Wat Nederland kan leren van Japan

Screenshot_25

(Door: K. Regenjas)

Japanners zijn in veel dingen goed. Onverwoestbare auto’s bouwen, anime tekenen, sushi bereiden, diepe gevoelens van WTF oproepen, enfin. Er is nog iets anders waar de Jappen ontzettend goed in zijn: hun landsgrenzen bewaken. Daar waar in Nederland de kansarme migranten in polonaise de grens oversteken, weten de Japanners ongenode gasten vrijwel allemaal buiten te houden.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Criminaliteit, Demografie, Immigratie, Islam, Japan, Nederland. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wat Nederland kan leren van Japan

  1. Jean zegt:

    Wij gaan dat ook doen zoals de Jappen en tegen die EU troep zeggen we “met alle Chinezen maar niet met den dezen”.

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Goed, dàt kan Nederland dus leren van Japan. Hoewel je je verder dan weer kunt afvragen in hoeverre dat een zinnige conclusie is:
    Het heeft alles bij elkaar toch ook weer met mentaliteit te maken en het begrip mentaliteit zit zó complex in elkaar, dat het nauwelijks te overzien is.
    Zij brengen inderdaad de mentaliteit op om de islam buiten de deur te houden, maar zegt dat alles?
    Antwoord: Nee. Want dat is maar zó ’n klein onderdeeltje van diezelfde mentaliteit, dat je je niet kunt wenden of keren, of je stuit op talloze andere onderdeeltjes, waarmee een Westerling NIET zou kunnen leven, zeker niet als hij er iedere dag weer mee te maken zou krijgen.
    Sommige mensen ontwaren één zo ’n onderdeeltje, dat ze toevallig aanstaat en weren meteen niet, in hoeverre ze het gehéél de hemel in moeten prijzen!
    Het eerste wat ik in zo ’n geval denk is: “Kijk alsjeblieft eerst zorgvuldig, of dat geheel je wel pàst.”
    En zeker in het geval van Japan lijkt mij dat geen overbodige luxe.

    Like

  3. Thoth zegt:

    Heel simpel, ze hebben geen islam, een sekte in hun gelederen. Want helaas, die passen niet in hun samenleving. In Nederland sinds, *ahum*, 40 jaar wel. En kijk eens wat dat gebracht heeft. Tssss…

    Like

  4. Avidia zegt:

    Wat we moeten doen is voor onze huizen een kruis plaatsen daar hebben moslims een hekel aan, ik zet er wel drie voor mijn huis, weten ze meteen waar ze niet moeten zijn.

    Like

Plaats een reactie