Dat die stomme Nederlanders niet meer te redden zijn… het zij zo, maar dat de Denen niet verstandiger zijn…

Screenshot_5

(Door: “Vederso”)

Op 18 juni zijn er in Denemarken verkiezingen en Snaphanen verwacht er niks van. Hij laat de boel de boel, hij gaat ook niet stemmen. Ondanks dat 70% van de Deense bevolking het huidige asielbeleid afwijst, zal dat nauwelijks van invloed zijn op de uitslag van de verkiezingen. Terwijl het over wezenlijke vragen gaat, kijken de politici naar elkaar en wachten dat hun collega iets zal doen. En de ruimte en mogelijkheid om te handelen wordt steeds kleiner, ook in Denemarken. Als er niks wordt gedaan, zal ook dit land overspoeld worden door de Afrikaanse bevolkingsexplosie en door de voortdurende onrust in het Midden-Oosten.

Geen krantenartikel, geen boek of documentaire zal de gang van de politiek veranderen. Snaphanen schrijft een somber stukje op zijn website, gaat op reis en verwacht dat er bij terugkomst niets veranderd is. Het gaat om de trend die alle politici en journalisten zien, maar niemand reageert. Allen doen of ze het niet weten. De komst van migranten naar de EU was:

2010 – 203.000,
2011 – 310.000,
2012 – 332.000,
2013 – 431.090,
2014 – 625.925.

Een paar jaar terug waren het 100 “bootvluchtelingen” en nu zijn het er 4000 op een dag.

Met de absurde uitspraken van de politiek gaan we het niet redden: “Dan zijn het een paar meer, dan weer wat minder” (nee). “Het wordt beter” (nee). Men wacht op een volgende richtlijn uit Brussel.

In een totaal ander verband komt Fjordman met de volgende uitspraak: “Om als beschaving te overleven is niet alleen technologie nodig. Het vereist ook wilskracht en vastberadenheid”.

Elk idee van het voortbestaan van een beschaving en levenswijze wordt, precies als in Nederland, buiten elke discussie en besluitvorming gehouden. Het gaat over een existentiële kwestie en bij ons heeft Nieuwsuur het over een klein belastingvoordeel voor ZZP-ers. Waarin een klein land klein kan zijn. Dat geldt zowel voor Nederland als voor Denemarken.

Grotendeels gejat van Snaphanen:
http://snaphanen.dk

Door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Dat die stomme Nederlanders niet meer te redden zijn… het zij zo, maar dat de Denen niet verstandiger zijn…

 1. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf.

  Nederlandse helpt vluchtelingen Lesbos
  Vluchtelingen overspoelen het Griekse eiland Lesbos. De Nederlandse Ingrid Peeters gaat al jaren op vakantie naar het eiland en maakt zich zorgen over hun lot. Daarom heeft de Limburgse kapster geld ingezameld om de vluchtelingen een handje te helpen.

  Is die Ingrid Peeters nou echt zo dom?

  Like

  • Republikein zegt:

   Nee, lesbisch!

   Like

  • boorzalf zegt:

   Niet dom, maar achterlijk lomp. Nou Igrid Peeters veel succes hoor!!, pas voor de verkrachters en de koppensnellers. Maar wij geven geen cent hoor, dat heeft de belastingdienst al gedaan voor ons. Oh ja, ruim je gelijk de troep op die de gelukzoekers hebben achter gelaten, al die rubberbootjes en zo..

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Zolang ons beleid wordt bepaald in Brussel wordt het alleen maar erger, we moeten echt uit de EU en het roer weer in eigen hand nemen!

  Like

 3. Pingback: Beatrix,Mark, Klaas, Jeroen e.a. naar Bilderbergconferentie juni 2015 , Oostenrijk | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 4. Cathja zegt:

  Je hoort vaak zeggen dat Denemarken en Nederland veel op elkaar lijken. Ik ben er altijd vanuit gegaan dat dit meer om uiterlijke dingen ging, zoals landschap, gebouwen en mentaliteit van de bevolking. Van de Deense politiek weet ik maar weinig.
  De laatste tijd bereiken ons veel berichten over Scandinavië, waaruit blijkt dat dit deel van Europa zeer politiek-correct is, en waar de immigranten met open armen worden verwelkomt.
  Volgens mij zit hierin wel een verschil met Nederland, waar de weerstand tegen immigranten (met name de laatste tijd) sterk groeit. Helaas zien we dit niet terug in het aantal zetels voor de PVV, wat dan weer moeilijk te verklaren is.
  Ik ben zeer benieuwd hoe de Denen op 18 juni a.s. zullen stemmen.
  Ik volg het met belangstelling.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Geen enkel Euuropees land heeft een ander momenteel iets te verwijten: In zekere zin zitten we allemaal in hetzelfde schuitje:
  De Danske Folkeparti van Pia Kjersgaert leek het aanvankelijk heel voortvarend te doen, maar intussen komt zij net zo min over een bepaald punt heen als de PVV.
  Duitsland met die Freiheit en de AfD? Om te huilen! België met het VB? Idem. Het FN lijkt in Frankrijk een belangrijke opmars te maken en dat is maar goed ook, maar laten we niet vergeten, dat Marine minder islamkritisch is als Geert!
  Groot Brittannië? Paul Weston al niet – wat werkelijk heel erg jammer is- en wat heeft zelfs Nigel Farage ror nu toe bereikt? -Vooralsnog is hij zelfs afgetreden! (wat hij volgens mij overigens niet had moeten doen, maar ja…..)
  Heel Europa bevindt zich op dit moment nog steeds in de ban van de politieke correctie en om dàt te veranderen moeten er waarschijnlijk -heel wrang, ja- méér radicaal-islamitische aanslagen plaatsvinden, want ëén (dubbel)aanslag laat de massa nog steeds steken in hun “Je suis Charlie-gevoel,” dat geen zoden aan de dijk zet, zolang de Nationalisten ervan worden buitengesloten en de grootste terroristenleider er in integendeel met open armen bij wordt gehaald en voorop loopt.
  Europa, héél Europa, is doodziek en het gezwel zal met geweld moeten openbarsten, wil er enig uitzicht bestaan op genezing, zo simpel ligt het.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Dit is puur kwaadaardige opzet. Wat een kans om Europa te islamiseren. Zo’n kans krijg je toch nooit weer?

  Anders zou het jaren duren, nu kan het in een paar jaar tijd gelukken.

  En omdat het volk alles wel best vindt, is het niet meer te stoppen..

  Like

 7. Thoth zegt:

  Yep. En dan zullen ook de misdaad statistieken zich uitwijzen, dat vooral de dobbernegers, de lichtgetinte daders tussen de 15-35 jaar er verantwoordelijk voor zijn. En de liquidaties moeten dan ineens ophouden volgens de politici. Kortom, fail…

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Alleen eigen media /journaal zal hopenlijk nog mensen wakker schudden……. maar of dat helpt….

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ik zal knokken tot de laatste snik om zo veel mogelijk Nederlanders te helpen van de juk van de Islam en Marxisten vrij te komen.

  Like

 10. Pingback: Dat die stomme Nederlanders niet meer te redden zijn… het zij zo, maar dat de Denen niet verstandiger zijn… |

 11. In ieder geval “Vederso” hebben “wij” ons niks te verwijten.
  “Wij” hebben tegen de klippen van de bierkaai op gewaarschuwd.
  Het is zo verschrikkelijk voor de volgende generaties.

  Like

 12. wouteenhoorn zegt:

  Ja maar zelfs dat hebben ze niet in de gaten of kan het ze geen reet schelen.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Ik heb eens van een Rus (in het Engels) iets heel verstandig gehoord:
  IEMAND DIE NIETS VOOR ZICHZELF DOET, IS OOK NIETS WAARD!.
  De vraag is: WAAR IS IEDEREEN HIER ZO VERDOMD BANG VOOR? Niemand van ons wordt naar de Goelag gestuurd en onze rechten worden bij de wet beschermd. Als wij al in de bak landen, hebben wij een goed dak boven ons hoofd, drie maaltijden per dag, sport, begeleiding en noem maar op. In Rusland gaan de homo’s de straat op, al worden ze door politieagenten en het publiek fysiek aangevallen. Ze worden soms doodgeslagen. Zo ook de politieke tegenstanders van Poetin. En toch blijven ze verder demonstreren. Ze vechten voor hun rechten.
  Is het geen tijd voor ons om ook onze ongenoegen over het pathologische beleid m.b.t. zgn. “VLUCHTELINGEN” zichtbaar te maken? Is het leven van onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen niet waard genoeg om er voor te vechten? Vechten om te zorgen dat DEZE VIEZE EN GEVAARLIJKE MONSTERS UIT ARABISCHE LANDEN EN AFRIKA WEG ZOUDEN BLIJVEN? NIET DE KANS ZOUDEN KRIJGEN ONS LAND TE OVERSPOELEN? Hoe men ook draait en keert HET GEVAAR wat op de dobberende bakken onze richting komt, heeft een bestemming: ONS IN DE NABIJE TOEKOMST als slaven te verkopen, te verkrachten, te consumeren (ze eten geen varkensvlees, maar vinden een stuk van iemand zijn kont best lekker) en vooral AF TE MAKEN!! …HEEFT ONS LEVEN ZO WEINIG WAARDE? Iemand die gelooft dat ik hier “Indianenverhalen” zit te vertellen, kan op Google de blog van Theodor (Walid) Shoebat zoeken. Daar staat heel veel over Islamitische kannibalisme …plus “smakelijke” foto’s.
  Iedere dobberende bak die vergaat met zo’n 1500 “passagiers” aan boord, heeft een betekenis: drie bataljons “Soldaten van Allah” hebben hun eindbestemming slachtvelden Europa niet bereikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s