Meer dan 42 miljoen moslims ondersteunen de “Islamitische Staat” – 1,5 miljoen in Groot-Brittannië

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een schokkend onderzoek blijkt dat 42 miljoen moslims in de hele wereld de “Islamitische Staat” (IS) ondersteunen. Het onderzoek is gebaseerd op vier onlangs uitgevoerde opiniepeilingen, die de schokkende mate van de ondersteuning voor het kalifaat in de hele wereld aantonen. Meer dan 8,5 miljoen mensen beoordeelden de IS als “positief” en ongeveer 42 miljoen mensen als “over het algemeen positief”.

In Groot-Brittannië bleek uit een peiling door de Britse krant “Daily Mirror” dat 1,5 miljoen Britten zichzelf ondersteuners van IS noemen. Dit resultaat heeft onmiddellijk tot reacties bij islamitische leiders geleid.

Zij antwoordden op de verontrustende peiling van de “Daily Mirror” dat de moslims zich door de nieuwe conservatieve regering rechteloos gemaakt voelen en dat zij daarom zouden kiezen voor de IS en zijn geloofssysteem.

Het opinieonderzoeksbureau ICM kwam erachter dat ook de afwijzing van de IS is toegenomen in de afgelopen twaalf maanden met barbaarse gruweldaden. 80% van de Britten zou een “zeer ongunstige” mening hebben over de IS, terwijl dit vorig jaar juli nog 45% was.

Maar merkwaardigerwijs is ook de ondersteuning voor de terreurbeweging van 2% naar 9% toegenomen. 3% heeft een “zeer goede mening”, dat was een jaar geleden nog 1%, wat aannemelijk maakt dat ongeveer de helft van de drie miljoen Britse moslims IS-sympathisant kan zijn. Nog eens 6% gaf toe een “behoorlijk goede mening” te hebben over de IS, dat is een toename met 1% in vergelijking met vorig jaar.

Bronnen: “Express UK” en “Jihad Watch” en “Daily Mirror”

Screenshot_29

Bron:
http://de.europenews.dk

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Groot-Brittannië, Hypocrisie, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Meer dan 42 miljoen moslims ondersteunen de “Islamitische Staat” – 1,5 miljoen in Groot-Brittannië

 1. BertG. zegt:

  Laat aSScher het maar niet horen, die gooit er meteen een onderzoek tegen aan.
  Want dit kan natuurlijk nooit kloppen, dat moeten we niet willen met ze alle.
  Dit moet opnieuw uitgelegd worden aan de voorstanders om maar vooral geen verkeerd beeld te krijgen van deze vertekende cijfers.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, ja: “Vertekend.” Ha ha!
   Vertekend dan in deze zin, dat verscheidene moslims zo sluw zijn om niet het achterste van hun tong te laten zien en zelfs ivm dit onderzoek de taqiyya laten aanrukken: Het aantal IS-ondersteuners kon in werkelijkheid nog wel eens veel groter zijn dan het nu lijkt, al was het maar in de zin van “Ik zou zelf niet zo ver gaan, maar ‘onze broeders’ gelóven tenminste wèl.”
   En typisch: Die islamitische leiders in GB moeten weer onmiddellijk de gekrenkte schooljochies uithangen: “Die conservatieven zijn niet lief voor ons en dáárom…..”
   Rechteloos gemaakt, wat een quatsch: Door die droplul in Downingstreet 10 zeker, die niets anders doet dan ze de hand boven het hoofd houden!
   Ze weten niet, waar ze het over hebben: Als iemand als Paul Weston of onze Geert het eens voor het zeggen zou krijgen, of ongeacht wíe van de èchte realistische politieke leiders, dan zouden ze nog eens wat ànders beleven!
   Laten we hopen, dat die dag nog eens aanbreekt.

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  De mohammedanazi’s vallen alleen Nederlanders aan

  https://fubarbaar.files.wordpress.com/2015/07/017.jpg?w=534&h=264&crop=1

  Nou wisten we dat natuurlijk al lang. De racistische muzelmaniakken beroven geen Marokkaanse omaatjes en ze vallen ook geen moslima’s in burka lastig, maar de ongelovige blanke vrouwen die ze als hoeren beschouwen. Al schoppen deze racisten met hetzelfde gemak het kindje van een Marokkaanse negerhoer dood.
  Homo’s, lesbiennes en joden worden steeds vaker onze steden uit gepest. Voornamelijk blanke blonde vrouwen worden voor hoer uitgemaakt op onze straten en verkracht. En voornamelijk blanken en bejaarden zijn het slachtoffer van roofovervallen en berovingen. Zelfs rouwstoeten van autochtonen worden aangevallen. En steeds vaker worden mannen en vrouwen gescheiden. Vreemd genoeg zijn het de daders die zich gediscrimineerd voelen. Diezelfde daders die voortvarend bezig zijn complete wijken etnisch te zuiveren. >>> http://fubarfubar.blogspot.nl/2011/10/discriminatie-moet-kunnen.html

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als je dit leest, dan is er maar één oplossing (die niet uitvoerbaar, maar zeer gewenst is): alle moslims Europa uit! Ga terug naar je islam-landen, en leef je heerlijke moslimbestaan. Een win-win-situatie: wij zijn verlost van de islam (onverenigbaar met het vrije westen), en de moslims hebben geen ergernissen meer.

  Wat een heerlijk idee trouwens, ‘soort bij soort’!

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Indonesië gooide alle Nederlanders eruit, Vietnam werkte de USA eruit, Europa schopte de Duitsers terug in hun hok; waarom zouden wij de islammers niet terug naar hun zandbakken kunnen sturen?

   Like

  • Driek zegt:

   Ik lees op de site van De Telegraaf:

   Aantal asielaanvragen blijft toenemen

   DEN HAAG –
   Het aantal asielaanvragen blijft groeien. Vorige ontving de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) een derde meer asielaanvragen dan in mei. In juni ging het om 2937 nieuwe aanvragen voor asiel, meldde het ministerie van Veiligheid en Justitie donderdag.

   De groei wordt volgens de IND vooral veroorzaakt door mensen uit Eritrea (1248) en Syrië (737). Ook het aantal alleenstaande minderjarigen dat hier een verblijfsvergunning aanvraagt blijft stijgen. Van de 299 aanvragen in juni waren er 217 afkomstig van minderjarigen uit Eritrea.

   Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) meldde deze week dat er de laatste tijd sprake is van een ‘niet eerder vertoonde piek’ van het aantal vluchtelingen dat zich in Nederland meldt om asiel aan te vragen. Er komt snel extra opvangcapaciteit voor vluchtelingen in de Zeelandhallen in Goes en in de IJsselhallen in Zwolle.

   Like

 4. Pingback: BOINNK!!! | Eindrtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 5. Hans zegt:

  Het is toch ook goed?
  De IS zijn de echte zuivere pure moslims.
  Echte beroepsmoslims, lekker moorden, pedo’en, straffen, roven en verkrachten.
  De hele dag moslim zijn en niets anders en dan kijken hoe je nog meer moslim kan worden, nóg bloeddorstiger, nóg meer koran.
  Dat is waar de meesten 99,99% van dromen.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Zonder de muzelmannen in GB, is hetzelfde als het onderzoek in de Telegraaf :

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24229756/__IS_praktijken__steun_Arabieren__.html

  Dat is ongeveer 11% van de Arabische wereld….

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Let op mensen we zijn in staat van oorlog met die rotzakken !!

  Like

 8. Jean zegt:

  En wij “ondersteunen” met minstens 500.000.000 westerlingen de totale uitroeiing van die islamitische rotzooi want die rotzooi brengt enkel maar ellende, geweld, verkrachtingen zelfs van kinderen en moorden en laat het nu net die praktijken zijn waar wij een verschrikkelijke afkeer van hebben.
  Dus, nu starten met heel die islamitische rotzooi uit onze westerse landen te verdrijven, dat mag zelfs met geweld als de troep maar tegen eind 2015 volledig verdreven is.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HOEZO DE MEESTE MOSLIMS VREDELIEVEND? HET WORDT NU HOOG TIJD DAT ER DRASTISCHE MAATREGELEN WORDEN GENOMEN, VOORDAT HET TE LAAT IS!

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  “In Groot-Brittannië bleek uit een peiling door de Britse krant “Daily Mirror” dat 1,5 miljoen Britten zichzelf ondersteuners van IS noemen. Dit resultaat heeft onmiddellijk tot reacties islamitische leiders geleid.

  Zij antwoordden op de verontrustende peiling van de “Daily Mirror” dat de moslims zich door de nieuwe conservatieve regering rechteloos gemaakt voelen en dat zij daarom zouden kiezen voor de IS en zijn geloofssysteem.” Natuurlijk speel de discriminazikaart maar weer ‘s, hypocriete jankerds alsof jullie niet weten dat zij kiezen voor de IS en zijn geloofssysteem omdat dat ook hun geloofssysteem is. Nou wij echte mensen weten dat wel hoor, wij weten precies wat voor smerige schofterige barbaren jullie allemaal zonder uitzondering zijn.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Tsia Satan heeft een hele hoop aanhangers zo te zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s