Waar is de solidariteit van de islamitische landen?

Screenshot_12

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Europa heeft het waarlijk niet gemakkelijk. Weliswaar gaat het ons nog goed, maar dit is gebaseerd op een welvaart die onze ouders hebben opgebouwd en waarop wij teren. Deze welvaart is in gevaar en daar zou men zich zorgen over moeten maken. Want er is een teugelloze en ongebreidelde immigratie aan de gang, die door niemand gestopt kan worden, van de politieke wil maar helemaal te zwijgen.

De politie en de pers zijn het met elkaar eens, beïnvloed door de alternatiefloosheid van Merkel dat vluchtelingen na hun redding in principe naar Europa getransporteerd worden. niemand vraagt waarom deze vluchtelingen niet weer naar Afrika gebracht worden. Ook al zou het alleen maar zijn om een einde te maken aan de mensensmokkel. Die zal nooit ophouden, want de boodschap die Europa uitzendt, luidt: kom hier naartoe, we nemen jullie allemaal op. En zo komt het tot anachronistische beelden wanneer vluchtelingen hun rubberboten kapotmaken, omdat ze weten dat ze gered en veilig naar Europa gebracht worden.

Als het aan de linksen en de Groenen lag, zouden er reguliere veerdiensten worden ingesteld. Die zijn in principe hun verstand verloren, hebben onze belangen verraden, want hier vindt een aanval op Europa plaats en wij zitten er midden in, alleen heeft niemand dat nog gemerkt.

Want niemand kan me uitleggen waarom we eigenlijk Arabische vluchtelingen met het islamitische geloof moeten opnemen, die net zo bij onze samenleving en onze waarden passen als benzine bij vuur. Waar is eigenlijk de solidariteit van de Arabische Golfstaten, die dronken gevangen zitten in hun rijkdom en liever eilanden laten maken die niemand nodig heeft, en in het goud baden in plaats van hun door IS en al Qaida bedreigde landgenoten solidair terzijde te staan en hen perspectief te bieden door hen op te nemen. Nee, Qatar laat liever Indiërs en Pakistani slavenwerk doen dan dat het vluchtelingen opneemt, dat schijnt goedkoper te zijn.

Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten laten verkondigen dat de “opname van vluchtelingen sociale onlusten en instabiliteit zouden creëren” en daarom afgewezen zou moeten worden. Gelijk hebben ze, maar dat zou dan toch ook voor Europa moeten gelden. Echter, u en ik worden wat betreft dit existentiële punt helemaal niet gevraagd en onze politici verrekken het aan u te vragen. De resultaten van een referendum zou hen snel weer met beide benen op de grond doen belanden.

Ik heb niets tegen immigratie, integendeel. En dat is vermoedelijk het gros van de bevolking van mening. Maar ik zou graag de kwaliteit van de immigratie kunnen bepalen. En die komt zeker niet uit Syrië of Irak. Het sprookje van het gebrek aan geschoolde arbeiders gelooft toch sowieso niemand meer. En de in de strijd geharde IS-strijder kan door ook niet mee bedoeld zijn. Erg genoeg dat wij vertrokken IS-halsafsnijders opnieuw de binnenkomst mogelijk maken en ons meer zorgen maken om hun rehabilitatie en resocialisatie dan om hun bestraffing. Droomtherapie in plaats van gevangenis, kan het eigenlijk nog gekker?

Europa wordt steeds meer een etappe voor de gestreste IS-strijders. Ik noem dat ondersteuning tot massamoord. En wie onze geheime diensten bekritiseert en wil beperken, vertegenwoordigt heel duidelijk belangen van onze vijanden. Men heeft 300 potentiële islamitische terroristen geregistreerd. De binnenlandse veiligheidsdienst kampt met personeelstekort, kan deze terroristen nauwelijks bewaken. De prijs van de vrijheid? Dan maken verschillende mensen het zichzelf veel te gemakkelijk.

Wat beweegt dus de Duitse goedmenschen om deze immigratiepolitiek te bedrijven, die Europa op den duur schaadt, op den duur onbetaalbaar is en onze welvaart bedreigt? Vraagt u dat toch eens aan uw vertegenwoordiger in het parlement. Of hij u eerlijk zijn mening zal zeggen, mag betwijfeld worden. Hij wil immers herkozen worden. en dat komt de waarheid niet ten goede. De zelfhaat bij Die Linke en Die Grünen is zó groot, die offeren u en mij, onverbiddelijk . . . welkom op het continent van de krankzinnigen. Verkocht en verraden, betaald met ons belastinggeld. Dommer kan niet meer.

Bron:
http://heckticker.blogspot.de
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Waar is de solidariteit van de islamitische landen?

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Solidariteit van arabieren naar arabieren? NIET bestaand volgens mij, hoewel… in het willen moorden zijn zij wel solidair.

  Voor de rest ben ik de mening inmiddels volkomen toegedaan dat hier een complot achter zit, zoals Hans Jansen zei, ‘het autochtone volk te vervangen door het islamitische volk’…

  Dàt ‘de overheden’ dit doen is omdat zij volgens mij het (idiote en op NIETS gebaseerde) idee hebben dat ZIJ de dans zullen ontspringen omdat zij zo gewèldig geholpen hebben hen hier heen te halen…
  OF zij zijn nu al met al t ontwikkelingsgeld in die leeglopende landen bezig om voor zichzelf daar een nieuw bestaan op te bouwen en tegen dat in onze landen de autochtonen zijn uitgemoord en onze landen ook volledig kaalgeplukt en vernietigd zijn, krijgen we de stroom weer de andere kant op en beginnen ‘de overheden’ hier weer opnieuw de zooi op te bouwen…

  t kàn niet anders volgens mij…

  Like

  • Dicksy zegt:

   Inderdaad, Europa is nog erger dan een vat zonder bodem. Wij zijn compleet failliet en het gedrocht EU hangt met haken en ogen aan elkaar.
   Wij Europeanen zijn allang ten dode opgeschreven door onze eigen laffe politici. De zaakjes kunnen gewoon niet meer opgelost worden. Willen ze nu zelf een burgeroorlog creëren door deze koppensnellers binnen te halen zodat zij hun handen in onschuld kunnen wassen en als alles plat ligt kunnen ze terug met schone lei beginnen en alles begint opnieuw.

   Like

 2. Pingback: Waar is de solidariteit van de islamitische landen? |

 3. Fred zegt:

  Inderdaad. Nooit eerder in de geschiedenis BETAALDEN volkeren voor hun ondergang.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Het moge toch wel duidelijk zijn waarom er geen solidariteit door de Arabische landen wordt gegeven……Ik ga er daarbij vanuit dat u allen bekend met de overeenkomst die de EU heeft met juist die Arabische landen (SA/KWT/AD/QAT/VEA) inhoudende de vrije!!!!!! vestiging van moslims in de EU voor olie. De islamisering van Europa is dus al een jaar of 25 bezig, maar het gaat nu hard mede door IS(IS). Maar de Europeaan wil het maar niet geloven en laat die nazi’s uit de VS/Brussel/EU en het eigen land (inclusief de Bilderbergers) hun gang gaan. En wie niet protesteert, demonstreert, staakt enz zegt in feite PRIMA, ga je gang, laat maar komen. Totdat de bommen ontploffen letterlijk en figuurlijk…..maar dan is het veel te laat.

  Like

 5. luckybee zegt:

  WIJ ZIJN DE LAATSTE TIJD HEEL ERG gevoelig geworden, wij hebben medeleiden met iedereen en alles, maar wij aan baden een god dat intollerant is? Hoe kan dat?Exodus20 vers 1- 26 .

  Like

 6. helletocht zegt:

  Je zou verwachten dat de moslimwereld maar ook Afrika in eigen regio orde op zaken zou stellen. Dat zou voor rust en orde kunnen zorgen. Maar niets van dat alles. Vooruitgang, sociale cohesie, aandacht voor het eigen volk zijn zaken die niet passen in een achterlijke door rijke elites gedomineerde cultuur. Islamitische dictaturen hebben er alle baat bij om iedereen onder de knoet te houden en uit te buiten. Ze kijken alleen over de eigen horizon als ze er voordeel aan hebben. Kijk hoe de vele tienduizenden buitenlandse werkkrachten op misdadige uitgebuit worden in dit soort landen.

  Like

 7. helletocht zegt:

  Sorry hier ga ik door, te vroeg gedrukt op reactie plaatsen.

  De Nederlandse, Duitse en andere westerse bedrijven zijn er “as usual” altijd als de kippen bij om uit deze goudpot copieus overdadig mee te snoepen. Samenwerking met de vijand was ook in de periode 40-45 hier heel populair, vergeet de verhaaltjes voor de bühne. De toenmalige aanpassing van de Hollanders was stuitend, en dat is nu in de huidige situatie ook het geval. Nu is het ook nog eens “salonfähig” in linkse politieke kringen. De islamitische wereld heeft alleen maar baat bij wanorde. Wanorde houdt het volk dom en impotent. De aandacht voor de wetten van de profeet zorgt ervoor dat deze onmacht altijd zal blijven existeren en dat elke mogelijke progressie alleen maar in de kringen van de elites en in hun voordeel zal plaatsvinden. Lees het boek maar over de jacht op Bin Laden, dan weet je hoe “religieus” de elitaire Saoedische moslims en anderen zijn. Aan de overkant van de Middellandse Zee zal nooit iets gebeuren om de “vluchtelingenstroom” te stoppen.Integendeel, men zal er alles aan doen om de uittocht nog te bevorderen. Ze lachen zich een deuk. Hoe meer van dit soort gasten hier aanspoelen, hoe groter de wanorde en de ellende zal zijn in het kafferse Europa. Het is hun enigste doel om dit continent te bezetten, en dat lukt met behulp van onze onmachtige en incompetente nationale en Europese politici inmiddels in sneltreinvaart. De grote aantallen radicale moslims hebben ons inmiddels zo bang gemaakt dat we niets meer durven tem doen om onze burgers te beschermen. De politici stelen ons belastinggeld en verdelen het in binnen- en buitenland onder de potentiële occupanten. Er zal ook hier niets veranderen in ons voordeel. Drie decennia discussie over de integratie heeft alleen maar geresulteerd in nog meer asielzoekers, nog meer islam en nog meer angst onder de angstige Hollanders. Kijk naar het PVDA congres van dit weekeinde. Wat staat er op de agenda? Deelsessies over integratie. Het is duidelijk waar het primaat van deze welhaast weggevaagde groepering ligt. Deze partij heeft ons decennialang voor vele honderden miljarden bestolen. Als ze er na nieuwe verkiezingen nauwelijks nog zullen zijn, zullen de bestuurslagen helaas nog vol zitten met dit soort figuren. Er ligt nu meer dan ooit een grote verantwoordelijkheid bij de Nederlandse burger. Als deze blijft volharden in zijn stuitende onverschilligheid zal het menselijke drama in de nabije toekomst in ons land onafwendbaar zijn. We zullen het toneel worden van etnische conflicten en van islamitische onderdrukking. We zullen ons met alle middelen moeten gaan verzetten tegen het huidige collaboratiekabinet en tegen de misdadige euro-elite. Zij zijn er alleen voor zichzelf, en als de nood aan de man komt zijn ze zo de oceaan over. Dat heeft de geschiedens ons wel geleerd. Een villa in het buitenland is dan wel handig. Het land hoort toe aan de brave en nette burger en niet aan de bestuurlijke en criminele elites. Oh ja, hoe walgelijk kleinerend onze leider denkt over de burgers, bleek maar weer eens op het VVD congres, lees ( nepotistisch feestje). De grote leider vond daar dat mensen die werkeloos werden maar eerst moesten proberen een baan te zoeken alvorens bij het UWV aan te kloppen. Je moet toch maar besmet zijn met het Noord-Koreaans dictatorvirus om dit te beweren. Bij wet zal er dan ook waarschijnlijk wel snel geregeld worden dat dit niet zal gelden voor politici, bestuurlijke hottentotten, graaiers en andere incrowdklootzakken. Dat de burger dankzij de privatiseringsafwijking van de neo-liberale kapitalisten in deze “Sackgasse” is beland vermeldde de historicus en VOC deskundige maar niet.Nederlander oh Nederlander wanneer wordt gij wakker?????

  Like

 8. Pingback: EURMAGEDDON! | eunmask

 9. Pingback: EURMAGEDDON! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s