De discriminatie van de Europese bevolking

Screenshot_19

(Door: Peter Selie)

€ 36.000,- per asielzoeker die Nederland vorig jaar is binnengekomen. Niet gek hè voor een land dat geen geld meer heeft voor de ziekenzorg van de etnische Nederlander en zijn eigen bejaarden? Ondanks de hoge premie die ook zij betalen. Zo konden we recentelijk lezen dat in Groot-Brittannië Anjem Choudary een netto jaarinkomen uit de belastingpot ontvangt van €  45.573,- Waarom belastingvrij vertelt het verhaal niet! Verder krijgen in Denemarken 30 Jihadisten werkloosheidsuitkeringen van € 51.000,- per jaar. Dus dat slachterstuig wordt nog dik beloond ook hier. Om ons straks af te slachten?? Zo worden wij gedwongen om nog eens extra te betalen om onze a.s. moordenaars ruimhartig te onderhouden.

Wordt het geen tijd dat we ons eens gaan afvragen wat hier eigenlijk aan de hand is? En waarom die Europese, weliswaar niet door ons burgers gekozen en erkende, overheid desondanks toch de lakens uitdeelt? Hoe komt het dat we ons dat allemaal laten welgevallen? Wordt het geen tijd dat we om opheldering vragen dat slachters hier zo welkom zijn en zij – de politiek – weet dat wij het ook weten, maar dat is haar om ’t even, ze gaat gewoon door. Maar laten we het in ieder geval bij de politiek aankaarten. En laten we ook een bureau discriminatie van etnische Nederlanders resp. Europeanen oprichten.

Ik leg speciaal de nadruk op étnisch, omdat het gewoon ordinaire discriminatie van ónze samenleving is, die op advies van Brussel moet worden vernietigd! Is het niet curieus dat de gehele EU-zeevarende naties met hun marines voor de Libische  kust dobberen om weer ‘arme’, maar modern geklede en van mobiele telefoons voorziene, meest kwaadaardige, bootvluchtelingen op te pikken? Alles is welkom als ‘geschoolde kracht’, wat men daar ook onder mag verstaan . . .

Wacht even, we hebben het hier dus over wat er vorig jaar (2014) is omgegaan in de asielindustrie. Diegenen die zich hier al genesteld en rondom de door ons belastingbetalers gevulde kassa en goed gevulde vleespotten hebben geschaard en deze op souperen, komen er dus nog eens bij. En dat zijn meerdere miljarden, zoals al eerder werd onderzocht. Er is geen reden aan te nemen dat er van die intussen zeker aangegroeide groep tot circa drie miljoen in Nederland verblijvende “vluchtelingen”, waarvan zeker de helft levenslang door ons zal moeten worden onderhouden voordat we ook maar één cent voor onszelf kunnen uitgeven, velen zullen vertrekken. En dat al gedurende 50 jaar. Reken dat maar eens uit meneer Dijkhoff! Het is wel zoals Brussel het voor ons bedoeld heeft! Wie in 50 jaar niet is ontwaakt, doet dat niet meer!

Is Brussel uit op een burgeroorlog?

Het schijnt zo, want wie haalt het anders in zijn criminele kop om dit werelddeel te overspoelen met mensen die nog in geen 200 jaar bij ons zullen passen? Er is niets van te maken. Wat kunnen we verwachten? Dat er een luchtbrug wordt ingesteld naar div. achterlijke landen om miljoenen bezetters naar hier te halen? De criminaliteit  rijst de pan nu al uit, maar toch blijft men de Europese landen chaotiseren. Een goede voedingsbodem voor burgeroorlog, zoals ieder weet.

Zij, de bezetters, kunnen zich straffeloos bewapenen met allerlei moordtuig. Wij mogen nog geen pepperspray in bezit hebben. We zijn dus willoos slachtoffer. Ons opzettelijk aangedaan door de Europese Unie der Socialistische Sovjet Republieken = EUSSR.

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, discriminatie, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op De discriminatie van de Europese bevolking

 1. Perfide Albion zegt:

  Het probleem zit hem bij de kiezers. De stemmers op de regentenpartijen zijn zo verschrikkelijk dom. Helemaal die stemmers die wat te verliezen hebben. De gemiddelde profiteur van de staat – de netto ontvangers- zouden wel gek zijn als zij tegen hun eigen belangen zouden stemmen.

  Het draait om de middenklasse. Mensen met (nu nog) een baan en een koophuis. Dat die idioten nog steeds op de regentenpartijen stemmen is krankzinnig. Die kiezers zijn te verleiden met een vage verkiezingsbelofte over hypotheekrenteaftrek. Ondertussen worden ze beroofd van alles dat ze lief is. Deze hele onzin is inderdaad alleen nog te keren door een flinke crisis gevolgd door een ouderwetse burgeroorlog.

  Like

  • Berthe zegt:

   De jeugd wordt via de schoolboeken geindoctrineerd om op huichelaars te stemmen bij de verkiezingen. Als een leraar tegenwicht wil bieden, loopt hij kans ONTSLAGEN te worden!! Maar wij GEVEN NIET OP!!!

   Like

 2. Driek zegt:

  Mooi en helder artikel, Peter Selie, het maakt mij echter zeer depressief, net als dat artikel van Fleur, over de gezondheidszorg, en de bejaarden, die in hun eentje zitten te verkommeren, zonder behoorlijke verzorging. Ik vind het ontstellend te moeten constateren dat mijn eens geliefde Nederland nu geregeerd word door een stel misdadigers.

  Dat ‘eens’, dat was in de tijd van Willem Drees, toen leefden wij allen vrij onbezorgd, mannen gingen toen naar hun werk, en vrouwen zorgden voor de kinderen en het huishouden. ’s Avonds om zes uur zat de familie geschaard om de tafel. Dan werd er gegeten. Ja, het klinkt misschien wat gewoontjes, doch er heerste wel een vredige stemming. Niks geen islam, moskeeën, Afrikanen en stelende licht getinte lieden die vrouwen beroofden van hun halsketting en pinpas.
  Ach, ik kan nu wel een blik werpen op het verleden, en het was toen ook niet alles rozengeur, maar wij konden frank en vrij door onze straten lopen. Ook als de duisternis inviel en de straten verlaten waren was er weinig te duchten. Wat een verschil met de tijd waarin wij nu leven.

  Ik leef nu in een rampzalige tijd, een tijd van verschrikking en misdaad, veroorzaakt door domme, onontwikkelde lieden die aan het hoofd staan van Nederland. Straks, beste lezer van E.J. Bron, straks kunnen wij de naam Nederland veranderen in Negerland. Ik vind het heel erg dit nog te moeten meemaken. En die gewetenloze lieden zonder enige moraal, lieden als Rutte, Spekman, Asscher en Pechtold, dat hele zooitje tuig van de richel, die horen in de gevangenis.

  Like

  • Helemaal mee eens beste Driek

   Like

  • Giny zegt:

   Driek
   Het maakt mij niet depressief, ik ben al een poosje depressief!
   Het is toch te gek voor woorden als je wakker wordt, moet denken, wat er die
   dag weer boven je hoofd hangt!
   Onvoorstelbaar dat er mensen zijn die het vertikken om op de goede partij
   te gaan stemmen, maar wel het hardst lopen klagen!
   Kom elke week in een zorginstelling, het is hart verscheurend wat daar gebeurt!
   Misschien moeten we maar eens een paar boten huren, volladen met mensen uit
   tehuizen, een paar rondjes varen en als vluchteling op een andere plek binnenkomen!
   Ze krijgen dan in elk geval, onderdak, medische verzorging, eten en eindelijk
   eens fatsoenlijk in bad!
   Wie doet er mee???

   Like

  • Peter Selie zegt:

   Beste Driek,
   Het is niet mijn bedoeling om mensen bang te maken, hoewel we dat wel zouden moeten zijn, gezien om van alles wat er rondom ons gebeurt. Ik wil dat je nog voor zover mogelijk een beetje van het leven geniet. Want wij houden de ellende het niet tegen., de mensen willen het laten komen zoals het komt. Spijt komt achteraf!!

   Verheugend is de opkomst van Pegida in Duitsland want daar zijn veel jonge mensen bij. In Nederland gelooft men het wel. Wat dat betreft is de Duitser veel bewuster bezig, maar in de politiek heeft helaas een meer rechtsere beweging geen kans, ze zijn er totaal afwezig..
   De Afd die een beetje die rol had kunnen vervullen vechten elkaar de tent uit, die zullen weldra de kraaienmars blazen. Dat is heel jammer maar er zijn altijd mensen die het baantje belangrijker vinden dan het gemeenschappelijk doel. Jammer.

   Maar Pegida en Identitairen ten spijt, de overheid zal er een eind aan maken, die de stoottroepen van de politiek, de zich antifa’s, radicalen, extremen of hoe ze zich ook presenteren erop af sturen, want die worden wat ze ook uitgespookt hebben altijd door politiek en gerecht gevrijwaard van vervolging of zelfs de vervolgden aanwijst als schuldigen.

   Ik maak mij zorgen om de jeugd tot een jaar of twintig want die zijn zo opgevoed door moderne prietpraters, nitwits met een waardeloos diploma om iedereen zoveel mogelijk aan een goed betaalde baan te helpen met het verkopen van desinformatie en onbenul. Hun ouders die het te druk hadden met beiden een baan de grotere auto, een groter huis en nog een tweede of derde vakantie. Straks is Europa aan de arme en kunnen we allemaal naar de voedselbank en hebben we recht op een kartonnen doos om in de wonen naar een aangewezen plaats omdat de islamieten en negers uit afrika in onze huizen wonen. Dat hebben we de politiek en uiteraard ons zelf te wijten.
   Hoewel ik op een wonder hoop, ziet het er naar uit dat ons toekomstbeeld onafwendbaar is. Daarom Driek zolang het nog gaat geniet er nog van.
   We leven ni eenmaal in een Orwelliaanse tijd!

   Like

   • Cathja zegt:

    Kom kom, @ Peter Selie,

    die kartonnen dozen worden echt geen realiteit. Nederland telt op dit moment meer dan 7 miljoen woningen, waarin voor het allergrootste deel autochtonen wonen. Die laten zich echt niet zonder slag of stoot uit hun huizen verdrijven hoor!
    Geven we ons zó snel gewonnen dan? Stel dat er 2 miljoen moslims in ons land wonen (geregistreerden en niet-geregistreerden), en als we ervan uitgaan dat zij vrij grote gezinnen hebben (dus pakweg 6-8 personen onder één dak), dan worden er misschien ‘slechts’ een half miljoen woningen door hen bewoond.
    Ja, van mij mogen het er 0 zijn, maar dat is niet realistisch. Iets anders wordt het als al die bootvluchtelingen hun families over laten komen, en alle illegalen in NL een definitieve verblijfsvergunning krijgen, want dan lopen de aantallen snel op. Maar zelfs dán verkassen wij niet naar een kartonnen doos.

    Kom nou!

    Like

  • Noa zegt:

   Exact wat mijn ouders zeggen… Triest maar waar

   Like

 3. Pingback: De discriminatie van de Europese bevolking |

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Niet alleen discriminatie maar de totale vernietiging van het Europese volk!

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Ik denk persoonlijk dat er enkele individuen er flink beter op worden. Waarom denk je dat ze die Grieken maar zo blijven aanvullen? Weet niet of het jullie bekend is dat er behoorlijk wat Russen daar gratis op vakantie mogen komen. En dat die gasten het voor de betaalde vakantie liefhebbers behoorlijk verzieken is een tweede. Maar ik denk dat er heel wat van die politieke kopstukken uit Europa ook van zulke toezegging is gedaan. Dat ze daarom door blijven gaan met geld verstrekken, want anders gaan de Grieken natuurlijk met modder gooien en dan is het helemaal gedaan met deze EU lijders. En voor de rest alles wat ze hier met ons flikken is schandalig, echt schandalig maar er wordt helemaal niets aangedaan.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Peter,
  Dank je, een goed artikel.
  Die hele fucking asielzooi kost ons nu al gewoon meer dan 20 miljard per jaar en maar verzorginghuizen sluiten en ouderen tot hun dood op zichzelf laten wonen.
  Natuurlijk zit er een plan achter dit alles door de gore nsb-ers in Brussel, alhoewel dat alleen maar trekpoppen zijn. Het echte kwaad zit bij de khazarenclub die nu in de usa huist, die zijn dit d.m.v. van hun bilderberg trekpoppen aan het organiseren. Blanken zijn te slim en moeten vervangen worden door domme dobbernegers. Zolang we ons niet gaan bewapenen en organiseren komt er niets van de grond.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Als je ziet hoe er in Zuid-Italië wordt huisgehouden door die zwarten, en hoe de Grieken met de handen in het haar zitten, omdat er vanuit Turkije nu ook al richting Griekenland wordt overgestoken, en Brussel onderneemt totaal niets om deze waanzin te stoppen, dan kunnen we inderdaad wel vaststellen dat Brussel er aan meewerkt om totale chaos te creëren in de EU.
  Deze smerige en snode plannen zijn tot in detail uitgewerkt. Brussel zal het niet hardop zeggen, maar velen hebben het inmiddels wel opgemerkt dat er haast wordt gemaakt met de islamisering van Europa.
  Als de islam Europa totaal in haar macht heeft, en landen en hun burgers de vernieling in helpt, grijpt Brussel in en dan is hun plan met ons klaar. Zij grijpen de macht, en wij kunnen geen kant meer op. We zijn in hun netten verstrikt geraakt en komen nooit meer vrij!
  Intens gemeen om mensen op zo’n minderwaardige manier in de val te laten lopen.
  Ze verdienen de zwaarst denkbare straf als vergelding voor het leed wat ze talloze onschuldige mensen hebben aangedaan!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Komt door de “nazigeest”.
  Nog steeds niks geleerd van de geschiedenis!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  In Marokaanse krant (Franse editie ): wordt de toename van islamitische basis-scholen in Nl met enthousiasme ontvangen:\
  Les écoles islamiques de plus en plus populaires aux Pays-Bas
  1er juin 2015 – 10h54 – Marocains du monde

  http://www.bladi.net/ecoles-islamiques-pays-bas,42152.html
  VERDER nog een bijdrage aan de bijdrage van Marokaanse soldaten aan de bevrijding van NL:\
  Les Pays-Bas rendent hommage aux soldats marocains morts au combat à Kapelle

  Une cérémonie commémorative a été organisée jeudi à Kapelle, province de Zélande, au sud-ouest des Pays-Bas, en l’honneur de soldats marocains morts au combat pour défendre la liberté au royaume des Pays-Bas aux côtés de leurs compagnons d’armes français et néerlandais.
  De Marokaanse ambassadeur “Bellouki”, was er ook bij aanwezig en maakte van de gelegenheid gebruik om over de vooroordelen waaronder de Marokanen in Nederland te lijden hebben, te spreken.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Er gloort ietsiepietsie van hoop maar het is wel heel erg weinig. Zie de verkiezingsuitslagen in Oostenrijk en Turkije van afgelopen weekeinde. Nu de andere landen w.o. Nederland nog. Maar hier zweren alle oude partijen – bang als men is – bij het ondersteunen van dit kabinet en heulen dus met onze interne vijand. Hoe kan het anders zo zijn dat de peilingen géén politieke zetelverschuivingen laten zien. Hoe kan het dat een D66 dat die motie tegen die staatssecretaris zorg (PvdA) afwijst dat die géén zetels inlevert bi de peilingen? MdH manipuleert er kennelijk lustig op los. Maar dat niet alleen ook de MSM en schrijvende pers doet lustig mee een hele enkeling uitgezonderd. Onze marine is bestemd om onze koopvaardijschepen en -routes te beschermen en NIET voor het ophalen van economische vluchtelingen. Die moeten gewoon worden teruggestuurd. Ik wist niet dat er negers/zwarte mensen in Syrië woonden. En al die alleenstaande mannen zouden in hun eigen land juist moeten vechten tegen de aanvallers in hun land en hun eigen have en goed en familie beschermen…….. Wat komen mensen uit Eritrea hier doen, wat is er daar dan aan de hand? Maar het verhaal wordt lang, maar er is in Europa een heel groot complot gaande want in bijna alle landen wordt dezelfde gore politiek gevoerd. Gelukkig zijn er landen die tegen het EC/EU beleid zijn zoals Hongarije, Tsjechië, O-Europese landen, Frankrijk, Spanje. .Nu afwachten wat er echt gaat gebeuren, maar ik ben bang dat de EC/EU het ons gewoon door de strot wil duwen……EN VERGEET DUS OOK NIET BIJ ALLE KRITIEK…….de geheime Bilderberg-bijeenkomsten waar ons koningshuis, pechtold (D66) en rutte (VVD) welgeziene gasten zijn. Vergeet ook niet dat de bankiers – die schuld hebben aan de financiele crisis in VS en EU door die hypotheek ellende – gewoon weer op de oude voet doorgaan…..

  En het Nederlandse volk stemt en slaapt gewoon verder, want ik kan er toch niets tegen/aan doen……. slaap zacht Nederland, droom verder. Maar over 2 jaar zijn AL uw spaarcentjes en pensioengelden gestald en/of onder controle van de EU……

  Like

 11. luckybee zegt:

  Dit overeen met de Inetrnationale politiek van alle Marxistische Partijen.Eigen bevolking hebben minder rechtene als de Nieuwe kiezers .

  Like

 12. W.H.J. Reiss zegt:

  Praten, praten, praten. geen hond die er naar zal luisteren. Het socialisme van ‘wegkijken’ gaat gewoon door en als er dan eens een keer iemand, zoals Breivik, niet praat, maar de Genocideplegers (het waren geen kinderen en ze collecteerden voor Hamas) afschiet, dan is het ook niet goed ! Het zal oorlog worden en dan kan deze beter vandaag, dan morgen beginnen !

  Like

 13. koddebeier zegt:

  We worden belazerd ,gediscrimineerd en bestolen door de Haagse regenten, die zich brutaalweg ook nog eens volksvertegenwoordiger durven te noemen !!
  En de Nederlander slaapt verder !!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Cathja zegt:
  8 juni 2015 om 14:55. Beste Cathja, In Duitsland is het al zover, we kunnen er op wachten
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/torben-grombery/platzmachen-fuer-fluechtlinge-stadt-wirft-achtkoepfige-familie-aus-ihrem-haus.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s