De wereld moet ons helpen!

Screenshot_22

(Door: “AlphaCentauri” – Vertaling: E.J. Bron)

Nog geen twee dagen na de laffe, beestachtige en achterbakse moord op meerdere Europeanen wordt er door Stefan Ehlerts (kleine foto) op “tagesschau.de” alweer op het gemoed gewerkt. De “zielige” moslims in Tunesië zijn nu bang voor hun toekomst. Want waar geen Kafirs meer zijn, wordt ook niets verdiend.

Consequentie: de toeristen verlaten begrijpelijkerwijs het land en er ontstaat paniek onder de Mohammedanen in Tunesië. Heel Tunesië is in rep en roer. Niet echter in de eerste plaats vanwege de vermoorde mensen – nauwkeuriger gezegd vanwege de “ongelovigen” – maar vanwege de toekomst van Tunesië. Net zoals veel andere islamitische landen beschikt ook Tunesië niets dat bijdraagt aan onze wereld. Industrie? Landbouw? Onderzoek? Had je gedacht!

“Bijvoorbeeld Mohammed. Hij bedrijft in een hotelcomplex naast de plaats van de aanslag een kiosk: ´Dat is nu het einde van het toerisme, een catastrofe´, zegt hij”, aldus Ehlerts.

Uiteraard is dat een catastrofe, Mohammed. En uiteraard is het een catastrofe voor het toerisme, niet echter voor de nabestaanden van de vermoorde Kafirs. Deze komen pas op de tweede of zelfs op de derde plaats. Wat voor ons een catastrofe is, namelijk dat onschuldige mensen regelrecht werden terechtgesteld, is voor de ijverige Mohamed een financiële, geen menselijke catastrofe.

En het gaat verder:

“Zijn collega Hamsa, een van de animators, valt hem bij. Gistermorgen had hij nog vrolijk gevolleybald op het strand met gasten uit de hele wereld. Vandaag is meer dan de helft van de gasten vertrokken. Het strand, het zwembad en veel ligstoelen blijven leeg.”

En ook Hamsa is nu in paniek, want als de ligstoelen leeg blijven, blijft ook de portemonnee van Hamsa en Mohammed leeg.

Maar er wordt nog duidelijker op het gemoed gewerkt:

“Wat moet ik nu doen? Wat moet ik nu toch doen?”, vraagt de sportieve jongeman in het rode T-shirt, het uniform van de animators. Hij hielp met het verzorgen van de slachtoffers, mensen in veiligheid te brengen, vertelt zijn collega Turaya: “We hebben geholpen de mensen van het strand te halen, hen naar hun kamer of naar de bar gestuurd en daarna de deur naar het strand gesloten.”

Wat een prestatie! We zijn onder de indruk! Gewonde mensen te helpen schijnt in Tunesië iets bijzonders te zijn. Om maar te zwijgen over het op slot doen van een deur.

Wie echter denkt dat Stefan Ehlerts en de “Tagesschau” weer wat zakelijker worden, vergist zich enorm.

“En nu? Nu vertrekken de gasten met honderden. Velen blijven ook, maar in de foyer van Hotel Mouradi Palm Marina in Sousse wachten veel geschokte vakantiegangers op een vertrekmogelijkheid naar huis. De vele doden, het lange halve uur voordat de politie de dader eindelijk kon stoppen, het bloed en het verdriet zorgen niet meer voor een vakantiestemming.”

Wie verbaast het dat nu duizenden het land verlaten en dat er geen sprake meer is van een vakantiestemming? Het is echter verwonderlijk dat de “kwaliteitsjournalist” Ehlerts zo´n vanzelfsprekendheid niet ziet en blijkbaar meer sympathie heeft voor de Tunesische Mohammed-aanhangers dan voor de gewonde en dode mensen.

Maar de Tunesische hoteliers willen zich niet gewonnen geven en eigen veiligheidsconcepten invoeren. Concreet: gewapende beveiliging voor badgasten, röntgenscanners in de ingangen en meer bewakingscamera´s.

Ja, dat zorgt voor vakantiestemming! Door gewapende moslims naar het strand gebracht te worden, bij de ingangen gescand te worden en door meer bewakingscamera´s gecontroleerd te worden. Een paradijselijke gevangenisvakantie. . .

Tenslotte:

“Maar de wereld moet ons daarbij helpen”, zegt kioskexploitant Mohammed. “Iedereen weet toch dat wij geen terroristen zijn.” Onder diegenen die ondersteuning aanbieden, bevindt zich ook de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière. Hij wil maandag persoonlijk naar Sousse reizen.

In plaats van de gewonde mensen en nabestaanden ondersteuning aan te bieden, reist “onze” minister van Binnenlandse Zaken maandag naar Sousse om Mohammed, Hamsa, Turya – en de vele andere zielige moslims in Tunesië – te helpen.

Krankzinniger gaat nauwelijks nog. Als in een reflex zetten “onze” media en “onze” minister van Binnenlandse Zaken zich opnieuw in voor een volledig vreemde en feitelijk ons vijandige cultuur in plaats van de mensen te helpen die daadwerkelijk hulp en ondersteuning nodig hebben. Het leed van de families schijnt de genoemde dames en heren absoluut niet te interesseren.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “AlphaCentauri”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op De wereld moet ons helpen!

  1. peterselie1 zegt:

    Want waar geen Kafirs meer zijn, wordt ook bijna niets meer verdiend, tja zo zit de alom volprezen Arabische wereld in elkaar volgens de antisemieten. Het is natuurlijk bekend dat alle technologische begrippen, technieken uit de westerse wereld dienen te worden geïmporteerd, zelfs een zandkasteel kunnen deze geiten neukers niet bouwen zonder dat het halverwege instort. Nu is Tunesië weer zielig de vakantie industrie heeft een paar gruwelijke knauwen gekregen door middel van aanslagen op de kafir-toeristen. Eigen schuld dikke kamelenbult zou ik willen besluiten mom te zeggen dat het toch nooit meer goed komt in deze takke moslimlanden.

    Like

  2. Aegolius cs zegt:

    Met deze aanslag zal het niet helpen, 80 moskeeën te sluiten. Het leed zal pas na jaren wegebben en de economische schade….. Ze hebben hun doel al bereikt.

    Like

  3. Geen toeristen meer? 1 zinnetje: “EIGEN SCHULD, DIKKE BULT”

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Geduld: Dàt zullen ze nog wel gaan inzien!
      Ze worden thans in hun levensonderhoud gepakt en daartegen is zelfs geen móslim bestand.
      Het is nog weer wat anders bij een moslimland, dat toevallig níet drijft op het toerisme, maar bij Tunesië is dat nou nèt de achilleshiel!
      Dus geef ze maar even de tijd om dat te laten bezinken; kijken, wat ze dàn zeggen:
      Wie weet keren ze zich wel openlijk tegen het moslim-terrorisme!

      Like

  4. Jean zegt:

    Tunesië en al die moslimgetto’s kunnen doodvallen, nooit of te nimmer zal ik aan dergelijk land een eurocent verknoeien.
    Als ik morgen moet investeren om moslims uit ons land te verdrijven dan zal ik dat project steunen, hoe eerder hoe liever.
    Ik kan geen moslimkop of vod meer voor mijn ogen zien want ze maken mij agressief en ik wil niet agressief worden.

    Like

    • Marie zegt:

      Jean; jij zegt precies wat ik denk!
      Ben helemaal geen haatdragend mens maar begin het nu toch te worden, helaas!
      Mede dankzij het wegkijken en bagatelliseren van de problemen door onze regering; wat is er in vredesnaam aan de hand? Is het nou echt de bedoeling dat Europa islamitisch wordt?!
      Het zal mijn tijd wel duren; maar voor mijn kinderen en kleinkinderen vrees ik het ergste!

      Like

    • billy zegt:

      Volledig mee eens,dat zijn ook mijn gevoelens.

      Like

  5. M.A.L. Sion zegt:

    Hoe lang zal het duren voordat de westerse wereld beseft dat het de achterlijke woestijnideologie, genaamd islam, is die voor steeds verder gaande degeneratie van een mensensoort, genaamd moslims, zorgt?
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  6. Claudia M. zegt:

    Nee, de wereld moet helemaal niets! Jullie moeten jezelf helpen, eens flink achter de eigen oren krabben en niet altijd en eeuwig anderen de schuld van eigen onvermogen geven. Misschien is het ook handig eigen haathandleiding eens anders te interpreteren en te beseffen dat nu eenmaal niet iedereen van islam gecharmeerd is, zeker niet in huidige vorm!

    Like

  7. Driek zegt:

    “Maar de wereld moet ons daarbij helpen”, zegt kioskexploitant Mohammed. “Iedereen weet toch dat wij geen terroristen zijn.”

    Ja, sluwe walgelijke Mohammed, dat heb je aan je naamgenoot te danken, die fijne profeet. De wereld moet ons helpen, toe maar, jij durft. Ik hoop dat jullie daar allemaal geen stuiver meer verdienen, dat jullie daar straks allemaal klapperend van de honger creperen. Niet één mohammedaan uitgezonderd. Eens kijken wat die profeet van jullie, die sinistere afgezant van Allah, dan wel doet om jullie eruit te helpen. Nou, die doet helemaal niks. Want die profeet bestaat helemaal niet, let maar op. Straks, binnen afzienbare tijd, kun je gaan bedelen voor een stuk brood. Weg toerisme, weg inkomsten van je krantenstal.

    Like

    • Jean zegt:

      Driek, 100% met u eens.

      Like

      • johannes zegt:

        zo is dat driek, wat mij betreft vallen ze daar allemaal om van de honger,ik zal geen traan laten om dat rot volk dat ons wil uit roeien, en met omvallen bedoel ik liggen en blijven liggen. Verrekte vuile moordenaars ,jammeren en zeikzaniken ,even later eisen, en weer wat later weer dreigen en uiteindelijk weer moorden,als wij niet doen wat zij ons voor schrijven. ik heb een heel goed antwoord voor dat rot volk …de .50 laten spreken tot het gezeik over is.een waterstofbom is misschien nog beter. en dat wat mij betreft.

        Like

  8. koddebeier zegt:

    Ze parasiteren op de Kafirs, het zijn landen die: niets maken, niets uitvinden, niets presteren.

    Like

  9. Luc zegt:

    ja, boehoe!
    vraag je onzichtbare vriendje maar om hulp.
    misschien komt hij je (om zeep?) helpen en anders is het tijd om je thuisland naar de tegenwoordige tijd te brengen.
    elke keer weer die zelfde zever, mensen worden afgemaakt als beesten in de naam van Allah maar we moeten ze gaan helpen en mogen zeker niet zeggen dat zij de nieuwe fascisten zijn.
    we moeten hen “aanvaarden” ondanks hun geloof maar zelf aanvaarden ze enkel zichzelf, deels dan toch.
    80 moskees sluiten is niet genoeg, sluit ze allemaal, verbrand elke boerka en straatpyama.
    dan kunnen we praten.

    Like

    • johannes zegt:

      t’ja die onzichtbare vriend is volgens hen god,maar die heeft niks met de islam temaken,
      en allah ? die zit z’n nagels schoontemaken,om dat hij met z’n klouwen z’n stomme reet af veegt

      Like

  10. jungleelephant zegt:

    Het zal mij benieuwen welke regering het eerste een zak met geld stuurt om die lui te helpen met beveiligen!

    Like

  11. fransdewit zegt:

    Wij zijn jaren geleden ook in Tunesië geweest, man wat een corrupt land daar. De taxie chauffeurs die van de ene stad naar de andere stad rijden, moeten aan de politie daar geld geven anders mogen ze de stad niet in. En wij hadden nog al haast die dag, omdat onze dochter telkens diepe bewusteloosheid raakte, moesten we heel snel naar een ziekenhuis zien te komen. Ook daar het nodige meegemaakt zeg!. Daar was het geld bij voorbaat het belangrijkst, toen dat in orde bleek te zijn, gingen ze eindelijk onze dochter onderzoeken. Er liep daar een zuster in bourka en die weigerde mij rechtstreeks toe te spreken. Zelfs de dokter die daar werkte mocht mijn dochter niet in haar blootje zien en die bourka muts ging er tussen staan. Was slechts 1 persoon die Engels sprak. Was blij dat ik weer in Nederland kwam zeg! Koste wel 600 Euro extra aan vliegtickets om eerder terug te kennen. Terwijl het vliegtuig van siliconen aan elkaar verbonden zat en er heel veel stoeltjes leeg waren, was ik toch blij dat we weg konden. Ook voor ons geld, nooit meer!

    Like

  12. Vederso zegt:

    Ze, de mohammedanen, jammeren altijd over de “backlash” (terugslag) die het gevolg zou zijn van elke terroristische actie, (die gèk genoeg nooit komt). Ze hebben het nooit over de arme slachtoffers. Ze verwarren nog steeds dader en slachtoffer.

    Like

  13. Hendrik M. zegt:

    Ach, het zijn zultkoppen, vadaar dat ze geen varken mogen eten, dat zou kanibalisme zijn.

    Like

  14. lucky bee zegt:

    Om nog meer touristen te vermoorden?

    Like

  15. siemx zegt:

    Ik zie de Tunesische moslims niet massaal de straat op gaan om tegen de terreur te demonstreren.Moslims gaan enkel de straat op als ze kwaad op kafirs zijn.

    Like

Plaats een reactie