Irschenberg plant voor de toekomst: bouw van tehuis voor minderjarige “vluchtelingen”

Screenshot_17

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Japan geen “vluchtelingen” binnenlaat, Australië “vluchtelingen” terugstuurt, de Baltische en Oost-Europese landen zich tegen “vluchtelingen” beschermen, het gigantisch rijke, islamitische Saoedi-Arabië voor miljarden aan grensinstallaties opricht om zich tegen “vluchtelingen” te beschermen, lokken politici hier officieel steeds meer “vluchtelingen” naar Duitsland. Of dit nu met aantrekkelijke jarenlange volledige verzorging is of met ruimdenkendheid voor wat betreft criminele activiteiten.

En daarom is het niet verwonderlijk dat de economische tak “asielindustrie” fantastisch draait. Van onroerend goed speculanten, die doelgericht grond en gebouwen opkopen om ze voor veel geld als “onderkomen” te kunnen verhuren tot bewakingsdiensten, die plotseling een enorme behoefte hebben aan personeel, producenten van wooncontainers, cateringbedrijven, exploitatieverenigingen van asielzoekerscentra, in asielrecht gespecialiseerde advocaten, adviesbureaus, enz. – die verdienen er allemaal heel goed aan.

Maar ook de gemeentes zelf denken na over hoe zij in de toekomst iedereen moeten onderbrengen die naar hen toekomen. Ook Irschenberg in het district Miesbach in Zuid-Beieren heeft een oog laten vallen op een grondstuk om daar voor de toekomst een tehuis voor minderjarige “vluchtelingen” te bouwen. Zoals gezegd, deze “vluchtelingen” zijn er nog helemaal niet, men plant ze echter al in. Vermoedelijk worden deze “minderjarigen” d.m.v. dure acties van de marine al op het strand van Libië afgehaald en gratis rechtstreeks naar Duitsland gebracht. Inmiddels geven ettelijke “vluchtelingen” zich als minderjarigen uit, hoewel de plooien van het leven hun gezichten al getekend hebben.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Irschenberg plant voor de toekomst: bouw van tehuis voor minderjarige “vluchtelingen”

 1. toestroom zegt:

  Die Jappen zijn verstandiger dan de Europeanen.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  En dat in Beieren, de mensen lijken wel gek geworden. Ik denk dat ze hun verstand pas krijgen als het te laat is of ze gaan net voor die tijd hopelijk allemaal PVV stemmen, de types zoals Jan Mulder en Peter R. de Vries zijn dan inmiddels allemaal naar het buitenland gevlucht, voor zover dat nog niet islamitisch is.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “En daarom is het niet verwonderlijk dat de economische tak “asielindustrie” fantastisch draait.”

  Plotseling is alles me geheel duidelijk als men het heeft over het ‘aantrekken van de economie’ of als men roept dat ‘we groeien als een gek’!

  Ik ken figuren die erg blij zijn met deze ‘werkgelegenheid’ in de ‘asielindustrie’; deze dolende domoren hebben niet in de gaten dat al die fratsen worden betaald met ons belastinggeld.

  Like

 4. Idefix zegt:

  De Nederlander is enkel geïnteresseerd in “Boer zoekt vrouw” en de grootste ergernissen in dit land zijn ” linksrijders ” en hondenpoep….
  M.a.w…we hebben het nog veel te goed om de naderende dreigingen te onderkennen

  Like

  • boorzalf zegt:

   Maar ook omdat de waarheid onder het kleed wordt geveegd. Wij mogen dat niet zien wie de werkelijke asielzoekers zijn. Vandaar al die niets zeggende onderwerpen, en tv programmas.

   Like

 5. luckybee zegt:

  Ligt na de Irschen berg niet gelijk de Chiemzee?De mooiste recreatie oord in Duitsland?Zelfs bekender dan Garmisch Partenkirchen?De Marxisten willen ze wel belonen voor hun Vlucht naar Europa?Eens was dat gebied door de US armee als recreatie oord bezet.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Soms weet ik niet meer wat ik van dit alles moet denken. Zijn ze nu werkelijk allemaal krankjorum aan het worden in Europa?

  Wat ik nu lees in een art. in het Belgische en links geörienteerde Knack, onder de titel ‘De kern van ons cynisme: dagelijks aanspoelende lijken maken ons geen flikker uit’, van de hand van ene Ignaas Devisch, filosoof, Universiteit Gent/Arteveldehogeschool, doet me de haren ten berge rijzen over zoveel kortzichtigheid en leugenachtige voorstelling van de werkelijkheid.

  Dit heerschap is duidelijk een product van links-groene signatuur, een van die gekende wereldverbeteraars. Duidelijk een linkse geörienteerde ‘gutmensch’, nestbevuilers bij uitstek, met de gekende weg-met-ons-mentaliteit. Wij moeten ons opofferen ten bate van alle profiteurs ter wereld. Dat zie je ook aan hem. Aan zijn tronie.

  Ofwel liegt die ‘prof’ bewust, ofwel weet hij niet beter, wat dan weer helemaal geen referentie is voor zijn functie. Als zulke linkse onbenullen professor kunnen worden en de onderzoeker kunnen uithangen op staatskosten en tegelijkertijd ongestraft en ongemoeid onze jeugd mogen indoctrineren, riskeert hij samen met de vervalste humane principes van de EU-fascisten inderdaad ooit zelf in zee bij de vissen te belanden. Wel besteed, zou ik zeggen. Zulke hersenspoelers zouden gewoon moeten worden opgesloten of op formol gezet. Als prototypes van linkse fascisten. Stinkende ‘vish’ als u het mij vraagt.

  Ik voeg er ter illustratie een foto bij, want één foto zegt meer dan 1000 woorden. Je ziet het zo om welk sujet het effectief gaat. Het collectief fanatisme en de linkse arrogantie druipen zo van zijn valse smoel af.

  Zo orakelt deze pseudo-wetenschappelijke fantast. Ik citeer:

  “De lijken vallen elke dag en de vluchtelingstroom houdt aan. Mensen over heel de wereld slaan op de vlucht voor hun leven. Steeds meer. Elke dag weer. We weten vanwaar ze komen. Terwijl de aangrenzende landen worden overspoeld en de levensomstandigheden in de vluchtelingenkampen verschrikkelijk zijn, kijken we toe. Terwijl miljoenen in nood zijn, aanvaarden sommige EU landen noodgedwongen een paar duizend vluchtelingen. Omdat ze aanspoelen of ergens in zee zijn opgepikt.
  De kern van ons cynisme: dagelijks aanspoelende lijken maken ons geen flikker uit
  Mensen die vluchten om te overleven worden gedwongen gevaarlijke wegen te zoeken naar een veilig onderkomen in de Europese Unie. Ondertussen blijven de lichamen van verdronken vluchtelingen aanspoelen op de kusten van de Middellandse Zee. Elke dag weer. Soms veel, soms weinig. Geven we om de mensen die sterven op hun zoektocht naar veiligheid ? Of zijn we het een beetje beu geworden? Zoals er donatievermoeidheid blijkt te bestaan, zo ook empathievermoeidheid? Smaakt de koffie te slecht door erover te moeten nadenken op zaterdagochtend? Misschien. Ik mag het hopen.
  Ook wij waren ooit vluchtelingen…
  Ik schrijf dit stuk ook omdat ik deel uitmaak van een groep onderzoekers die zich met steun van de EU verenigd hebben in het COST Actieproject rond ethische kwesties in rampen (http://disasterbioethics.eu). We werken rond ethische vragen in rampensituaties.”

  Dit heerschap bestaat het dus te stellen dat Europa geen grenzen meer mag hebben, en alle vluchtelingen zomaar ongecontroleerd moet toelaten. Daarbij houdt hij het sowieso heel simpel, want alle vluchtelingen rennen voor hun leven. Economische vluchtelingen, daar heeft hij blijkbaar nog nooit van gehoord, dat de hele actie geleid wordt door de maffia, ook al niet. U hebt het over onze beschaving. Hoe lang, denkt u, zal die nog blijven bestaan als hier straks, samen met de hele zwermen zogezegde vluchtelingen, de aldus mee geïmporteerde conflicten in alle hevigheid zullen losbarsten? Moeten wij dat allemaal zomaar toelaten? U lult maar wat over opgetrokken prikkeldraad langs onze EU-grenzen, maar u vergeet(?) te zeggen waar !

  U rept ook met geen woord over hoe Japan en Australië met die problematiek omgaan. U zegt b.v. ook niets over het feit dat rijke landen als Saudie-Arabië b.v. al helemaal niets (willen) doen. Neen, het harteloze Westen treft alle schuld. Volkomen in lijn met uw linkse doctrine, dat wel.

  Wel, geleerde professor, ik zou u ten eerste eens willen vragen hoeveel vluchtelingen u al persoonlijk bij u thuis hebt opgenomen. Iemand als u die dergelijke aandoenlijke volzinnen kan schrijven, die zou toch al lang het goede voorbeeld moeten hebben gegeven. Hoeveel mogen er volgens u dan van die zogezegde vluchtelingen naar Europa komen? Duizend, honderdduizend, miljoenen… ?

  Hebt u al eens naar de cijfers gekeken inzake het percentage vreemdelingen die er nu al in onze grote steden verblijven? Zo ja,waar haalt u dan het lef vandaan om zo te spreken en te suggereren dat wij, westerlingen, asociale cynici zouden zijn? Zo neen, waarom houdt u dan uw mond niet? Overigens, wie zal dat allemaal blijven betalen, beste prof.? Moeten wij allemaal dan ook maar aan de bedelstaf?

  Ook al eens nagedacht over de vele arme mensen onder onze eigen bevolking, de vele oudjes en zwaar gehandicapten en zieken, die nochtans hun hele leven hebben gewerkt en afgedragen, maar zich nu met heel wat minder tevreden moeten stellen dan al die arriverende ’tafelschuimers’, die hier duidelijk met geen ander doel komen dan zich ongegeneerd aan tafel te zetten en te profiteren van onze gulheid en sociale wetten. Die als ze hier geen twee warme maaltijden per dag krijgen, gewoon amok beginnen te maken? Of overgeplaatst willen worden naar landen waar ze nog meer kunnen profiteren. Arme drommels, zoals u beweert, die hier wel toekomen met smartphones, iPhones e.a., wel gekleed en overduidelijk goed gevoed, compleet met dure bagage en al, en die minstens 5000 euro hebben betaald aan de vluchtelingen-maffia, die u met dergelijk art. wenst te ondersteunen. Zijn dit de arme drommels waar u het over heeft?

  Weet u, wij hebben van waarheid-verdraaiende-heerschappen als u helemaal geen lessen te ontvangen. Mensen als u integendeel zijn de echte oorzaak voor zoveel miserie op de Middellandse Zee, en dragen in deze een verpletterende verantwoordelijkheid, omdat jullie het blijven vertikken om de feiten te zien zoals ze zijn, de juiste maatregelen te nemen om deze massale volksverhuizingen te stoppen, want dat is het wel degelijk, door een toelatingsverbod tot Europa. Zoals Australië heeft voorgedaan. Daar is inmiddels mits deze simpele maatregel de vluchtelingenstroom al lang opgedroogd, en sterven er geen mensen meer nutteloos in zee. Daaraan al eens gedacht, of past het niet in uw linkse kraam?

  Weet je, geachte prof., wij, westerlingen, zijn het zat, om het met de woorden van wijlen Pim Fortuyn te zeggen. Spuugzat. Wij zijn het zat om door onverantwoordelijke mensen als u constant de les gelezen te worden en te worden bestempeld als asocialen. Wij zijn het zat om hier altijd maar door hele zwermen gelukszoekers te moeten blijven opvangen en nog eens op onze kosten te onderhouden ook, terwijl vele van onze eigen mensen het al niet te breed hebben en in quasi armoede moeten leven. Daar gaat het om. En daarbij: vol is vol. Het is hier zelfs nu al overvol. Vandaar, ik vind dat u veel beter eens goed had nagedacht vooraleer uw grote mond open te doen.

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/de-kern-van-ons-cynisme-dagelijks-aanspoelende-lijken-maken-ons-geen-flikker-uit/article-opinion-574627.html?utm_source=Newsletter-30/05/2015&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN&M_BT=11464858960194

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s