TTIP-kampioene Marietje Schaake (D66) blijft duiken

Screenshot_18

(Door: Chris Aalberts)

 De strategie van Schaake: onkritische media opzoeken en vingerwijzen

Europarlementariër Marietje Schaake (D66) twittert er altijd lustig op los en is als het even kan niet uit de media weg te slaan. Vreemd dus dat nu de discussie over het handelsverdrag TTIP tussen de VS en de EU oplaait, Marietje duikt. Dat valt vooral op omdat ze de liberale woordvoerder op dit dossier is in het Europees Parlement. De liberalen zijn de grootste voorstanders van TTIP: een electoraal onverkoopbaar standpunt.

Eerder kon u al lezen dat Marietje media ontloopt die haar kritische vragen willen stellen over dit dossier. GeenStijl,Buitenhof en Vrij Nederland kregen een “nee” op hun interviewverzoek. De lijst weigeringen wordt alleen maar langer. Net als de organisatoren van een debat in Uden, merkten ook de Jonge Democraten dat Marietje geen zin heeft om zich over TTIP uit te spreken.

Op het genereuze verzoek van ThePostOnline om helderheid te verschaffen over TTIP reageerde Marietje niet. We weten dus nu hoe het zit: Marietje moet vrijwel zeker van haar partij haar mond dichthouden over het verdrag, omdat het extreem positieve D66-standpunt potentiële kiezers van de partij vervreemdt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, D66, democratie, Desinformatie, Europa, Europeanisering, EUSSR, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op TTIP-kampioene Marietje Schaake (D66) blijft duiken

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het ‘veilige’ aan types als Marietje -althans voor haar ‘bazen’ van D66- is, dat als je het meiske duidelijk instrueert, haar mond te houden zij dat gegarandeerd ook dóet:
  Niet genoeg onafhankelijkheid van geest om op dit punt haar eigen beslissingen te nemen, dus waarschijnlijk vindt ze het nog wel het prettigste óók, op die manier.
  Heeft ergens wel iets weg van moslima ’s -al dan niet bekeerd- die de islamitische leefwijze de hemel in prijzen omdat ze zich wèl voelen in hun onderhorige positie, waarin hun ‘voogden’-de mànnen- alles voor ze bepalen.
  Westerse geesten, die daar in het algemeen al van grúwen, hebben daardoor automatisch al gauw een afkeer van zoiets als de islam; D66-duifjes niet.
  Ziedaar de keerzijde van de ‘open mind’ oftewel de flexibiliteit van D66-ers.

  Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  TTIP moeten we gewoon niet willen!
  We moeten zo snel mogelijk onder de €U dictatuur uit.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Waarom staat dit hier vermeld? Is marietje belangrijk of zo.
  Wie is nou eigenlijk marietje schaake? Het plaatselijke omhoog gekropen miepje van d66 zonder enige betekenis behalve dat ze goed kan kruipen en slijmen.

  Ik had liever een keer een standpunt van de PVV gehoord over dat TTIP verdrag wat ze ons hier door de neus willen douwen maar aan die kant is alles weer stil zo als gebruikelijk.
  Op de PVV site of elders kan ik hier niets over terug vinden terwijl dit toch niet geheel onbelangrijk is.
  Ik vraag me af hoeveel er hier eigenlijk wel weten wat dit inhoud, dit TTIP verdrag.

  Like

 4. luckybee zegt:

  D66 is en blijf voor mij de Turken partij, als Marietje in deze partij zit, dan is ze ook een Turkin in mijn ogen.Ik heb ze niet gezien of gehoord ik kijk tegenwoordig bijna niet meer aan de praat zendingen van NPO 123.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Staat ze trouwens al op het lijstje van Martien, of heeft ie de daad bij het woord gevoegd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s