Doorbraak. Geert Wilders spreekt openlijk over ‘ons volk’.

Screenshot_122

(Door: Joost Niemöller)

Ik weet niet of het ergens ook al is opgemerkt, maar ik weet vrij zeker dat Geert Wilders het gisteren, tijdens zijn toespraak bij de presentatie van het nieuwe boek van Martin Bosma, voor het eerst had over ‘ons volk.’

Wilders zei gisteren onder andere:

Is het ons doel ons zelf te reduceren tot een Minderheid in Eigen Land?Moeten wij onszelf afschaffen? Zijn wij hier om het licht uit te doen voor de westerse beschaving? Wat mij betreft is het antwoord vier keer Nee. We staan niet machteloos, we kunnen alles doen wat we willen. We zijn nu nog altijd in staat het tij te keren. Dat is de grote opdracht voor onze generatie. Voor minder doen we het niet. In die opdracht moeten en zullen wij slagen.

Dankzij het boek van Martin weten we immers wat ons te wachten staat als we falen. Dan staat het voortbestaan van ons volk op het spel.

Wilders sprak, zoals gewoonlijk, ook gisteren weer veel over de islam. Maar het boek van Bosma gaat niet over de islam. Het gaat over iets dat veel belangrijker is: De demografische veranderingen in de etnische samenstelling van een land, die maakt dat een leidende groep, in het geval van Zuid-Afrika de blanken en de Afrikaners, het overwicht verloren. Of, zoals Bosma dat in zijn boek verklaart: ‘Demografie is genadeloos.’

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Demografie, Geert Wilders, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Doorbraak. Geert Wilders spreekt openlijk over ‘ons volk’.

  1. luckybee zegt:

    Wat Wilders wil komt in overeestemminge met de will van onze God van Abraham, namelijk geen andere Goden voor zijn aangezicht, dus ook niet de mensen die deze afgoden aanbidden.

    Like

    • Overkill zegt:

      Je hebt helemaal gelijk, maar, en niet dat deze mensen anders als de Islam ons willen overheersen,hoe sta je dan tegenover de honderdd duizenden die Boehda in hun huis hebben staan?

      Like

  2. fransdewit zegt:

    Hij is ook de enige politici waar ik mijn Nederlander bij voelt

    Like

    • hans grafe zegt:

      daar ben ik hel volkomen met je eens fransdewit.. geert is de enige die voor eigeland opkomt. , maar bijna niemand die naar hem wil luisteren. . elke echte nederlander hoord op geert wilders te stemmen. ook met de invoering van de euro had hij gelijk, dat heb ond kappot gemaak. daarvoor hadden we de voetselbank niet nodig. leningen aan griekeland ,ook geld weg smijten is dat.. die buitelanders worden hier de baas, let maar op.!!! ons enige kleine hoop is geert wilders. weg armoede.

      Like

    • paulzwueste zegt:

      fransdewit. Helemaal gelijk!!!!

      Like

  3. tijluylenspiegel zegt:

    Wilders had groot gelijk de vergelijking te maken met het Nederland anno nu en het Zuid-Afrika van toen.
    Ben zeer benieuwd naar het boek van Bosma.
    Velen beseffen niet dat het Zuid-Afrika tijdens de apartheid economisch in staat was een jarenlange en wereldwijde boycot te overleven, en enkele decennia onder een zwart regime volstaan om het een derde wereldland te maken waar hongersnood niet langer ondenkbaar is.

    Like

    • Giny zegt:

      Tijluylenspeigel

      Dat klopt wel wat u schrijft, maar het was er wel een stuk veiliger!
      Nu zitten er overal tralies voor de ramen, als blanke kun je met goed
      fatsoen niet meer over straat lopen, alleen als je laat merken dat
      je uit Nederland komt is het geen probleem!
      Ze houden dan wel gelijk hun hand op, want die Holanders geven wel!
      De blanke Afrikaners verklaren ons voor gek om geld voor ontwikkelingshulp
      te sturen, ze zeggen dat de overheid daar geld genoeg heeft.

      Like

  4. Robby E. zegt:

    Bosma heeft gelijk maar de vergelijking Z. Afrika en ons land gaat wat mij betreft mank.
    Uiteindelijk waren de Nederlanders, Engelsen en Duitsers in Z. Afrika de kolonisten.
    Nu de historische bewoners daar het heft weer in handen hebben is het een grote puinhoop, zoals in bijna elk Afrikaans land waar de oorspronkelijke bewoners besturen!

    Like

    • toestroom zegt:

      Robby E alles kist is het mooie Adam

      Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Dat heb ik ook altijd gevonden, Robby E. Het ligt echter nog weer iets anders als je weet -zoals recentelijk ook pas tot m i j doorgedrongen is- dat het gebied, wat de genoemde Europeanen koloniseerden aanvankelijk onbewoond was en dat zij ‘gastarbeiders’ van buiten dat gekoloniseerde gebied aantrokken als werkkrachten, De zwarte Zuidafrikaners zijn dus, strikt genomen, evenmin de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Afrika.
      Wat niet wegneemt, dat de Apartheid niet goed te praten viel, zeker door de manier-waaróp niet: Er speelde te veel bigotterie, arrogantie en daardoor: mínachting mee en dat is nooit goed.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        De bestuurders van het indertijd blanke Zuid-Afrika waren gewoon hun tijd héél ver vooruit met het invoeren van die gewraakte “apartheid”. Bosma houdt ons een spiegel voor. Als je de huidige situatie in Zuid-Afrika kent weet je dus ook waaròm men die “apartheid” in het leven heeft geroepen. Bosma waarschuwt ons voor het ontstaan van eenzelfde situatie. En met alle recht en reden!

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Maar de vormgeving van die “Apartheid” speelt óók een rol, Paul, dat zeg ik nu net:
        Alles waar mínachting -voor één van de betreffende partijen- bij komt kijken, is niet in orde.
        Israël heeft uit pure noodzaak een zeker Apartheidssysteem, dat louter op veiligheidsmaatregelen is gestoeld, zonder uitgesproken “levenshouding.” Dat is in de praktijk veel beter aanvaardbaar.

        Like

      • Robby E. zegt:

        Theresa, mijn historische kennis van Z. Afrika is niet groot maar ik meen toch dat oa de Zoeloe’s en de Bosjesman of de ‘San’ daar de oorspronkelijke bevolking vormden.
        De Engelsen hebben ooit eens een flink pak slaag gekregen van de Zoeloe’s en de San is zo goed als uitgeroeid.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Veiligheidssysteem? Jammer, want het werkt niet zoals het zou horen. Denk maar aan de agressie en de gewelddadigheden van die arabieren die de Israëli dagelijks moeten ondergaan. En dat komt omdat ze overal vrij mogen rondlopen.
        Enige tijd geleden vielen er nog gewonden en doden doordat dit tuig ’n tijd lang Joden te pletter reed. Klein voorbeeldje.
        Ik ben ook helemaal niet voor een apartheidssysteem in onze landen.
        Wij moeten al dat ongedierte zo snel mogelijk het land uit lazeren.
        Werkt nog VEEL beter!

        Like

  5. leefbarbaar zegt:

    Het zou pas nieuws zijn als een journalist zich druk zou maken over “ons volk”. Uiteindelijk tikken ze braaf alle bagger over, die ze krijgen aangereikt en huilen met de wolven mee.

    Like

  6. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
  7. Scheerzeep NU zegt:

    ‘Ons volk’.

    Wie zijn dat?
    De mensen die zondags in de kerk staan te zingen of de mensen die langs het voetbal veld staan te schreeuwen? Bij beide ben ik niet thuis.
    ‘Ons volk’ is ontdaan van alle culturele degeneratie, tenminste dat is het ideaal.

    In Zimbabwe proberen ze dit eveneens. Het volk ontdoen van culturele degeneratie. De afloop is dat blanke boeren verjaagd, vermoord worden en de voedsel-export omslaat naar voedsel-import, omdat de nieuwe zwarte boeren van de “Black Power Farm” minder kennis en productiviteit aan de dag leggen.
    Maar dat deert de zwarten in Zimbabwe niet, omdat ze nu niet meer naar ‘boven’ hoeven te kijken. Naar de blanke bevolkingsgroep die het beter doet. Niemand wordt er beter van, eerder slechter. Maar je hoeft je niet meer de mindere te voelen of te wanen, want de meerderen zijn niet meer.
    Armoe troef.

    Like

  8. Teunis zegt:

    Welk volk? Het Friese? Het Limburgse? het Brabantse? Stuk voor stuk volkeren met een eigen cultuur en een eigen taal. Het Nederlandse volk bestaat niet, het is een constructie van negentiende-eeuws etatisme. Bovendien is Wilders zelf niet eens van vreemde smetten vrij.

    Like

Plaats een reactie