze cultuur:

Islambeurzen maken deel uit van de culturele en economische jihad die van Europa Eurabië moet maken. Ons antwoord is duidelijk: Europa mag nooit Eurabië worden. Geef Europa aan de Europeanen en besef dat de islam in Europa niet thuishoort.

Hij nam daarbij ook de andere partijen op de korrel:

“Islambeurzen maken deel van de uitbouw van de eigen islamitische zuil. Een zuil met eigen scholen, banken, zieken- en bejaardenhuizen, met eigen voedsel, cosmetica, mode en kleding, die gesubsidieerd en gefaciliteerd wordt door de traditionele partijen, van Sp.a tot N-VA. Zij collaboreren met de islam en cultiveren de gevaarlijke illusie dat het allemaal wel zal en kan lukken als we maar hard genoeg ons best doen.

Concluderend waarschuwde Dewinter:

Beschavingen sterven niet door moord maar door zelfmoord. Onze ergste vijand wat dat betreft zijn we zelf. Europa is als een kikker die in een pot warm water wordt gezet en niet beseft dat hij gekookt wordt. Onze overdreven tolerantie is onze achilleshiel en wordt als een wapen tegen ons gebruikt.

Klik hier om de volledige toespraak van Filip Dewinter te lezen.

Klik hier om het verslag van ATV te bekijken.

Screenshot_18

Bron:
www.vlaamsbelang.org

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Vlaams Belang demonstreert tegen islambeurs

 1. luckybee zegt:

  Hoog leve Fillip de Winter, hij is een van de leider van een vrije Europa.Tegen de islamicering er van.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Goedzo Dewinter! Laat van je horen. Groot gelijk; deze beurzen horen niet plaats te vinden. Als men wil dat de moslims integreren, dan moet men hen aantreffen op Europese beurzen, waar moslims kunnen kennismaken met alles wat Europees is.
  Zijn angst voor een ‘islamitische zuil’ kan ik begrijpen. Het begint altijd met een kleinigheid, maar het dijt steeds verder uit. Straks zijn hele delen van België niet meer toegankelijk voor de autochtone Belgen, maar hebben moslims hun territorium daar opgezet.
  Nu is er nog omkeer mogelijk, maar wacht men te lang, dan is het een verloren strijd.
  Ik hoop dat Dewinter niet tevergeefs heeft gesproken. Ook in België is men pro-islam, en het wordt steeds lastiger om binnen Europa één blok te vormen tégen de oprukkende islam.
  Maar net zoals Wilders altijd zegt: we geven niet op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s