Islamkritiek? Kop in het zand!

Screenshot_115

(Door: “BeWiseman”)

Ze steken hun kop in het zand, metersdiep! Steeds meer mensen doen krampachtig hun best om maar vooral te verkondigen dat het nooit aan de islam ligt. Ja er zijn problemen, maar nee aan de islam kan het niet liggen.

Jihad-strijders die naar Syrië of Irak gaan, hebben volgens burgemeester Van der Laan niets met de islam te maken. Dat het nooit christenen of Joden zijn die vertrekken voor de Jihad-strijd, maar toch echt altijd moslims, is schijnbaar louter toeval.

Intolerantie naar bijvoorbeeld cartoonisten, intolerantie die vaak gepaard gaat met bedreigen, geweld of moord, heeft ook niets met de islam te maken als ik vele mensen op televisie hoor.  Het zijn toevallig alleen wel vaak moslims die zich hieraan schuldig maken.

Holocaustonderwijs is op scholen met veel moslimkinderen een probleem, maar dat ligt uiteraard niet aan de islam, dus het zal dan wel aan de docenten liggen.

Waarom deze mensen niet in staat zijn de waarheid onder ogen te zien en zich in allerlei bochten wringen om iets recht te praten wat krom is, is mij een raadsel. Wat deze mensen echter nog lachwekkender maakt, is dat ze wel als hardste roepen “Je suis Charlie” als er een paar voorvechters van het vrije woord worden afgeschoten.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Islamkritiek? Kop in het zand!

 1. Luc zegt:

  iedereen is net iets te druk bezig met correct zijn om nog na te denken.
  ietsje te veel begaan met de losse pulp die dagelijks om onze oren vliegt.
  de realiteit daar hebben we geen tijd voor, alles moet hapklaar zijn en zeker onze opinies.

  we delen knuffels en regenbogen, dan moeten de boze mensen wel lachen….
  we doen samen net alsof alles tof en fijn, welriekend en oh zo mooi mag zijn.

  onze wereld gaat naar de klote en als wij niets blijven doen is ze naar de klote om nooit meer dezelfde te zijn, we gaan er zelfs geen groentjes voor nodig hebben.

  Like

  • Jean zegt:

   Beste Luc, deze wereld is reeds naar de kloten door die achterlijke perverse islamitische smeerlapperij. Willen we Europa redden dan moeten we NU beginnen met die rotzooi eruit te flikkeren desnoods inclusief die EU schurken die deze ellende veroorzaakt hebben.
   Met veel plezier en inzet zal ik meehelpen want ik kan die vuiligheid niet mee voor mijn ogen verdragen.

   Like

  • Albert FGiet zegt:

   Europa is verkocht aan de Islam met de olie

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Maar dat ligt toch ook helemaal in de lijn! Dat “Je suis Charlie” behelst totaal niets, zolang het woord ‘moslim’ er niet in mag voorkomen en zolang het een manifestatie symboliseert, waarin men Mahmoud Abbas in de voorste gelederen mee laat lopen!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als er weer eens een aanslag door een moslim wordt gepleegd, spreekt men al zeer snel van een ‘psychose’, en men schijnt vrij spoedig te weten dat er geen religieuze motieven aan ten grondslag liggen. Ik heb altijd gedacht dat eerst onderzocht moet worden of iemand een psychose heeft, en wat de motieven van de dader zijn. Maar de manier van berichtgeving wijst erop dat men wil voorkomen dat het woord ‘islam’ valt.
  Ik kan maar niet begrijpen wat er tegenwoordig met veel mensen aan de hand is, die zó enorm hun best doen om het geweld wat de islam gebruikt willen verdoezelen en zelfs ontkennen! Ik vraag me af waarom mensen het blijkbaar prima vinden als hun leefomgeving wordt verziekt door moslims die steeds meer macht in handen willen krijgen, en steeds meer gebied willen veroveren waar zij de scepter kunnen zwaaien. Ik vraag me af waarom mensen zo willoos en gelaten zijn als het om hun eigen cultuur, en de waarden en normen in hun land gaat. Doet het hen dan niets dat alles vervreemdt? Dat gesluierde en totaal bedekte vrouwen steeds meer het straatbeeld gaan domineren? Dat er steeds meer winkels van Arabische signatuur bijkomen, en het authentieke van het land langzaam maar zeker verdwijnt?

  Ook in ons land lopen velen met oogkleppen voor en oordoppen in. Al die mensen die geen kwaad woord over de islam willen horen en die pro moslims zijn, noem ik landverraders. Ik ben bang dat wanneer het erop aan komt, ze zullen kiezen voor het welzijn van de vreemdeling in plaats van het eigen volk. Landverraad is één van de meest erge vormen van verraad!

  Like

 4. Republikein zegt:

  C:Waarom deze mensen niet in staat zijn de waarheid onder ogen te zien en zich in allerlei bochten wringen om iets recht te praten wat krom is, is mij een raadsel.
  Dat is een goeie cliffhanger.
  Las vandaag:15.500 flessen whisky gestolen, misdaad loont.
  Maar wie gaat ons verlossen van het boze?
  No smoking.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Ze weten dat ze foute Nederlanders zijn (nsb) en dat maakt ze zo hypocriet.
  Een NSB,r zijn heeft tegenwoordig niets te maken met het Nationaal socialisme maar meer met een slappe lafhartige en verradelijke ruggengraat het zijn mensen van de dikke ik die als het moet hun familie en vrienden nog zouden opofferen voor hun eigen welzijn.
  Voor dit soort lui is er uiteindelijk maar een plaats tegen de muur met die hufters.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Inmiddels circuleert op internet een filmpje gemaakt door een christelijke Syrische asielzoeker, die de wantoestanden laat zien in het AZC Gilze Rijen. Ook verschillende van onze reageerders plaatsten de url en hebben wij voor uw gemak de hele film onderaan dit artikel geplaatst. ECHTER, geen paniek, want in het filmpje dat hier gelijk volgt laat de burgemeester van Eindhoven, Rob van Gijzel u zien( nee, niet meer raden : PvdA), dat u niet hoeft te vrezen voor de komst van het toekomstige kiezer’s vee van zijn partij!
  http://www.geennieuws.com/2015/06/geen-paniek-om-komst-gelukszoekers/

  Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG. 14:18

   Het filmpje sluit aan bij wat ik vandaag in een krant daarover heb gelezen. Het is me duidelijk dat het COA hierin de grootste blaam treft, want waarom zet je christenen en moslims bij elkaar in één AZC, en dan ook nog eens 100 moslims tegenover 4 christenen? Die Syriër zegt het heel duidelijk: Nederland kent vrijheid van godsdienst, maar wat is hij er mee opgeschoten dat hij nu in een ‘veilig land’ terecht is gekomen? Het is duidelijk dat deze mensen de kans lopen in ons land vermoord te worden! Het COA staat duidelijk NIET aan de kant van de christenen, dus ze zijn partijdig en dat is een kwalijke zaak!

   Opnieuw een bevestiging dat moslims zich schuldig maken aan het vervolgen van christenen, en dat men hier ook wegkijkt. Waarom zet men de christenen niet bij elkaar in een apart AZC, zodat zij ook hun religie kunnen beleven? Is dit alleen voorbehouden aan de moslims?

   Ik krijg onderhand een bloedhekel aan die moslims met hun arrogante gedrag! Beseffen die ‘vluchtelingen’ wel dat ze hier niks in te brengen hebben, en blij moeten zijn voor alles wat ze krijgen? Het wordt tijd dat de ogen eens open gaan, bij iedereen die zich bezig houdt met het vluchtelingenwerk. Deze moslims kunnen zonder pardon worden uitgezet, want ze zijn niet dankbaar maar heerszuchtig! Terug naar je land. Jullie horen hier niet. Dit zijn nu de personen die op termijn voor godsdienstoorlogen gaan zorgen. En dat spul hebben ‘we’ allemaal zelf toegelaten!

   Like

  • Tempelier zegt:

   Volgens mij was het een christelijke Pakistani. Zijn laatste opmerking omvat precies bovenstaand artikel , “Waarom moet ik veranderen van kamer , terwijl die moslim het probleem veroorzaakt ” Welkom in Nederland !

   Like

  • Driek zegt:

   Ik heb dat filmpje weer met enige verbijstering aangezien, BertG. Het is werkelijk ongelooflijk zoals die moslims zich gedragen, wat een schorem. Ook dat filmpje van die bewoners op die bijeenkomst in Drenthe. Die Hollanders weten gewoon niet hoe snel ze hun eigen graf moeten graven. Ze komen met van alles aandragen om het die asielzoekers maar naar de zin te maken.
   Dat die Nederlanders nou nog steeds niet doorhebben dat die moslims niet op de vlucht voor oorlogsgevaar, het zijn die christenen die op de vlucht zijn voor de islam. Maar die mensen komen van de wal in de sloot. Want ook in Nederland zijn ze niet veilig. En dan die woordvoerder, met z’n gelul over dat we hier in Nederland ook streng christelijke dorpen hebben. Ach, laat ik maar ophouden, Nederland is een verloren zaak.

   Like

   • BertG. zegt:

    Eigenlijk zegt die woordvoerder, wen er maar aan.

    Like

   • harry zegt:

    Ik heb vandaag ook nog zo’n Nederlandse doedel geconfronteerd met dat onnozele wegkijkgedrag , Driek , en volgens mij is het gewoon puur lafheid waarom ze niet eens wat durven te zeggen .
    Na enig hinderlijk doordrammen van mijn kant kwam er uiteindelijk uit : ” ja het is niet fraai allemaal , het is niet fraai ” .
    Dus ze wéten het wél ! Althans tot op zekere hoogte .
    En dan kunnen ze achteraf niet zeggen dat ze het niét geweten hebben .
    Maar wellicht ontkennen ze dan ook weer alles .

    Wat me nog wel toevertrouwd werd , was : ” de kerk zegt er ook niks over ” .
    Dan zal het allemaal wel meevallen , zeker ?

    Het is om moedeloos van te worden .
    Maar ik blijf het proberen !

    Like

 7. Ahava zegt:

  Helemaal waar, BeWiseman! Maar het is voor politici en zij die zich door deze leugenachtige meute willen laten leiden, echt lastig om de waarheid te verdragen. De waarheid bijvoorbeeld dat Griekenland al vijf jaar failliet is. Dat de Palestijnen echt geen vrede maar de vernietiging van Israel willen. Dat import van vluchtelingen geen bewijs van goedhartigheid, maar domme moslimimport is. Een politicus sterft nog liever dan dat zij/hij haar/zijn fout toegeeft. Beide gebeurt helaas niet…

  Like

 8. Pingback: Islamkritiek? Kop in het zand! |

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Islamkritiek moet m.i. gaan over de wijze waarop volgens de islam God mensen naar Zich toeroept. Deze oproep van God wordt in de islam verkeerd verstaan. Dat moslims de islam ‘verkeerd’ verstaan is daardoor volkomen irrelevant.
  Een orthodoxe jood eet kosher. Een moslim eet halal. Of een moslim nu wel of niet halal eet maakt de jood niets uit, hij eet toch niet halal.

  Like

 10. Jean zegt:

  Achter die links op de foto wil ik wel eens gaan zitten kwestie van eens aan iets anders te denken want m.i. is dat geen moslima te zien aan de lengte van de rok.
  Sorry Cathja, Theresa, Ivonne en andere lieve schatten…

  Like

 11. Thoth zegt:

  Ach, dat maken we nu al jaren mee in Nederland. Vanaf het begin dat Lubbers ze een paspoort heeft aangeboden. Neem b.v. dat in de loop van de jaren inmiddels 495 moskeeën, vaak met de subsidie van de stad en anders uiteraard met de Saoedië-Arabië, Koeweit of iets anders uit het M-Oosten. Elk jaar hebben we een ramadan, suikerfeest en andere gebreken. Zo’n 60% van de moslims haten de joden, zeggen z’n 72% de koran boven de wetten van het land staat, zo’n 72% die de IS, al-Nusra steunen in Nederland. Moet ik nog verder gaan? Nee…

  Like

 12. Ik was drie maanden oud toen ik uit Den Haag naar Spakenburg werd geadopteerd. Ik heb de ‘christelijke’ mensen in dat dorp 20 jaar verteld dat de Valse Profeet uit de Openbaring, het laatste boek van de bijbel, ‘profeet’ Mohammed is. De ‘profeet’ wordt in de Openbaring drie keer de Valse Profeet genoemd. Als ik dat vertelde staken ze allemaal op een enkeling na hun kop in het zand en gaven een andere en verkeerde uitleg. Ik ben daarna 5,5 jaar Jehovah’s Getuige geweest maar daar had ik hetzelfde probleem. Ook in allerlei kerken die ik daarna bezocht stuitte ik tegen hetzelfde probleem. De grote positieve verandering trof ik eerst bij Elsevier, AmsterdamPost en daarna bij E.J. Bron!!! Dat kwam mede door zulke mensen als Pim Fortuyn, Theo van Gogh en natuurlijk Geert Wilders!

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  We Will Rock You

  Woman you’re a girl make a big noise day
  Playin’ in the street gonna be a big girl some day
  You got a veil on yo’ face
  You big disgrace
  Kickin’ your headskirt all over the place
  Sing it’

  ‘We will we will rock you
  We will we will rock you’

  Woman you’re a young girl hard girl
  Shoutin’ in the street gonna take on the world some day
  You got a veil on yo’ face
  You big disgrace
  Wavin’ your headskirt all over the place

  ‘We will we will rock you’
  Sing it’
  ‘We will we will rock you’

  Woman you’re an old girl poor girl
  Pleadin’ with your eyes gonna make you some peace some
  day
  You got a veil on your face
  You big disgrace
  Somebody better put you back into your place

  ‘We will we will rock you’
  Sing it’
  ‘We will we will rock you’
  everybody
  ‘We will we will rock you’
  ‘We will we will rock you’
  Alright

  Like

 14. jungleelephant zegt:

  Islam is het probleem:ware horror!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s