Islamisering door gezinshereniging

Screenshot_21

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Eén worden er dertien – op de foto uit Noorwegen zien we de succesvolle gezinshereniging van de nu 18-jarige Abdulsalam Othman (3e van rechts), die als 14-jarige uit Somalië via Libië “vluchtte”. Moeder Madiina (47), vader Sayed (50), Sadaq (19), Faduma (17), Samira (16), Yuusuf (15), Mohammed (14), Mehamed (13), Othman (12), Abdulaki (10), Abdulmalik (8) en Luul (3) werden vorige week zondag met drie auto´s van de vluchtelingendienst van het vliegveld Gardemoen afgehaald, die hen naar een ijlings ingerichte woning in het kleine plaatsje Åmot (ongeveer 6000 inwoners) in de gemeente Modum brachten.

Terwijl de Jihad in Europa dagelijks intensiever wordt, bijvoorbeeld in de vorm van terroristische aanslagen, roofovervallen, verkrachtingen, inbraken, onlusten en nu ook onthoofdingen, wordt de islamisering ook door minderjarige onbegeleide “vluchtelingen” duurzaam demografisch door middel van gezinshereniging veiliggesteld. Bovendien zorgt de devote vooruitsnellende onderwerping aan de islam door onze volksvertegenwoordigers met de overbodige invoering van de islamitische levenswijze voor feestdagen, eten, vrije tijd (zwemmen), kledingvoorschrift, begrafenissen enz. ervoor dat de (nog) meerderheid van de autochtone Europeanen door het toenemend aantal islamaanhangers binnen afzienbare tijd een minderheid zullen worden.

En hoe antwoordde al in 1995 de toenmalige voorzitter van de Centrale Raad van moslims in Duitsland, de uit Saoedi-Arabië afkomstige Nadeem Elyas, vrijmoedig op de vraag op de Evangelische Kerkendag in Hamburg of hij de grondwet als basis van samenleven zou erkennen? “Ja, zolang we in de minderheid zijn!”

Niet alleen in Hamburg vallen de integratie- en opvoedingsgebreken van deze jongens (vaak ouder dan aangegeven) in criminaliteitsstatistieken op. Ze bevinden zich bijna overal in Europa, daar waar men ijverig de gezinshereniging voor deze zielige kinderen bedrijft.

Maar hoe kon de destijds 14-jarige Abdulsalam eigenlijk terechtkomen in Åmot? Na elf maanden verblijf in Libië kon hij verder trekken naar Tunesië, waar hij door VN-personeel met het vliegtuig naar Noorwegen werd gestuurd!

Twee jaar geleden verzocht de onbegeleide jongere toen met hulp van de Noorse asielindustrie (Directoraat voor Immigratie, UDI) om gezinshereniging met zijn ouders en broers en zussen, die intussen in Ethiopië op toestemming wachtten.

De kosten voor woning, kleuterschool, schoolbezoek, gezondheid en levensonderhoud betaalt de gemeente graag, want de politici in Modum zijn blij voor de familie.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noorwegen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Islamisering door gezinshereniging

  1. jungleelephant zegt:

    Hier moet accuut een einde aan gemaakt worden;gezinshereniging doen ze maar in het thuisland,waar ze het niet zo beroerd hebben als ze hier doen voorkomen!Anders kunnen ze niet om het gemiddelde van anderhalf jaar weer een nieuwe uitvreter op de wereld schoppen!De enige juiste ontwikkelingshulp is het verstrekken van de pil en het uitvoeren van sterilisaties!Niks meer en niks minder!

    Like

  2. Hendrik M. zegt:

    Totale idioterie!
    Vanaf nu alleen gezinshereniging in het thuisland der verzoeker.

    Like

  3. peterselie1 zegt:

    Islamisering door gezinshereniging, tja daar was de collectivist en met zijn overtuigende aspiraties voor het communisme Joop den Uyl wereld kampioen in om de gezinshereniging op grote schaal toe te laten passen als beleid. Bovendien zijn alle reguliere of traditionele partijen schuldig aan het eerst zo onschuldig klinkende werving van gastarbeiders uit niet westerse landen. Het waren dus de christelijke en liberale partijen, die onder druk van grote ondernemingen de gastarbeiders hier naar binnenhaalden.

    Deze grote ondernemingen wilden graag goedkope werknemers binnen hun bedrijf halen en konden ook geen Nederlanders vinden die deze mindere baantjes voor een laag loon wilden doen, omdat er een zeer krappe arbeidsmarkt was in de zestiger jaren. Enfin het begon allemaal zo onschuldig met Italiaanse en Spaanse arbeiders welke in hoofdzaak een Europees gedachtegoed met zich mee droegen, dit kan in tegenstelling niet van de moslim asbak kolonisten gezegd worden.

    Like

  4. matamoros.1.1 zegt:

    Om te kotsen de vrijwillige westerse zelfmoord.

    Like

  5. Aegolius cs zegt:

    Oeps! Dát gaat een stuk sneller dan ons “beloofd” is:

    Waren niet in de eerste helft van 2015 zo’n 125.000 asielzoekers (62.000 Griekenland en 63.000 te Italië) ?

    Ik wil niet extrapoleren.

    Like

  6. Driek zegt:

    Dit is toch niet meer normaal, en dit is nog maar één gezin, dertien wildvreemde mensen die door de werkende burger moeten worden onderhouden, wat schandalig. En zo op die foto te zien lijken het mij geen toekomstige handen aan het bed of ander zins mensen die van nut kunnen zijn.
    En dat gelul over ‘de vergrijzing op te vangen’ slaat al helemaal nergens op. Maar ja, die Duitsers hebben op de partijen gestemd die dit mogelijk maken, dus eigen schuld dikke bult.

    En het is in Nederland niet anders, want ook hier gaan de mensen straks weer strategisch stemmen. Ik zal die dag van dat ‘strategische stemmen’ nooit vergeten. Wat een zooitje onbenullen. En die 48% van de burgers die gingen stemmen, waren allemaal al plat geluld door onze Nationaal Socialistische Leugencouranten. Die gingen – en ik kan er nog steeds niet over uit – stemmen op de VVD en de PVDA en de rest van dat landelijk politiek schorem.

    Nu hoop ik maar steeds dat meer mensen de site van E.J. Bron gaan lezen, want ik hoor helaas nog maar al te vaak dat men onbekend is met deze site. Maar, beste lezer, als ik dan verkondig, dat deze site anti-islam is en pro Israël en achter Geer Wilders staat (ik neem aan dat den lezer het met mij eens is als ik dat verkondig), dan betrekken die smoelen al weer. Die Nederlanders willen niet anders dan een land vol met vluchtelingen en vooral heel veel hoofddoeken, het kunnen er niet genoeg zijn, zo lijkt wel.

    Like

    • peterselie1 zegt:

      “En dat gelul over ‘de vergrijzing op te vangen’ slaat al helemaal nergens op.” Ja Driek in ieder geval heft de vergrijzing binnen een bepaalde tijd zich zelf op, de vergrijzing wordt gebruikt als politiek correct werktuig om de domme doorsnee Nederlander er van te overtuigen dat het alle maal anders moet bijv. doorwerken tot 67. Er zijn beroepen waar je blij bent dat je er met je zestigste er uit kon stappen. Ook de zwaarte van het werk is door de vakbonden vakkundig om zeep geholpen zoals Agnes Jongerius een knieval voor de werkgeversorganisatie VNO-NCW heeft gedaan als ruil voor een politieke carrière in het PvdA afdeling van het Europarlement…

      Like

    • boorzalf zegt:

      Bij de telegraaf, gaf ik een reaguurder het advies om maar eens op fubar, e j de bron te kijken. Werd gelijk verwijderd.

      Like

  7. En met die achterlijke cultuur die dat soort mensen meenemen behoort ook de intense Jodenhaat. Dus Jodenhaat wordt bijna overal geaccepteerd door de blanke jeugd en door de linkse ouderen. Die geloven wat er in moskeeën gepredikt wordt. Maar over 5, 10 of 20 jaar staan ze zelf voor het schavot in plaats van Geert Wilders!!!

    Like

  8. Jean zegt:

    Ik zou graag zien hoe die 6000 Noren die troep in een klap buiten flikkeren? We kunnen er misschien van leren want het is reeds 10 over 12 met die rotzooi uit Afrika en het midden oosten op ons grondgebied.

    Like

  9. Claudia M. zegt:

    Ze hadden die knul, eerst tot z’n achttiende vast moeten zetten en vervolgens op het vliegtuig retour Ethiopië… Hoe kan het dat er bergen mensen binnen gehaald worden die nooit iets toe gaan voegen en alleen maar klauwen met geld kosten! Daar betaal ik geen belasting voor!

    Like

  10. koddebeier zegt:

    Dat is een hele horde parasieten bij elkaar, zeg, de gutmensch verraders wentelen zich in zelfvernoegzaamheid, De vuile ratten !!

    Like

  11. Jan zegt:

    13 moordenaars en sympathisanten

    Like

  12. joopklepzeiker zegt:

    Dit is pure opzet , we worden kapot gemaakt, zeg maar een langzame genocide .
    Uiteraard met goedkeuring van de VN, zeg maar uit medemenselijkheid !

    Like

  13. M.A.L. Sion zegt:

    Zou Abdulsalam bonuspunten krijgen van IS?
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  14. Tistochwat zegt:

    Ik moet bij het zien van die foto meteen aan orgelpijpen / een pijporgel denken:

    http://zoom.nl/foto/full/overig/orgelpijpen.2309340.html?object=user&object_id=133780

    Ja, dat fokt er lustig op los en moet door ons aan het vreten worden gehouden.
    Uiteraard ben ik VOOR gezinshereniging, maar dan wél in het land van herkomst.

    Like

  15. jungleelephant zegt:

    Collectieve achterlijkheid,op 2 miljoen mensen na!

    Like

  16. Kraftavilqa zegt:

    En hoe antwoordde al in 1995 de toenmalige voorzitter van de Centrale Raad van moslims in Duitsland, de uit Saoedi-Arabië afkomstige Nadeem Elyas, vrijmoedig op de vraag op de Evangelische Kerkendag in Hamburg of hij de grondwet als basis van samenleven zou erkennen? “Ja, zolang we in de minderheid zijn!” Gutmenschen laat dat even tot U doordringen. Wat verstandige mensen al jaren tevergeefs in jullie koppen trachten te krijgen wordt door de muzels zelf ook duidelijk gesteld: de pislam komt om te veroveren.

    Like

  17. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

  18. Benesha zegt:

    Absurd… bewuste volksvervanging? Zou gezinshereniging niet logischer zijn in het thuisland? Het is ver, te ver gekomen.

    Like

  19. Jean zegt:

    Je kunt beter 13 konijnen fokken dan dergelijke troep onderhouden, die troep zal snel 26 zijn en dan 52 enz. en wij maar inleveren om die troep te onderhouden en alle deuren en vensters goed gesloten houden t/m dakvensters.

    Like

  20. Driek zegt:

    Ik sta er dubbel in, meneer Bron, de onderste reactie kan uitgewist.
    Dank u wel.

    Like

  21. Driek zegt:

    En toch, die ene helemaal links op de foto, die vrouw in dat bruine gedoe, ik vind dat toch wel een lekker ding, ik mag dat wel, ze heeft wel iets spannends. Want, en daar gaat het mij nou juist om: je weet nooit wat er allemaal onder dat bruine habijt verborgen zit, het blijft tasten in het duister. Ik leg mij straks ter ruste vol met zinnelijke gedachten.

    Like

    • Cathja zegt:

      Ja @Driek, een ‘ouwe bok’ lust van tijd tot tijd ook wel eens een groen blaadje……..!

      Like

      • Driek zegt:

        Cathja zegt: Ja @Driek, een ‘ouwe bok’ lust van tijd tot tijd ook wel eens een groen blaadje……..!

        Ach, beste Cathja, je denkt toch niet echt dat ik dat serieus meen? Ik vond het zo’n onappetijtelijk mens om te zien dat ik er maar een grapje over maakte. En ik zie ze tegenwoordig veel vaker in mijn gemeente rondlopen, walgelijk gewoon.

        Like

    • Cathja zegt:

      @ Driek 8:37

      Nee, beste Driek, ik geloofde dit niet hoor! Maar het is een uitspraak die je zo nu en dan wel eens hoort. Een plagerijtje richting u, maar zeker niet serieus bedoeld! Ik had er eigenlijk een knipoog bij moeten zetten.

      Een mooie dag gewenst Driek!

      Like

  22. lucky bee zegt:

    Tsia dat is bijna heel Afrika vereenigd.Kunnen ze wel in Noorwegen de klimaat veranderning verdragen?Na de Sahel zone is Noorwegen zo iets als een eiskast zijn?

    Like

Plaats een reactie