VIDEO: Israëlische “Apartheid” zoals je die nog nooit hebt gezien

 

(Vertaling: “delamontagne”)

Wilt U echt weten op welke manier de Joden en Arabieren met elkaar omgaan in winkels, restaurants, overheidskantoren, apotheken, openbaar vervoer of op de stranden? Begin eerst met het niet geloven van de leugens van onze  Europese media en die van de VN en andere organen die hen sponsoren om het beeld van Israël en zijn bewoners te bezoedelen. Bekijk deze video. Het bekijken ervan zegt al genoeg: moslima´s die de hidjab dragen, kunnen zich in alle vrijheid in Israël verplaatsen. De maker van deze film heeft jonge vrouwen, gehuld in hidjab, in de straten van Tel Aviv, Haïfa en Jerusalem gevolgd. Daarna begeeft hij zich in “het hol van de leeuw”, de zones die aan de zionistische kolonisten van extreemrechts zijn toegewezen: dat wat men ten onrechte de “nederzettingen” noemt.

Het resultaat? Het is aan u om het te zeggen, uw mening te geven en dit te vergelijken met hetgeen op andere plaatsen, in Frankrijk of andere Europese landen, gebeurt!

We wachten op het moment dat we hetzelfde kunnen zien met Joden, maar dan in gebieden die onder Arabisch bestuur staan. Het is hen verboden zich vrijelijk te verplaatsen, zelfs in die sectoren die onder Israëlisch gezag vallen. Maar dit is dan voor hun eigen bestwil, vanwege het gevaar.

Bron:
www.dreuz.info

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Israëlische “Apartheid” zoals je die nog nooit hebt gezien

 1. Frerik zegt:

  Ja het is niet eens verantwoord om het andersom te proberen, wanneer joodse mensen door een willekeurige stad lopen waar ook islam [maakt niet uit hoe laag het percentage] is vertegenwoordigd. Je wordt belaagd . Dan zie je ook dat het gehalte van de gemiddelde israelische mens direct van een hoger soort niveau is overeenkomstig het verschil van tussen goed en kwaad, Licht en duister, hoog en laag. Bewijs al weer geleverd door dit filmpje maar zal geen invloed hebben om door te breken in het van slijm en stront omgeven breintje ter grootte van een gummiballetje van de linkse gutmensch die ons land vertegenwoordigen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Op het Reformatorisch Dagblad een artikel van de socioloog Gied ten Berge waarin hij beweert dat de ‘Palestijnse bevrijdingsideologie’ niet antisemitisch is en waarin Ten Berge het opneemt voor de notoire antisemieten Naim Ateek*, Mitri Raheb** en Michel Sabbah*** die graag alle Joden uitgeroeid wil zien
  http://www.refdag.nl/opinie/palestijnse_bevrijdingstheologie_niet_anti_joods_1_919997

  * http://www.jihadwatch.org/2015/03/feeding-christians-propaganda-against-jews
  ** http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-News/Former-German-president-to-honor-anti-Semitic-pastor
  *** “Love is power and jihad and does not express weakness,” he told the newspaper Al-Quds.
  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=10031

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het is duidelijk te zien in het filmpje dat moslims totaal niets in de weg gelegd wordt en dat ze zich vrij kunnen bewegen op straat en in de winkels. Zelfs in een Joodse supermarkt doen zij hun aankopen. Het verbaasde me dat er zóveel vrouwen met een hoofddoek te zien zijn; ik heb altijd een ander beeld van Israël gehad. Ik ben nu overtuigd dat de moslimbevolking tevreden is om in Israël te wonen, en geen belemmeringen zien om bij Joodse winkeliers hun boodschappen te doen.
  Inderdaad een heel verschil met de situatie in Europa.
  In Israël kan men terecht spreken van democratie.

  Like

 4. Pingback: VIDEO: Israëlische “Apartheid” zoals je die nog nooit hebt gezien |

 5. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad: De beelden spreken boekdelen:
  IK zou persoonlijk de grúwels krijgen van zoveel kopvodden in mijn omgeving en ze in ieder geval wat méér dodelijke blikken toewerpen. De Israëli’s niet.
  Apartheid? M’n neus! Die moslim leven daar als God in Frankrijk!
  Wat er in Zuid-Afrika gebeurde, dàt was Apartheid!

  Like

 6. Mooi filmpje.
  Voor mij bevestigt dit alleen maar wat ik en velen allang wisten; Voor Apartheid moet je niet in Israël zijn.

  Maar toch, Israèl, sorry mijn toetsenbord wil niet meewerken, wordt door hele volksstammen met het grootste gemak een Apartheidsstaat genoemd.
  Zij willen niet zien dat Israèl juist een uitzondering is in die regio of zelfs in de wereld.
  Zij wijzen op het beleid van Israèl, denk bv. aan het OV, en de vele checkpoints die zij hebben opgesteld aan haar grenzen.
  Het wil er bij die volksstammen maar niet in dat die maatregelen niks te maken hebben met Apartheid maar alles met de veiligheid voor dat land of haar burgers.
  Het is ook die groep die Israèl constant aanwijst als agressor in het conflict met de palestijnen.
  Maar je maakt mij niet wijs dat zij de werkelijkheid niet hebben gezien of kunnen zien.
  Deze mensen hebben sowieso iets tegen Israèl. Zij kan niks goeds doen.
  Ja….toch wel. Opdoeken. Zich laten verdrijven tot in de zee.
  Hun diepgewortelde haat t.o.v. Israèl maakt hun blind.
  Blind voor de risico´s die Israèl loopt, blind voor de acties van haar tegenstanders, blind voor de opzet van dit conflict.

  Als zij een reeel beeld voorgeschoteld zouden krijgen over de situatie waarin Israèl zich begeeft, zouden zij begrijpen dat Israèl niet aan Apartheid doet maar alles doet voor de veiligheid van haar land en haar burgers.

  Nog nooit heb ik op onze journaals te horen gekregen wat nou het effect is van al die veiligheidsmaatregelen die Israèl toepast en waarvan zij zeggen dat daardoor Israèl een Apartheidsstaat is. Alleen omdat er wat palestijnen gecheckt moeten worden voordat zij Israèl binnen kunnen komen.
  Dat is geen Apartheid maar een veiligheidsbeleid.
  Het percentage aanslagen binnen de grenzen van Israèl zijn hierdoor teruggebracht met 95%.

  Je zou denken dat het een overwinning is op het terrorisme maar nee….
  Net als de geschiedenis wordt dit zo verdraaid dat Israèl eigenlijk een Apartheidsstaat is.
  Door hun blindheid kunnen zij niet eens zien dat door de stichting van een palestijnse staat er werkelijk een Apartheidsstaat gecreèerd wordt waar geen ruimte is voor een Jood-Israèli. Of nog sterker, geen niet/moslim.

  Ik kijk uit naar het vervolg van dit filmpje, ook al weet ik hoe het er in grote lijnen uit gaat zien.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Tjonge wat zijn die mensen in Israël tolerant; niemand schijnt zich te ergeren aan die lappenpoppen. Knap hoor, want mij lukt dat niet om zo kalm te blijven bij de aanblik van achterlijken met hun ‘allah’ en hun ‘mo de pedo pro’. Ik moet al mijn zelfbeheersing bij elkaar rapen om een ‘kopvod’ niet aan te spreken op haar weerzinwekkende ‘kleding’. Ik kan die islam-aanhangers niet luchten of zien, vooral niet omdat ze ons bakken met geld kosten.
  EN DAT GELD DIENT GEBRUIKT TE WORDEN VOOR DE EIGEN (BEJAARDE) BEVOLKING!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Misschien kun je het nog wel zó zien, dat de Israëli ’s onderling wat meer morele steun aan elkaar hebben, Tistochwat:
   Iedereen daar wéét wel hoe die theedoeken en kopvodden tegenover ze staan, dus dat is daar geen punt van discussie.
   Hier worden de Nederlanders, die het wèl weten, op de koop toe nog bestookt door de Nederlanders, die het níet (willen) weten en door hen onder druk gezet om zich meer voor die theedoeken en kopvodden open te stellen en alles van ze onschuldig en zelfs pràchtig te vinden. Dat betekent weer extra spanning en frustratie.
   Israëli ’s worden zogezegd aan één kant mentaal bestookt, maar wij aan twéé; dat kon ons “gebrek aan” tolerantie wel eens méé bepalen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 20 juni 2015 om 13:58

    Inderdaad Theresa, hier in dit krankzinnig geworden land vormen de ‘socialistische’ regering en haar aanhangers een nog veel groter gevaar én veroorzaken ze een nog diepere ergernis dan de moslim zelf. Hier voel je je verraden door je eigen islamofiele ‘landgenoten’. Je moet verdorie oppassen wat je tegen anderen over die afschuwelijke islamieten en over die op ons parasiterende ‘asielzoekers’ zegt want 9 van de 10 keer heb je nl. een ‘Gutmensch’ tegenover je staan.

    Like

 8. delamontagne zegt:

  Ik lees bij een paar reacties over “zoveel-van-die-kopvodden”. Mischien geeft ,t filmpje een ietwat “vertekend” beeld.
  Maar de filmmaker zei duidelijk dat hij op plaatsen waar veel moslimas waren, ging filmen. Dit om de reacties van niet-moslims vast-te-leggen.
  Ik denk dat ,t “gemiddelde” straatbeeld er anders uit ziet.
  Maar in 45 jaar kan er veel veranderd zijn.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Alleen antisemitische volidioten geloven de leugens van de islamieten…

  Like

 10. tijluylenspiegel zegt:

  Wat ik zie is dat mensen niet met elkaar maar naast elkaar leven.
  Het zelfde als in Nederland.
  Op het filmpje zie je dat ze geen strobreed in de weg wordt gelegd maar ook dat ze zelden of nooit met anderen praten, wel met familie, wel met andere moslims maar niet met de oorspronkelijke bevolking, het zelfde dus als in Nederland met diverse parallelsamenlevingen.

  Like

 11. Dot zegt:

  Insultes, regards et crachats: 10 heures de marche dans Paris avec une kippa. Beledigingen, vies kijken en spugen: 10 uur lopen in Parijs met een keppeltje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s