Islamitische benefiet Almere gaat door

Screenshot_5

De Belgisch-Marokkaanse haat-imam Tarik Ibn Ali

ALMERE – Burgemeester Annemarie Jorritsma van Almere heeft geen juridische mogelijkheden om een bijeenkomst met een omstreden islamistische prediker in haar gemeente te verbieden. Dat heeft zij vrijdag aan de gemeenteraad laten weten. Die had donderdagavond een motie aangenomen waarin Jorritsma werd gevraagd er alles aan te doen om „de komst van onverdraagzame, salafistische predikers te voorkomen”.

Een van die predikers is de Saoedi Esam Alowed. Hij is dit weekeinde te gast op een benefietbijeenkomst van de moskee Omar Ibn Al Khattab in Almere Buiten, samen met de eveneens omstreden Belgisch-Marokkaanse imam Tarik Ibn Ali.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Islamitische benefiet Almere gaat door

 1. Cathja zegt:

  Er is echt maar één oplossing voor te bedenken, en dat is dat alle lidstaten van de Europese Unie eensgezind de toegang weigeren tot Europa voor deze haatpredikers! Het worden er steeds meer en ze komen steeds vaker. Wat zit daar achter?

  De AIVD met hun ‘oplettendheid’ stelt ook totaal niks voor, want onder hun ‘toezicht’ reisden vele jongeren af naar het oorlogsgebied. Ze zouden ze tegenhouden, maar daarin zijn ze niet geslaagd.
  Al die (toekomstige) jihadisten voelen zich gesteund door de opruiende preken van die haat-imams, want de moskeebesturen roepen jongeren zelfs op om voorál te komen als er weer zo’n hatelijk persoon komt ‘preken’! Dat is voor mij een teken aan de wand. Laten die moskeebesturen vooral NIET de onschuld uithangen als ze ondervraagd worden over die haatpredikers.

  Ik begrijp niet dat Duitsland deze haat-imams een visum geeft! Maar het zal wel net zo zijn als met het binnen lopen van honderden, duizenden illegalen; Duitsland zwijgt en biedt hulp.

  Echt onbegrijpelijk! Duitsland werkt keihard mee aan de totale vernietiging van alles wat wij aan democratie hebben opgebouwd, door die foute lui binnen te halen en te houden!

  Like

 2. Marc zegt:

  Ze heeft “geen juridische mogelijkheden”…. Ik kan het mij niet voorstellen!

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Ja jo bij zulke lui is het allemaal zo moeilijk, nee een motorbende aanpakken gaat gemakkelijker hoor, die kunnen zich niet verschuilen achter e.o.a. wet

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Vreemd. Als ze echt zou willen zijn er wel degelijk mogelijkheden, maar de WIL is er simpelweg niet. Dat onder het mom van open grenzen en schengenverdrag, schei toch uit. Als volgende maand er een G7-bijeenkomst is of een G8-bijeenkomst of als de Bilderbergers bij elkaar komen dan gaan de grenzen dicht en is er paspoortkontrole. Als het dus de bestuurders uitkomt kan het en anders verschuilt men zich achter hun eigen regels…….. schei toch uit met die onzin. SLUITEN die grenzen voor IEDEREEN. WEG met het Schengen-akkoord! 1 Van de grootste fouten die men heeft gemaakt.

  Like

  • koloth zegt:

   Natuurlijk is al die ellende te voorkomen, maar dat is helemaal de bedoeling niet.
   Het gaat nu allemaal volgens plan, telkens ff erger, tot dat de chaos niet meer te overzien is. En dan komt de NWO met de oplossing: 1 wereldregering en iedereen onder curatele. Behalve de rijken die worden de baas over jan met de pet.

   Like

 5. Wat is dit nou weer voor een slap gelul?
  Iemand heeft toch wel de bevoegdheid hier in Nederland om zulke gasten buiten de deur te houden? Als een burgemeester dat juridisch niet kan, mag ik toch hopen dat er op een ander niveau wel iemand is die dit kan regelen?

  De regering wil van alles hier in Nederland maar het moet er toch maar eens van komen dat het duidelijk wordt wat we juist niet willen.
  Onze vrijheden over religie (achter de voordeur) en meningsuitingen moeten we koesteren.
  Daar horen ingevlogen imams, met hun haatpreken die lijnrecht tegenover onze opvattingen staan, niet bij.
  We hebben onze handen al vol aan het gespuis wat we toegelaten hebben wat net zo denkt als die haat-imams.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  We willen wel , maar kunnen niet

  Tsssssssssssssssss !!!!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Jorritsma heeft “geen juridische mogelijkheden?” Laat me niet lachen: Ze heeft het niet eens geprobéérd! Ze is het vrouwelijke evenbeeld van van Aartsen; ze wil de kool en de geit sparen en niets anders!
  Maakt niet uit: Ik hoop, dat er vastgesteld wordt, dat zo ’n Imam onverteerbare dingen zegt, net als Al-Haddad dat eerder ook al deed, dan kikken ze op slag wel anders en de gevolgen zijn voor háár!

  Like

  • Giny zegt:

   Theresa

   Voor 100% ben ik er van overtuigd dat ze het inderdaad niet geprobeerd heeft!
   Het was ook de PVV die het heeft aangekaart!
   Zij is in de positie dat ze het tegen kan houden!!!

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Tarik Ibn Ali duikt geregeld in Nederland op maar niet elk van zijn optredens haalt de krant. De ontvangende moslim gemeenschappen proberen hier voor niet moslims zo weinig mogelijk ruchtbaarheid aan te geven. Dat lukt niet altijd. Het hoofddoel van Tarik idn Ali is de weg plaveien voor nieuwe moskeeën om via deze weg de islam steeds vastere grond te laten krijgen in het land van de kufar. Dit doet hij door financiële middelen te werven bij zijn toehoorders op bijeenkomsten die rond hem georganiseerd worden. Zijn nieuwste project is een moskee in Assendelft aldus De Telegraaf in maart van dit jaar. Niet alleen Nederland maar heel Europa is het werkterrein van deze fundamenteel predikende en rondreizende imam. Overal waar hij komt is zijn hoofddoel fondsen werven voor de bouw van moskeeën en de Jihadstrijd in het Midden Oosten en wellicht straks als de tijd rijp is ook in Europa. Voor de gemeente Zaanstad was het initiatief van de bouw van een moskee in Assendelft overigens een volstrekte verrassing. De Belgisch-Marokkaanse imam kan in alle uithoeken van Europa rekenen op grote schare aanhangers vooral onder derde generatie moslims. Hij houdt zijn geldshows in Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België, Spanje, Frankrijk en Nederland. De toehoorders worden tevoren opgeroepen van huis zoveel als mogelijk cash, sieraden en goud mee te nemen. Door dit mee te nemen kunnen de volgelingen van Mohammed geloofspunten verdienen waarmee ze een snellere toegang tot de 72 maagden kunnen krijgen als ze eenmaal opgeroepen zijn voor Allah te verschijnen. Onder jonge moslim mannen is deze prediker zeer populair. Beloofd weinig goeds voor de toekomst van Europa.

  Like

 9. luckybee zegt:

  En al datalles mag van Annemarie Joritsma? van de VVD?

  Like

 10. helletocht zegt:

  De NPIO meldde al triomfantelijk dat zelfs Jorritsma met haar volle gewicht er niet in slaagde dit stuk genetisch afval in een Duits atoomafvallager onder te brengen. De NPIO liet het zoontje van deze bijstand trekkende haatkwab een hoofdrol vervullen in het item, en wel onder het mom van kijk eens hoe leuk kleine killerjihadi’s kunnen zijn. Weer kon de haatreligie zich profileren dankzij de Hilversumse vijfde kolonne.

  Like

 11. hendrikush zegt:

  En als de beminde gelovigen hem nou eens met pek en veren de moskee uit schoppen?

  Like

 12. Republikein zegt:

  Geen verbod?
  Vreemde zaak!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s