ONDERWERPING

Screenshot_93

(Door: markusink – Vertaling: E.J. Bron)

De Jihad op onze scholen.

Jihadi Cool – toen ik deze uitdrukking voor het eerst hoorde (in een metrostation door jongeren) moest ik even googelen. Het begrip komt uit Groot-Brittannië en drukt enerzijds de fascinatie uit die de Jihad in bepaalde kringen uitoefent, en anderzijds – vooral in het Duitstalig gebied – wat men ook verwacht: de Jihad is cool. Wat mij het meest geïrriteerd heeft aan de situatie in het metrostation is het feit dat blijkbaar ook Duitse jongeren dit jargon gebruiken.

Hoe is het mogelijk dat een Duitse, vermoedelijk niet-islamitische, jongere het jargon van de radicaalislamitische scene gebruikt?

De reden daarvoor is gemakkelijk te vinden. Namelijk dezelfde die het Duitse volk ertoe dwingt alles te tolereren, alles te dulden. Het is het bijna volledig ontbreken van waarden. Onze kinderen hebben gewoon niet het fundament aan idealen die het hen zou toestaan stand te houden tegen een radicale ideologie als de islam. En het is in de eerste plaats ook alleen maar de islam. De fascinatie voor de jonge mannen zit in het macho-imago van de radicale, archaïsche handelwijze en in het optreden van de Jihadisten. Hij is de legitimatie voor gewelddadig gedrag en arrogant optreden tegenover de autochtone bevolking. Legitimatie wellicht ook tegenover veel ouders, die de pure agressie zonder de ideologische rechtvaardiging door de islam niet accepteren. In dit milieu op de scholen rest de Duitse kinderen niets anders dan de optie van de onderwerping.

En zo spannen ouderverenigingen zich in vooruitsnellend goedmenschendom in voor halal-conforme schoolmaaltijden, bonte islamitische cultuuravonden en het onderwijzen van hun kinderen in de koran. Ook leraren en opvoeders durven niet in verzet te komen, consequenties zoals schorsing respectievelijk ontslag zouden de gevolgen zijn.

Dus kunnen zulke absurditeiten plaatsvinden: het kind van een Arabische familie had tijdens een verjaardagsfeestje op de kleuterschool in een onbewaakt moment gummi-beertjes (niet halal) gegeten en dit thuis verteld. Om de boze ouders te sussen, moest de kleuterleidster een schriftelijke verontschuldiging opstellen. . .

En zo breidt de islam zich zich nauwelijks opgemerkt en stiekem uit in de hoofden van onze kinderen. Als wij onze cultuur en identiteit willen behouden, hebben we dringend ideologische tegen-ontwerpen nodig en een geleefde Renaissance van Verlichte waarden.

We hebben niet veel tijd meer.

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: markusink

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op ONDERWERPING

 1. boorzalf zegt:

  We hebben zeker niet veel tijd meer, maar leg dat maar eens voor in den haag. Alleen WIlders begrijpt dat.

  Like

 2. Edit

  Dit ga je dus krijgen in Nederland.
  Als één moskee het mag, willen anderen het ook.
  Niet één keer op een vrijdagmiddag maar vijf keer per dag.
  Vijf keer per dag horen dat de ‘god van het zwaard’ de grootste is klinkt zo;

  Like

 3. Tempelier zegt:

  Waarom oproepen tot het gebed , kunnen ze geen klok kijken of zo.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  http://m.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
  Dan zetten we op de kerk deze gebeds op roep, met een flinke bas. Tijdens muzzel oproep.🎸

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  Ja, Jihad dat is heel kewwel * tegenwoordig.

  * dient om mijn minachting voor puberale jongerencultuur uit te drukken door een lachertje te maken van de alternatieve spelling die ze op blogs en feesboek gebruiken. Door het op de NL manier uit te spreken.

  Zie o.a. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=kewl

  Like

 6. Michael Jacobs zegt:

  “Als wij onze cultuur en identiteit willen behouden, hebben we dringend ideologische tegen-ontwerpen nodig en een geleefde Renaissance van Verlichte waarden.”

  Dure, holle woorden. In werkelijkheid hoef je alleen maar te beseffen dat Islam géén nationaliteit is en géén ras. Moslims vormen géén apart historisch volk. Net als Christenen of spruitjes-eters hebben zij géén gezamenlijke identiteit. Hun macht bestaat alleen in hun en onze fantasie – en zolang wij onze mond dicht houden. Spreek duidelijk uit dat hun achterlijke gedrag en hun superieure manier van denken je niet interesseren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s