VIDEO – “Europa: een beschaving die haar waardigheid heeft verkocht.”

Haim Dynovisz is een Frans sprekende rabbi die nu in Israël woont. Hij maakte bovenstaande video in januari, enkele dagen na het “Charlie Hebdo”-bloedbad in Parijs. In de video raadt hij de mensen in het Westen, vooral westerse Joden, aan ermee te stoppen zich in slaap te laten sussen door hun politieke leiders. Hij zegt dat de aard van de islam en moslims volledig verkeerd begrepen worden in het Westen, waar de leiders geloven dat moslims op dezelfde manier denken en beredeneren als zij. Rabbi Dynovisz heeft een verschrikkelijke boodschap voor de rabbi´s en joodse gemeenschappen in het Westen: “Vertrek, voor het te laat is!”

Bronnen:
http://snaphanen.dk
http://gatesofvienna.net

Geplaatst en vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
(h/t “Vederso” via “Snaphanen”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO – “Europa: een beschaving die haar waardigheid heeft verkocht.”

 1. Hendrik Morren zegt:

  Het vinkje bij Godsdienst verwijderen voor de intolerante haatzaaiende islam ideologie is een goed begin…

  Like

 2. Driek zegt:

  Rabbi Dynovisz heeft een verschrikkelijke boodschap voor de rabbi´s en joodse gemeenschappen in het Westen: “Vertrek, voor het te laat is!”

  En dat ben ik volledig met Rabbi Dynovisz eens. Joden moeten vertrekken. Onze regeringsleiders hebben onze waardigheid verkwanseld aan een misdadige ideologie, die straks, wanneer de tijd daar is, als eerste daad de Joden uitroeien, vervolgens de homo’s en de christenen. Maar er zijn nog steeds naïeve lieden die denken in vrede te kunnen leven met die volgelingen van de profeet Mohammed. Dagelijks ergeren we ons rot aan die lieden, en ze gaan van kwaad tot erger. Daar valt niet vreedzaam mee te leven.

  Like

 3. benkok zegt:

  De rabbi zegt: ” we hebben niets tegen jullie koran, profeet of jullie Allah”.
  Hoe stupide kan de man zijn, dat is de bron van de ellende van de islam.
  Waar hij wel gelijk in heeft, is met zijn stelling, dat de minderheid de stilzwijgende meerderheid misbruikt om de gewenste ideologie uit te voeren.
  Maar uiterst dom om de islam in de bronnen te respecteren, met de koran als gifboek bij uitstek, de koranAllah als de duivel zelf en die nepprofeet Mohammed als crimineel.
  Op tora-yeshua.nl zijn we daar heel duidelijk over.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 4. E. Janssens zegt:

  De rabbi heeft gelijk: de aansalgen tegen Charlie Hebdo en deze in Garland waren inderdaad niet gericht tegen de vrijheid van meningsuiting, maar tegen het bestaan van ongelovigen, van niet-moslims. Indien het volk dit besefte zou het anders op de Islam reageren.

  Like

  • E. Janssens zegt:

   Heb heel de uitzending uitgekeken. Deze kerel heeft de Islam perfect begrepen. Zijn nadruk op het fundamentele onderscheid tussen de westerse en de mohammedaanse geest en mentaliteit, waardoor westerlingen moslims niet kunnen begrijpen en hun handelingen dus niet kunnen voorzien, is groots. De moslim begrijpt geen verschijnselen als empathie en medelijden voor personen van een ander volk, hij voelt zich vernederd wanneer anderen menselijkheid jegens hem aan de dag leggen, zoals socialisten, christenen en andere politiek-correcte gelovigen dat aanhoudend willen doen, hij noemt hen idioten en lafaards maar maakt wel tijdelijk gebruik van hun uitgestoken handen om zijn eigen positie te versterken en zo die anderen nadien des te beter te kunnen bestrijden en vernietigen.

   Like

 5. Inge Kuntze zegt:

  Iets dergelijks gaf Brigitte Gabriel ook als antwoord op een moslima die vroeg waarom elke moslim erop wordt aangekeken als een kleine minderheid terroristen zijn en het antwoord van Brigitte is absoluut vergelijkbaar met wat de rabbi zegt: https://youtu.be/Ry3NzkAOo3s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s