Een hulpkreet na de aanslagen

Screenshot_24

(Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

Beste moslims,

Het spijt me dat ik jullie als leden van een religiegemeenschap aanspreek. Het reduceren van een individu tot zijn geloof is anders niets voor mij. Het maakt mij niets uit waarin mensen geloven. Vandaag echter bestaat er voor mij een reden om jullie als moslims aan te spreken. Ik heb namelijk jullie hulp nodig!

In Frankrijk hebben islamitische terroristen een aanslag op een gasfabriek gepleegd. Ze raasden in een auto het terrein op, veroorzaakten meerdere explosies en sneden zelfs een mens het hoofd af. Het hoofd voorzagen ze van Arabische schrifttekens. Ook werd er een vlag van de “Islamitische Staat” gevonden. In een kustplaats in Tunesië vielen islamitische terroristen een hotel binnen en vermoordden daar minstens 39 mensen. Ongeveer tegelijkertijd vermoordden islamitische terroristen in een moskee in Koeweit ministens 16 mensen, omdat zij naar hun overtuiging niet islamitisch genoeg waren. Alle bovenstaande moorden werden gepleegd door islamitische terroristen.

Ik zou de terroristen graag anders noemen, bijvoorbeeld klootzakken of smeerlappen, maar ik noem mensen nu eenmaal zo, zoals zij zichzelf noemen. In dit geval noemen zij zichzelf helaas moslims en beweren in de naam van de islam te moorden!

De godsdienstvrijheid is een mensenrecht! Mensenrechten zijn onvervreemdbaar! Zelfs zo een afschuwelijke misdaad zoals de daad in Grenoble mag er niet toe leiden dat een mens zijn mensenrechten kwijtraakt. Godsdienstvrijheid is het recht om je geloofsovertuiging vrij te definiëren. Ze mag niet afgenomen worden, ook niet van een terrorist! Radicale islamieten roepen bij hun aanslagen “Allah is de grootste!”. Dat moet men serieus nemen!

Op onze planeet worden op dit moment bij mensen hoofden afgesneden, vrouwen gestenigd, homoseksuelen opgehangen, Joden vermoord en mensenmassa´s in massagraven doodgeschoten. Alles gebeurt in naam van de “Islamitische Staat”. Het is jullie religie die daardoor te schande wordt gemaakt. Voor ieder mens die denkt dat islam vrede zou betekenen, moeten de moslims, die in naam van Allah oorlogen voeren en mensen vermoorden, slimmer zijn dan iedereen die de koran verbrandt.

Toen in het jaar 2011 door de Amerikaanse predikant Terry Jones een koran als brandstof werd gebruikt om vuur aan te steken, vonden er in de hele wereld protesten van christenen plaats. Nu moeten moslims protesteren, omdat de koran als brandstof voor geweld en oorlogen wordt gebruikt! Als islam werkelijk vrede betekent, dan moet nu iedere moslim de barricades opgaan!

Ik ben christen. Huiverend denk ik aan de duistere tijd van het christendom, toen christenen Joden vervolgden en hun synagogen in brand staken. Deze christenen, die zichzelf christenen noemden, waren ver verwijderd van de religie van de naastenliefde. Er waren echter ook oprechte christenen. Zij hielden het principe van de christelijke naastenliefde in ere en veroordeelden de waanzin in naam van het christendom.

Ik ben Duitser. In de tijd van het nationaalsocialisme werd er door Duitsland oneindig veel leed over de wereld verbreid. Er waren weliswaar ook fatsoenlijke Duitsers in die tijd, maar de nazi´s gaven de toon aan. In de waarneming van de wereld waren ze destijds de Duitsers!

Iedere keer wanneer ergens ter wereld iemand de islam bekritiseert, Mohammed slecht maakt of een idiote film over moslims maakt, is de schreeuw van verontwaardiging in de islamitische wereld groot en gaan moslims de barricades op. Waar echter is de schreeuw van verontwaardiging wanneer radicale islamieten het islamitisch geloof met hun daden te schande maken?

In Frankrijk, Tunesië en Koeweit werden mensen vermoord in naam van de islam. Dat moet voor minstens tienmaal zoveel moslims aanleiding zijn om te protesteren als tegen de karikaturen van Kurt Westergaard in een Deense krant enkele jaren geleden.

Jullie probleem zijn niet karikaturisten, critici en bespotters. Als islam vrede betekent, is jullie probleem dat een ieder die zichzelf moslim noemt en in naam van zijn god haat zaait en geweld uitoefent. Net zoals de nazi´s ooit het probleem van de Duitsers waren, zo zijn radicale islamieten nu het probleem van de islam! Jullie probleem zijn de terroristen en sympathisanten van Hamas, van de “Islamitische Staat” en van alle andere radicaalislamitische organisaties die zichzelf islamitisch noemen en doen alsof ze in de zin van Allah leven. Aan deze moslims zouden jullie de oorlog moeten verklaren!

Red jullie geloof!

Net zoals de nazi´s destijds de vijand waren van iedere Verlichte Duitser, zo zijn de ijveraars van de islam nu de vijand van de Verlichte moslims. Destijds deden slechts weinigen iets tegen de nazi´s. Een van de bekendste verzetsgroepen is “Die Weiße Rose” van broer en zus Scholl. In hun derde vlugschrift schreven ze:

“Onze huidige ´staat´ echter is de dictatuur van het kwaad. ´Dat weten we al lang´, hoor ik je zeggen, ´en het is niet nodig om ons daar nogmaals op te wijzen´. Dan vraag ik echter, als jullie dat weten, waarom verroeren jullie je dan niet, waarom dulden jullie dan dat deze geweldplegers stap voor stap openlijk en stiekem het ene domein van jullie recht na het andere roven, totdat er op zekere dag niets, helemaal niets anders zal overblijven dan een gemechaniseerde staatsconstructie, gecommandeerd door misdadigers en dronkenlappen? Is jullie geest al zozeer aan de verkrachting onderworpen dat jullie vergeten dat het niet jullie recht, maar jullie morele plicht is om dit systeem uit de weg te ruimen?

Wanneer een mens echter niet meer de kracht opbrengt om zijn recht op te eisen, dan moet hij onvermijdelijk ten onder gaan. Wij zouden het verdien om over de hele wereld verspreid te worden zoals stof in de wind wanneer we nu niet zouden opstaan en de moed zouden opbrengen die bij ons tot nu toe ontbroken heeft. Verberg jullie lafheid niet onder de mantel van verstandigheid. Want met iedere dag dat jullie nog aarzelen, omdat jullie je niet verzetten tegen dit gedrocht uit de hel, neemt jullie schuld steeds meer toe.”

In het eerste vlugschrift van broer en zus Scholl staat:

“Vergeet niet dat een volk die regering verdient die het verdraagt!”

Beste moslims,

Verdraag de fundamentalisten niet langer die in naam van jullie geloof de haat prediken. Jullie vijanden zijn niet de critici en bespotters van de islam. Julie vijanden zijn niet Israël en de VS, niet Joden, noch christenen of zelfs het Westen. Jullie vijanden noemen zichzelf moslims, net zoals de nazi´s zichzelf ooit Duitsers noemden. Bied verzet! Als jullie het niet doen, zullen diegenen het moeten doen die door de radicale islamieten gehaat worden.

De “Islamitische Staat” van nu onderscheidt zichzelf wat betreft haat in niets meer van de nazi´s destijds. De nazi´s stortten de wereld in een wereldoorlog. Uiteindelijk werd Duitsland met de grond gelijkgemaakt. Behoed jullie geloof voor deze bloedige les en verklaar de radicale islamieten en fundamentalisten de oorlog, voordat anderen dat doen!

Bron:
http://tapferimnirgendwo.com
Auteur: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op Een hulpkreet na de aanslagen

 1. Driek zegt:

  Net zoals de nazi´s destijds de vijand waren van iedere Verlichte Duitser, zo zijn de ijveraars van de islam nu de vijand van de Verlichte moslims.

  Ik vind het een mooi geschrift van Gerd Buurmann, maar ook hij heeft het weer over ‘Verlichte moslims’. En zolang mensen blijven geloven dat er moslims zijn die ‘verlicht’ zijn, blijven we die ellende houden. Een moslim kan onmogelijk verlicht zijn, want dan overtreedt hij de regels zoals geschreven in zijn haatboek de koran.

  Ja kijk, dat vlugschrift van broer en zus Scholl is vijfenzeventig jaar geleden geschreven. Die islamieten zijn nu al veertienhonderd jaar bezig de wereld te verpesten met hun duistere ideologie. Dus ik vind de vergelijking mank gaan. Maar misschien zie ik het weer verkeerd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Helemaal niet.
   Bij elke overtreding die afwijkt van de geijkte mening, dat kan je je leven kosten.
   Die angst zit er goed in, en zo leven ze ook. Dus laat zien wie de beste is.
   En je krijgt een naam op een islamitische school als je echt je best gedaan heb.
   Hoe gruwelijker,en hoe meer kinderen er na vernoemd zullen worden.

   Like

  • Leo Simons zegt:

   Driek je hebt 100% gelijk. Hoe kunnen we de politici ervan overtuigen dat er een algeheel verbod moet komen op de islam. islam heeft niets met God te maken.

   Like

 2. Hans zegt:

  Goed bedoeld,
  Heerlijk naief.
  Want onze politici zeggen dat moslims zich helemaal niet van moslims hoeven te distancieren.
  Waarom zouden ze ook?
  Ze kleden zich hier net zoals de terroristen daar. En wij zijn helderziende genoeg om te zien welke de goede zijn.
  Want anders discrimineren we,
  Ik bedoel je merkt dat moslims duidelijk genoeg afstand nemen van moslims, toch?
  Dat zie je aan je aan die eindeloze protestmarsen van ze.
  Ow, wacht…

  Like

 3. Breget zegt:

  Gerd Buurmann. Hoop dat deze brief door velen Moslims gelezen word en dat ze zich ook in zetten om de spanningen in de wereld te verminderen.Mvg

  Like

  • hendrikush zegt:

   Die zelfreflectie ontbreekt nu juist bij de mohammedanen. Met grote schijn-heiligheid zullen ze hun niet-mijn-islam taqqiya herhalen. Maar het is wel-mijn-koran.

   Like

 4. Luc zegt:

  ik vind het een mooi begrip, godsdienstvrijheid.
  maar laat me dit opvolgen met een vraag.
  kan eender welke vrijheid gedoogd worden als ze anderen diezelfde vrijheid willen ontnemen?
  naar mijn mening kan dit niet.

  Like

 5. ron zegt:

  De auteur bedoelt het goed maar heeft kennelijk nog nooit de koran gelezen.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Deze brief,hoe goed bedoeld ook,is tegen dove-mans-oren gericht!

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  De islam is in zichzelf haatdragend, dictatoriaal, moordzuchtig, achterlijk, slaafs aan een ongelooflijke leer, die ze ten onrechte voor godsdienst verslijten. Ik ben er op tegen om aan moslims de indruk te geven dat ze een godsdienst aanhangen. Het is een wrede veroveringsideologie en het valt niet te verwachten dat de islam zichzelf van binnenuit zal bestrijden anders dan IS doet ten aanzien van moslims die net even iets anders geloven dan de moordenaars van IS.
  De afschuwelijke, sadistische moordpraktijken worden voorgekauwd in de koran. Daarom moeten we de schuld niet schuiven op radicale moslims. Het is de islam als geheel die bestreden moet worden. Daar schrikken velen voor terug omdat het een massa is van meer dan 2 miljard mensen (sorry dat ik ze mensen noem gelet op hun beestachtig gedrag). Overigens, goede moslims bestaan niet. Ze aanvaarden allemaal de koran als hun handboek. De koran is het boek van het kwaad, dus wie de koran aanhangt is een islamiet en dus een crimineel!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Mensenrechten zijn de naam zegt ’t al bedoeld voor mensen dus niet voor muzels.

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  De vijand was tijdens verzetsgroep ‘Die Weisse Rosen’ éénduidig. Tegenwoordig hebben we met verschillende vijanden te maken die het volk via zogenaamde democratie en media besodemieteren. Opstanden ( rechtmatige demo’s ) worden vaak bewust bemoeilijkt door linkse autocraten binnen onze overheden en linkse groeperingen die de demo’s komen verzieken en verstoren.

  Nee tegen EU, werd gewoon genegeerd.

  Het volk heeft recht op waarheid en democratie………….. tegenwoordig worden we geregeerd door EU- volidioten die geen binding hebben met ‘het volk’, alleen maar met macht, geld en meslims, want Christenen interesseert hen ook geen ene klap…………

  Er vanuit gaan dat de brief door meslims gelezen wordt en dat zij gelijk de straten opgaan is net zo absurd te geloven dat er gematigde meslims bestaan en dat Christenen zich massaal gaan verzetten tegen islam………………..

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Mooie tekst, goede bedoeling, maar je zit er tóch af en toe je hoofd bij te schudden:
  Wat Driek hierboven al opmerkte, viel mij eveneens direct op: Daar heb je ze weer, de “verlichte moslims!”
  En zou Gerd Buurmann dit nu echt geschreven hebben, in de hoop, er die ‘gematigden mee te bereiken? Welke signalen hebben ze dan inmiddels afgegeven, die zijn hoop in dit opzicht versterken?
  Als ze het zelf zo zouden zien, hadden ze dat inmiddels immers allang gedaan!
  Ze némen tot op heden de vereiste afstand niet, hooguit doen ze incidenteel alsof en dan nog op zo ’n halfslachtige wijze, at elke goede verstaander daar onmiddellijk doorheen prikt!
  Nog logisch ook, vanuit hun standpunt, want: Islam=islam.
  Mooi geschrift, maar naïef. Daarmee is alles gezegd, met alle respect voor de auteur.

  Like

 11. A.M. de Pree zegt:

  De enige verlichte moslim, is volgens mij, de moslim die het kleed van de islam van zich af schudt.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Jammer dat men nog steeds niet begrijpt dat er maar één islam is.
  Natuurlijk is niet iedere moslim een terrorist.
  Maar waarom zwijgt de overgrote meerderheid ??
  Maar waarom vinden de meeste moslims Jihad strijders helden ??
  Maar waarom halen moskeebesturen dan Haatpredikers vanuit hun thuislanden naar de
  moskee ??
  Maar waarom dreigen ze iedereen met de dood als hun profeet beledigd wordt ??
  En waarom zoeken altijd de schuld bij anderen ??
  Het is gewoon een geloof wat niet past in onze westerse samenleving, Nu niet en Nooit niet !!
  Want de verlichting in de islam komt niet of misschien pas over 2000 jaar.
  En daar willen en kunnen we niet op wachten !!
  Vertrek vrijwillig…………………….Nu het nog kan !!!

  Like

 13. ildiko zegt:

  , De islam is geen geloof ! islam is een haatideologie. Ze haten alles en iedereen die tegen hun ideologieën zijn of bekritiseert. Ze hebben geen verdraagzaamheid liefde empathie zelfs niet voor hun eigen kinderen.

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit artikel moet de HELE wereld lezen!

  Like

 15. johannes zegt:

  zo zo nou ik noem mensen zoals ze zich gedragen in dit geval rotvolk dat uitgeroeid moet worden
  voor ze het ons doen afschieten dat vulles

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Het is jullie religie die daardoor te schande wordt gemaakt.

  Dat is nu juist het probleem. Gelovige moslims vinden helemaal niet dat hun religie door het oefenen van terreur te schande wordt gezet. Integendeel, achter hun voordeuren knikt de grote meerderheid (als we de onderzoeken mogen geloven) instemmend en staat voor de volle honderd procent achter de islamitische koppensnellers en terreur bataljons. Sterker, ze zouden heel verbaasd en verbouwereerd zijn als hun religie plotseling vredes initiatieven ging inzetten. De moslims in Europa zijn dankzij de progressieve politiek inmiddels met velen. De aantallen moslims binnen Europa zijn voldoende groot om op geringe schaal terreur aanvallen (spelde prikken) uit te voeren in de landen die hun opgenomen hebben. Maar de aantallen zijn nog net niet voldoende om grotere jihad milities te vormen om hiermee vanuit hun enclaves op grotere schaal aanvallen in te zetten op de omringende niet islamitische woongebieden. Het ontstaan in Europa van grootschalige moslim milities is slechts nog een kwestie van tijd en de mate van snelheid waarop hun bevolkingsaandeel groeit binnen West Europa. Als het eenmaal zover is zal West Europa met gestage snelheid binnen een generatie gaan lijken op het Libanon van vandaag. Ook hier wist een aanvankelijke moslim minderheid binnen twee decennia de totale macht te grijpen met de vanzelfsprekende bijbehorende islamitische afbraak.

  http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/libanisering

  Like

  • Jaan zegt:

   Over Libanon dat kan wel kloppen. Toen ik nog jong was, heb ik een film gezien in de bioscoop met voor die tijd gewaagde scenes. Beiroet had toen volop striptenten en het werd beschreven als het Parijs van het Oosten. Op dit ogenblik lijken trouwens Beiroet en Parijs weer op elkaar, alles in boerka. Parijs zal veel zwarter zijn als Beiroet.

   Like

 17. Scheerzeep NU zegt:

  Moslims zijn slaven van Allah.
  Jezus noemde zijn dicipelen niet dienstknechten maar vrienden, omdat Hij hen de woorden van God bekend heeft gemaakt. Niet de slaaf/dienstknecht erft, maar de Zoon en zijn vrienden delen in Zijn blijdschap. Daarom heeft islam de woorden van God niet in erfenis ontvangen, omdat zij Zijn vrienden niet zijn. Slaven die in opstand komen tegen hun Heer. Als de Heer des Huizes terugkomt wordt er van te voren opgeruimd, maar wee die slaven, als de Heer het Huis in een puinhoop aantreft.

  Like

 18. Pingback: Een hulpkreet na de aanslagen |

 19. Hendrik M. zegt:

  Begrijp niet hoe men de verzinsels van een machtswellustige moordenaar, genocide pleger en kinderverkrachter ooit als Godsdienst heeft kunnen zien en erkennen.
  Iets als Adolf Hitler als Godheid/profeet erkennen en ‘Mein Kampf’ als heilig boek, de holocaust als een offer aan hem…
  Een historische fout, die we alsnog kunnen herstellen door de islam het predikaat ‘Godsdienst’ te ontnemen of niet meer te erkennen.
  Blijft over een geweldadige fascistische criminele organisatie die gewoon verboden kan worden.
  De heer Gerd Buurmann bedoelt het goed, doch Mohammed heeft bepaald dat islam en koran eeuwig en onveranderbaar zijn, dus verbetering of wijziging is gewoon onmogelijk…

  Like

 20. Geronimo zegt:

  ‘Als islam vrede betekent…’ Wel beste auteur, daar zit het hem nu juist allemaal in vervat. Het verwondert me dat u nog niet weet dat ‘islam’ helemaal geen vrede betekent, maar puur dood en verderf voor ALLE ongelovigen. U vertrekt dus vanuit een compleet verkeerde premisse. Voor u nog iets neerschrijft m.b.t. deze schandalige ideologie, lees dan a.u.b. toch eerst eens de koran door, althans de intussen welbekende en talrijke niet mis te verstane haat-verzen waarmee allah zijn volgelingen als het ware tot deze waanzin dwingt.

  Daarom, en daarom alleen (!), zwijgen alle muzelmannen in koor als vermoord iedere keer opnieuw als dergelijke misdaden voor de zoveelste keer gepleegd worden. Wat in hun boek, de koran, staat mag nl. op geen enkele manier bekritiseerd worden. Aan het woord van god wordt nooit getwijfeld op straffe van…juist, ja, het eigen vege lijf. Of wat dacht u? Je zal al die ‘vredevolle’ moslims bijgevolg NOOIT OFTE NIMMER horen en zien op straat in een of andere protestmars tegen de uitvoerders van deze gewelddaden, hun islamitische broeders ! Want dat zou een protest tegen hun godsdienst betekenen. Uw oproep, hoe goed bedoeld en lovenswaardig ook, is dan ook totaal overbodig, nutteloos en vooral naïef.

  Uw verzoek om hun geloof te redden, begrijp ik al helemaal niet. Wij hebben met de islam niets gemeen. Het is een totalitaire, nazistische ideologie, die bij het Westen past als een tang op een varken. Het is een ideologie die overigens in geen enkele beschaafde samenleving thuishoort, gewoon al vanwege de inhoud van het leerboek. Het is de leer van de duisternis en van de stilstand op alle domeinen. Die ons terug naar de Middeleeuwen voort. Bekijk maar eens op welke domeinen van wetenschap en cultuur deze moslims wereldwijd zoal uitblinken, buiten het hanteren dan van wapens en het brutaal vermoorden van onschuldige mensen. Ze zijn nog niet eens in staat om de technologie te produceren om hun eigen olie op te pompen en te bewerken. Zonder het Westen zijn ze gewoon niets, en dat weten ze maar al te goed. Dat maakt voor een deel ook hun frustratie en haat uit tegenover het in hun ogen ongelovige en daardoor te haten Westen.

  Vandaar mijn verzoek aan alle moslims: hoepel op en laat ons gerust met jullie idiote religieuze waanbeelden. Meer vragen we niet.
  We zijn het zat, om het met de woorden van wijlen Pim Fortuyn te zeggen. Spuugzat !

  Like

 21. lucky bee zegt:

  Net als bij Marxisten ,egaal wat voor weg ze ook kiezen, ze deugden allemaalniet en dat geldt net zo voor Molims; egaal of ze Mekka predikking uit kiezen als de Medina predikking hun baas blijft Mohammed en Allah en ze deugden allebeide niet.

  Like

 22. Snoebel zegt:

  Als de schrijver van dit stuk oprecht is dan heeft hij geen enkel benul van de islam. Heeft hij dat wel dan is hij gewoon een dhimmi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s